KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

30.05.2009., subota

Bajka se nastavila - MNK NACIONAL - MNK POTPIĆAN 98 2:3


Unatoč omjeru na tribinama 970:30 za Zagrepčane cijeli tijek susreta više se čulo potpićanske navijače a sam kraj je bio paklen. Zasluga za to svakako najviše pripada gostujućim igračima koji su od početka do kraja bili „u igri“ iznenadivši domaće malonogometaše krajnje otvorenom i fajterskom igrom. Slijedi labinski uzvrat u kojem samo jedan momčad može podignuti pokal za prvaka, MNK Potpićan 98.

PRVO POLUVRIJEME

Početak susreta obilježile su tri obrane domaćeg vratara Švigira, sve tri Kevenu Drndiću u: drugoj, četvrtoj i petoj minuti. Najizglednija za gol bila je ona prva kad se napadač potpićanske momčadi našao oči un oči s vratarom domaćih koji mu je „ulazom“ u šut skratio kut i tako otklonio opasnost od svog gola.

Prvu polu-prigodu domaći su imali tek u osmoj minuti kad Funčić odlično brani udaraca Novaka. Uzvraća dvije minute kasnije Lalić ali njegov volej-udarac odlazi visoko preko Švigirovih vrata. U četrnaestoj minuti najbolja prigoda domaćih maestralno brani. U istoj minuti na drugoj strani najprije prijeti Lalić ali slabo zahvaća jednu polu visoku loptu.


Samo desetak sekundi potom Keven Drndić odlično gađa desni kut Švigirovog gola ali i zagrebački je vratar također maestralno obranio. Minut kasnije prijete Capar i Šimurina ali Funčić i Švigir ponovno uspješni.


* 1:0 CAPAR u 18. minuti

Matija Capar je probio bok, loptom „kroz noge“ se oslobodio Kevena Drndića, zaobišao i Funčića te pogodio praznu mrežu Potpićanaca. Već u narednoj minuti odličan šut Lalića, Švigir je bio nemoćan ali se ispriječila vratnica.

Gosti su imali i zadnju prigodu u prvom dijelu. Patrik Drndić je iz kuta odlično pronašao Novoselca a ovaj „raspalio“ s desetak metara u sami kut. Kad su svi već vidjeli loptu u mreži Švigir je vrškom patike loptu izbio van gola.

DRUGO POLUVRIJEME

Nakon nekoliko polu-prijetnji koje su Švigir i Funčić lako osujetili gosti dolaze do poravnanja.

* 1:1 RADUSIN u 24. minuti

U očekivanju udarca iz kuta koji se spremao izvesti Patrik Drndić u igru ulazi Dalibor Radusin čiji je prvi doticaj s loptom bio „udarac iz prve“ s pet-šest metara. Lopta je ako tane završila kroz noge Švigira u domaćoj mreži a Radusin ponovno na klupi.

* 1:2 LALIĆ u 26. minuti

Dvije minute nakon poravnanja gosti su bili već u minimalnom uzmaku. Sjajno dodavanje Patrika Drndića za Lalić koji se sjurio s centra sam prema Švigiru koji je morao drugi put po loptu u svoju mrežu.

* 2:2 GRDOVIĆ u 28. minuti

Grdović radi očiti prekršaj nad Hoxhom nakon kojeg ostaje sam pred Funčićem i lako poravnava. Minut kasnije novi sudački previd. Grdović radi prekršaj „za zatvor“ ali je kažnjen samo žutim kartonom.

U tridesetoj minuti prijeti Korab Morina ali njegov udarac odlazi pored Funčićeve vratnice. U domaće se polako uvlači nervoza pa Capar zbog prigovora dobiva žuti karton. Slijedi „tripli-pas“ Šimurina-Patrik Drndić-Lalić nakon kojeg ovaj potonji odlično šutira a Švigir još bolje brani. Novi žuti za domaće zarađuje Leskovar u trideset četvrtoj minuti zbog povlačenja za dres Kevena Drndića.

Počinje oprezna igra poput partije šaha. Potezi i akcije se dogovaraju u dva time-uta. Nacional ga je uzeo u trideset šestoj a Potpićan dvije minute potom.

* 2:3 CAPAR (auto gol) u 29. minuti

A onda slijedi odlučujući trenutak susreta. Keven Drndić na sredini terena krade loptu Novaku i idealno upošljava Patrika Drndića koji se našao „oči u oči“ s Švigirom. Vratar zagrebačke momčadi poput rakete istrčava s gola i izvanredno odbija loptu koja na njegovu žalost pogađa Capara i odbija se u praznu mrežu domaće momčadi.
Pokušaj Nacionala da s petim igračem, umjesto vratara, pokuša poravnati prekida sirena i slavlje Potpićanaca je moglo početi.

Elvis Uravić

- 12:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us