srijeda, 30.04.2008.

Naš štrajk


macy prede


Dok gledam ove srednjoškolce u štrajku, pao mi je na pamet jedan davni, već zaboravljeni događaj.. Naime, imali smo i mi svoj srednjoškolski štrajk! Ne sjećam se više koje je to godine bilo, ali znam da smo svi otišli sa nastave i okupili se u dvorištu GŠK-a kako bi štrajkali protiv NOŠENJA ŠLAPA!!

Mislim, ono, razloga.. Iz današnje perspektive, nije mi uopće jasno kak smo mi to zamislili da nebi više nosili šlape u školi, pa normalno je da se nose šlape, nosimo ih i doma, pa zakaj nebi i u školi?? Ali, eto, odlučili mi da nam se neda više presvlačit kad uđemo u školu, te da se moramo zajedničkim snagama oduprijeti omrženom okupatoru i izboriti svoja prava!!

Sve u svemu, stvarno smo se okupili u dvorištu, bilo je tu i nekih sklepanih transparenata (ni blizu organizaciji ovog novog štrajka), svi u rukama nosimo te šlape i kaj... štrajkamo, ne?

U roku pet minuta od započetog štrajka, eto ti ravnatelja GŠK-a, izlazi čovjek pred bjesnu gomilu, diže ruke i viče: „Od danas više nema šlapa!“

Možete misliti kakvu je to reakciju prouzročilo kod nas!! To je bila jedna od najvažnijih pobjeda u našim mladim karijerama!! One šlape iz ruku poletile su zrakom ko da smo diplomirali, svuda graja, vika i sreća..
Ravnatelj je skužio da je poražen na strateškom bojnom polju i povlači se u smjeru kantine..

Masa okupljenih počinje se vraćati u školu, a mi odlazimo do dućana, za nas je škola danas gotova...
Bio je to naš štrajk.

- 10:55 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 29.04.2008.

Nova frizura je u zraku


zaležano tjeme



Proljetna aerodinamička frizura je napravljena.
Sad nam je moguće juriti velikim brzinama sa vrlo malim otporom zraka i vrlo malom potrošnjom.
Krećemo na obaranje rekorda.

- 10:56 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 28.04.2008.

Razglednica s mora (by proljetna depresija)


sretna ljetna vremena



Dragi moji!

Pozdravljam vas iz sunčanog Z.
Ovdje nam je jako lijepo,
Sunčamo se i kupamo... kad je ljeto.
A kad je zima,
Onda ne znamo gdje ćemo sami sa sobom.

Vrijeme nam je dobro.
Pozdravite mi Zabreg!

Vaš Z3

- 17:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 27.04.2008.

Diktatura na Radiju 101


sissy-n privatni diktator



Veli mi ženica da razmislim o postu na temu „Diktatura na Radiju 101“, pa eto, jel, razmišljam... Još veli da ova Zrinka nije normalna??!

Ja fakat nemam pojima o čemu ona to priča, pretpostavljam da misli na Zrinkino pravocrtno opredjeljenje za SDP (jebo kurvu politiku) i totalno rezanje i izbacivanje iz etera svakog tko ne misli isto..

No, nebitno.. Bolje da ja ovo objavim pa imam mir doma...


P.S.: Kaj misliš da i ovo nije diktatura??

- 00:29 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 25.04.2008.

Nova epidemija ???


prozor u tamnicu (inspirirano by Fotografske priče)



U mjestu Zagvozd koje se smjestilo na strateški važnoj poziciji na pola puta između Grabovca i Grubina, ovih je dana primjećena jedna pojava koja je zabrinula domaće medicinske stručnjake, a zbog svog brzog širenja i poznate imunologe imotskoga polja. Naime, među lokalnim stanovništvom brzinom vjetra proširila se pojava neobuzdanog lamatanja glavama.

U početku je sve krenulo kao sporadični okret lijevo-desno, da bi ubrzo uzeo maha i nastavio kao teška manija uz popratnu pojavu crvenila i suzenja očiju i pretjeranog znojenja iza ušiju..
Stručnjaci napominju da su veoma zabrinuti stanjem koje su zatekli kad su došli na poziv jednog od radnika na privremenom radu u Zagvozdu, te su u dogovoru s vladom RH brzim dekretom odlučili zatvoriti sve prilaze spomenutom kraju dok se detaljno ne istraži „dubina“ ovog problema..

Prema neslužbenoj izjavi A.H. (podaci poznati uredništvu), jednog od lokalnih stanovnika Zagvozda (koji se tek nedavno vratio nakon dugogodišnjeg izbivanja pa je relativno objektivan u ovom slučaju), ovdije se ne radi o nikakvoj epidemiji, već su njegovi sumještani, navikli u svom životu ugledati neko vozilo u prolazu eventualno jednom tjedno, a kako je sada, zbog izgradnje autoceste u blizini Zagvozda, promet povećan i nekoliko desetaka puta, tako su spomenuti u nemogućnosti procesuirati svako vozilo (marku vozila, boju i registarske oznake), te su upali u stanje šoka.
Istoimeni izvor A.H. kaže da su mještani upali u svojevrsno stanje šoka, te da se trude bar pogledom ispratiti svako vozilo, iako im informacije o tome što su vidjeli, dolaze do mozga tek nakon nekoliko minuta..

Ministar zdravstva RH kaže da se na terenu provjeravaju svi prikupljeni podaci, te da je za ozbiljno uzeta i spomenuta teza A.H., iako sa velikom dozom skepse.
Do daljnjeg je, kaže ministar, cesta kroz Zagvozd zatvorena za sva vozila, a promet teče obilazno preko......

- 11:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 24.04.2008.

U očekivanju povrata poreza


dalmatinska breza



Čitave godine marljivo smo skupljali račune. Imamo dva od zubara, jedan od osiguranja i jedan od kredita za stan (ogledna slika prosječne hrvatske obitelji).

„Ma, NARAVNO šefe da nemamo niti jedan račun od samostalnog rada IZVAN naše firme!! Pa to nebi bilo pristojno, a ti šefe znaš da je nama firma sve..“

Sve smo skupili, tetica nam je sve ispunila i mi predali...


I sad...
...čekamo...

...ali nikak da dođe...

Ali kada dođe!!! Bolje mu je da bude bar nekih miljon kuna jer smo i više od toga već isplanirali, ako ne i potrošili...
Bit će to pravo slavlje.. Kad poplaćamo sve dugove, odvest ćemo sve koji nas znaju na vikend na Plitvice, u hotel Jezero, i svi ćemo uživati u zasluženim plodovima ispravne porezne politike RH!

Jedva čekamo!

Dragi povrate dođi nam što prije!

- 13:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 22.04.2008.

Vikend putovanja


zora hrvatskih ratnika



Ako zanemarimo Fiću s kojim se nisam usudio baš preveč putovat (i dobro da nisam jer mi je na prvom putovanju otpala getriba), od kad sam kupio Stojadina Stodvajstosmicu sivomaslinastozelene boje, pa sve do danas, svaki slobodni vikend negdje se putuje..

Nekad su to male vožnje po okolici, a nekad pravi putevi nakon kojih je na cajgeru parsto novih kilometara, iako je sve odvoženo bez nekog cilja.. Krene se ujutro, gdje ćemo - šta ćemo, uglavnom se ide prema jugu, pa gdje nas put odveze.

Postoji samo jedno pravilo: svaki put ići nekom novom cesticom koja je zanimljivija ako je što manja, što lošija i što zabačenija..

Po putu se kupuje benzin, piće, sendvići, slatkiši, voće i grickalice. Auto nam nakon takvog dana izgleda ko da već imamo petero djece..

Uglavnom, ja uživam (a valjda i moja ONA) u tim našim vikend-putovanjima.. Nadam se da će Jožica (prijelazno ime, mislim da mu se sviđa) što prije doći u godine kad će i on moći uživati s nama...

- 21:06 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 21.04.2008.

Moj tjedan dan po dan


doma



Kad bi šef skužio kolko ja malo radim ponedjeljkom, mislim da bi ga odmah proglasio neradnim danom.

Utorak. Taj dan mi se čini kao pravi za započeti posao. Pun sam elana i volje za zarađivanjem.

Srijeda. Sva čula su na vrhuncu, izoštrena i spremna. Skačem na svaki mig.

Četvrtak. Dan za depresiju, idealno je ako pada kiša cijeli dan. Na poslu: internet cijeli dan.

Petak. Ujutro pun volje i sretan da je još jedan vikend predamnom. Oko podneva skužim da su se nagomilali poslovi koje sam odgađao prek tjedna.. Popodne sam totalno rastrzan na sve strane, nemam vremena za razmišljanje jer bi inače bio u qrcu.. Navečer stižem doma. Baš mi je svejedno kaj je sutra vikend.

Subota. Ovo je savršen dan za posvađat se sa ženom. Ona bi da je vikend, a meni mozak još uvijek prevrće po poslovnim temama.

Nedjelja. Napokon. Dan odmora. Super mi je. Do nekih 11 sati. Onda skužim da je već skoro podne zadnjeg slobodnog dana u tjednu. Ako nekim slučajem nisam negdje vani, sad sam već ozbiljno deprimiran.. Večer stigne prebrzo, sutra je posao.

- 16:17 - Komentari (10) - Isprintaj - #

nedjelja, 20.04.2008.

Bili smo u Nepalu...


komiška pročelja



...ali samo na filmu...

Bili smo jučer na predavanju jednog od četvero koji su se otisnuli na taj put u Nepal, motorima, naravno.. Bilo je svojedobno po novinama o tome..
Uglavnom, kaj se mene tiče, nezaboravljena tema koja će se ostvarit kad-tad..
Kaj se moje trbušastije polovice tiče, ona je bila šokirana nekim putnim uvjetima po tim egzotičnim zemljama..

Bio je zanimljiv profil likova koji su se skupili na predavanju. Iako sam ženi za šankom govorio kak je u krivu kad razmišlja o motoristima kao zmazanim dugokosim masnim likovima, nakon par trenutaka je 30-tak baš takvih uletilo za šank..

Sve u svemu zanimljivo.. Svi oko mene u crnom, jedino ja u narančastom (iako znam da je smeđa nova žuta).. Popio sam četiri pive da se bar na taj način malo približim tim svojim masnim idolima..

- 18:18 - Komentari (6) - Isprintaj - #

subota, 19.04.2008.

Ambicije


rio grande zrmanja



Često si u zadnje vrijeme mislim dal da mi SIN bude doktor, pravnik ili nogometaš.. Muči me ovo pitanje poprilično i kad god mi padne na pamet, na čelu mi se pojavi plava žila koja i inače kod mene znaći da imam neki problem..

Znam da su to slatke muke, ali bi htio omogućiti mom SINU karijeru i školu koju ja nisam imao..
Odlučio sam već da će od najranije dobi biti pravilno usmjeravan na sportske, znanstvene i umjetničke aktivnosti. Moći će biti što god poželim!!!

Naravno da postoji par zanimanja kojima se sinko NEĆE baviti, na primjer, u sportu sinhronizirano plivanje, u znanosti proktolog ili u umjetnosti umjetnik.. Ali, to su stvari koje smatram normalnim pa ih netreba previše ni spominjati..

Eto, ako netko ima kakav prijedlog neka ga slobodno iznese. Razmotrit ću ga.
Ma, uostalom, ako i ne izaberem, nije smak svijeta.. Kako se ono kaže: «Bolje hercegovac nego narkoman». Moram počet i ja tako razmišljat...

- 19:19 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 18.04.2008.

Englezi, Nacisti, Židovi, Globalno zagrijavanje i ostale mudrosti...


grgur ljutiti



Već sam imao spreman cijeli današnji post sa 20 top ten izjava mog šefa. Bilo je tu svega i svačega i zabavno do bola.

Prije nego sam poslao, uplašio sam se za svoj tjelesni integritet, pa sam odustao.

Uglavnom ljudi, taj čovjek ima najbolesniji um na svijetu!!!
Vjerujte mi.

- 18:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 16.04.2008.

Joj Tomicaaaaa, to boooliiii...


pačja škola



Nekako nagovaram ženu zadnjih par dana da se prebacimo u scijentološku crkvu, kako bi nam bilo lakše i lijepše preživjeti iskustvo poroda.

Stvarno, ako su neke stvari tako lijepo i pomno smišljene, zaista nebi trebalo biti razloga da ih i mi ne prihvatimo.. Kako nam se bliži trenutak rođenja našeg prvog djeteta (čitaj: SINA), jedino o čemu ja razmišljam je dal će nam žena pokvariti taj sretni događaj sa svojom vikom i drekom, hoće li mi to zaparati uši ili čak narušiti savršen sluh.

Smatram da to nije u redu, te da bi trebalo puuno više pažnje obratiti na sve one očeve koji prisustvuju porodu kako bi im to nezaboravno iskustvo bilo što lijepše.

I zato se nadam da će mi žena popustiti, a ako već ne želi mjenjati religiju, onda barem da se suzdrži od dernjave u bolnici...

- 12:19 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 15.04.2008.

ZAGORa i ČIKOla


velebit nepremostivi



Primjetio sam da, što sam stariji, to sam veći zagovornik teorije Duh sa macolom koja kaže da su Zagor i Čiko zapravo bili ustaški junaci sinjskog polja.
Njihove zgode i nezgode lukavo su smještene u Darkwood kako bi se dopustilo objavljivanje iste literature u tadašnjoj Jugoslaviji koja se svesrdno trudila uništiti sve što je postojalo prije komunizma.

Prikupljene informacije govore da su Patrick Wilding a.k.a. Zagor-Te-Nej i Filipe Cayetano Lopez Martinez i Gonzales a.k.a. Čiko odrasli u spomenutim krajevima, i to: Zagor u Zagori, a Čiko uz lijevu obalu Čikole. Tako ih majke i nazvaše.

Priča se u okolici sinjskog polja da su kao djeca bili zaigrani, Zagor je volio kamena s ramena, a Čiko je oduvjek volio obilno jesti slatkiše... Još jedan dokaz spomenutoj tezi je i taj da je i pjevač Thompson koji je porijeklom s desne obale Čikole isto volio jesti slatko što je vidljivo i po stanju njegovih zubiju tijekom Domovinskog rata..

Ima tu još dosta priloga i detalja koji bi se mogli navesti u korist teorije, ali ostavljam čitaoče tebi na volju da sam odlučiš kojim putem ćeš krenuti, te u skladu s time, i potražiš dodatne informacije.

- 12:55 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 14.04.2008.

Krivoribolov


krvava rijeka



Eto bili jučer na ribičiji..

Hvala Bogu, opet ništa!!! Par puta tokom dana sam protrnuo, učinilo mi se da će nešto zagristi i iskreno sam se pokajao kaj sam opće stavio nekaj na udicu... Al onda, na svu sreću, ništa...

A kad se sjetim onog nesretnog dana, onih očiju punih suza, onog nijemog pogleda uprtog u pod.. A na kraju i izrečene molbe za jedan mali život...

A ja sirovina, neosjetljiv na finese, poslušao te sa podsmijehom i vratio ribu u vodu...

- 00:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 13.04.2008.

Usputni haiku razgovori


gljivična infekcija



Evo šef i ja planiramo ostavit struku i bacit se na organsku proizvodnju...

On se, kao i uvijek, samo zajebava,
A ja naivac, naravno, popušio...

- 00:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 11.04.2008.

E-čvor na maramici


potencijalna lička hidroelektrana



Imam jedan krasan rokovnik. Dobio sam ga na poklon za Božić. U njega upisujem sve ono kaj je bitno, sve one rođendane, godišnjice i mjesečnice koje želim ljudima čestitati, a i tekuće poslove koje moram obaviti.

Imam jedan mali blokić obložen kožom. U njega upisujem napomene za sve one dane koji su obilježeni u rokovniku, tako da ih se sjetim na vrijeme, te uzmem iz ruksaka rokovnik i pročitam ih, te obavim.

Imam jedan mobitel. U njemu sam si narihtao alarme za cijelu godinu koji me zvučnim i svjetlosnim signalima upozoravaju da je vrijeme da bacim pogled na mali blokić. To znaći da mi predstoji jedna od zabilježenih obaveza.

Pošto sam i ove godine često puta zaboravio pogledati ekran moba kad mi je zvonio alarm, već sam ga samo prekinuo, razmišljam o tome da mi pod hitno treba jedan PDA koji bi mi javio pet minuta prije alarma na mobu: «Pogledaj ekran.»



Sorry svim ljudima kojima sam zaboravio nekaj čestitat ili se jednostavno nisam pojavio na sastanku!

- 11:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 10.04.2008.

Pi### ti strinina


čisto nevino



U našem narodu se nekako ustalilo mišljenje da strina nema jednaku vrijednost kao neke druge članice rodbine, npr. tete i ujne. Tom stavu je naročito pridonio naš lijepi hrvatski jezik sa poznatom, već otprije spomenutom, uzrečicom.. Zahvaljujući njoj, strina se dosta često spominje i ima je u raznoraznim prigodama.

Međutim, među nama mladima se mora razvijati svijest o pojmu strine i svega strininog kao o nečemu pozitivnom i nadasve uzvišenom.. Tako da smo mi ti koji moramo prerezati spone koje nas drže zauzdanima i reći: Dosta je toga! Strina je DOBRA! Strina je DRAGA! Strina je PAMETNA i ZGODNA!

Prijatelji, znanci i neznanci.. Nedajte da strina bude zatrta sa kojekakvim teticama i vujnicama! Borite se za našu strinu svim mogućim sredstvima, a ako treba, i izgorite u toj borbi!!!

I zato, draga moja STRINA, baš me briga kaj ti nebi bila strina nego teta.. Strina si i nema ti spasa!!!

Živjela Strina!

- 10:05 - Komentari (3) - Isprintaj - #

srijeda, 09.04.2008.

Konačni slom socijalizma


mirni počinak



Moja mama radi u državnoj firmi...
Moja mama na posao dolazi u 8 i odlazi u 2..
Moja mama ima plaćeno bolovanje i slobodne dane..
Moja mama zna kolko će imati godišnjeg ove, a kolko slijedeće godine..
Moja mama ima u škrinji svinjsku polovicu koju joj je dao sindikat..
Moja mama peče kolače i nosi ih na posao kad joj se sin ženi..
Moja mama uvijek na poslu ima pune ladice olovki, gumica, korektora, indiga, šiljila i trokuta..



Meni je danas nestalo uložaka za klamericu..
Šef mi je rekao:
«Ak ti trebaju odi u dučan i kupi si.»


Nadam se da moja mama neće ovo pročitati...

- 12:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 08.04.2008.

Psihologija u praksi


delta nila u zjenici oka



U petak sam htio postat ovdje i olakšat si dušu. Odlučio sam da neću. Pričekat ću da prespavam i ispušem se. Bolje da dvaput razmislim nego da kažem nešto kaj ću poslije požalit. Klasika psihologije.

Isto je bilo u subotu.
I u nedjelju.
I ponedjeljak.

Danas je došlo vrijeme. Potpuno sam smiren. Jogom, Meditacijom i Ommmmm-om sam umno nadišao sve probleme i frustracije koje mi nisu dale disat..
Eto, isplatilo se prespavat...
Hvala.





P.S.: vi gadovi koji ste me za######li u petak, ostavili trajne tragove na mojoj psihi, uništili mi vikend i koji mislite da će netko drugi umjesto vas odrađivat vaše svinjarije, radije malo mrdnite gu####m i primite se posla jer mi je već dosta toga da radim za neke ljene pi### oko sebe!!!

- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.04.2008.

Rad nedjeljom


zauzeto hv



Danas smo imali radnu akciju..
Neki od bezbožnih susjeda organizirao je čišćenje okoliša između zgrada i pošumljavanje travnjaka.. Propustio sam nedjeljnu misu..
A neću više ni blog pisat nedjeljom.. Pa nek nam ekipa blog-ha-er plati bar 50% više ak hoće nedjeljne blogove...
Moram se pozdravit sada.. Idem u šoping...

- 15:09 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 05.04.2008.

Globalno (mo'š si mislit) zatopljenje...


iznad oblaka



Sve je počelo jednog dana kad smo se šef i ja vraćali s terena, vozili se autoputom i uživali uz drugi program HR-a. Na programu je bilo riječi o očuvanju okoliša ili tak nekaj slično. U jednom trenutku se govorilo o nekim aspektima globalnog zatopljenja, na što je moj šef reagirao naglom promjenom frekvencije na radiju i izjavom: «Ja ne vjerujem u globalno zatoljenje!».

HALO??? Mislim, ono, kak to misliš ja NE VJERUJEM u globalno zatopljenje???
Pa o čemu slušamo zadnjih deset godina? Pa o čemu onda pričaju kad vele da se diže razina mora? A ono da rastu prosječne temperature na Zemlji?? Jedna od prilično sigurnih stvari na svijetu je to da POSTOJI globalno zatopljenje i da nam dobra stara majčica Zemlja lagano odlazi u qrac.. To je sigurno kao da je sutra nedjelja, ne?

«Ne. Ja ne vjerujem u to. To je sve izmišljotina medija!»

Bio sam toliko zatečen tim izjavama da sam ostao otvorenih usta i bez riječi..
I nakon toga je krenulo...
Prvo sam na radiju (opet) čuo nekog lika kak objašnjava da je ljudski doprinos globalnom zagrijavanju samo 30%, a ostatak je neki prirodni proces koji bi se desio sa ili bez nas ljudi. Nakon toga, neki drugi dan, opet HR, govori se o tome da su krave diljem svijeta zaslužne za uništavanje ozonskog omotača i gl.zatopljenja. Jučer opet neki znanstvenik veli da se podiže razina snijega i leda na polovima Zemlje... I još da su se smanjile ozonske rupe?!!

Dobro ljudi, pa kae ovo??? Urušavaju mi se stranice razuma.. Gledali ste matrix, ne?

- 16:18 - Komentari (3) - Isprintaj - #

petak, 04.04.2008.

ZAGVOZD – kratke upute za preživljavanje


strašno



Predgovor
Kako sam već neko vrijeme poslovno smješten u ovom više-puta-ishvaljenom kamenjaru, te sam prilikom svog boravka ovdije svesrdno obraćao pažnju i na najsitnije detalje, nalazim sam sebe dovoljno kompetentnim da prosječnom putniku-namjerniku dam kratke upute za preživljavanje u slučaju, nedaj Bože, potrebe za zadržavanjem u ovom živopisnom mjestašcu.

Upute
1. Osim u slučaju apsolutne nužnosti NE zaustavaljaj se u Zagvozdu! Ako baš moraš, nastavi na točku 2.

2. Postoji pet birtija. Dvije najpoznatije su: Kod Sisate i Kod Trovača. Sisata nezna kuhat kavu ali ima neke druge atribute. Trovač je vlasnik kafića i restorana pored njega.

3. Kolko god da je vruće nemoj sjediti na terasi kafića. Ubit će te manijak koji zabavlja okupljene okrečući se na glavnom raskršću pod ručnom kočnicom.

4. Baba koja stoji nasred ceste i maše rukama ko sumanuta ne baca čini na prolaznike već stopira po zagvozdski. Ne zaustavljaj se.

5. Ako umireš od gladi, uputi se u jedan od četiri dučana. Ne jedi svježe ni suhomesnato. Samo zapakirane pakete suhe hrane (ne obračaj pažnju na datum pakiranja već na godinu).

6. Za razliku od nekih drugih krajeva, domaći živalj nije agresivan kad se napije već postaje umjetnički orjentiran. Pjeva, glumi i recitira. Zabavno.

7. Prespavati se može odmah nakon izlaska iz Zagvozda, sa lijeve strane uz cestu, a pored betonske autobusne čekaonice. Ne spuštaj prozore od auta!


Pogovor
Eto putniče, ako ti baš nije sila, pričekaj još pola godine prije nego se zaputiš u spomenute krajeve. Tada će, naime, biti dovršena dionica autoputa koja će omogućiti prolazak kroz zagvozdska sela bez zaustavljanja, te sa sigurnšću koju pruža čelična zaštitna ograda.
Sretan put!

- 14:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 03.04.2008.

Ne okreći se sine


presjedanje



Znate ono u «Glup i Gluplji» kad Jim Carrey čuči u zahodu i cucla palac u strahu od one seljačine? E tak se osjeća i moj sin kad moja žena vozi auto. Bar tak ona veli..
Dakle, na pola trudnoće, izabranica srca moga odlučila se okušati u drevnoj vještini vožnje automobila. Kako je položila vozački prije ravno 10 godina, a do dana današnjeg nije vozila, tako je taj njezin talent malo izbljedio.. Uslijedilo je ono neizbježno: povratak u formu. I tako, sada draga ženica vozi auto barem jednom dnevno (ujutro, do posla).. Osim, već navedenih trauma našeg malog djeteta, tu su i neizbrisivi ožiljci na našim srcima..
Uglavnom, danas je dan kad bi se ona trebala odvažiti i samostalno dovesti naše malo vozilo od mehaničara do doma.. Ima tu sigurno nekih 500m zračne linije.. Tu su i 3 raskršća sa 3 semafora.. Nadam se da će sve proći dobro..
Draga, drži mi se i sretan ti put!

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 01.04.2008.

NATO će ona njemu...


vesela markacija



Kad će već jednom naši dragi političari shvatiti da mi NE želimo sami odlučivati o svojoj sudbini?
Kad će shvatiti DA želimo da nam oni govore kako da živimo?
Kad će uvidjeti da nas više NE trebaju nakon kaj smo ih izabrali?
Hoće li napokon uvidjeti DA mi želimo da nas se vodi kao stoku kroz život?

NE dajte nam DA biramo!

- 21:17 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>