18.03.2007. / nedjelja

Sretan dan Sv.Patricka

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jučer je bia dan svetog patricka najslavnijeg svjetskog svetca tako da se povodom toga u kocki bila slušaona irskog panka i irske narodne muzike. Prije proslave svi smo se opili i nafumali dostojno za takav blagdan kad smo mislili uči već su svi otišli doma osim mene i mate . Pa smo sreli Josipa , Juru Kluka i Vatavuka i odlučili krenuti unutra. Pošto nismo imali novaca za uči kuvali smo planove kako da uđemo.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Prvi plan je bia da rečemo da smo mi pet patrika i da nam je danas imendan ali onda je lik na blagajni pita osobnu i tu je bia zajeb.
Drugi plan je bio da izgasimo svijetlo i protrčimo dokga netko opet ne upali ali je i to propalo. Onda je mate predložio da rečemo zaštitaru da smo vilenjaci (LOL) i to je propalo odma u startu eeeeeeeee mate mate. Onda smo tražili karte i nismo ništa našli.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nakraju smo odlučili jednostavno proći neprimjetno (ako je neprimjetno udriti u stolicu kraj zaštitara LOL) i Ušli smo. KOJI TRIJUMF.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Unutra je stvarno bila scena prepun klub ljudi pankera , rokera , metalaca .... i svi plešu retardirane irske plesove pa smo naravno i mi plesali na irdki pank. Naravno kad je bio žešći dio ušli smo svi u šutku. Onda je zaštitar uvatio Juru i počeo nam je nešto pizditi . Ali mi ga ne jebemo ni pet posto i nastavljamo se šutkati pa plesati pa opet u šutku čim bude neki žešći dio.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
A Atmosfera je stvarno bila dobra i bilo je puno dobrih ženskih koje se inače ne viđaju na domu Svi su plesali kao da su nadrogirani.Onda smo se popeli na stejđ i tamo se nastavili šutkati kad je došao Miho dežurna boksačka vreća i probao stage diving ali ga naravno nitko nije uhvatio i razbio se ka pizda looooool Onda nas je zamolio da ga mi pridržimo ali zahvaljujući meni koji ga namjerno nisam uhvatio izveo je floor diving (naša se na podu) looooooool
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U žaru muzike nastavili smo se još šutkati a dvorana se još nije ni n od ispraznila stvarno je bilo pun kurac ljudi. Na kraju sam u wc srea jednog lika kojeg znam (neznam mu ime) i zapalio još sa njim i popriča pa sam iša na devetnaestku oko 3 ure cili zgažen i znojan nisam moga hodati.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sia na stanicu i uozna jednu žensku jelenu 18 god i čeka sa njom bus. A devetnaeska nije uopće dolazila pa sam s njom kvalitetno :-) provea večer. Doša sam doma u 5 uri. I sad sam dozna da sam izgubia broj od nje jebenti!!! nema veze valjda ču je još viditi koji put
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
P S
Vi ne zaboravite glasasovati na anketi i neka bude glasova kao na prošloj anketi zapravo neka ih bude još i više ajde pozz

- 13:19 - Komentari (24) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.