<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>

subota, 19.01.2008.

Uvodna farsa.

Image Hosted by ImageShack.us
Nadeechee (nadići) je prekrasna riječ koja, uostalom, znači upravo toliko mnogo kao i ostale. No ovaj put, i kao čuvarica ovog bloga, prodala se meni kao literarno utjelovljenje ekspresije koju Seed možditačno* ima u sebi. Kako shvaća da sve ono što želi dijeliti sa braćom i sestrama ne može nabaciti u kaotičnu splačinu koju će samo ona razumjeti, misija joj je ovim blogom, osim poticanja pisanja bloga kao segmen(tić)a umjetnosti, «kupo-prodaje» iskustava i mišljenja, također i da razvije sposobnost obuhvaćanja bujice u glavi u logičnu, zdravopučkočitljivu, yet kvalitetnu razradu u obliku teksta i time osjećaj potpune samozadovoljnosti postignutim :). Za početak, kratki profil vlastite malenkosti serviram:

Na-dee-chee je ipak meni jedna od najdražih pjesama Raskošno Djelujuće Kreature od benda, koja je i «kriva» što sam odlučila nastaviti s pisanjem, pa zato sad plača sa ovom reklamnom izdajom. :) Riječi pjesme su dio rijetkih pojava/stvari/bića s kojima se mogu poistovjetiti, a da to nebude periodno i sa nadolazećim razdobljima. A pošto je ovaj blog Seedocentričan (naravno, ne isključuje sve ostale x-centričare), mislim da je to dovoljan razlog zašto se blog zove tako kako (ne)možete pročitati. Hehe.

Zemlja je teža za mene od: 1991.

Neslobodno vrijeme smještam: u opću gimnaziju, 2. razred

Slobodno vrijeme smještam: u čitanje stranica od svestranih mjesečnika, do knjiga, pa i hvalevrijednih blogova, u nastojanje provođenja kvalitetnog vremena s obitelji i prijateljima, u crtanje i slikanje, u glazbu i umjetnost, u znanje (ali ne mislim na ono osušeno, činjenično s kojim nas robotizirano hrani škola), u samonapredovanje općenito, i zbog mene i zbog tebe.

Što me kicka nogom u guzu: ukorijenjena vizija da će ovo sve jednom biti alati s kojim ćemo ugraditi sve dijelove koje fale ljudskoj vrsti, ili uništiti one koji joj smetaju da nadraste ovaj smiješni životčić, a u čemu i ja želim pomoći. :)

Što kažem: Da ništa nije sigurno. (pa čak ni to) To je ohrabrujuće.

Ne veselim se: pasivnosti, lišenosti volje, primitivizmu, sebičnosti

Bojim se: dosade, i bolesti koja bi preobrazila temelje osobnosti osoba do kojih mi je stalo

Veselim se: bezuvjetnom povjerenju neovisno o bilokakvim razlozima zbog kojeg bi to povjerenje trebalo biti upitno. Kad razmislim, to je ljubav. :)

Eto, ukratko ja, pa neka si uzme svatko što mu drago. Neka se ne stvaraju očekivanja, jer gore navedeno ne predstavlja nužno okvir po kojem će blog biti koncipiran.


Zato, čitaj, beybe, sve.




_____________________________

*možebitno + ubitačno.

19.01.2008. u 00:08 • 3 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

CREDITS
Template (sweetpulchritude-)
Idea (`vanessa_)
Design (LGM