Linkovi


Blog.hr
Blog servis

www.hrvatskipravasi.hr
MAGLA
BEČ
BUDIMPEŠTA
BEOGRAD
BRISEL
???????????????
Guske u magli ??????
Ma neeee !!!!!!
To Hrvati traže novi
JARAM

Mladen Jose Barbina ( Šepić)

21.09.2010., utorak

Govor Šime Tolića na komemoraciji za Blaža Kraljevića i bojovnike HOS-a20.09.2010


Dragi hrvatski domoljubi, dragi gosti,

Danas smo se okupili da odamo počast junačkim bojovnicima HOS-a i legendarnom general-bojniku Blažu Kraljeviću- Eri.

Da bi shvatili njihovu veličinu ćemo kratko ući u povijesti državotvornog Hrvatstva.



Stranka prava je najstarija državotvorna hrvatska stranka, utemeljena je 1861. od oca Domovine dr. Ante Starčevića.

Od prvog dana osnutka, Stranka prava se beskompromisno borila za hrvatsku cijelovitost i državnu nezavisnost pod geslom "Ni pod Beč ni pod Peštu, nego za slobodnu i samostalnu Hrvatsku!".

Sluge tuđinskih vladara dr. Ante Starčević naziva "Slavosrbima", oni su za oca Domovine neprijatelji svakog naroda i svake slobode. Starčevićevi „Slavosrbi“ su svi odreda hrvatske nacionalnosti: nekada su to bili Ivan Mažuranic i Josip Juraj Strossmayer. Vjerojatno bi se današnji "Slavosrbi" odazivali na ime Jadranke Kosor, Ante Đapića, Vesne Pusić, Ive Josipovića, Stipe Mesić, itd.

Rad pravaške stranke zabranjen je 6. siječnja 1929., uvođenjem Šestosiječanjske diktature.

Jedan od istaknutijih pravaša u tom razdoblju bio je Milan Šufflay koji će 19. veljače 1931. biti ubijen na kućnom pragu, a ubojice, policijski agenti, neće nikad biti uhićeni, kao i desetljeićima kasnije ubojice Blaža Kraljevića ili Ante Paradžika. Ubojstva državotvornih Hrvata, većinom pravaša imaju veliku i dugačku žalosnu tradiciju u našem narodu.

1929. godine nakon atentata u beogradskoj Narodnoj skupštini na Stjepana Radića, HSP-ovac dr. Ante Pavelić osniva "Hrvatski Ustaški Pokret", i nastvalja borbu za slobodu i nezavisnost Hrvatske. 1941. vođa Hrvatske seljačke stranke, kukavica Vlatko Maček odbija proglašenje hrvatske samostalnosti pod njemačkom zaštitom, dok pravaš dr. Ante Pavelić tu povijesnu priliku koristi i preko Slavka Kvaternika 10. travnja. iste godine proglašava slobodnu i nezavisnu hrvatsku državu na cjelokupnom povijesnom i geografskom području Hrvatske.

1945. godine jugo-boljševici pod vodstvom hrvatskog izroda i masona Josipa Broza Tita uspjevaju sa hrvatskim kvislinzima obonoviti drugu Jugoslaviju, ili drugim imenom „Veliku Srbiju“ pod diktatom Beograda.

Među cro-boljševicima bio je i Titov najmlađi general Franjo Tuđman, koji će kasnije postati glavni krvnik modernog pravaštva.

1990. kratko prije konačnog raspada Jugoslavije, 50.000 do 70.000 komunista prelazi u HDZ, tada postaju „moderna“ neo-boljševička stranka, koja nastavlja sa političkim ubojstvima pravaša i državotvornih Hrvata. Isto onako kao što je to nekada UDB-a radila za vrijeme veliko-srpske Titovine.

UDB-aški dželati pod komandom Franje Tuđmana preoblače kapute i počinju glumiti velike Hrvate, dok istovremeno ubijaju istinske državotvorne Hrvate: Ludviga Pavlovića, Miru Barešića, HOS-ovca Stojana Vujnovića u Domaljevcu, dopredsjednika HSP-a Antu Paradžika, koji je bio mozak tadašnje stranke, a konačni vrhunac je bila likvidacija generala Kraljevića, jer je bio glavna prepreka dogovorima Tuđman-Milošević u Karađorđevu i Boban-Karadžić u Grazu, sramnog sporazuma o podjeli Bosne i Hercegovine, progona i preseljavanja njenog stanovništva.

Te zvijeri nisu imale ni milosti prema članovima obitelji pravaških dužnosnika, pa su tako ubili ženu i dijete pokojnog Velimira Dilbera, bivšeg zapovjednika HOS-a za cijelu Hrvatsku.

Jednog dana ćemo morati dići spomenik za nedužne žrtve HDZ-ovog režima.

Kad je na referendumu 1991. trebalo odlučiti o hrvatskoj samostalnosti, Tuđman je hrvatskim građanima ponudio opciju između jugoslavenske konfederacije i jugofederacije. Niti jedan dokument HDZ-a niti ijedna Tuđmanova rečenica od 1989. do 1991. ne svjedoči o namjeri stvaranja samostalne hrvatske države.

Istovremo je HSP, kao davne 1861., i povijesno bliže nam 1990. bila jedina stranka koja je beskompromisno tražila totalnu slobodu i nezavisnot Hrvatske.

HSP-ove Hrvatske obrambene snage kreću odmah nakon osnutka, prve u obranu Domovine na svim hrvatskim ratištima od Vukovara do Dubrovnika.

Hrvatski novinar Siniša Glavašević je jednom rekao "Da nije bilo HOS-a, Vukovar bi pao već u rujnu mjesecu.". HOS-ovce je se poznavalo po tome da su bili uvijek na prvoj liniji bojišnice i zadnji u povlačenju.

General Martin Špegelj je o HOS-ovcima pisao slijedeće: "Manje jedinice u crnim odorama nalazio sam u proljeće i ljeto 1992. u Bosanskoj Posavini, ali tada su već sve te formacije nosile službeno znakovlje Republike Hrvatske. Činjenica je da su upravo one ostajale na bojišnici i onda kada je zapovjedano da se postrojbe HV-a i HVO-a povuku sjeverno od Save."

Nakon izbijanja rata u Bosni, HSP šalje HOS-ovce u njenu obranu. HOS-ovci se bore za cijelovitu Bosnu i Hercegovinu, u Bosanskoj Posavini, Kalesiji, na Drini, u Sarajevu, Hercegovini, središnjoj Bosni itd.

General Kraljević naglašava da je u HOS-u 40% muslimana, i da se zajedno s Hrvatima katolicima bore za slobodu svih građana koji nisu četnici i ekstremi.

Konačni cilj HSP-a je bila konfederacija Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine, čime bi napokon ujedinili većinu Hrvata u jedan Dom i dobili povijesnu granicu na rijeci Drini.

Za slobodu se zajedno bore Hrvati katolici i muslimani pod barjacima šahovnice i ljiljana.

Ljiljani su stari kraljevski i katolički simbol svetog trojstva, kojeg su rabili hrvatski plemići bosanske dinastije Kotromanića. Malo tko zna da je 1992. upravo HDZ BiH predložio ljiljane za državni simbol Republike Bosne i Hercegovine.

Mafijaši, ratni profiteri i ratni zločinci oko "Kažnjeničke Bojne" Mladena Naletilića Tute, po naloga predsjednika HDZ-a za Herceg-Bosnu Mate Bobana, inače satelita Tuđmana i Šuška, likvidiraju generala Kraljevića i osam njegovih HOS-ovaca, među kojim su bili i Hrvati islamske vjeroispovijesti.

Likvidirani su kratko nakon proglasa HSP-a, koji je potpisao general Kraljević, u kojem je narod pozivao da ne obraćaju pažnju na dogovor Boban-Karadžić o podijeli BiH, te da žele BiH sačuvati za sve njene građane.

Nakon kukavičkog ubojstva iz zasjede, bivši UDB-aš Mate Boban započinje rat sa Bošnjacima-Muslimanima, i tako dovodi u smrti i propast bosanske Hrvate i naše vijekovne saveznike i braću po krvi - Bošnjake i Hercegovce muslimane.

Od 760.852 Hrvata u Bosni i Hercegovini oko 640.000 živjelo je u Bosni. Veliki dio njih, HDZ-ova politika planirala je preseliti na 17 % teritorija Hercegovine.

Nekada smo svi bili samo jedan, hrvatski narod, najveći bosanski književnici su bili Hrvati islamske vjeroispovijesti. Tu su imena kao Safet-beg Bašagić, Enver Čolaković, Musa Ćazim Ćatić, Asaf Duraković, Fadil Hadžić, Nusret Idrizović, Ahmed Muradbegović, Alija Nametak, Hamdija Kreševljaković, Abdurezak Hivzi Bjelavac, Mak Dizdar itd.

Dr. Asaf Duraković, proučavajući znanstvenu i stručnu literaturu, je došao do zaključaka da "muslimansko stanovništvo Bosne i Hercegovine jest u 95 posto slučajeva hrvatskog podrijetla."

Veliki Džaferbeg Kulenović bio je među rijetkima koji su glasovali protiv Vidovdanskog ustava 1921. To čini usprkos uputama svoje stranke govoreći: "Provedite slobodne izbore i vidjet ćete da je Bosna - Hrvatska." Zabilježena je u tisku njegova izjava "Gospodo, ja sam Hrvat i hrvatski nacionalist... i ne samo da sam ja Hrvat i hrvatski nacionalist, nego su bosanski muslimani kao cjelina Hrvati, dio hrvatskog naroda."

Moj Posavljak Musa Ćazim Ćatić u svojoj pjesmi "Bosni" kaže:

Ponosna je Bosna moj zavičaj mili,
Tu je sunce čija granulo menika,
Djedovi su moji za nju krvcu lili,
Njojzi bit ću i ja čelenka i dika.
...
Dok svetinje ove Hrvat čuva svoje
Nikada ga sila uništiti neće.
Isto i presjajno, kao sunce što je,
I njemu će sinut sunce stare sreće."

I danas smo jedan narod!

Ali, radi tragičnih događaja u prošlom ratu, smo postali jedan narod sa dva imena, krv nije voda, tako smo danas Hrvati i Bošnjaci, kao što su Nijemci i Austrijanci jedan te isti narod, samo kroz povijesne nesreće razdvojeni.

Hrvatska, Bosna i Hercegovina jedna je domovina!

Ono što je neprirodno razdvojeno, mora ponovo prirodno da zaraste!

Teško nama bez ljubavi bratske, tesko Bosni bez zemlje Hrvatske!

Zavadili su nas hrvatski neo-boljševici, ali i afrički i azijatski islamisti, koje je pustio Franjo Tuđman preko Republike Hrvatske u BiH.

Puni srama gledamo kako se uništavaju religiozni objekti u BiH, i kako zaluđeni mladići vijore turskim zastavama po Bosni, ne znajući da je jedan od najvećih junaka naše povijesti, Zmaj od Bosne, Husein-kapetan Gradaščević tjerao turske okupatore sve do doline rijeke Vardar.

Hrvatska omladina po Hercegovini nosi majice sa simbolima "Hrvatskog Ustaškog Pokreta" ili legendarne "Crne Legije", pjevajući "Gazi Balije", ali ne znaju da je u toj elitnoj i nepobjedljivoj ustaškoj jedinici bilo 50% muslimana.

Mladi Bošnjaci pjevaju po srednjoj Bosni "Ubij Ustaše", ali neznaju da su ih Ustaše u drugom svijetskom ratu spasile od četničkih pokolja, pogotovo na Drini, i da je u Ustašama bilo 40% muslimana.

Hrvatski književnik Musa Ćazim Ćatić u svojoj pjesmi "Ljubav Hrvata katolika i muslimana" iz srca veli:

"Mujo brate", Ivo reče, "šta je bilo, zaboravi!"
"Ivo brate", Mujo zbori, "složimo se u ljubavi..."
Eto tako dobri Bog je mir posijo među braću,
I tim mirom učinio majčinome konac plaču.
I danas se Bogu hvala, braća ljube ko golubi;
Ali, ali - Trebević se s Velebitom još ne ljubi!!!

General Blaž Kraljević i ubijeni HOS-ovci su stradali radi svoje čistoće i poštenja, nisu se dali korumpirati i uvući u prljave igre sa četnicima, kao primjerice Tuđman sa Miloševićem, i Boban sa Karadžićem.

Neka svi Hrvati na svijetu znaju, da njihova žrtva nije bila uzalud, jer nova loza raste, raste hrvatska omladina koja nastavlja čisti pravaški put, kojim su general Blaž Kraljević i Ante Paradžik kročili.

Spremni smo poput njih ići do kraja, jer nema veće časti i lijepše smrti nego kada te ubiju radi pravde koju si činio!

Hvala Vam na pozornosti,
Bog i Hrvati!

Šime Tolić
Predsjednik Autohtone- Hrvatske Stranke Prava Europe

- 00:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.09.2010., petak

Molitva suprotiva jugoslavom



Gospe Sinjska ako si u stanju( a znam da jesi jer kakvog bi inače smisla imalo ............................................................................................................vapiti ti)
Uzmi Stipu al“ ne vračaj Franju
Kad si već pri poslu – nosi i Ivu
I onog s notama i onog što je doš“o lagat na Rivu
Gospe Sinjska promini mi figure na ploči
Uzmi Vladu sovu a vrati mi Antu Paradžika
Uzmi Luku dembeliju a vrati mi Blaža Kraljevića
Uzmi Ivana s jarmom a vrati mi Miru Barešića
Uzmi Mustanga i Peronju a vrati mi Ludovika Pavlovića
Uzmi svu ovu bezimenu kopilad koliko fali do broja 152 a vrati mi Brunu Bušića
Izuzmi jedino Marijanu koja časno časno ime nosi i kojom Hrvat se, kao Francuz Ivanom, ponosi
Uzmi i nek ih vrag kosi svakog onog što namisto srdca guzicu nosi
Uzmi ih i nek ti ne bude žal jer ih spram križa krasi samo jal
Kraljice Hrvata uzmi žezlo u ruke
Oslobodi narod svoj kukavelji i muke

Barba

Refleksije;
Pametan pogriješi jedanput , dvaput a budala uvijek iznova. Hrvatom biti znaći uvijek iznova griješiti. Nije prvi put kako smo dovedeni u situaciju stani-pani ali to nikako nije ni utjeha ni opravdanje a ni oslonac na nadu kako će se i ovaj put čudom Božjim sve već nekako, po nas povoljno, rješiti. Obzirom kako na obzoru nema nade nema nam druge nego prionuti molitvi. Bilo bi dobro kad bi poučeni iskuztvom Izraelova plemena koje dopane Babilonskog sužanjstva izbjegli suvremeni pandan – Eurobsku Juniju, ali ne, ni ona dalja a ni ona bliža povijest Hrvata ne poući. Još se dime Štrosmajerovskim-južnoslavenskim plamenom oprljena hrvatska krila a inverzivni hrvatski Feniks utočište ište u još većem smradu. Umjesto da leti on uvijek zemlji gledi. Cijela povijest, udovičkim i u crnomajčinskizavijenim suzama omekšana hrvatska zemljica-gruda, tisućljetna uljudba........sve se to prodaje, mijenja za neumjereno optimistički pretpostavljeni – deblji sendvić u EU-fastfood-u.
Kažu kako je preko tisućupetsto branitelja diglo ruku na sebe. I da nijednom među njima nije palo na pamet uzeti kilu –dvije Alana Forda i prošetati do Markova trga ????????????
Isti oni ljudi koji su s M-48 išli na T-48 a i na one novije modele????????
Barba .

- 00:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.09.2010., četvrtak

Cigani lete u nebo (po tko zna koji put).



Da je to inicirao Le Pen(nije Ankica) rekao bih ; nikom ništa , dosljedan čovjek. Ali ovako .....? Sarkozy?????? I sad se k tome priključuje Italija !!!????
Licimjeri !!!Što drugo?????? Isti oni tipovi kojima su puna usta multi-kulti društva ,europe , globalizma , egalite-fraternite i slične opsjene. Hipokrizija ide toliko daleko da je i u Hrvatskoj koja je , usput budi rečeno – ona žaba iz basne koja diže nogu kad vidi kako konja potkivaju -, zazorno reći Ciganin jer to ima i ono pejorativno značenje ali i pjesničko-dodao bih, iako oni sami sebe tako zovu, nego se koristi „kibernetički izraz“ Rom koji valjda mediokritete među nama asocira na CD-Rom pa im je to u njihovim skučenim lubanjama prihvatljivije i bolje im zvući . Modernije.
Eklatantni primjer suvremenog rasizma je upravo odnos spram Cigana. Gdje god da žive od Atlantika pa do Urala, svugdje ih „dobrotvori“ pokušavaju „poradi njihovog dobra“ ugurati u okvir koji oni , genetski, običajno, kulturološki, ili kako Vam drago – nadilaze.
Pritom se nitko od dežurnih lijevo-liberala ne pita ; s kojim pravom? Da!!! S kojim pravom netko nameće svoj svjetonazor pa makar on bio otjelotvoren u higijeni, obrazovanju, zdrastvenoj zaštiti ili sličnom, nekom drugom ?????
Otkud bilo kome pravo nametati „American way of life“????????
Nije li to u nebo vapijući primjer bezprimjerne oholosti ?????
Nije li to korjen većine zala na ovom svijetu????
Uostalom, kamo vratiti Cigane kad oni dolaze „niodkud“ ?????????????
Odkud „nam“ pravo uređivati njihov život ????????????????
Je li „naš život“ uistinu tako dobar, Božji , da nam daje za pravo nametati ga drugima ??????????
Tlapnja zvana „EU“ pada u blato na mnogo ćemu od poimanja demokracije pa sve do Cigana . Vidi se kako je tzv. multi-kulti društvo teroristički akt uperen spram svih naroda na silu uguranih u masonsku fatamorganu zvanu „EU“ ili globalno „novo društvo“ – Novi Svjetski Poredak .
Netko, koga ne smijemo imenovati, ima itekako interesa uništiti svaku naciju u Europi a i svijetu ne bi li time postigao ekskluzivitet upravljanja svijetom zahvaljujući endemičnoj koherentnosti vlastitog naciona .
Paradoksalno je što se Cigani ne uklapaju ni u taj obrazac.
Pokušajte samo (opušteno ležeći na kauču poslje ručka) zamisliti što bi se dogodilo da je Sarkastični kojim slučajem deportirao jednog , jedinog Izraelca ???????????
Pa zašto Cigane –DA- a Židove –NE ; NI-KAKO I NI-ZAŠTO......... NEEEEEE!!!!
Stvarni je razlog toliko prozaičan da to naprosto boli .
Stvar je u tome što je među Ciganima zanemarivo mali broj korisnika - kreditnih kartica .
Cigani , tvrdoglavi kakvi jesu ne „gotive“ kartice i priznaju jedino „lovu na sunce“ te se stoga nikako ne uklapaju u „Novi Svjetski Poredak“.
Cigani su virus koji bi , možda jedini, mogao nagristi monolit „suvremene, znanstvene civilizacije“
U svakom od nas čući jedan mali ili malo veći Cigan i čeka svoje vrijeme .
Cigan koji nam poput malog anđelića na desno uho šapuće ; ovdje i sada.
Poput Huxley-evog papagaja , s tom razlikom što to nije pejorativ spram religije i zagrobnosti već protimba spram potrošačkog društva u koje nas silom guraju .
Taj nam Cigan-anđeo šapuće ; spavaj deset minuta duže , zakasni pola sata , svrati na piće prije,poslje i tek tako , dok žuriš – zastani i uoći svijet oko sebe-daj mu malo svog vremena- ionako nemaš kamo stići, napij se u radno vrijeme i izvrijeđaj sve one što te kinje, razbij čašu, pjevaj na ulici, ne srami se sebe....... !!!!!!!!!!!!
To je onaj Cigan protiv koga se Sarkastični i hipokriti bore .
Uspijemo li Cigane privesti našem „načinu života“ to će biti klasični genocid .
Ja, osobno, ne želim živjeti u državi s većinom Cigana ali još manje želim živjeti u državi bez Cigana.
Naprosto, ako jednog dana Cigan u meni probije ljušturu tad želim sresti nekog „svog“.
Držim to iskonskim razlogom proganjanja Cigana, strah da će nam kčeri ili sinovi poći za čergom.
Možda bi se „zapadna civilizacija“ trebala zamisliti nad pitanjem ; Zašto je ne moguće Cigane utjerati u naše okvire ???? Istina je kako oni žive bliže „Prirodi“ – Bogu. Te su samim tim autentičniji tumaći „vox Dei“ . Možda bi se mi trebali upitati ; jesmo li na dobru putu ????????
S druge strane ta ista Euroslavija sa svojim smješnim sudovima presuđuje protiv Hrvatske i dijeli basnoslovne odštete Ciganima na teret kolonije zvane Hrvatska.
Basnosnovne u odnosu na onih bijednih tristo eura kojima plačaju zadovoljstvo da ih više ne vide .
Nameće se pitanje , zašto mi, Hrvati, moramo zaradi dobrobiti relativno malog broja ljigavaca i bezkičmenjaka među nama trpiti sav taj EU- cirkus ?????
Kako je uopće moguće da jedna država koja drži do sebe prihvati da joj sude i presuđuju kojekakvi hohštapleri i „belosvetske protuhe“.
Jedini ispravan, moralan način na koji je moguće riješiti „cigansko pitanje“ je – pustiti ih na miru a granice zatvoriti za sve a ne samo za Cigane jer ako se Francuzi uistinu žele riješiti kriminala tad bi bilo puno efikasnije iz Francuske protjerati Francuze a da ne govorimo o protjerivanju Talijana iz Italije .
I na kraju , nisu svi Cigani „Cigani“.
Uostalom, u kraju u kojem živim svi su Cigani sudjelovali u obrani Hrvatske u Domovinskom ratu.
Za razliku od mnogih Hrvata koji su se pravili „Cigani“.
Mladen Šepić-Barba.


- 23:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Studeni 2015 (1)
Rujan 2014 (2)
Rujan 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Lipanj 2013 (1)
Ožujak 2013 (2)
Siječanj 2013 (3)
Studeni 2012 (2)
Rujan 2012 (1)
Svibanj 2012 (4)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (2)
Veljača 2012 (2)
Siječanj 2012 (4)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (2)
Listopad 2011 (4)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (2)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Travanj 2010 (2)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (5)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (3)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Travanj 2008 (7)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)
Listopad 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

tko u strahu lježe
usran se budi

uvik kontra
Boj se Boga,čini pravo,nikog se ne plaši - Ante Starčević
hrvatski nacionalni interes
može biti samo jedan a to je vječna Hrvatska nastanjena Hrvatima koji govore hrvatskim jezikom i upravljaju svojom hrvatskom zemljom.Sve ostalo što se od raznoraznih ništarija prodaje kao hrvatski nacionalni interes dizanje je magle ne bi li se uništio hrvatski narod i ta rabota nije od jučer.Braćo Hrvati - nedajmo se.