KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

15.05.2009., petak

Korak do raja


Malonogometaši Potpićna protutnjali su kroz Spliz poput „Marjan-expressa“ te na kraju izmamili pljesak na otvorenoj sceni petstotinjak gledatelja na Gripama. Superiornom i taktički zrelom igrom, od prve do zadnje minute, Potpićanci su višestrukom prvaku Hrvatske večeras održali sat malog nogometa i ostvarili veliku prednost prije labinskog polu finalnog uzvrata Jedina dvojba na utakmici, koja se nije mogla utvrditi niti nakon isteka četrdesete minute, bila je ono oko najboljeg igrača u gostujućim redovima. Briljirali su svi koji su bili na parketu a nijansu bolji od ostalih bili su Patrik Drndić i Alen Lalić, prvom „na ruku“ ide jedna asistencija više.

.

PRVO POLUVRIJEME

Gosti su krenuli s centra a domaći su njihov prvi napad osujetili izbacivanjem lopte u korner.

0:1 – KEVEN DRNDIĆ u 1. minuti

Udarac iz kuta izveo je Patrik Drndić, lopta je u visokom luku preletjela sve i došla do Kevena Drndića na drugoj vratnici koji trese mrežu nemoćnog Lončara.

* 0:2 –LALIĆ u 4. minutu

Nakon smiraja od par minuta Lalić nanovo u petoj minuti ide po loptu u vlastitu mrežu. Despotović je pogriješio, Lalić vješto krade loptu i u solo prodoru dolazi pred domaća vrata i posprema loptu u nebranjeni dio mreže.

* 1:2 – BANIĆ u 7. minuti

Samo tri minute nakon toga novi gol ali ovaj put u Funčićevoj mreži. Bogdanović je u gužvi pred gostujućim golom odlično pronašao Banića a ovaj najprije šutira petom a nakon što mu Funčić taj udarac odbija ravno na nogu on u ponovljenom pokušaju izravno, potpuno neometan, lako pogađa nebranjeni dio potpićanske mreže.

* 2:2 – BUGARIJA u 8. minuti

Tek što se pošlo s centra domaći stižu do poravnanja. Nova asistencija Bugarije ali ovaj put njegov udarac petom bio je točan iz prve i lopta se po drugi puta zakoprcala u Funčićevoj mreži.

Nova opasnost po Funčića slijedi samo minuta nakon poravnanja. No na sreću Potpićanaca Bogdanović se u odsutnom trenutku spetljao i prilika domaćih za minimalni uzmak odlazi u nepovrat.

* 2:3 – PATRIK DRNDIĆ u 13. minuti

Slijedi novo zatišje od samo tri minute a golijada se nastavlja već u trinaestoj. Patrik Drndić jako ubacuje iz, lopta na putu prema Lončarovom golu pogađa Despotovića, mijenja smjer, vara domaćeg vratara i po treći put večeras trese se mreža domaćih.

* 2:4 – LALIĆ u 16. minuti

Ritam golova svako dvije-tri minute nastavlja Lalić. Odlično ga je, na pet metara malo iskosa na lijevoj strani, pronašao strani Patrik Drndić od koda najbolji bosansko-hercegovački reprezentativac neumoljivo trese mrežu Lončara.

* 2:5 – PATRIK DRNDIĆ u 17. minuti

A onda već u narednoj minuti akcija za malonogometne udžbenike. Radusin je povukao loptu i uposlio Lalića na desnoj strani a ovaj u punom trku odličnom dijagonalom na suprotnoj strani pronalazi Patrika Derndića. Slijedi „bomba“ iz punog trka i Lončar je ponovno kapitulirao.

Odmah nakon petog primljenog gola domaći ulaze u očekivani rizik. Umjesto vratara Lončara u igru šalju još jednog igrača/vratara pa slijedi pritisak domaćih. No to im se vrlo lako moglo i osvetiti jer je Patrik Drndić u dva navrata iz polu-prigodnih situacija ciljao na njihov prazan gol ali bez uspjeha. Zadnja situacija vrijedna spomena, prije dolaska na odmor, bio je udarac Banića dvadesetak sekundi prije sirene, no Funčića je spasila desna vratnica.

.

DRUGO POLUVRIJEME

Splićani i drugi dio započinju bez Lončara s igračem/vratarom u polju.

* 3:5 – BOGDANOVIĆ u 22. minuti

Rizik domaćih dao je ploda već u drugoj minuti nastavka. Nakon duge „šahovske“ akcije u kojoj je u nekoliko navrata cijela postava Splićana igrala loptom Banić je odlično pronašao Bogdanovića koji se nakon odlično napravljenog „viška“ našao „sam-samcat“ pred Funčićem i potpuno neometan po treći put ga večeras svladao. Pritisak domaćih s igračem više se nastavlja ali bez konkretnog učinka.

* 3:6 – NOVOSELAC u 29. minuti

Ono što je „vislo u zraku“ cijelo vrijeme domaće inicijative desilo se u dvadeset devetoj minuti. Nikola Tomičić griješi u „bilijar-dodavanju“, Patrik Drndić je spreman i poput munje se sručio prema praznoj mreži domaćih te loptu kao na „pladnju“ servirao Novoselcu koji je samo pospremio u praznu mrežu Splićana.

* 3:7 – KEVEN DRNDIĆ u 31. minuti

Samo dvije minute nakon toga nova greška domaćih. Keven Drndić uzima loptu i ostaje sam „kao duh“ na deset metara pred praznim vratima domaćih. Kad s očekivala hladnokrvna egzekucija kapetan potpićanske momčadi je sve zapetljao ali ipak u stilu: “zašto jednostavno kad može komplicirano“, kroz noge Baniću, pogodio za kolosalni uzmak gostiju od četiri gola razlike. Nakon sedmog gola kao da pada moral domaćih što gosti vrlo vješto koriste i utakmicu pretvaraju u „uspavanku“, znalački „kradu“ vrijeme čuvajući visoko vodstvo.

* 4:7 – DESPOTOVIĆ u 36. minuti

No domaći golom Despotovića, nakon greške Patrika Drndića ipak uspijevaju vratiti tračak nade četiri minute prije kraja.

* 4:8 – HOXHA u 36. minuti

No ta „slabašna nada“ ugašena je netom nakon što su gosti krenuli s centra. Šimuirna je idealno izbacio Hoxhu a ovaj više preciznim nego li jakim udarcem otklonio sve dvojbe oko pobjednika ove utakmice. Da je Novoselac bio prisebniji u zadnjoj minuti Potpićanci su mogli i od devetog gola no i s ovih osam su mnoge iznenadili i lakše od očekivanog ostvarili pobjedu u ovoj utakmici.

.

Slijedi uzvrat u Labinu u srijedu 20. svibnja u 21,oo sat.

.

NACIONAL-INERO 3:0

U drugoj polu-finalnoj utakmici zagrebački Nacional je sa 3:0 svladao splitski Inero.




- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us