Kafić "Dr. House" u sklopu KBC-a Zagreb (Rebro)

26

siječanj

2018

Neki dan smo bili u kafiću " Dr. House" koji se nalazi u neposrednoj blizini KBC-a Zagreb. Popili smo kave, coca colu i voćni čaj s limunom i medom, a sve to nakon pregleda oftalmologa koji sam morala obaviti radi daljnje medicinske obrade i eventualne imunoterapije. Nalaz je bio u granicama normale. Sam pregled nije bio toliko zahtjevan i naporan koliko čekanje ispred ordinacije, ali nisam bila jedina i imala sam ipak prednost kao osoba s invaliditetom.

Jučer sam bila gledala jednu epizodu Dr. House-a na TV-u i sjetila se tog pregleda i opuštanja u kafiću poslije. Nisam prije znala da taj kafić, tog imena postoji i nekako mi je bilo zgodno popiti čaj baš na tom mjestu. Sada, po novom, idem po drugo mišljenje kod nove liječnice koju je preporučio fizijatar iz Varaždinskih Toplica. Osjećam se kao da sam iznevjerila osoblje s neurologije iz KB Sestre milosrdnice, ali iskreno, čini mi se da mi nisu ništa posebno pomogli. Na KBC-u Zagreb izgleda imaju bolju i organiziraniju službu, te veća odobrena sredstva za liječenje.

Splitski gradonačelnik Opara se na žalost, tamo također liječi. Jučer sam na TV-u vidjela kako je izašla nova Gloria s njegovom slikom i slikom njegove supruge na naslovnici.

Trenutno čitam Kockara, F.M. Dostojevskog pa neću kupiti Gloriu. Opari i sebi želim sve najbolje.<< Arhiva >>