Image Hosted by ImageShack.us

22.12.2006., petak

TeTa MRaZ i SExY Igre !!!

Image Hosted by ImageShack.us
MOJA TETA MRAZ ;)


Pripremimo se za nadolazece blagdane. Mozda ste vjernik a mozda nevjernik ali kako bilo uvjek si moramo naci rijesenje za onu staru "vuk cijel a koza sita" ;) Tako da sam odlucio pisati o ovim prekrasnim vremenima.

Ukoliko niste ozenjeni, u vezi, poligamiji, suzivotu (i sve druge inacice za zajednicki zivot) sa pripadnicom zenskog roda koja je nalik kitu grebenjaku ili sredozemnoj medvjedici u nedepiliranom izdanju tada ste definitivno na konju... I kako je nas SEX Guru CHOCOGIRL pripremila deliciju za sve koji u biti uzivaju u svojoj vezi ali im je potrebno malo poticaja za ove dane povodene groznicom euforije i ja sam odlucio napisati nesto sto bi nas sve moglo razveseliti.

Pa kako bi Penellope rekla, navela....

KOLAC: A.K. Teta MRAZ

Sastojci:
1l etericnih i inih egzoticnih ulja(muski rode nemojte misliti da je svinjska mast dobra za sve od reume do upale prostate pa preko podmazivanja lagera do sexualnih igara)....

1 komplet po osobnom izboru, po preporuci nesto na temu kao crveni komplet djedove pomagacice ili u nekim slucajevima policajke, Money Penny, Krnje lastavice, Robijasice, skolarke, profesorice na PMS-u, ili pak dobro nam poznate zene iz nekadašnjeg uni konzuma sto ukljucuje (lošu trajnu, podočnjake,plavu kutu, borosane, futrane carape, i jako jako puno bezvoljnosti u samom pristupanju ikakvoj zabavi)

1-50 svijeca, pokoju zapalite a pokoju imajte pri ruci premazanu vec navedenim etericnim uljem za dodatni uzitak partnerici (nedaj boze partneru)

1 unaprijed pripremljena prostorija (ovo je osjetljiv dio, ukoliko vam je zena djevica pa makar po horoskopu ili ispod pazduha ne zelite da usred te svete akcije pusenja pocne skupljati mrvice sa poda jer ju bodu po koljenima i drapaju joj najlonke ili pak izvuku ispod jastuka komad odojka koji ste si pripremili u slucaju nocne gladi ili nedaj boze nuklearne katastrofe....)
Ostatak također po osobnom izboru.... Svijece, jastuci, štanga za striptiz itd.

Muzika, znaci muzika za opustanje, bez narodnjaka i Dinamove himne.....

DoDaTak: Ovo je bitan dio za musku stranu price. Ako ste krenuli u ovu avanturu gdje bi svoju partnericu mogli naci zatecenu vasom voljom i trudom sto garantira uspjeh bilo bi pozeljno da izbacite nekoliko uvjerenja iz glave.

Kao prvo izbacite iz glave uvjerenje kako je sasvim uredu ne oprat se 8 dana jer je vani zima. A i ona mast u usima koliko vama draga bila jel, i zdrava jer ste culi u dokumentarcu 88" kako to dominantni muzjak cimpanze bjesomucno otima ostalim clanovima grupe jer mu to garantira zdrav sluh i rizik od upale "izabrao: Dđelo Hađiselimović"... Samo hodajte po divljoj strani zivota i ocistite ju bez straha od upale i smrtnih slucajeva.
Ako ste kada se svucete u kupaoni još uvjek nekako obavijeni krznom u svoj svojoj slavi vrijeme je da poduzmete drasticne korake jer ipak je danasnje doba doba tehnologije i bezdlakih cudovista (naravno osim ako je zenka natuknula da ju pale brabonjci na vašem trbuhu) znaci pognute glave i pomireni sa sudbinom mahnito negu pred nogu do kozmetickog i zrtvujte svog perzijanera za svoju ljubljenu dragu!
Tvrdnje da gače imaju 4 strane su NETOČNE kao prednju zadnju pa ih okrenete naopačke pa još jednom prednju i zadnju. To je notorna laž onih bezkičmenjaka koji vam žele upropastiti svaku sansu. Znaci pranje, brijanje i cista odjeca.
Naravno one potkosulje koje vas prate cjelu godinu skupa sa cjelogodisnjim menijem i testerima pive jednostavno bacite u vatru ili zovite deratizaciju nikako ne bacajte u pranje.

I za kraj, kada igra krene. Ukoliko zelite da traje tada se suzdrzite glupih komentara. pokazite malo senzibiliteta i ako sudjelujete u bilo cemu nemojte biti ukovani u fotelju i špricati ulje po partnerici jer vam se neda dič nego sudjelujte. I naravno nemojte skočit na nju kao jelen u sezoni parenja dva puta gurnut prdnut i zaspat nego budite takticni i opustite se!
--------------------------------------------------------------------------------

Želim vam sretne blagdane i puno uspjeha i zabave!

Moja teta mraz obecala je brutalni striptiz tako da je meni priprema ostalog!!!
E ima da od nje ne ostane ni za burek ;)
- 10:24 - Gukni_golube (18) - ukradi_rad - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2006  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Prosinac 2006 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga









Odmicanje za izrazavanje kreativnosti i misli od poznatog!

Linkovi