25.01.2007. / četvrtak

Sepultura

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Max Cavalera
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Andreas Kisser
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Igor Cavalera
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Paulo Jr
Prokletstvo je izrečeno. Mnogo ljudi zna da je Sepultura počela kao mali bend u ranim 80. u Belo
Horizonteu, gradu u južnom Brazilu. I sudbina je bila darežljiva kad je dala Paula JR. (bas), Jairo Guedez (gitara), Max (gitara, vokal) i Igora Cavaleru (bubnjevi) za metal glazbu. Brazilska death metal scena bila je na koljenima kad je Sepultura izdala prvi album 1985. - Bestial Devastation. Album je bio podijeljen sa grupom Overdose i njihovim Seculo XX. Pjesme kao Antichrist i Bestial advestation točno su označili koji je cilj Sepulture, a i njihove legije stalno rastućih fanova su ih razumili. Sljedeći korak je bio njihov samostalni album Morbid Visions iz 1986. Pun dobrih rifova i trajna himna Troops of Doom učinili su ovo remek dijelo poznatim širom Brazila, dajući priliku bendu da ide na turneju. Ali to je bio i zadnji album sa Jairo Guedez-om, koji je nažalost odlučio da ode iz benda. Sepultura je rasla u Brazilskoj sceni velikom brzinom i njihove potrebe za novim lead gitaristom upotpunio je Andreas Kisser, talentirani i pun novina kao nitko drugi, pridružio se grupi.
1987. je obilježena izdavanjem albuma Schizophrenia, primjerni klasik brazilskog metala i vrlo dobro producirani album sa istaknutim pjesmama kao što su Escape to the Void i instrumentalna pjesma Inquisition Symphony. Sada je Sepultura ušla u svačije uho, imajući pozornost vani i u Brazilu. Schizophrenia je rijetka u Europi, prodajući 30.000 primjeraka za koje grupa nije dobila novac i pravo. Kod kuće, grupa je svirala u najnepoznatijim gradovima, kao što je Manaus pokraj Amazone u sjevernom Brazilu. Tražeći slavu, nakon ovog istaknutog albuma, Sepultura je potpisala za RoadRunner Records. Prvi album za RR bio je 1989. godine a nazvan je Beneath the Remains, krenuo je u pravcu nove metal glazbe. Grupa je snimila album u Brazilu i nije dobila neki novac, odlučili su pozvati producenta Scott Burnsa iz SAD-a.
Njegovo iskustvo i znanje bili su potrebni da donesu profesionalizam grupi, učeći ih da rade kao poznati. Burns je mixao i snimio album u SAD-u, što nije učinio nijedan bend iz Brazila. Da bi proslavili Beneath Remains, Sepultura je otišla na svoju prvu internacionalnu turneju. Išli su u Europu kao predgurpa legendarnoj metal grupi Sodom, proputovali SAD, otišli dalje do Mexica proslavljajući svoje ime po cijelom svijetu. Bila je to zapamćena turneja za grupu jer su upoznali neke od svojih idola, Metallicu i Motorhead, prešli preko brlinskog zida prije nego što je hladni rat bio gotov i snimili prvi spot. Inner Self je bila odabrana pjesma, jedna od najboljih pjesama na albumu uključujući i Beneath the Remains i Mass Hypnosis. Biti prva brazilska grupa koja je otišla izvan Brazila je bilo super pa su zato mogli da izaberu grupe koje će svirati drugi dio Rock in Rio festivala. Da obilježe provod, njihov sljedeći album Arise iz 1991. imao je očekivajuće izdanje kao rijetki album: Arise Rough Mixes danas je kolekcionarska stvar. Nakon sviranja u Rio de Janerio, grupa je svirala nekoliko besplatnih koncerata u Sao Paulu na Charles Muller stadionu nedaleko od Pacaembu stadiona, kao velika zabava da proslave njihov povratak kući. Nažalost, pred 40.000 fanova,, stvari su izmakle kontroli i jedan fan je ubijen. Ovaj tragični incident doveo je do straha koji je okruživao brazilske producente i pokazao je lošu stranu Sepulturinih fanova. U idućim godinama nastupat će u Brazilu samo nakon teških pregovora. Kako bilo, Arise turneja je bila uspješna po cijelom svijetu. Grupa je svirala u mjestima o kojima nikad nije sanjala da će svirati kao što su Grčka, Japan i Australia gdje je jedan od prvih grupinih singlova izdan pod imenom Third world posse. U Holandiji, Sepultura je svirala na prvom većem festivalu Dynamo Open Air. Oko 100.000 fanova proslavilo je njihova dva koncerta rasprodana u Indoneziji, gdje su dobili zlatnu nakladu sa albumom Arise. Uz singl Third World Chaos, izdani su singlovi za pjesme Under Siege i Dead Embryonic Cells. Dva spota su napravljena sa albuma Arise, a to su Arise i Dead Embryonic Cells, i izdan je kućni video nazvan Under Siege, sa koncerata iz Barcelone. Nakon što je sve rečeno, otpjevano i odsvirano Sepultura je dobila vrijeme za odmor.



Njihov najbolji rad izdan je 1993., sa zbunjućujom zabavom u starom dvorcu u Engleskoj gdje su se sastali svi novinari svijeta. Sa Chaos AD Sepultura je unjela još neke novosti u svoj brutalan zvuk, kao neke brazilske bubnjeve u instrumentalu Kaiowas. Territory je bio prvi singl sa Chaos AD. Taj spot je bio snimljen u Izraelu, što je bio korak naprijed za brazilsku grupu. Onda je grupa dobila nagradu za najbolji spot na MTV music awards u Brazilu. Pjesme Refuse/Resist i Slave New World isto su postali singlovi i spotovi i kasnije su ta tri izdana kao kućni video. Ovaj zadivljujući album donio je i zadivljujuću turneju. Također su bili prva brazilska grupa koja je svirala u Rusiji i koja je nastupila na Monsters of rock u Doningtonu, Engleskoj. U međuvremenu u Brazilu još uvijek nije bilo lako ugovoriti koncert zbog onog incidenta u Sao Paulu. Ali zahvaljujući brazilskom fanclubu grupa je napokon nastupila u svojoj državi. Radeći onoliko koliko su mogli, skupili su potpise i nastupili na Holliwood rock festivalu. 1994. Max je napravio projekt sa Alex Newportom iz gruoe Fudge Tunnel. Nazvali su ga Nailbomb i snimili album Point Blank sa specijalnim gostima Andreas Kisser, Igor Cavalera, Dino Cazares (Fear Factory). Nailbomb je snimio drugi i zadnji album dok su svirali na Dynamo open air pred 100.000 gledatelja. Bio je to brzi, ali jaki projekt i dobio je status kulta među Sepulturinim fanovima. Do onda Sepultura je napisala svoj dio prošlosti i glazbe i slavila je desetljeće postojanja, ali grupa je još uvijek imala potrebu za stvaranjem, izumljivanjem i prelaženjem na viši nivo.
I otišli su na viši nivo kad su 1996. snimili novi album nazvan Roots. Odmah se vidi po imenu albuma od čega su članovi dobili inspiraciju. Mnogo brazilskih osoba moľe biti nađeno u ovom albumu, ali najjače je bez sumnje ono sa brazilskim narodnim plemenom Xavantes. Grupa je živjela nekoliko dana sa plemenom i snimila pjesmu Itsari. Pjesme Rotts bloody roots, Attitude i Ratamahatta svi su postali singlovi i spotovi. Prvi spot je bio snimljen u Salvadoru, gradu u kojem se rodio Brazil. Attitude spot prikazuje Gracie family, brazilske sport legende, i izumitelje brazilske Jiu-Jitsu. Ratamahatta je pjesma na portugalskom i gostuje brazilskog bubnjara Carlinhos Brown. Spot za tu pjesmu dobio je nagradu za najbolji spot na MTV music awards u Brazilu, to je jedinu spot Seputlure u kojemu nema ljudi. Grupa je onda izdala dvostruki prošli album nazvan the Roots of Sepultura, sa običnom verzijom Rootsa i sa istorijom grupe na drugom CD-u. Roots turneja je trebala početi i imala je gostovanja na nekoliko velikih festivala. Grupina putanja je bila vrlo naporna. Tragedija je uhvatila grupu kad su nastupali na Monsters of rock u Donningtonu, Engleskoj. Dobili su tužnu vijest da je umro bliski član Seputlure, sin grupinog menadžera i Maxovog pastorka Dana Wells. Brzo koliko bilo moguće Max je odletio u SAD i grupa je morala po prvi put svirati kao tročlana grupa, u jednom od najvažnijih koncerata u karijeri. Neki muzičari su im pomogli pa je grupa uspjela, bili su povrijeđeni i tužni, ali nisu napustili svoje fanove taj dan. Publika je razumjela situaciju i dala poštovanje grupi sa minutom ćutnje. Nakon ovog koncerta Sepultura je otišla na odmor i dala zadnje poštovanje Dani, ali se brzo vratila na turneju. Grupa je napravila produžene i uspješne koncerte tijekom ove turneje, ali ubrzo su se osjetili zategnuti odnosi među članovima. Nekad se nisu slagali sa menadžerom. Nažalost, menadžer im je bila Maxova žena i nisu se mogli slagati jedni s drugima. Dali su prijedlog da Maxov menadžer bude njegova žena. Umjesto toga Max je odlučio da napusti grupu. Grupa je morala da prekine ostatak turneje i budućnost grupe je bila neizvjesna. Oporavljajući se od šoka, znali su da ne smiju završiti ovako rano i ostaviti svoje fanove, za neke je Sepultura samo grupa, ali ona je i ideologija.
Ubrzo su počeli raditi kao trojac na novom albumu. Max je osnovao novu grupu Soulfly. Igor, Paul i Andreas našli su novi put u svojoj glazbi. Ovaj put je doveo mnoge promjene na Paulovom basu, a Andrea je pjevao za neko vrijeme, i kao nikad nije pjevao, tako mu nije išlo dobro. Sepultura je raspisala audiciju za novog pjevača. Demo kazete stizale su u RR iz cijelog svijeta, a proces odabiranja bio je vrlo težak. Mali broj vokalista bio je dobar u pjevanju. Svaki od njih dobio kazetu na kojoj je dobio neke pjesme koje je morao otpjevati, uključujući i pisanje nekih tekstova prije sastanka sa grupom. Zadnja audicija bila je u Brazilu. Odmah od početka grupa je bila zadivljena sa Derrick Greenom. Derrick se osjećao ugodno u Brazilu, postao je fudbalski fan i dobro se slagao sa grupom. Derrick je bio čovjek kakog je Sepultura tražila i postao je član porodice. Kad im se Derrick pridružio, većina pjesama je bila napisana, samo su vokali nedostajali, a grupa je bila u žurbi da napravi novi album. Još uvijek su radili sve najbolje i Against je izdan 1998. Kao vrlo emocionalan album, Against se pokušava približiti starom zvuku Sepulture i dobiti povjerenje svojih fanova. Mnogi gosti su bili na albumu. Zatim je došlo vrijeme da se fanovima kaže istina da Sepultura nije mrtva nego da živi. Taj događaj je obilježen početkom turneje Noise Against Hunger. Derrick je bio u nekoliko grupa prije, ali nikad nije imao takve fanove. Sepultura je snimila za BARULHO CONTRA FOME svirajući neke koncerte u Californiji pod imenom Troops of Doom. BARULHO CONTRA FOME je bio ogroman uspjeh. Nekoliko Sepulturinih gostiju je sviralo s njima, ispred 30.000 gledatelja koje nikad neće zaboraviti. Mike Patton putovao je iz Italije do Sao Paola samo da svira s njima. Jason Newsted došao je iz SAD-a. Xavantes Indians su došli takođe. Carlinhos Brown otišao je iz sunčane Bahie da pjeva Rattamahata ponovo. Jairo se ponovo pridružio grupi a i horor legenda Coffin Joe blagoslovio je grupu svojim zlim potezima. Fanovi su dobro pozdravili dolazak Derricka u Sepultribe. Singlovi Tribes, Against i Choke su izdani kao singlovi. Against turneja je bila uspješna, dolazeći u sve zemlje svijeta. Sepultura se pridružila thrash legendama Slayeru kako bi išli na turneju s njima stajući na kraj izjavama da se te dvije grupe ne vole. Nakon velikh želja Sepulturinih fanova, došla je opet u Brazil da svira pred svojom publikom. Čim je turneja bila gotova bacili su se na rad na novom albumu. Godine Againsta bile su dodatna energija da se napravi Nation. Andreas, Paulu, Igor i Derrick sami su napisali album stvorivši utopijski svijet - specijalno mjesto za: fanove, prijatelje i porodicu. Tekst pjesme Sepulnation objašnjava to da je njihova muzika njihovo oružje.
Prije nekoliko sedmica izašao je i novi album Roorback.



INFO BOX [Sepultura]

Formirani:
1980

Žanr:
speed/thrash

Zemlja:
Brazil

Web:
http://www.sepultura.com.br/

Postava:
Paulo JR - bas
Andreas Kisser - gitara (od 1986.)
Igor Cavalera - bubnjevi
Derrick Green - vokal (od 1998.)

Bivši članovi:
Max Cavalera - vokal, gitare (1980 - 1997)
Jairo Guedez - gitara (1980 - 1986)

Diskografija:
1985: Bestial Devastation
1986: Morbid Visions
1987: Schizofrenia
1989: Beneath the Remains
1991: Arise
1993: Chaos AD
1996: Roots
1998: Against
2001: Nation
2003: Roorback


Pogledajte ovo neka dica iz Argentine sviraju Refuse/Ressist

- 16:32 - Komentari (9) - Isprintaj - #

21.01.2007. / nedjelja

Gitak & Događanja prošlog vikenda

Evo i novi post nakon dužeg vremena. Posvetio bih ga grupi mladih (oko 20 god) induvidualaca iz Splita koji svojim snimkama sprdavaju emisije Briljantin, Globalno sijelo zatim Villu Mariu i razne reklame za detrđent, anatomski jastuk ...
Likovima svaka čast jer sam krepa od smiha dok sam ih gleda pogotovo dio kada reklamira detrđent FUX lol ili kada reklamiraju album sa samoljepljivim sličicama na hrvatske političara itd
Evo samo par videa od njih UŽIVAJTE

Centrifuga

Ekonomsko propagandni program

Globalno sijelo

A što se tiče mene nije se ništa specijalno događalo otkad je počela škola osim što sam u petak ispunjava anketu o narkotikama nafuman i pijan i tako provea petak i subotu na domu pijan (kao obično) ništa posebno , e i josipu je u subotu bio rođendan sve mu najbolje od mene. Jedini događaj sa vikenda koji bi trebalo izdvojiti je Perin dubli superslalom niz koteks na gripama. Faca se pijan razbia ko pizda a dok je pada trča je za pivom od jedne litre iz čega sam moga zaključiti da bi faca trča za pivom i kad bi doša sam kraj svita TO JE ČOVIJEK SVAKA ČAST SVAKA ČAST!!!!
Posvetia bih mu i pismu od Tankarda prikladnog naziva Die With A Beer In Your Hand
4. Die With A Beer In Your Hand

[Written by TANKARD (Gutjahr/Zissel/Thorwarth/Geremia)]

Spitting fire, my desire
And then I will retire
After the Demons have been fought back into Hell
Howls in the Night
A Pack of Wolves surround me
Reborn in Steel, it's time to fight

Backed by the Devil
He has my Soul
Victory in the smell of Hell's Virgins
Diving in that Hole

Sword held higher - who's the Liar?
I have the Beer of Fire
We shit on all the stories that you have to tell
Stand up and fight!!
You Losers take a back seat
Tankard is back, and doin' it right

[Chorus:]
Die my Friend - Because this is the end
Make a final stand and die with a Beer in your hand
Die my Friend - Because this is the end
Make a final stand and die with a Beer in your hand

Industrifier! Thousand buyers
A mystic World for hire
Our lust for beer outweighs the Tales they fucking tell
Were in the right
Alcohol my Lightmare
Shows me the way, when is the fight?

Backed by the Devil
He has my Soul
Victory in the smell of Hell's Virgins
Diving in that Hole

Lust for Metal, cry for battle
It seems we're not in sync
Our feelings differ yet we all are doing well
We have a goal
You Bastards shall be done for
You don't drink Beer, Pussy Hole

[Chorus]

Spitting fire, my desire
And then I will retire
After the Demons have been fought back into Hell
Howls in the Night
A Pack of Wolves surround me
Reborn in Steel, it's time to fight

Backed by the Devil
He has my Soul
Victory in the smell of Hell's Virgins
Diving in that Hole

[Chorus - 2x]

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service


- 17:36 - Komentari (6) - Isprintaj - #

11.01.2007. / četvrtak

Enemy of music buisness

Evo jedan dubokoumni post. Sad ču malo pisati od današnjoj komercijalizaciji u glazbi. Danas se na televiziji samo prikazuju neki vodeći izvođaći pop , rap ili poprock glazbe i njihovi spotovi zauzimaju najmanje 80% glazbenih kanala ne ostavljajući nikakve šanse za bilo kakvu drugu vrstu glazbe što mi stvarno ide na kurac. Na mtv ćete u po ure viditi najmanje pet puta vidjeti jedan te isti spot a i spotovi su uvijek slični . Ili če bit o nekom crncu sa po tone zlata na sebi oko kojeg plešu pizde ili če biti pun nekih glupih drolja tipa pusycat dolls na koje drkaju današnja dijeca od 14- 15 god ili če biti neki mulac koji zavija kao da mu je cijev od po metra zabijena u šupak. Čak i ljudi koju slušaju takvu usranu glazbu mogu se složiti da unutar te komercijalne glazbe nema nimalo kreativnosti Svi izvođaći igraju na istu formulu , pjevaju o istim stvarima i potpiuju za iste diskografske kuće. U jednoj pismi nekog 50 centa se ponavljaju uvijek iste riječi nigga hood guns bitch... i uvijek piva kako drži neke kurve ili piva da ga je neki crnac propucao devet puta u prsa (mislim ono 9 puta šta je on terminator!!!) ili neke drolje tipa britney spears koje samo pivaju od ljubavi i ostalim pizdarijama . Još kad i ne puštaju spotove pišu pizdarije vezane za njihov život kao da bi to ikoga sa imalo mozga u glavi trebalo zanimati. Glazba bi trebala biti iskrena i snimana za ljude a ne na novac. Jedina stvar koja mi se više gadi od toga je kada neki rock-metal ili punk bend dostigne neki nivo popularnosti i onda odjednom potpiše sa nekom velikom izdavačkom kućom i oni mu govore šta će i kako će pisati. Najbolji primjer je metallica koji su u osamdesetima dok su još bili mladi pisali fenomenalne pisme pune odličnih solaža a sada ni ami ne znaju o čemu pisaju i nema solaža i još u glazbeno iskusniji sad nego prije 15 tak godina . Sad ćete vi vjerojatno upasti a oni tvoji heavy metalci samo pijevaju o smrti i umiranju . Ali baš se pitam da li je ikada neki komercijalni izvođač napravio konceptualni album temeljen na povijesnim činjenicama ili da li uvijek znaju što je to kao što su snimili albume legendarni Iron maiden , Judas priest , Manowar , Iced Earth , Metallica, Sepultura... Naprimjer Manowar je izdao album posvećen Trojankom ratu a dali je neki crnac ikada nešto pametno poput toga napisao NARAVNO DA NE On samo blebeće kako drži kurve i nosi oružje po svom kvartu i prodaje kokain...
Najviše od svega me fasciniraju cajkaši znam da svatko ima pravo na odabir što će slušati ali nije mi jasno koji kurac neki likovi tvrde da su veliki Hrvati i da mrze srbe ali onda koji kurac izlaze u narodnjačke klubove i slušajuj takvu glazbu Kakav je to paradox . Evo sada već skrećem s teme o tome ću drugi put
SMRT mtv i ostalim glupim medijima
SMRT glazbenicima koji rade glazbu sa ciljom da zarade što više
SMRT izdavačkim kućama koje samo žele što više ižicati novca iz fanova

- 17:11 - Komentari (10) - Isprintaj - #

10.01.2007. / srijeda

Spotovi

hEvo par spotova i live snimaka od nekih meni najdražih bendova
y
Slayer Raining blood (sa dvd-a Still reiging)

Sepultura-Arise

Kreator- Coma of souls

Pantera-Fucking Hostile

Death- Zombie Ritual

Megadeth-hangar 18

Exodus-war is my shephard

Metallica- Batery

Iron Maiden- Aces high (Live after death)

- 14:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

08.01.2007. / ponedjeljak

Funny shit


Napušeni spužva bob

Hoćeš pepermint!!!

Terminator parodija

Pravi super mario

Bobo skidaj gaće sad ću da te jebem

Na što vas ovo podsjeća ?!?

Najbolje scene iz Golog Pištolja

Shut Your Fucking Face Uncle Fucker

Ozzy je bog


- 15:49 - Komentari (4) - Isprintaj - #

07.01.2007. / nedjelja

REMEMBER THE FALLEN

Dosta je pizdarija evo sada nešto ozbiljno. Ovaj post posvjećujem svim osobama koje su umrle živjeći za svoja uvjerenja i provodila ih i koji da su živi metal svijet bi bio za par stupnjeva bolji


CHUCK SCHULDINER Gitarist i vokal najveće death metal grupe svih vremena i pokretač death metal vala umra od raka mozga

RHANDY RHOADS Gitarist grupe Ozzy Ozburne Vjerojatno i najveći heavy gitarist umra u avionskoj nesreći


DIMEBAG DARELL Jebeni Bog , Legenda što više reći umra radi jednog šupka Nathana Galea Jeba mu pas mater koji ga je ubia


PAUL BALOFF pjevač Exodusa istinski thrasher umra od infarkta

CLIFF BURTON Basist Metallice najveći basist umra u autobusnoj nesreći

- 02:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.01.2007. / subota

Nova Godina

Pošto je meni i mom društvu proslava Nove godine uranila 3 a nekima i više dana napisat ću to u tri poglavlja.

1.poglavlje 29.12.2006

Ujutro sam odma čim sam se diga iša iz Zadra u Split i kad sam napokon doša sa bolovima u šupku i umaoran cili mora sam seliti stvari iz kuće i to ne svoje nego od tete koja se selila negdje na visoku. Zanimljivo je to da je moj stric svakih pet minuta dok smo selili stvari sta i predložio da pođemo popit pivu i tak non stop. Tako sam se u nekako u rano jutro oko 10-11 sati ujutro uspio čak i opit. Kad je nestalo pive dopizdilo mi je sve i pobiga sam doma a oni su selili stvari sve negdje do 8 navečer. Doma sam ruča, izdrka kurac, pogleda dvd od arch enemy i izaša vanka na dom u nove pobjede. Čim sam doša na dom vidio sam Tomija i Britviča. Tomi je bio loše volje jer je od jutra pijan i još mu neki dopaš treba donit dima a treba mu ga je donit ujutro looool Nakon par minuta doša je Dino i Pere i jedan prijatelj koji se baš vratio iz pritvora loooooool. Zatim smo svi krenuli do pazara riješili dim i TOMI GA JE SPREMIO U PLAYSTATION 2. Da bi smanjili nervozu pošli smo zapalit 3 trube. Nakon toga sam ja potrošia oko 70-80 kuna na alkohol i pošli na dom i zapalili još jednu trubu kad je Pere počeo rigat i odma tražio seriju dima lol. Nakon toga smo pošli lokat do 2-3 ure navečer pa sam cili pijan i nafuman poša doma...

2. poglavlje. 30.12.2006.

Diga sam se oko 2 ure popodne ruča i poša odma na dom gdje smo skupili sto pedeset kuna za dim ja i dino ali nismo mogli nikoga nači jer su svi već prodali . Tek navečer smo se dogovorili da ćemo riješit speed a dotad smo se već opili i nafumali odnekud ??? Onda su došli muva, šaban mate i pere.Onda smo pošli na koncert Gabba Gabba tribute to ramones i onda sam ga odjednom izgubia. Zanimljivo je bilo da muva nije ima za kartu a meni je bio besplatan upad pa je upa na blagajnu "Ja sam dejan i ja sam na popisu" a ja koji sam bio ispred njega sam reka da sam ja dejan i pokaza osobnu pa je njega odjebalo lol. Onda sam malo bia na koncertu iako ne slušam ramonese ulazio sam u šutku. Onda je doša dino i reka da je uspio rijriješiti brzine u nekoga mafijaša i pošli smo povuć crtu onda natrag na koncert pa vani i opet povuć crtu pa opet na koncert i na kraju koncerta još jednu povuć na putu do doma. Kad sam napokon doša doma cili nabrijan poša sam vozit biciklu uru vrimena da me pusti i onda poša leć


3. poglavlje Grande Finale 31. 12 2006-1. 1. 2007

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU jebate za ovaj dan se stvarno ima šta napisat dakle sve je počelo kad sam se dignu u oko 12 (rekord) i dogovorio se nać s perom da mu dam što love za riješit dima . I našli se mi oko 4 ure i kad je on pošao doma ja sam poša u rođaka popit šta vina i grat na playstation 2 WWE Smackdown (najbolja tuča) Nakon toga sam se našao sa dinom na domu i odjednom na upadne neka ženska (totalna glupača) i počne pričat neke pizdarije koje nemaju veze s mozgom tipa "Tko je izmislio vrata - Jim Morrison" i kad se napokon makla na par minuta dino za kojega sam mislio da je zna rekao mi je da nema pojma tko je to LOOL. Kad su došli pere mate i šaban pošli smo zapalit dvi na NBA . Odjednom kad je joint doša do te ženske ona je rekla " Ovo mi je prvi put da pušim travu" looooooooool MISLIM ONO KOJA ŽENSKA Jebate da sam zna ne bih joj ni da da pusi ali jebiga. Kad smo popušili pošli smo do židova i kupili jedno bar 15 litara crnog vina , kole za mješat i 20 smokija od kunu. Onda smo vidili Okija kraj kocke i pošli s njim pit. Onda je odjednom došpao fritz cili uzivljen da se ide naci s neke dvije ženske i da će ih donit do nas. I kad ih je napokon donio došla mi je muko ono jedna niska i debela a druga visoka i ćelava izgledale su kao stanio i olio . Kad smo ih se riješili nastavili smo pit i pušit i onda je pošla ona ženska a glupi dino je tek nakon pola sata shvatio da mu je kožnjak na njoj looooool . Bez obzira na to mi smo nastavili pit i puši i to sve do negdje 11 sati pa smo se uputili na kenjaru. Znam da smo se na putu ja i mate nečemu smijali po ure ali neznamo ni jedan ni drugi čemu. Kad smo došli na kenjaru ostalo je veoma malo vremena i dogovorili smo se da ćemo se popet na nekakvu razrušenu kuću zapalit tamo i gledati vatromet. U stanju u kakvom smo bili bilo je poprilično sjebano se popet gore ali smo uspjeli !!! Kad smo se popeli ostalo je još manje vremena tako da smo brzo reagirali: jedan je solio, jedan je rolao, jedan je radio filter jedan je mrvio ali se nezna tko je šta radio!!!!!. Onda smo pušeći trubu gledali u vatromet i čestitali svima novu godinu. Onda je došao najteži zadatak za nas. Koliko je god bilo teško popeti se na tu kuću još teže je bilo spustiti se .Kad smo se jedva spustili nastavili smo pit na kenjari a nakon toga išli do pijanića u kojega bi obično išli kad nebi imali gdje (Jedan put sam u njega doma bio toliko zgažen da sam izriga kroz prozor po nekim ljudima a on je zbunjeno pita što mi je) Kad odjednom ODJEB
Nije nas pizdun glupi htia primiti u kuću jer je navodno bilo previše ljudi (triba pribit) Onda neobeshrabreni smo krenuli prema željezničkom kolodvoru. Na putu smo sreli DINKA i on nam je čestita novu godinu i kasnije sam shvatia zašto su mi ruke crne. Na željezničkoj pruzi smo nastavili pit i pušit dobrih uru vrimena i nakon toga smo išli prvo na katalinke a potom na sućidar do ekipe koja je slavila u stanu. To je tek bio križni put svakih 20 min smo stali na 5 min odmora kad smo napokon došli tamo oni su se spremali za poč doma po smo opet dobili odjeb ali i pivu!!! Onda smo došli na plokite i zapalili kraj dinovog stana . Treba napomenut da je šaban tada priča takve pizdarije da me zabolila vilica u ustima od smijeh. To su bile neoprostive pizdarije koje ne bi provalili ni Borat, Zuhra i Spužva Bob Skockani zajedno. Onda smo sreli pijanog okija kako se nešto dere kraj kocke na istom mjestu gdje smo ga vidjeli oko 21 sat a tad je bilo 5 sati poslije ponoći LOOOOOOOOL On nas je pustio u kocku gdje smo se zajebavali i još nam je da par pivi , E i priča je šabanu po ure o nekakvom plinovodu (?) Kad smo napokon zaspali bilo je oko 6-7 uri i to je bilo meni najgore iskustvo zato jer
a)bilo je hladno za popizdit b) probajte vi zaspat u nekoj fotelji s dinom koji je pun spikeova i okijem koji je cilui večer hrkao. Digli smo se svi oko 11 sati i napokon pošli doma Ovu novu neću nikada zaboravit i pozdravljam svih radi kojih mi je i bila nezaboravna

- 16:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.