Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Info
mahHow to easy make money over internet... without installing anything just register and visit 10 web sites what the service gives and you have earned!!! TROES (The Real One Earning Site)

mahKako lagano zaraditi lovu preko interneta, bez da išta instalirate samo se registrirate i posijetite 10 stranica koje vam dodjeli servis i već ste zaradili!!! Poštena, legalna, i sigurna zarada...

Start
Kreni sa zaradom...
Poštena, legalna, i sigurna zarada...

Start Earning Money...
TROES (The Real One Earning Site)

Ostalo
Posijeta bloga:
cock ring

My bux stats:
Account Balance
$ 10.1200
Referrers
5
Total Amount Paid
$ 0.0000
Last Update
24. sij. 2009

Facebook page:
Buxter's portal

03.11.2008., ponedjeljak

Dan otvaranja bloga...

Kreni sa zaradom... Evo danas sam sasvim slučajno naišao na jednu stranicu kao što uvjek naletim sa internet zaradom no ova stranica mi se jako dopala jer nije bila pretjerana sa reklamama i svakavim popup-ovima pa sam rekao ajde pogledat ću... Nakon pola sata čitanja i googlanja o tom servisu rekao sam si zašto ne i posvetio se ovakvom posliću jer stvarno ništa ne radite a zaradite. Radi se o tome da kada se registrirate dobijete 10 linkova koje jenostavno posijetite "oni niti nemaju popup-ove" i za to dobijete pare... Imate vremena za pisat postove na blogovima? Imate vremena za čatat na msn-u i ostalim chatovima? Imate vremena provodit sate na Facebooku? Zašto onda nebiste imali vremena za ovo? To vam je 10min na dan... Neznam šta da više napišem, kako bi me stvarno shvatili a ne vidjeli sve ovo kao jos jedna prevara... Pokušajte!!! Sretno!!!

Kako početi:
Da biste započeli kliknite na "Registriraj se"

Što učiniti:
1) Registrirati se...
2) Posijetit 10 linkova...
To je to... party

Kako zaraditi:
Svaki dan posijetit 10 linkova... smokin
- 18:23 - Komentari (1) - Isprintaj - #