Muzicko Raspolozenje

srijeda, 30.04.2008.

Tv Pink Ulazi u Hrvatsku

Image and video hosting by TinyPic

POZNATI srpski poduzetnik i vlasnik TV Pink-a Željko Mitrović potvrdio je beogradskom TANJUG-u svoj ulazak na hrvatsko medijsko tržište odnosno početak emitiranja istoimenog kanala u Hrvatskoj. Televizijski program krenuo bi do kraja ove godine i to nakon što se umreži devet lokalnih televizijskih kuća od kojih je neke već i otkupio.

Najviše interesa pokazao je za sisačko-moslavački NeT kojeg je prije desetak dana platio 2,5 milijuna eura. Takvo ulaganje Mitrović drži zahvalnim zbog velike gledanosti koju ta televizija postiže, ali i zbog područja kojeg svojim signalom pokriva - program je vidljiv u središnjim hrvatskim županijama, a može se pratiti i u Zagrebu. Osim toga, Hrvatsko je vijeće za telekomunikacije 28. travnja NeT-u dodijelilo koncesiju za narednih 12 godina.

Na "stožerni" NeT spojit će se i GTV Zadar, te TV Dalmacija, koje je Mitrović također preuzeo, dok su pregovori s riječkim RiTV-om još uvijek u tijeku.

Mitrović najavljuje kako će u skorije vrijeme obznaniti kupnju još nekih lokalnih televizijskih kuća koje se, kako je istaknuo, protežu od Splita, preko Istre, do Slavonije, kao i to da će u Zagrebu s radom krenuti produkcijski centar. U potonjem bi se snimale emisije za hrvatsku verziju TV Pinka, a "šuška" se da bi je vodio novinar i skladatelj Mario Mihaljević.
Tako će i ljubitelji narodnjaka i turbo-folka doći na svoje , jer dosada se pink može gledati samo u kodiranom sistemu.

- 23:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kylie

Image and video hosting by TinyPic


Australska pop-princeza zagrijava se za predstojeću svjetsku turneju za čiju je promociju nabacila novi look. Elegantni kimono, frizura u obliku gnijezda, bijeli ten i nova Kylie je stvorena.

Kylie Minogue, poznata po izboru teatralnih kostima za svoje koncertne nastupe, za promociju nove turneje izabrala je izgled gejše.

Turneja KylieX2008 počinje u Parizu 6. svibnja, a izrada scene navodno će koštati oko 20 milijuna dolara.

Pjevačica će na svakom koncertu promijeniti sedam kostima koje je dizajnirao Jean Paul Gaultier, a scenski će nastup začiniti i 14 plesača.

Kylie će u Europi obići Grčku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Tursku, Luksemburg, Rusiju, Latviju, Španjolsku i Veliku Britaniju, a Hrvatsku će, unatoč pokušajima da dođe u Karlovac, ipak zaobići.

Pjevačica je u međuvremenu odustala od SAD-a, nakon što joj je propao i posljednji pokušaj osvajanja tamošnjeg tržišta.

"Dala sam sve od sebe. Neću više pokušavati!", navodno je poručila prijateljima.

Preneseno . Net.hr

- 13:16 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Seve i Opet Seve

Image and video hosting by TinyPic
DOK javnost bruji o novoj Severininoj pjesmi "Gas, gas" koja je, prema ocjenama mnogih, prvi pravi hrvatski narodnjak, Severina i dalje entuzijastično najavljuje novi album "Zdravo Marijo". Kako kaže, nije joj jasno zašto su neki takav naziv albuma doživjeli kao provokaciju: "Album smo napravili od srca, s lijepim pjesmama i ne znam zašto bi 'Zdravo Marijo' bila provokacija? Volim Mariju i već sam pjevala o njoj". Iako o novim pjesama govori vrlo rado, Severina bivšeg dečka Matu Čuljka - više ne želi komentirati.
"Nikad publiku nisam doživljavala kao suce. Moja je publika uvijek igrala sa mnom u mojoj momčadi, i kad smo gubili i kad smo slavili. Neki drugi, kojima u njihovoj gorčini valjda ništa ne može pomoći, oni sude. Što se tiče tog namjernog provociranja za kojeg me prozivaju, ja nemam tu osobinu. Ništa ne radim namjerno ili proračunato. Jednostavno sam takva. Ako provociram time što živim, to je već druga stvar, na to ne mogu utjecati", rekla je Severina tjedniku Story i dodala kako joj nije jasno zašto je ljudi prozivaju prije nego što su uopće čuli novi album.

Govoreći o "ženskim emocijama" koje su najviše zastupljene na novom albumu, Severina kaže kako se bavi poznatim temama, ali obrađenim na njezin način. "Muškarci čvrsto drže svoje pozicije i nekako su najsretniji kad je žena ovisna o njima u svakom pogledu. Zato što muškarci naprosto vole vladati. A sve one koji pomažu ženama u svrhu da im olakšaju život, nazivaju pederima", kaže pjevačica i za 19. svibnja najavljuje dugo očekivani album kojeg je pripremala s Goranom Bregovićem.

"Bolje bez daha nego bez kruva"

Novi album, naravno, prati i novi "vizualni identitet" - za potrebe covera Severina je pozirala s manekenkom Vedranom Linardić, za koju kažu da joj neobično nalikuje. Ipak, pjevačica kaže kako joj nije namjera provocirati, pa ni izazovnim fotografijama koje pomalo cure u javnost, a cijela će se priča u potpunosti moći vidjeti na omotu albuma. "Više od svega volim dobru fotografiju i nemam namjeru ostaviti ikog bez daha, ali bolje bez daha nego bez kruva", zaključuje Seve Nacionale.

D.K.
Foto: Index

- 13:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.04.2008.

Sevin - Turbo Folk



Image and video hosting by TinyPic


Danas u eter premijerno je izašao Gas, gas prvi Severinin singl s novog albuma Zdravo Marijo. Iako je pjevačica album najavila kao pravi ženski, otvorila ga je kako je sama rekla u intervjuu za Narodni, "pravom posvetom muškarcima", što je kasnije dopunila pozdravom svim "kamiondžijama".
Gas, gas počinje naime uzvikom "Ej što volim miris kamiona!", dok stih završava prikladnim pozivom na 'žurku' -"Turbo je sezona!"
A kad je Seve u pitanju, uvijek je turbo, sa Bregovićem ili bez njega, jer se prašina diže na sve strane, što se još jednom dokazalo provokativnim "Volim kad na muško miriše!".
"Zdravo Marijo" će se u opticaju naći između 12. i 19. svibnja kada ćemo sa sigurnošću moći provjeriti što su Seve i Brega orekstralno zakuhali.
Preneseno . Net.hr

- 17:47 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 25.04.2008.

Eurosnog 2008 - Osiguranje za Hrvate ?

OVOGODIŠNJI Eurosong ima i "rizične zemlje", odnosno, delegacije koje bi zbog političkih previranja na Balkanu mogle u Beogradu imati problema pa će nekim zemljama biti dodijeljeno policijsko osiguranje, a "služba bezbednosti" dala je posebne upute za izbjegavanje eventualnih problema. Hrvatska je, očekivano, u najrizičnijoj skupini zemalja, zajedno s Izraelom i Albanijom, a u rizične zemlje spadaju i Slovenija, Makedonija, Crna Gora te Bosna i Hercegovina.

Hrvatska delegacija koju i ove godine predvodi Aleksandar Kostadinov imat će, piše Jutarnji list, posebnu policijsku pratnju od hrvatsko-srpske granice do hotela Continental u Novom Beogradu. Za vrijeme cijelog boravka na Eurosongu imat će posebnu policijsku pratnju, a u hotelu će ih čuvati policajci u civilu. "Znali da smo u skupini rizičnih zemalja pa smo tražili da nam se da dodatno osiguranje", rekao je Jutarnjem listu HTV-ov producent Rajko Pavlović.
Ako je suditi po većini europskih kladionica, hrvatski predstavnici Kraljevi ulice nemaju puno izgleda ni za ulazak u finale, a kamoli za pobjedu. "Romanca" se trenutno nalazi među deset najlošije plasiranih pjesama, zajedno sa Crnom Gorom, Češkom, Makedonijom, Nizozemskom, Mađarskom i Ciprom. Poklonici Eurosonga trenutno se najviše klade na predstavnike Rusije, Srbije, Armenije, Ukrajine i Švedske. Nakon niza godina u kojima se stanje na kladionicama i konačni rezultati nisu poklapali, prošle godine su se pokazale kao vjerni pokazatelj poretka na Eurosongu - Marija Šerifović od početka je bila prozivana favoritom.
Index.hr

To da se nitko ne kladi na nas , to ne mora ništa čuditi naša "Dora" je odavno postala jad i bijeda , a i odvano se zna da tko plati više taj će i ući , e Aco Aco , dogodine možda se i ja prijavm , samo gdje da skupim par tisuća Eura ??? rolleyes


- 12:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.04.2008.

12 . Hrvatski Radijski Festival

Image and video hosting by TinyPic

Na danas održanoj drugoj presss konferenciji 12. Hrvatskog radijskog festivala govorili su direktor festivala Juraj Hrvačić i gost iz Opatije, mr. sc. Bojan Šober, ravnatelj tvrtke Festival Opatija. Gospodin Šober je prisutne upoznao s djelovanjem tvrtke Festival Opatija i značenju koje ima dolazak Hrvatskog radijskog festivala za taj grad. Slikovito rečeno: „Hrvatski radijski festival je trešnja na torti“ Opatije kao grada festivala. Ovogodišnji Hrvatski radijski festival donosi mnoge novitete. Tako su na današnjoj press konfereneciji, umjesto standardne objave finalista, objavljeni tek polufinalisti 12. HRF-a. Njih četrdeset, podijeljenih u dvije kategorije po dvadeset, borit će se za ulazak u finale. Uz dosadašnje glasovanje radijskih slušatelja i glazbenih urednika, po novome će o izboru finalista odlučivati i televizijski gledatelji te posjetioci portala net.hr. Ove nedjelje, 27. travnja bit će emitirana prva od četiri emisije iz ciklusa „Ususret 12. HRF-u“. Emisiju će nedjeljom emitirati Nova TV, a od ponedjeljka i ostalih šesnaest lokalnih televizija. U svakoj emisiji će biti emitirani spotovi pet izvođača iz zabavne i pet izvođača iz pop-rock kategorije. Završna emisija je u nedjelju 18. svibnja. Za svoje favorite pojedinog tjedna ćete moći glasovati od ponedjeljka od 00.00 sati do četvrtka do 23.59 sati. Ti glasovi će biti odlučujući za izbor četvero izvođača koji odlaze u finale. Završna večer zabavne glazbe održat će se u petak, 30. svibnja u 21 sat, a pop-rock, u subotu, 31. svibnja u isto vrijeme.

Polufinalisti su :

Zabavna :

Armin
Gdje mi ljubav spava

Baruni
Svanut' će jutro puno ljubavi

Mate Bulić
Kada pijem

Sandi Cenov
I staro i novo

Mladen
Grdović
Reci mi reci živote

Jole
Ptice putuju

Tereza Kesovija
Nauči me

Leo
Natenane

Danijela Martinović
Ko će tebe mi zaminit

Alen Nižetić
Živim za tebe

Višnja Pevec & Zvone Bohem
Ti si sve što meni treba

Sarr e Roma
Samo ljubav

Slavonske Lole
Ostavila me

SMS
Ko je kriv

Jasmin Stavros
Što bi ja s tobom

Rajko Suhodolčan
Nek se zna

Miroslav Škoro
Srce jako je

Maja Šuput
Raj i pakao

Neda Ukraden
Stvarno se isplatilo

Dražen Zečić
Idi

Pop - Rock :

Emina Arapović
Nosi me

Nina Badrić feat. Ljiljana Petrović Buttler
Kralj života mog

Ivana Banfić
Treća sreća

Franka Batelić
Ruža u kamenu

ET
Prazan stan

Feminnem
Chanel 5

Pero Galić
Dugo te nema

Jacques Houdek
Koliko si me voljela

Alan Hržica
Ispod ovog neba

Goran Karan
Anđele

Karma
Temperatura

Lana
Zora bijela

Leteći odred
Još sam tvoj

Luka Nižetić
Zapleši sa mnom

Vlatka Pokos
Oči danju skrivam

Hari Rončević
Hej, hej mama

Ruswaj
Dobar dečko

Antonija Šola
Nebu pod oblak

Teška industrija
Tako su mi zvijezde sjale

Trik FX
Opasno

Podsjetimo se prošlogodišnjeg pobjednika pokojnog Toše Proeskog ...Toše je Hrvatsku publiku definitivno osvojio pjesmom „Srce nije kamen“ s kojom je nastupio 2006 godine na HRF-u, a koja je najemitiranija pjesma hrvatskog radijskog etera za 2006. godinu. Svoju popularnost i iznimnu kvalitetu je potvrdio osvajanjem Grand prixa na 11. HRF-u s pjesmom "Veži me za sebe" te novim albumom "Igra bez granica" objavljenim u kolovozu prošle godine koji je u rekordnom roku prodan u Zlatnoj nakladi. Također, Toše je, kao jedan od UNICEF-ovih ambasadora, snimio pjesmu „This World“ za potrebe humanitarnih akcija za pomoć djeci, održao bezbroj humanitarnih koncerata te svojom energijom i pjesmom djelovao humano gdje god je bilo potrebno.



- 15:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Slađa i Farma

Image and video hosting by TinyPic

Iako je provela dvanaest dana na "Farmi" , Slađa je izjavila da je nepravedno kažnjena , jer da su kandidati znali stvari iz javnog života prije nego što im je ona rekla .
Kaže da neće da iznosi prljave stvari , jer želi da bude "fina". Ali je rekla kako joj se stanari čine proračunati , a da je Alen za nju pisao prije da je "kurva" ali da se takve neke nesuglasice brzo riješili.
Najviše su je razljutile cure jer kaže da kako ništa ne žele da rade , a da misli da su i neke kako ih je nazvala "Lezbače" jer da se međusobno "Pipkaju" . i još "Pedere i Lezbijke mičem od sebe " izjavila je .
Čudno za nekog tko se kreče u takvom društvu privatno i nekima javnim osobama je služila kao "pokrivač" zato što su homo-"biseksulane" sklonosti. Ali ne zamjeramo mi našoj Slađi ništa , uskoro joj izlazi kako najavljuje knjiga "Nevina Kurva" , pa možda nas i u toj knjizi iznenadi sa kojekakvim (ne)izmišljenim pikanterijama .

- 13:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 23.04.2008.

Jelena Karleuša na Njemačkom Tržištu

Image and video hosting by TinyPic
Kako prenosi njezin official site www.karleusa.com , Jelenu Karleušu Njemacka je javnost proglasila svojom nacionalnom zvijezdom.
O posebnom tretmanu i ogromnoj paznji nlemacke javnosti prema Jeleni svjedoce svakodnevne naslovne strane najpopularnijih i najtriraznijih tabloida i magazina.
Novinar jednog od prestiznih njemackih listova, za karleusa.com, govori o Jeleninom tretmanu u Njemackoj: "Jelena je ovdje nacionalna zvijezda, sinonim za "Dolce vita", sjaj i glamur... Svakodnevno dobijamo pisma citalaca koji zele da znaju svaki detalj o njoj! Ona ovdje ne mora nista da radi, i opet ce biti predmet divljenja njemacke javnosti! Ljudi je naprosto obozavaju!".
U prilog svemu govore i nedavno objavljeni tekstovi njemackih dnevnih novina Express i Bild, listova ciji tirazi dostizu cifru od 11 miliona... Nazivaju je: "Divom", "balkanskom Pop ikonom", "world wide super star-om"...
Dijelove teksta mozete pogledati na slijedecim linkovima:
BILD & EXPRESS
Jelena nam se povjerila da zaista uziva u paznji koju joj pruza Njemacka:
"U svijetu, ljudi itekako prepoznaju kvalitet i profesionalizam i to cijene! Mislim da me U Njemackoj, ljudi shvaćaju na pravi nacin. Prvenstveno su to mediji, koji su za razliku od pojedinih domacih primjer, kako pisanjem istina i realnih cinjenica, a ne lazi i izmisljanjem skandala, prodaju ogromne tiraze, zahvaljujuci brendu JK."
Ako se prisjetimo, vremena kada je surađivala sa grckim kompozitorima i euforiju koju je izazvala, pojavljivanjem u grckoj javnosti, zatim Francuska u kojoj je na molbu visokih funkcionera, pjevala pred punim stadionom i danasnje Njemacke, koja dozivljava Jelenu kao svoju, zakljucicemo da je JK definitivno najbolji srpski izvozni "proizvod", s kojom se svaka zemlja ponosi....

- 23:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Image and video hosting by TinyPic

SPLITSKI glazbenik Nenad Ninčević upustio se u ambiciozni kazališni projekt koji će, prema najavama, na daskama splitskog HNK-a zaživjeti do kraja ove godine. Riječ je o mjuziklu radnog naziva "Naša bila priča" kojeg priprema u suradnji s Goranom Karanom, a u jednoj od glavnih uloga trebala bi se pojaviti Severina. Je li riječ o običnom mamcu, jer se splitska pjevačica redovito spominje kao potencijalna zvijezda brojnih kazališnih projekata, znat će se u lipnju, kad će autori detalje predstaviti javnosti.

Krajem prošle godine Goran Karan i Nenad Ninčević prionuli su na pisanje libreta i songova "Naše bile priče", ambicioznog projekta koji bi na kazališnim daskama trebao okupiti neke od najvećih zvijezda hrvatske estrade. Ninčević ne štedi na spektakularnim najavama - riječ je o opsežnom projektu koji se već uspoređuje s legendarnom "Malom Floramy" Ive Tijardovića, a priča o nesretnoj ljubavi Lipe i Duje, ljubavnika čiju priču uspoređuju s onom o Romeu i Juliji.

"Nenad Ninčević je kontaktirao Severinu vezano za njegov novi projekt, ali ona je trenutno usredotočena isključivo na novi album, koji izlazi za nekoliko tjedana", rekao nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović i dodao kako će najavni singl premijeru imati već ovog tjedna.

Uz Gorana Karana i Severinu, koji bi trebali glumiti ljubavni par, spominju se i Oliver Dragojević, Giuliano, Maja Blagdan, Vinko Coce i Arijana Čulina, a Ninčević je najavio kako će početkom ljeta pregovarati s HRT-om kako bi dogovorio snimanje serije od dvanaest nastavaka, rađene po njegovom i Karanovom libretu.

D.K.
Foto: Index

- 16:10 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 22.04.2008.

Madonna Brani Toma :)

Image and video hosting by TinyPic
MADONNA je u svom nedavnom intervjuu stala u obranu fanatika Toma Cruisea i njegovih scijentoloških uvjerenja navodeći kako je on "dobra osoba" kojemu treba biti dozvoljeno štovanje čega god on hoće.

Pjevačica, inače sljedbenica židovske sekte kabale, tvrdi kako se nitko ne bi trebao miješati u izbore drugih ljudi. "Nije bitno ako ljudi štuju kornjače ili žabe ako su dobri u duši, a Tom je dobra osoba. Nitko ne bi trebao osuđivati tuđa uvjerenja. Osobno nemam pojma što je scijentologija i obzirom da u to nisam upućena nisam ni u poziciji da imam mišljenje o tome, ali mislim da se nitko ne bi trebao miješati u odluke drugih ljudi. I ja sam se, kao i Tom, našla na udaru medija kad sam pristupila kabali, ali nije me bilo briga što drugi ljudi govore. Naposljetku, to je moj život, ne njihov", priznala je pop kraljica za New York Magazine.

Pjevačica uskoro izdaje novi, jedanaesti po redu studijski album pod nazivom "Hard Candy", a najavni singl "4 Minutes" već se našao na vrhovima svih britanskih glazbenih top lista, što je ujedno i njen trinaesti po redu singl kojemu je to pošlo za rukom. Iako je do izlaska albuma ostalo još tjedan dana, sve su pjesme već procurile na internet, unatoč trudu njezine diskografske kuće da stane na kraj piratizaciji.

K.H.

- 13:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Cecu očekuje treće dijete ?

Image and video hosting by TinyPic
Svetlana Ražnatović Ceca uskoro će pronaći čovjeka svog života, s kojim će roditi i treće dijete, tvrde astrolozi. Ukoliko je vjerovati zvjezdama, koje su tumačili eksperti magazina „Astro", Ceca će novu ljubav, čovjeka iz inozemstva rođenog na ovim prostorima, upoznati sredinom 2008. godine.

- U periodu oko njenog rođendana u Cecin život će ući moćan muškarac iz inozemstva koji je rođen na ovim prostorima, navodi astrolog Ljiljana Smiljanić-Savić, i dodaje: U toj vezi u početku će biti problema, jer će se umešati treća osoba koja će pokušati da je spreči da se upusti u romansu sa njenim izabranikom, ali Ceca će nastaviti da se viđa sa čovekom koji će je činiti srećnom i smirenom. Svetlanin novi izabranik biće osoba koja ne skida osmeh s lica. Mada će je odmah osvojiti svojim šarmom i duhovitošću, Ceca će se osećati i pomalo nesigurno, pitajući se da li treba da veruje takvoj osobi. Onog trenutka kad shvati da taj muškarac želi miran porodični život, baš kao i ona, nestaće njene nedoumice. Zvezde kažu i da postoji mogućnost da Ceca svom novom izabraniku rodi i dete - zaključuje astrolog Ljiljana Smiljanić-Savić.


Ceca Ražnatović bila je pomalo uzdržana u komentarima koji se tiču astroloških predviđanja:

- Možda u tome ima istine, ali pre bih se složila s konstatacijom da je svako kovač svoje sreće i sudbine. Astrologiju smatram ozbiljnom naukom, ali u životu se nisam nikad oslanjala na nečije tumačenje zvezda, već isključivo na sopstvenu intuiciju i svojih deset prstiju - navodi pjevačica.



Horoskop Cecu „tjera" iz Srbije!

Prema tumačenju stručnjaka za horoskope, Ceca će i u narednom periodu dosta vremena provesti van Srbije.

- Tokom ove godine Ceca će mnogo putovati, što sa voljenom osobom, što zbog karijere. To će joj veoma prijati jer su joj zvezde naklonjene. Mars u četvrtoj kući praviće joj neprijatnosti u domovini. Bez obzira što je vezana za ove prostore, zvezde joj savetuju da što više putuje - navode astrolozi.

IZVOR: Press

- 01:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.04.2008.

Toše Proeski

Image and video hosting by TinyPic

DOK EUROSONG u show programu priprema program kojim će se gledatelji i natjecatelji prisjetiti Toše Proeskog, brojni hrvatski glazbenici negoduju, jer jedan od najizvođenijih izvođača u 2007. godini nema nijednu nominaciju za diskografsku nagradu Porin. Unatoč nevjerojatnom diskografskom uspjehu i brojnim hitovima, Tošin album "Igra bez granica" ima tek tri, po mnogima "nebitne" nominacije - za najbolji aranžman, najbolji inozemni album izvan klasične i jazz glazbe te pjesmu godine.

Toše je na Porinu zaslužio više - slaže se većina hrvatskih izvođača razočarana jer njegov album "Igra bez granica" nije dobio zasluženi tretman među nominacijama za ovogodišnju dodjelu Porina. Stvar je zapravo birokratska - Toše Proeski nije imao hrvatsko državljanstvo, pa je ostao bez nominacija u "glavnim kategorijama", poput one za najbolju mušku vokalnu izvedbu. Kao većina stvari vezanih za Porin, i ova priča ima rupu - iako nema hrvatsko državljanstvo, Edu Maajku već nekoliko godina nagrađuju i nominiraju za Porine u "hrvatskim kategorijama".


Zrinko Tutić priznao je kako su u vrijeme dok je Edo Maajka oduševljavao glazbene kritičare "priznavali samo domovnicu", međutim ugledu Porina takva opravdanja očito ne pomažu - na ovogodišnju dodjelu okomili su se, među ostalima, Hari Rončević i Nina Badrić.

Eurosong se preminulog makedonskog pjevača odlučio prisjetiti u velikom stilu - na pozornici u Beogradu pojavit će se nekolicina izvođača s kojima je Proeski snimio duet, među kojima je i Antonija Šola koja će otpjevati pjesmu "Volim osmijeh tvoj". Nastupit će i Esma Redžepova, Željko Joksimović te Anja Rupel, a inicijativa za prisjećanje na lik i djelo balkanske zvijezde potekla je od njegovog fan kluba. Tošine obožavatelje ovih je dana razveselila još jedna vijest - na Eurosongu će premijerno moći čuti pjesmu "Hardest Rough", prvi singl s njegovog albuma za inozemno tržište, kojeg je dovršio neposredno prije tragedije.

D.K.
Foto: Index


- 12:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Lepa Brena

Image and video hosting by TinyPic

Veliki diskografski povratak Lepe Brene vodit će Aleksandar Milić Mili, koji je napisao više od 60 hitova za Cecu Ražnatović.

Veliki diskografski povratak Lepe Brene odigrat će se pod dirigentskom palicom Aleksandra Milića Milija, hitmejkera koji je, između ostalog, napisao više od 60 hitova za Cecu Ražnatović i donedavno bio kreator meteorske karijere Ane Nikolić.

Kako Press saznaje, prvi čovjek „Miligrama", produkcijske kuće koja se bavi i kreativnim radom i izdavaštvom, već je završio najveći dio numera koje će se naći na povratničkom albumu Lepe Brene, a naši izvori kažu da će projekt biti pun iznenađenja i da neće biti previše dodirnih točaka sa prepoznatljivim zvukom Cecinih i Aninih hitova.

- Mili posjeduje specifičan muzički izraz, i u tom smislu on ne može pobjeć od sebe - kaže jedan od Milijevih suradnika na novom projektu, i dodaje:

- Brenin album, koji bi se trebao pojavit do početka ljeta, ipak će biti drugačiji. Radeći na njemu Mili je dao sasvim novu dimenziju svojoj muzici. Riječ je o mješavini različitih muzičkih izraza, s puno gitara i živih instrumenata, ali se čini da prevladava mediteranski stil - navodi sugovornik Pressa koji je inzistirao na anonimnosti.

Aleksandar Milić prekinuo je saradnju sa Cecom Ražnatović krajem 2006, poslije njenog velikog koncerta na Ušću, poslije čega je donedavno surađivao sa Anom Nikolić (kao alfa i omega projekta „Devojka od čokolade").
Lepa Brena još ne želi otkrivat detalje u vezi sa svojim povratničkim albumom. Kako smo saznali od ljudi iz njenog okruženja, najveća jugoslovenska zvijezda pažljivo priprema kampanju, jer ne želi ništa prepustiti slučaju.

- Postojao je plan po kojem je Brena već trebala krenuti sa promotivnim aktivnostima, ali je njen nastup u Bugarskoj to za kratko odložio - kaže sugovornik Pressa, uz konstataciju da je Brena u Sofiji dočekana kao velika zvijezda, i da publika u Bugarskoj još napamet zna sve njene pjesme: - To je nevjerovatno. Prije i poslje nastupa u ekskluzivnom klubu „Najt" na poziv Petra Lašova, jednog od najbogatijih tamošnjih biznismena, Breni su prilazili odrasli ljudi koji su još kao jako mladi bili na njenim legendarnim koncertima na stadionu „Levskog" u Sofiji. Njena hotelska soba je bila zatrpana poklonima i cvijećem.

IZVOR: Press

Skinuto sa Site-a : http://www.folk-novosti.com/

- 11:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Tarik I Rozga ?

Image and video hosting by TinyPic


Ovoga tjedna novine su se ponovno raspisale o Tariku Filipoviću, samo ne više kao o dobrom tatici, divnom suprugu... nego kao o bivšem dečku pjevačice Jelene Rozge. Šuška se da se par okušao u vezi nakon što je Jelena na jednom svom koncertu poslala poruku Tariku. Nakon toga su se nalazili u njegovom stanu, ali o svojoj vezi nikada nisu progovorili. Danas je negiraju.

- 02:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.04.2008.

SEVERINA

Za Početak O Našoj Sevki sretan
Image and video hosting by TinyPic

Dvije godine najavljivan album Severine Vučković konačno je završen i ova popularna hrvatska pjevačica kreće u njegovu promociju.

Prvi grad u kojem će album biti predstavljen je Beograd, a sljedi turneja po Srbiji.

Album je završen i promocija će biti 14. ili 15. svibnja, vidjet ćemo, ali sigurno prije „Eurosonga“. Poslje toga, počinje njena prva turneja po gradovima Srbije. Neće biti tako skoro jer smo još u pregovorima, a zasada su sigurni samo Novi Sad i Vršac - rekao je za „Alo!“ Raka Marić, menadžer „Music stara“.
Inače, kako saznajemo, Severinu je album koštao više od 100.000 eura jer je željela da na njemu radi vrhunska ekipa autora kao što su Marina Tucaković i Goran Bregović.
Nedavno je izjavila da su joj pjesme nevjerovatno legle i da je uspjela ih otpjevat „iz materice“.




Čekajući promociju, Severina je sa menadžerom Tomislavom Petrovićem provela dva tjedna na odmoru u Meksiku, gdje je punila baterije znajući da je čeka dugo, naporno ljeto.

IZVOR: Alo HOME

Preneseno sa web stranice : http://www.folk-novosti.com/

- 02:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (15)
Travanj 2008 (15)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Ovo je site o muzickim novostima , pokusat cu biti sto precizniji da vam objavim vijesti.

Linkovi