Image Hosted by ImageShack.us

PRDNEŠKI MISTERIJUMUM,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" />
PRDNEŠKI MISTERIJUMUM,blog.dnevnik.hr/misterijumumi" />

Misterijumumi

četvrtak, 23.10.2008.

Image Hosted by ImageShack.us
PRDNEŠKI MISTERIJUMUM

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

22.veljače 2004. vlak s NATO-ovom vojnom opremom zapeo je u željezničkoj stanici u rumunjskom selu Prdnešu. Zbog proceduralnih konplikacija konpozicija nije mogla nastaviti put k vojnoj bazi na Crnom moru i zapovjednik - strog ali pravedan čovjek, dopustio je nekolicini regruta obilazak lokalnih znamenitosti. Najgluplji među njima, stanoviti Reza Takač – dopuškomitraljezac, zaputio se k obližnjem groblju kaneći isprazniti otežali mokraćni mjehur!
To su činjenice!

Image and video hosting by TinyPic

Slijed daljnjih događaja se prema izvješćima očevidaca ne može točno ustvrditi jer su svjedočenja prepuna kontradiktornosti. Jedni tvrde kako je regrut Takač mlazom izlučevina upropastio moleraj na mauzoleju Grbe Cilindreskua, rumunjskog vojskovođe koji je oslobodio zemlju turskog zuluma. Tu ga je u nedoličnu poslu uhvatio lokalni grobar i seoski idiot – Vjačeslav Auzmeško. Zbog grobarove govorne mane i nepoznavanja jezika lokalnog stanovništva, Reza je razumio da mu grobar nudi blouđob i krofne s pekmezom.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Prema drugoj verziji događaja, Reza je na putu k groblju sreo lokalnu ljepoticu – gušavu Nonu Ćipše. Djeva je krkljala u kanalu kraj puta kojim je prolazio, gdje su je iz jureće FAP mašine, nakon zadovoljenja pohote, izbacili lokalni manijaci – braća Čombe. Zgranut oskvrnućem istinske ljepote, Reza je zagazio u hladnu vodu i dajući joj ''poljubac života'' vratio gospođicu Ćipše svijesti. Na povratku s radničkih sportskih igara, u kanalu ih je zatekao podnapiti Nonin otac Tatko i u nadi da je dobio zeta - zagrlio mladića. Zbog Tatkove govorne mane i nepoznavanja jezika lokalnog stanovništva, Reza je pomislio da je ovaj terenski komercijalist koji mu pokušava prodati opremu za montažu klima uređaja.

Image and video hosting by TinyPic

Sam Reza do današnjeg dana nije se sjetio svog posjeta malom rumunjskom selu Prdnešu i rezolutno tvrdi da tamo nikada nije bio, No, ostali sudionici događaja rado se sjećaju simpatičnog mladića i nijedan od njih više NE MUCA!
Reza Takač NEČASNO je otpušten iz vojne službe!

(Za Misterijumume – Čift Plikčeta-Atačment)Image Hosted by ImageShack.us
- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.