mini žrk Zamet 98

srijeda, 10.06.2009.

Konačna tablica



Na stranicama Rukometnog saveza Pgž izašla je konačna tablica. Želio bi upozoriti na jednu nepravilnost. Zbog čega se našim djevojčicama oduzima 2 boda za nedolazak na utakmicu dok se za isti prekršaj nedolaska Murvici I i Liburniji II oduzima po 1 bod za neodigranu utakmicu?
To se vidi iz ovoga: Zamet I ima neodigranu utakmicu protiv Vinodola II, ima
20 pobjeda i 1 nerješen rezultat što bi značilo 41 bod no uz oduzeta 2 boda ima u konačnici 39 bodova. Zamet II ima 8 pobjeda dakle osvojio bi 16 bodova no oduzima im se 4 boda za utakmice protiv Vinodola I i II pa u konačnici imaju 12 bodova. Kriterij prema Liburniji II i Murvici I je drugačiji: Liburnija II ima 1 pobjedu i 1 poraz dakle osvojena 3 boda uz kaznu nedolaska sada ne minus 2 nego minus 1 i u konačnici imaju 2 boda na tablici. Isto Murvica I ima 23 pobjede dakle 46 osvojenih bodova, a za nedolazak joj se oduzima 1 bod i konačno ima 45.
Po kriteriju oduzimanja jednog boda Zamet I je na 5. mjestu budući da bi imao 40 bodova i uz bolju gol razliku mora biti ispred Liburnije Matulji.
Zamet II bi ostao na 12. mjestu, ali uz 14. bodova.


Nadamo se da će tu nepravilnost uočiti u Rukometnom savezu te ju ispraviti.

Sezona mini rukometa je gotova, a od slijedeće godine ovo godište natjecat će se u rukometu.

Budući da sljedeće sezone naše djevojčice neće trenirati dosadašnji trener Gojko Periša, zahvalio bi mu se (vjerujem u ime svih djevojčica i njihovih roditelja) i poželio puno zdravlja i sreće u budućem radu sa novim naraštajima.

- 21:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #