Image Hosted by ImageShack.us

ĆAJNATAUNŠĆANSKI MISTERIJUMUM,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" />
ĆAJNATAUNŠĆANSKI MISTERIJUMUM,blog.dnevnik.hr/misterijumumi" />

Misterijumumi

nedjelja, 26.10.2008.

Image Hosted by ImageShack.us
ĆAJNATAUNŠĆANSKI MISTERIJUMUM

Image and video hosting by TinyPic

Sitni lopov, prevarant i secikesa Kec Kec Kum, bio je prvorođeni sin uboga kineskog emiganta koji je lovio ribu u Bosutu i džunkom dovozio ulov na riblju pijacu pod mostom u centar Vinkovaca.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Njegov otac - Jao Šike - napustio je rodnu Kinu i u potrazi ''trbuhom za kruhom'', započeo novi život s brojnom obitelji u ćajnataunu na Jošinama. Snagu da svlada izazove koje je težak gastarbajterski život postavljao pred njega, nalazio je u nadi kako će njegova uzdanica jednoga dana položiti Điju-Đicu ispit za crni pojas – treći dan!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kec Kec Kum je vrijedno trenirao, sve dok ga za trinaesti rođendan otac nije poveo na mimohod konjskih zaprega u Vinkovce. Veličanstvena pozadina životinja ostavila je dubok dojam na adolescenta u razvoju! Prestao je trenirati. Dane i noći provodio je dirajući si rukom intimne dijelove tijela, zamišljajući ženu zamamne stražnjice kako pognuta bere rižu…

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sudbina je htjela da prva javna kuća u ćajnataunu bude otvorena u sojenici točno preko puta sobe glavnog junaka ovih događaja. Vlasnica i jedina djelatnica Picako Jama – nadaleko poznata kao KLOPKA ZA GLAVU - bila je oživotvorenje Kec Kec Kumovih mokrih snova! Zaljubio se na prvi pogled, no Jama nije htjela niti čuti za ljubavne vapaje sina siromašna ribara. Osim toga – svoje usluge masno je naplaćivala!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kec Kec Kum nije bio materijalno neovisan i morao je naći brz i lak način da ostvari velike prihode kojima bi udovoljio svojoj istinskoj ljubavi i platio njezine usluge. Počeo je krasti.

Image and video hosting by TinyPic

No, mlad i neiskusan, nije imao uspjeha u svojoj raboti. Stalno su ga hvatali i prema drevnim kineskim zakonima – za svaku krađu bio mu je otkinut neki od ekstremiteta. Uskoro više nije imao čime krasti. Kljakav – ali živ, Kec Kec Kum je plazio oko Jamine nastambe iz koje su dopirali besramni zvuci karakteristični za pregled tjelesnih šupljina u kojima se kriju gabaritni predmeti.

Image and video hosting by TinyPic

Strast ka fatalnoj ženi svog života nikada nije utažio, a zauvijek će ostati misterijumum zašto mu nije odstranjen ekstremitet koji mu je život pretvorio u PAKAO!!!!

(Za Misterijumume – Čift Plikčeta-Atačment)Image Hosted by ImageShack.us
- 18:57 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.