od grija do kajanja

27.09.2006., srijeda

bez tebe ne umijem više jutrom da se budim...

Pogledom me miluješ,
k'o da me dodiruješ,
i svaki put kao da je prvi.
Ja stalno mislim prestaće,
iz čista mira nestaće,
al' požuda ne prestaje,
ti si mi u krvi...
Ako te odvedu Cigani Čergari,
ili te ukradu strašni haremski čuvari,
ako te odvedu, ja ću da poludim,
bez tebe ne umijem više jutrom da se budim...

nekad pomislim kako može sutra nestati iz mog života.. a onda ne mogu zamisliti život..

whispering as the rain

cerek
eto, samo da se javim smijeh
zadnja dva dana uzivam u miru.. kiss .. mala je mirna.. položila je ispit..
išao sam u kupovinu neke garderobe.. volim da kupujem ko kakva devojčica wink
jedu mi se palačinke a no ih i na poslu sam.. oce koja da mi spremi nešto? smijeh

I walked the avenue till my legs felt like stone
I heard the voices of friends vanished and gone
At night I could hear the blood in my veins
Black and whispering as the rain

19.09.2006., utorak

dosadna kisa

Mene izgleda samo ljubav može ovako pogoditi... Večeras sam se našao na "starom mestu"... pokušali smo malo da pričamo... volimo se... i pobegne pogled...
Nisam upoznao nikad nikog sličnijeg meni...
Pada dosadna kiša... tako mi nedostaje... miris njene kose... toplina njenog zagrljaja...
22:19 Patim se... mislim o miru koji sam našao pored nje... svim onim večerima kada sam zaspao u njenom krilu... Toliko me ispunila da sad vrištim kad pomislim da nije tu... Toliko je volim.....

moje si sve...

oči si skrila pod velom od neba
pogled nježan poslednji put...
nismo mi malena htjeli da ljubav nam bude svetinja...
moje si sve slomila
ko kamen o kamen srce mi zdrobila
i nije me sram sto moram da dam
suze i smjeh da ugasim plam...

18.09.2006., ponedjeljak

vikend...

Ovaj vikend sam proveo, blago rečeno, u krevetu. U subotu sam radio do 14h, otišao kući, pa do devojke.. istuširao se, pojeo tanjir supe i zaspao kao klada... probudio se u 22h, malo prozvrljio po kući pa opet u krevet i ustao se u nedelju u 14h.. Ceo dan smo se mazili i vodili ljubav.. nastavili i prošlu noć.. Napunio sam baterije. Jedino što nisam vodio računa o tome da li ću napraviti dete.. pa mi se to mota po glavi..
Skoro da nisam ni sa kim bio u kontaktu.. Inače smanjio sam kontakte sa ljudima i preko neta i uživo.. nemam vremena kao ranije..
Šteta što se vreme pokvarilo.. ova glupa kiša i zima.. ne volim..
Ja bi samo na more.. da temp ne bude niza od 15-20 stepeni, ali i ne viša od 30.
Nego, jel voli neko od Vas ove nove crtaće, tipa Ice Age? To je jedno pitanje..
Drugo.. šta mislite o krađi? i jeste li nekad nešto ukrali? Ovo me zanima jer su mi pre dve godine odneli pare i mob iz svlačionice na fakultetu za sport dok sam bio sa društvom u dvorani.. i tad sam se jako razočarao u ljude.. znam da su bili neki likovi sa faksa i da ih je verovatno portir pustio.. našao sam i koji su, ali nisam išao da ih mlatim.. da ne ulazim u priču zašto.. ima veze sa onim razočarenjem.. Povrh svega policija nije odradila posao koji sam očekivao da bi trebalo da odradi.. otiske nisu uzimali iako sam imao kožni novčanik itd. itd. Karticu sam uspeo sam da lociram u gradu dva tri sata udaljenom odavde pa sam i to morao da prijavim policiji kako bi mi iz stanice u tom gradu poslali karticu ovde.. bruka... Celu ovu priču sam pokrenuo jer su juče matorom i bratu obili auto i odneli neke stvari.. a naravno niko ništa nije primetio niti će se bilo kad bilo šta naći.. Da ne govorim što sam viđao policajce u mraku po prodavnicama mobilnih telefona kako šuruju sa prodavcima..... sve mi smdi... burninmad

16.09.2006., subota

odnos roditelja i dece

Ovo mi deluje kao jako zanimljiva tema. I kao i uvek bez odgovora..
Poslednjih dana sam svedok loših odnosa na toj relaciji roditelji-deca. Ono što me buni jesu razlozi tih svađa i netrpeljivosti. Nema ih! Kontam da ljudi, uslovno rečeno, nemaju dovoljno svakodnevnih briga pa prave još veći haos svađajući se sa onima s kojima ne bi trebalo.
Konkretno, evo jedan slučaj.. svađa između majke i dve ćerke i to pred diplomski jedne od njih dve.. teške reči.. prigovori... i to bez povoda.. tipa "najgore ste".. "neću ni doći"..
Drugi slučaj... svaša izmešu oca i ćerke.. ona ima mlađeg brata o kojem je vodila računa celu njegovu srednju školu jer nisu živeli sa svojima u istom gradu.. kuvala.. spremala i sl. .. i onda taj balavac dođe na jedan dan kod nje.. ode do drugara i kad su ga nazvali roditelji i pitali da li je šta jeo on lupi nešto u stilu kako garant nema kući šta da se jede jer ona nije spremila.. otac je nazove i kaže joj mnogo toga ružnog... Od tad je prošlo dve-tri nedelje i tek su se pre dva dana čuli prvi put... i naravno sve je samo poslovno.. ljubavi nigde..
Eto, to ne razumem... kako ljudi mogu biti toliko glupi i sebični i ne voleti svoju decu i živeti sa njima u miru.. Normalno je da svako ima svoj neki životni put i da se ti odnosi vremenom menjaju... deca postaju samostalna ako ništa drugo.. ali praviti probleme tamo gde ih nema.. ne razumem definitivno..

14.09.2006., četvrtak

vece sa glavoboljom

Na poslu sam još dva sata. Poslednja dva dana teško izdržavam da sedim ovde. Još kad skontam da ću i ove subote verovatno raditi zbog manjka broja zaposlenih u firmi počnem da headbang
Glava me boli.. Nemam vremena za sebe nikako.. Mira ni na pomolu.. stalno negde letam.. Barem da mi je taj vikend da se malo odmorim.
Budu li me ljutili biće njami smijeh doći ću im glave.
Večeras opet kao i svaki dan.. kući, tuširanje, predah pola sata pa napolje do ko zna koje doba...
Počeću da party i smokin pa ću na kraju da se bang rofl rofl rofl
mah

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>