My net Soul https://blog.dnevnik.hr/mynetsoul

subota, 31.03.2018.

HDZ marginalizira Crkvu u Hrvata

Uvijek do sada Uskrs u Hrvata u HRVATSKOJ, čestitao se čestitkom:

SRETAN USKRS!



Te jednostavne riječi značile su nam da smo svoji na svome, da je ovo naša Domovina s velikim D.

No HDZ nam ove godine poručuje da to nije naša pradomovina, da smo ovdje izjednačeni sa strancima i došljacima, pa čestita Uskrs vjernicima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru!

Zbogom Domovino!

Takve mi njihove čestitke zbilja ne treba! Fuj!

(HDZ-OVCE, gdje na gornjoj slici vidite tekst "onima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru"??? Trebamo li uništiti sve desetljećima čuvane čestitke? Gadovi, do kud seže vaša bahatost?)

31.03.2018. u 09:26 • 36 KomentaraPrint#^

subota, 24.03.2018.

HDZ-ovci udbašine

HDZ-ove komunističke udbašine šire vijesti da je na velebnom skupu protiv HDZ-a i Istanbulske konvencije bilo svega par tisuća ljudi, iako se po slikama vidi da ih je bilo nekoliko desetaka tisuća. Čista komunistička demagogija na djelu! No navikli smo na takve stvari još iz doba Jugoslavije. Možete u medijima iznositi laži koliko god hoćete, istina u Hrvata prenosi se od usta do usta, kao i uvijek, a protiv toga ne možete ništa, osim da poubijate svoj narod, što i činite, protjerujući ga iz zemlje, da se potuca po bijelom svijetu od nemila do nedraga, baš kao i četrdesetih.

Skup su pokušali rastjerati najnovijim udbaškim metodama, cviljenjem nadzvučnih uređaja, kojima su ometali skup. No nisu uspjeli.

Komunističke HDZ-OVCE, dosta je bilo više vaše demagogije! IZDAJNICI HRVATSKOGA RODA! Protivnici BDM i Katoličke crkve, svrstali ste se na stranu zloga i to vam budućnost neće oprostiti! Nestat ćete u ropotarnici prošlosti već na idućim izborima, smradovi!

24.03.2018. u 14:15 • 20 KomentaraPrint#^

nedjelja, 18.03.2018.

Bijela kuga

Foto izvor:

Hrvatskom harači bijela kuga.

Nesposobnost hrvatske vlasti na čelu s beskrupuloznom ministricom, koja podilazi krupnom kapitalu, dovela je do bjesomučnog divljanja ove pošasti. Na žalost, hrvatski novinari preglupi su da bi postavljali pametna pitanja toj državnoj vlasti, ona pitanja koja bi znala postaviti i zadnja radnička budala:

Prema mehanizmu ponude i potražnje, ako poslodavci ne mogu pronaći radnike za svoje poslove, ZAŠTO IM NE POVEĆAJU PLAĆE?

Ako Hrvati MASOVNO odlaze iz zemlje, raditi u inozemstvo, zašto država ne učini jednostavan potez i ne PODUPLA MINIMALAC?

Bez brige, neće to uništiti gospodarstvo, jer smo na primjeru Agrokora vidjeli da u svakoj toj firmi ima unutarnjih rezervi iz kojih se sustavno kupuju birkinice od 10.000 EUR-a, odlazi na skupocjena zimovanja i ljetovanja, uzdržavaju jahte i helikopteri. Možda jedino ostane manje novca za podmazivanje političara! Ali kome će u konačnici političari politizirati, kad više ne bude hrvatskog naroda? Ah, da, Južnokorejcima, Bugarima, Kinezima i ostaloj kliki, koju nasele u Hrvatsku temeljem Dalićkinih radnih dozvola o uvozu radne snage. Nepoželjni Hrvati ionako će u konačnici završiti u Argentini. Jedini melem tada će im biti lijepa Kolinda, koja će ih dolaziti obići svake prijestupne.

Protiv bijele kuge jedina pomoć je KARANTENA! No ne karantena oboljelih, već karantena vlasti! Vrijeme za nove izbore raspuklo se kao kokica! Istanbulska je bila tek zadnja kap ulja u padeli!

Rogonje odstupite!


18.03.2018. u 13:17 • 15 KomentaraPrint#^

utorak, 13.03.2018.

Istanbulska

Pozivam vodstvo Katoličke crkve u Hrvata da konačno počme IZOPĆAVATI iz redova Crkve one koji joj sustavno rade o glavi! Takvima treba zabraniti ulazak u crkvu.

Izopćiti svakog HDZ-ovca koji glasuje protiv crkvenog nauka! Ne samo zbog Istanbulske, već i zbog laganja hrvatskom narodu o tobožnjem demo-kršćanstvu. Naime, oni se po prikazanom do sada mogu zvati samo demon-kršćani.

Marš van iz Crkve s takvima!!!!

13.03.2018. u 19:54 • 8 KomentaraPrint#^

subota, 03.03.2018.

Tko truje Hrvatsku?

Na tv-Mreži postavljeno je pitanje Tko truje Hrvatsku? Moja prva asocijacija je bila: MEDIJI!!!

Tek nakon špice postalo je jasno da se pitanje odnosilo na ekološke probleme...

U odnosu na to koliko mediji svakodnevno, na sto različitih načina, truju Hrvatsku, Karepovac i Marišćina šire miomirise.

U Hrvatskoj ne postoje nikakve podjele. Problem je isključivo u tome što apsolutno sve medije drže antihrvatski raspoloženi huškači, pa se čini kao da je većina Hrvata podijeljena, a što nije istina. Vidi se to i po tome što se u svim govornim tv-emisijama uvijek pojavljuju ista lica, koja govore jednom o reformi školstva, drugi put o znakovlju, treći put o istambulskoj deklaraciji, četvrti put o Karepovcu i slično.

I nisu govorne emisije jedino čime mediji truju Hrvatsku. Koriste se tu i suptilniji načini, poput reklama, primjerice. Tako ćete svakodnevno čuti:
- vi iskašljavate mokri kašalj!
- vas užasno boli i urličete od bolova!
itd. itd itd.
Svi znamo koliko je snaga uvjeravanja djelotvorna i sve malo labilnije osobe uskoro će povjerovati da su bolesne!

Ili prognoze vremena:

usred zime:

past će snijeg usred zime i doći će do smaka svijeta ili u najmanju ruku pomicanja zemljine osi!!!! Nevjerojatno.

usred ljeta:

bit će nevjerojatne topline, zaštite se, nemojte ići van za vrijeme podnevne sieste... bla...bla... bla...

Ili crne kronike:

Naslovi: Muž ubio ženu.... majka ubila dijete... ovaj se utopio u čaši vode...tek kad otvoriš naslove, shvatiš da se to nešto dogodilo nekad davno na Madagaskaru i da nema nikakve veze s Hrvatskom!

Ova vlast ne shvaća da hrvatski narod ne može tom brzinom puniti zdravstveni proračun, kojom brzinom se narod može razboljeti zbog stalne izloženosti stresu!

03.03.2018. u 08:45 • 6 KomentaraPrint#^

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga



MyNetSoul has a goal
be great...not to be small

Linkovi

Travanj 2020 (5)
Siječanj 2019 (2)
Prosinac 2018 (1)
Studeni 2018 (1)
Listopad 2018 (2)
Rujan 2018 (2)
Srpanj 2018 (3)
Lipanj 2018 (3)
Svibanj 2018 (5)
Travanj 2018 (6)
Ožujak 2018 (5)
Veljača 2018 (2)
Siječanj 2018 (3)
Prosinac 2017 (2)
Studeni 2017 (4)
Listopad 2017 (2)
Lipanj 2017 (1)
Ožujak 2016 (1)
Svibanj 2012 (1)
Listopad 2009 (1)

Dnevnik.hr
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr