23.07.2008., srijedaLudim ... ali neželim školu

Evo što da kažem. Svaki dan sam na kompjuteru. Već mi je dosadilo biti stalno na kompu ali nemam drugih zanimacija. Svi su mi na moru (od frendica). Da vidite ovo. Pitam ja jedu frendicu očeš ići van i ona meni kaže da ne može jer je na moru =_=. Ja je pitam kak to pošto mi je rekla da ide u 8 mjesecu kao i ja ali na kraju je rekla kao 19.7 ali nisam se htjela svađati. Nakon nekoliko dana pitam vam ja jednu drugu frendicu jer je ona trebala ići sljedeći tjedan na more i na kraju je i ona na moru kao "iznenada". Opet sam sama!!! Sestra ide s svojim frendicama vam na nemogu biti ni s njima a kada je doma onda je on na kompu =_=. Od frendica imam super frendice s bloga koje isto čamče u svome rodnom kvartu umijesto na moru. I ispričavam se što nisam nekima komala jer su mi se komentari sjebali pa ću sada opet probati.



Surfam po internetu stalno i nalazim glupe stvari, gledam filmove i serije prek njega pa čak i animee i crtiće. Ludim ali animei su dobri (pogotovo oni gdje je non stop borba). Gledaju mi se u zadnje vrijeme neki filmovi ali ništa. Na TV-u nema onih koji se meni gledaju tak da sam ga prestala i gledati. Danas sam se sjetila da sam iz likovne (u šk) uzela dva rada koji nisu bili završeni da ih završim. Jedan jesam pa ću ovaj drugi danas a i moram nešto nacrtati i frendici danas. Ali sam odlučila da ću odustati od crtanja. U zadnje vrijeme sam se posvetila sebi. Smršavila sam (ali ne dovoljno još), imam sada ljepe nokte i ta sranja koja su svi primjetili (gosti) i svi mi to stalno govore kak sam smršavila ali prije nisam dobivala komentra pa mi je sada sve čudno. Ponestaje mi odgovora stalno govorim onak "Hvala" ... "Pa znam" (u šali) i neznam više što da govorim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jučerašnji dan mi je bio dan muke i smijeha. Prvo muka. Nakon koliko mjeseci javi mi se frendica na msn s kojom sam se samo jednom dopisivala ovo je drugi put. Dođe ona meni očeš msn od jednoga dečka. Ja gledam koji k. I kažem ja da netreba i ona meni a daj dečko je super. Ja gledam što je nju spopalo. I ja je pitam što ona oče mene spojiti s njim i ona kaže da da. Ja sam se zaprepastila i dođem ja da mi netreba dečko trenutno i da netreba. I pitam zašto mene i on kaže da sam joj ja draga i da joj je taj dečko drag =_=. Zaprepastila sam se! Zar sam toliko očajna da me drugi ljudi žele spajati s drugima! Ma nisam i još svima govorim da mi netrebaju dečki da sam ok ovak sama s frendicama. Ok onda zašto dan smijeha. Ma na youtubu mi je sestra pokazivala neke videe pa sma se smijal ako luda.

Evo malo sam se raspisala neznam zašto. BYE!


| 12:39 | Your Coment (7) | Print | x |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Posts
Fun
About Me
Links
Music