Osjećaji koji se stalno vraćaju su osjećaji koji nikada nisu ni prestali.
nedjelja, 28.04.2013.

Nakon dosta vremena odlučila je kopati po starim stvarima, sjećanjima. Naišla je na dvije kutije. Kutija prošlosti i sadašnjosti. Ono što je bilo u kutiji prošlosti, trebalo bi i ostati tamo gdje mu je i mjesto. A ti, dječaće, mora da si slučajno upao u kutiju sadašnjosti. Nije joj bilo jasno što radiš u novoj kutiji, kad te davno bacila u onu staru, punu prašine. Uzimajući te u ruke, prošli su trnci kroz nju. Tisuću misli i sjećanja, za koja zna da više nikada neće biti ista. Nećeš biti više onako nov kao nekada. Gledajući u obje kutije, nije znala gdje da te smjesti. Prilazeći kutiji sadašnjosti, zastala je; pustila je suzu. Ostavila te između tih dviju kutija prošlosti i sadašnjosti. Nije znala gdje više pripadaš, toliko je zbunjena svojim osjećajima i mislima. Ostavila te na hladnoj površini, kao što budiš bol u njoj. Gledala te, suze su same krenule. Nisi onaj isti stari kojeg je znala. Još je sjedila i gledala te...kao nekada. U tvom pogledu osjetila je da ju trebaš, iako si ponosan da bi to priznao. Pustila je i onu zadnju, iako uvijek kaže da će biti zadnja, a ne bude...rekla je: 'Ako ti nećeš zbog ponosa, ja neću iz inata.' Zalupila je vratima, a on je ostao sjediti između dviju kutija.

Image and video hosting by TinyPic

Edit: 12.05.13.'
Kako vrijeme brzo prolazi, a ti si već ajmo reći 'muškarac'. Pošto smo na tome, čemu jesmo u mislima, a i ovdje ću ostaviti svoju čestitku:

'Prošlo je prokletih tri godine, otkako sam te upoznala, bio si klinac. A sada, imaš tih osamnaest! Iako brojka ne čini odraz karaktera čovjeka, i ponašanja u određenoj dobi, ti si svoje pokazao. Da si i sa svojih osmanaest ostao najveća kukavica, koja ne može preći preko ponosa. Ostao si onaj isti, koji će i dalje iz dana u dana, ležati kraj druge, a zaboravit će što mi je obećao. Obećao si mi sve! Ja sam to premalo cijenila pa sam pustila, a onda.. shvatila da si ti taj, a ti si mi tada okrenuo leđa. Hvala ti. Jer si mi prvi izjavio ljubav kakvu nitko nije, prvi koji me uistinu volio, iako je to bila nekakva 'dječja ljubav'. Al' djeca najljepše vole, zar ne? Sada vjerovatno negdje piješ sa društvom, gledaš koju ćeš prvu povaliti, a sutra dan je se nećeš ni sjećati. Ali.. preći ću ja preko toga. Sinoćnje suze su bile one zadnje. Pustit ću te da koraćaš gdje ti hoćeš, pustit ću te kao što si ti mene pustio. Ovo će biti težak korak za mene, ali mislim da je najbolji. Ali nek' ti je sretan, nesuđeni moj...'

| 00:27 | Komentari (30) | On/Off | Print | # |




'Zašto imati avanturu s tisuću žena, kada možeš imati tisuću avantura s jednom ženom.'
srijeda, 03.04.2013.

A što je to toliko privlačno u njima? Taj pogled i način prilaženja. Jedan dodir je dovoljan da zavedu. U tom trenutku niti se ne pitamo što li se krije unutar njih, dovoljno je ono izvana. Ta neka tjelesna privlačnost, koja se ne može kontrolirati. Dok na drugoj strani sobe gleda te i čeka, čeka kada ćeš shvatit da padaš krivome u narjučje. Bacaš samu sebe u poniznost i bol. Ali ona shvati kasno, tek kada se opeće. Nikada joj nije bilo jasno što je to što ženu zavede? Koja je to kocka koja okrene igru baš na njega, njega ženskaroša. Njezin karakter ne zaslužuje takvoga, ali ona je slaba. Uvijek na takve naleti, ovo se više nebi nazvala slučajnost. Ovo je stvar izbora, s kojim se sama nosi i shvaća posljedice, ali ne mari jer joj je strast preća. Avantura koja će mu biti kao i svaka druga na ulici, ali neće si to dozvoliti. Prevelika je dama za takvu prljavu igru.

Image and video hosting by TinyPic




| 21:09 | Komentari (19) | On/Off | Print | # |




K.

'Budi žena od akcije, ne čekaj, ne budi pasivna
romantična ljubavnica zatvorena u svoja četiri zida
koja plače i očajava za svojom sudbinom, pokreni
radnju, pošalji mu poruku, sredi sastanak, zavedi
ga.'


Image and video hosting by TinyPic
-Kim K.