Ne brinite se što drugi ljudi misle o vama.
Oni uopće ne misle o vama.
Oni brinu o tome što vi mislite o njima
.roflroflrofl


....................MY ARTWORK......................

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

mačka_u_martama

subota, 22.09.2007.

S A M O S I T N I C E

Prekrasno rujansko poslijepodne. Paula i Denis dobili su ključeve stana u kojem će živjeti zajedno. Konačno će prestati s ritualnim vikend-spavanjima kod njega/nje, riješiti se napetog osluškivanja zvukova koji ih upućuju na to da su njegovi/njeni starci otišli u krpe, žuljeva nastalih na zadnjem sjedalu auta…
Paula se zaposlila kao dizajner interijera, a Denis je radio kao fotograf u jednom privatnom studiju. Zaljubili su se još na fakultetu kad je Paulu oborio s nogu Denisov azurno plavi pogled pod gustim crnim trepavicama, a kada je ustanovila i da taj umjetnički opaljen dečko živi u garsonijeri u kojoj slaže fotografije za svoju buduću izložbu, znala je da je to ono što je tražila i napokon uspjela naći.
Sve njegove navike racionalizirala je kao navike studenta koji nikada nije naučio voditi računa o sebi pa ga je uzela u svoje ruke. Mislila je da je njegov kreativni nered (svinjac) nekako sladak. Pa ga je očistila. Denis nikada nije imao toaletnog papira, pa mu ga je kupovala. Nikada nije primjećivao da mu ponestaje šampona, pa mu ga je nabavljala. Bacala je prastare jogurte, mlijeko i plijesnive ostatke nečega što je nekada bilo jestivo iz njegovog frižidera. Nepregledne hrpe odjeće koje je bilo posvuda Paula bi kupila, oprala i slagala u ormar. Strašno ga je voljela i nije joj bilo teško brinuti se za njega.
U početku.
Dok nisu počeli zajedno živjeti.
Tada se Paula počela osjećati kao u mišolovci. Ono što je nekada za nju bio neodoljiv i poželjan muškarac, postao je odvratan, smrtonosan izvor očaja. Bilo se teško iskoprcati iz te situacije.
Denisova neorganiziranost, nemar i uistinu gadne navike njemu nisu predstavljale nikakav problem, pa se šokirao Paulinom reakcijom. Tolerancije nije moglo biti. Denisa nije mogla promijeniti.
Zaljubljeni uvijek nalaze isprike za loše ponašanje svoje ljubavi. Prihvaćaju ga samo kao jedan od nesavršenih dijelova tog inače savršenog bića. Biti ludo zaljubljen, kako predivno! Imati uz sebe voljeno stvorenje, gledati svijet kroz ružičaste naočale i lebdjeti desetak centimetara iznad zemlje…BUM; TRES! POVRATAK U REALNOST.
Kada ste friško zaljubljeni, sve što vaš dragi/draga čini nekako je baš simpatično. Baš medeno podriguje poslije pizze i pive, baš se šarmantno izvlači kad kasni, ima tako seksi dreadlockse kad se ne češlja tjednima, itd. No vrijeme će odmagliti tu ružičastu nijansu pa će sve male navike postati velike navike, a tlak bi mogao narasti do neslućenih visina.
Zato obratite pozornost na slijedeće:
- stalno kašnjenje bez nazivanja ili otkazivanja
- navike u osobnoj higijeni
- potrebe za društvenim životom/izlascima
- različiti bioritmovi
- potrebe za uljepšavanjem/iskrivljavanjem činjenica
- prenaglašene razlike životnih ciljeva

Vaš partner nije savršeno biće, baš kao ni vi.
Vrijeme je prošlo i došli ste do nekih novih spoznaja. Gotovo kao da ste se lagano otrijeznili od sinoćnje pijanke. Sitnice koje vas počinju živcirati postaju sve značajnije i veće – sitnice život znače!



- 11:24 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 20.09.2007.

the question

Subota. Majin slobodan dan nakon mjeseci rasporeda koji je prijetio pucanjem šavova. Maja je odlučila priuštiti si sve one beauty rituale za koje nije imala vremena ni volje. Poharala je police DM-a i ogulila sve dlake s tijela, odumrle i neodumrle stanice, a dok se brčkala u bogatoj pjeni, uživala je paleći jednu za drugom. Toliko o prestanku pušenja. Cure će je zadaviti, obećala im je smanjiti na jednu kutiju dnevno. Yea right. One se barem redovito seksaju. Maji su cigarete jedini ispušni ventil, slatki porok i užitak.

Otkad je prekinula burnu vezu s Lukom, muškog tijela nije bilo na vidiku, a kamoli u postelji. Cure su joj olakšale fazu žalovanja, bijesa i prelaska u ravnodušnost, umeđuvremenu plivajući u sve ozbiljnijim strujama vlastitih veza. Maji se rigalo na većinu spika koje je bila prisiljena slušati.
"Sinoć smo se poseksali u autu", obznanila im je Ivona, agentica nekretnina, dok su ispijale makijata u kutku malog kafića u centru. Premazala je usne sočnim sjajilom i značajno im namignula.
"Ko da imate 16 godina!" dodala je Nives, brineta, zaposlena u osiguravajućoj kući svog dragog.
Maja nije imala što reći. Strpljivo je slušala, iz dana u dan, sve priče i cvrkutanja svojih cura. Činilo se kao da su obje našle nepostojećeg savršenog muškarca, kao da bez njih nisu bile potpune osobe. U njoj je lagano kuhalo. Zaprepastilo ju je zeleno čudovište koje je probijalo ljusku jajeta u dubini njene duše. Malo zeleno čudovište zvano Ljubomora von Zavist.
Počela se pitati da li je sve u redu s njom, zašto se ne može radovati sreći svojih prijateljica? Zašto se osjeća sve udaljenija od njih, štoviše, počinju joj ići na živce?

Da li njoj nedostaje samo jedno da bi bila potpuna osoba? Možda bi je muškarac usrećio do te mjere da bi ponovo osjećala bliskost s prijateljicama i životnu radost. A ne samo poslovni uspjeh i lijepa kuća. Analizirajući sve dublje, Maja je zastala. Gledala je Nives i Ivonu kako se smijuckaju i podbadaju jedna drugu, besprijekorno našminkane i blistave nakon 8 radnih sati. I konačno je postavila ono pitanje koje joj se najviše nametalo posljednjih mjeseci:
unesrećuju li nas muškarci ili žene???

- 12:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 04.09.2007.

MIGHTY BOOBIES

Velike ili male, skrivene ili otkrivene, grudi su predmet divljenja koji ne prestaje raspirivati mušku maštu, a o veličini ženskih grudi raspravlja se jednako kao i o veličini muškog "ponosa"...
Muškarci obožavaju sise u svim veličinama.
Prema nekim statistikama, dva posto muškaraca voli male grudi. Malene dvojke voli četiri posto, a za solidnu trojku odlučilo se njih 32 posto. Četvorku pak preferira nešto veći broj muškaraca, njih 38 posto. S peticom bi bilo zadovoljno 19 posto muškaraca, a tri posto vrlo rado bi se izgubilo u šestici.

Talijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da veličina i oblik grudi ženama definira osobnost, baš kao i astrološki znakovi. Lorenzoni je izradio cijelu kategorizaciju različitih tipova dojki, nazvavši ih prema voću, a na temelju njih muškarac može znati osnovne crte karaktera 'ponosne vlasnice'.

No, bez obzira na veličinu, svi će oni rado zuriti u par najprimamljivih ženskih atributa. Gledanje opravdava i jedno zanimljivo istraživanje s pomalo seksističkim zaključkom. Prema tom istraživanju, gledanje u ženske grudi blagotvorno utječe na zdravlje muškaraca, a može im čak produžiti život. Tako bar tvrde njemački znanstvenici koji ispitivali 200 muškarca i došli do zaključka kako desetominutno gledanje u ženske grudi ima isti učinak kao i pola sata gimnastike.

Muškarcima koji netremice promatraju ženske grudi snižava se krvni tlak i opasnost od srčanih oboljenja.
Dakle, slobodno buljite. Bit ćete zdraviji i definitivo raspoloženiji.
Osim tog iznimnog utjecaja na zdravlje, ženske grudi podsvjesno su i podsjetnik na vrijeme kada su muškarci bezbrižno uživali, na majčinim prsima zaštićeni od cijelog svijeta. One su simbol plodnosti, ženstvenosti, erogena zona koja napaljuje muškarce i žene podjednako.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

- 13:32 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (3)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (6)
Lipanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (6)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Srpanj 2007 (3)
Lipanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ABOUT
- munjena -
- perfekcionist -
- tvrdoglava -
- umjetnički opaljena -
- bajkoljupka -
- mali filozof -
Pa sad ako vam se čita što ja piskaram...

Poznajem samo jednu slobodu, a to je sloboda mišljenja. (A. De Saint-Exupery)

Tko tu piskara?
Photobucket

MUSIC:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Korpiklaani
Ensiferum
Finntroll
Sletchvalk
Amon Amarth
Holy Blood
Arkona
Eluveitie
Turisas
Cruachan
Elexorien
Rhapsody
Epica
Therion
Haggard
COF
Dimmu Borgir
Eternal Tears of sorrow
SOAD
Iced Earth


ROĐENA: Zadar, 1984.
HORORRSKOP: DJEVICA

HOBI:crtanje
pisanje
kreiranje robice
glazba
knjige i stripovi
proučavanje filozofije, misticizam, ezoterija
šetnjice i kavice

lonely


NA PUSTI OTOK PONIJELA BI: knjige i zaštitni faktor 150
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A R T W O R K

Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photobucket

flytothemoon
Photobucket
Photobucket