MEKI_MISO

srijeda, 15.06.2011.

MEKI OD SADA NA FREND FEJSBUKU

NAJDRAGIJEH DRUGARI ČREZ INFORMACIJE

INTIMNO VAS KUNDAČIM I POZDRAVLJAM

DUGO NIJESAM BIJO NA BLOK.HRU JER MI SE POKIDALO KONEKCIJA NA ITRNET
PA SAM SAD OPRAVIjO KONEKCIJU I ETO SAM SE HTJEO JAVIT NAJSTARIJEM DRUGARImA ČREZ INFORMACIJE
I DA SAM I DALJE KAJMAK FAN
TE DA SAM I FREND FEJSBUKU I DA CU RADO DA SE SPRIJETELJUJEM SZ KAJMAK FANOVIMA
EVO LIMKA OD MEKOG NA FEJBUKU http://www.facebook.com/people/Meki-Miso/100002236441961

EVO I PAR SLIKA POBRATIMA NIKOLINEH KRMAKA I STO SE OKRMAČILO

Opis slike

Opis slike

Opis slike

INTIMNO VAS KUNDAČIM U PREPONE

- 07:17 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.02.2007.

POBRATIM NIKOLA

MORAM PRIZNATI DA SE POBRATIM NIKOLA NALAZI U SVOJEVRNOJOJ KRIZI IDENTITETA. NAIME NAKON OZMLIJEDE KOJU JE ZADOBIJO NEKVALITETNIJEM RUKOVANJEM MEDICINSKIJEM ODPADOM TE SI NABIJO IGLU U ORGANSKO SPLOFILO PENISA, PROFESIJONALNI LIJEČMICI SU MU MORALI OSTRANIT DOTIČMI PENIS TE U FRIŠKO PRAZAN SLOT UGRADIT PEZ FIGURICU SZ GLAVOM PATKA PAŠKA.

MORAM LI NAPOMINJATI DA SAM PATAK PAŠKO FAN.

NAIME KAKO BI SE RIJEŠIO SEKSUALNO EROCKE TENZIJE KOJA MU SE GOMILA U PODRUĆJU PREPONA, PREPORUĆIH MU DA INTEMZIVNIJE POĆNE PRESLUSAVAT MANOWAR TE DA SE UĆLANI U KOJEKAKIJE KLUB BORACA TE TAMO UPOZNA PREKRASNOJEG MUŽJAKA TE DA SE SZ NJIM DOBRO POPIĆKA.

<$SlikaTekst$>

NIKOLA JE HOHŠTAPLER MORAO BIH NAPOMENIT, TE SE OBRATIO LOKALNOJEM MESARU, KOJI VIKENDOM PUSTA PLOČE U DISKAČU POD PSZEUDONIMOM DJ KAMENKO, DA MU DJELOMIĆNOM LOBOTOMIJOJ UBIJE CENTAR ZA EROTIKU I HOMOEROTIKU U MOZGU. BRINE ME HOČE LI ZAHVAT PROČI NEOMETANO I HOČE LI NIKOLA OPET VESELO MLATARATI PATKOM PAŠKOM TE ISPLJIVATI PEZ IZ USTA DOTIĆNOG, NA RADOST OSTALIJEH PRISZUTNIJEH.

- 15:19 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.01.2007.

INTIMNI POZDRAVI

DRAGIJEH PRIJATELJI BIJO SAM U PODVARKU DONJEM GDJE SZAM UPOZNAO PREKRASNOG KLOSARA NINJU KOJI JE POHVALIJO OBLIK I UKUS MOJIJEH TESTISA TE HEMOROJIDA. ZGODAN KLOŠAR, OŠTRI ŠURIKENE NA ULICI I ZABIJA IH SEBI U ANUS. TETKA GAGI JE PRIREDILA UKUSNE GIBANICE SZ PIHTIJAMA I UKUSNE KIVLICE SZ IZNUTRICAMA. SMRKALI SMO ČVARKE I LIZALI BETON. NAGREBO SAM JEZIK I IZGUBIJO OSJEČAJ U ISTOM TE PRITOM DAVIM PRIULIKOM KUŠANJA. PODVARĆANI DONJI OBILUJU NOČNIM ZIVOTOM, SLUSALI SMO SZLAYERA CMIJELU VEĆČER I SLADILI SE ZEMIČKAMA U TOM PREKRASNOM PODVARAČANSKOM DISKAČU.

MORAM LI NAPOMINJATI DA SAM SZLAYER FAN.

<$SlikaTekst$>

POBRATIM NIKOLA JE TAKMOĐŽER ZADOVOLJAN NAJDOBRIJOM PONUDOM POLOVNIJEH RADILA I MEDICINSKOG OTDPATDA. NAŽALOST NABIVENU IGLU U NJEGOVOJEM PENISZU JOS NIJESMO IZVAĐELI, ALI NADAMO SE DA ČE SZVE PROČI BEZ KOMPLIKACIJA I KONPJUTERA. IGLA JE TEK MALO ZAHRDŽALA, NISTA STRASNO. NABILI SMO MU PO IGLU ZA HEKLANJE U SVAKI TESTIS KAKO BI ODSTRANILI BOL SA SAMOG KORJENA PENISZA, TE OSTALIH UDOVA, TRUPA I GLAVE.

NIKOLA JE TAKODŽER SZLAYER FAN.

INTIMNO VAS KUNDAČI I LJUBI U PREPONE MEKI MISO !!!1

- 21:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.12.2006.

HEMOROJIDI

DRAGIJEH PRIJATELJI TE LJUBITELJI HLOVERKE NOVAK SRSZIČ.
DUGO SAM IZBIVO SZ INTERNETA TE BLOKA,HR ZBOG JEDNOG PROBLEMA KOJI ME TIŠTI. NAIME NAPALI SU ME OPAKIJEH HEMOROIDI TE USLJED TOGAJEH NISAM MOGAO ODRZAVATI BALANS NA STOLICI TE KUĆNOJ HOKLI. NAJBOLNIJE MI JE BILO IZNUŽSDITRI SE U RANOJEH JUTRO TE SATREST TOVAR IZ GUJSCE. BOLNO MI JE BILO I POMISLIJET NA NUZNIK TE SEKSZIPILNOJEG TROMISLAFA IZ GROSSE BRUDERA.

mORAM LI NAPOMINJAT DA SAM NUZNIK FAN.

IZ SVE TE CRNINE ME IZVLAČI POMISAO NA SKORASNJE POSJETE RAZNOKAOJIJEM SVINJOKOLJAMA TE ČEVAP PARTIJIMA NA KOJIMA SE RADUJEM UPOZNAVANJU RAZNIH HOMOEROTIĆNIJEH MESARA KOJI ZNAJU S MESOM.

- 19:23 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.10.2006.

HANDINO TRECE JAJE

DOBAR DAN DRGIJEH PRIJATELJI CREZ RAZNIJE INFORMACIJA!

NAIME DANAS SAM BIO KOD TETKE U VOJLOVICI KOJA PRAVI SAMO TAKE PALCINKE S KALASNJIKOVIM.

MORAM LI NAPOMINJAT DA SAM KALASNJIKOV PALACINCI FAN.

DOK SMO JELI KALASNJIKOVE ZAMOTULJKE SZ KALASNJIKOV KNEDLAMA I PRITOM PILI FRISKO UBRANI JARECI KAJMAK, I RAZGOVARALI O HANDINIM TABANIMA NADOSLI SMO NA TEMU NJEGOVOG MISTERIOZNOG TRECEG JAJETA.
ODMAH PRITOM MI SE U GLAVI POJAVILA SLIKA OROSENIH HANDINIH TESTISA SA JEDNIM PLODNIM JAJETOM BONUS.
KAZE MI TETKA DA SE PO SELU PRICA KAKO LJUDI SA JEDAN VISE TESTISA IMAJU VEOMA VELIK TALENT ZA GLUMU TE PENIS U OBLIKU I BOJI PREZRELE SVARGLE.

PA SMO SAD USTANOVILI RAZLOG PONOVNOG DOLASKA TROJAJOG HANDE NA KURAC OD TELEVIZORA.

EVO I SLIKE MOJE TETKE DJURDJE CMAROJEVIC BABIC:
<$SlikaTekst$>

- 17:54 - Komentari (15) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.09.2006.

NAJDRAGIJEH PRIJATELJI

ZBOG KOJEKAKIJEH TEHNICKIH POTESKOCA KOJE SAM UTVRDIO VECER4AS, ODLUCIO SAM SMAKNIT SLIKU SA PRETHODNOG POSTA, POSTO I JA POSJEDUJEM JEDAN VRLO HOMOEROTICNI 15-CENTIMETARNI MONITOR.

IPAK SAM ODLUCIO DA VAM POVJERIM POSTO STE VI MOJA NAJDOBRIJA PUBLIKA....
KAO STO I SAM ZNATE VOJNICI SU SE KRETALI OVJEH DANA PO GRADU.

I TAKO SAM I JA ODLUCIO U NEDELJU DA I JA ODEM U JEDNU HOMOEROTICNU SETNU PO NAJDOBRIJEM GRADU, PRILIKOM CEGA SAM LIZO KAJMAK U KORNETU KOJI SAM KUPIO KOD EROTICNOG SIPTARA (DJANI, ZA ONE KOJI NE ZNAJU PORED POSTE) KOJEG DUGI NIZ GODINA POZNAJE I DRUZIM SE SA NJIM.

I DA SE VRTIM GLAVNOJ TEMI DANA, TJ. GLAVNOM PENISU KOJEG NISAM USPIO VIDIT JERBO JE VLASNIK PENISA BIO NA DUZNOSTI, TE GA NIJE MOGO IZVADIT I MLATNIT ME PO ČELU.

MORAM LI NAPOMINJAT DA SAM ČELO FAN.


NADAM SE DA PRTITE BIK BROTER KAO I JA, TE SE PRITOM ČANDRKATE PO INTIMNIJEM ORGANIMA TE RUPICAMA...

ČAO DRUGARI I DO CITANJA!

- 20:32 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 16.09.2006.

NAJDOBRIJI PRIJATELJI SZ INTERNET DA SE ODMAHH NA POCETKU ISPRICAM ZA MOJ ODSUCTVO SZ BLOGA, NAIME RADIJO SAM IZOLACIJU NA KUCI TE SAM STOGA BOI SPRECEN
CZESCE JAVLJAT SE I NAILAZIT.
NA MOJU VELKU ZALOST TAKODJE NISAM BIO U PRILICI PRATIT IZNIMNO AVANTURISTICNE AVANTURE NAJDRGIJEH STANARA U BIK BROTER KUCI, ALI IPAK SAM USPIO BACIT OKO I USTVRDIT DA IMA VRLO SZEKSI STANARA MUSKE POPULACIJE.

MORAM LI NAPOMONJAT SAM FAN BIK BROTER STANARA!
NADAM SE DA I MOJ KOLEGA LIKI PRATI OVU TV EMISIJU, TE SE PRITOM DIRA PO INTIMNIM RUPICAMA, TE CMARU!
MI SMO VRLO STARI KOLEGE, CAK SMO I POPRAVLJALI TRAKTOR ZAJEDNO I SLUSALI GANS EN ROZES.
POZDRAV LIKI!

VRATIMO SE NA TEMU BIK BROTERA TE DOTICNOG STANARA TOMISLAVA ZA KOJEG SMATRAM DA IMA VRLO DOBAR PENIS TE CU STOGA NAVIJAT DO ON POBJEDI.

- 19:19 - Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 30.08.2006.

MISO I VRLE NOCI S HANDOM

NAKON JUCERASNIJEG POSTA ELEKTRONSKO SANDUCE MI JE BILO PRETRPANO SZ IZNIMNO POZITIVNIJEM KONEMTARIMA I IZJAVAMA, SATOGA OHRABREN I PUN ELANA SAM ODLUCIJO NASTAVIT SZ MOJIEM INTENET AVANTURAMA I PUTOPISIMA, UPRKOS PRIJETNJNJAM A KOJE SU ME JAKO POGODILE U HERC POGODILE.

NAIME GLEDAM DAMNAS NA TELEVIZIJU KAKO USKORO POCINJE S EMITIRANJEM NOVIJE BIK BROTER. NADAM SE DA CE I OVE GODINE KAO I NAIME PRETHODNE U KUCI BITI DOVOLJNO MUZEVNIH ZENA I HOMOEROTICNIH MOMAKA.

MORQAM LI NAPOMINJAT DA DAM IJE HANDIJA BIJO NAJTVRDJI FAVORIT,

,MORAM LI NAPOMINJAT DA SAM HANDIJ FAN.
<$SlikaTekst$>
CESTO NOCU KADA NE MOGU SPAVATŽ, RAZMISALJAM O HANDINIM SEKZI TABANIMA I KRAJNE UKUSNIM GUZOVIMA, RAZMISLJO SAM O TOME DA MU POSALJEM RAZGLEDNICU SZ MORA U KOJOJ BI MU POSLO POZIV NA ZAJEDNICKO DRUZENJE I KAJMAK NA ROSTILJE.
CUJEM DA JE HANDO LJUBITNIK ZAGORA ISTO KO I JA, IMAM SVE BROJEVE.

- 21:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 29.08.2006.

NOVI RECEPTI

EVO DA SE NAKON PODUZE PAVUZE JAVIM SVOJIJEM DOBRIM DRUGARIMA SZ INTERNETA. NAIME VEC UNAZAD NEKOLIKO DANA RAZMISLJAM TREBAM LI NASTAVLJAT SZ SVOJIJEM BLOGOM UZIMAJU CI U OBVZIR DA SAM DOBIJO NEMALI BROJ I MEJLOVA VRLO NEGATIVNOK SADRZAJA OD INDIVIDUA KOJI SZE NALAZE UGROZENIM MOJOM SEGSUALNOM ORIJENTACIJOM I MOJOM AVANGARDNOM KONSTRUKCIJOM RECENICA. no

ELEM, DANAS MI JE POSTOM STIGAO NOVI BROJ MLJEKARSKOG LISTA U KOJEMU SAM NASAO NEKOLIKO IZVRASNIJEH RECEPATA ZA KOLAĆE SZ SIROM I KAJMAKOM. BAS SMO JA I MAJSTOR KONAN, KOJI JE INAČE HAKER, KOMENTIRALI KOJI BI OT TIJEH KOLAĆA TREBALO ZAMJESIT PRVO I KOJI BI NAJBOLJE ODGOVARO UZ DOMAČU PRESOVANU KOBASICU. NISMO DOSLI DO KONKRETNI ODGOVORA, ALI U SVAKOM SLUCAJU CEMO IH ISKUSAT STO PRIJE UZ MARATOM KUNG-FU FILMOVA.

MORAM LI NAPOMINJAT DA SAM I KUNG FU FAN wave

SINOĆ SAM OPET SANJAO EMREA-77-SZATANA. MORAM PRIZNATI DA MI NEDOJSTAJU NJEGOVI HOMOEROTIĆNI TABANI I MISLIM NA NJIH SVAKOM PRILIKOM KAT UZMEM NESTO ZA JESTI SZ KAJMAKOM. zaliven

- 21:10 - Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 12.08.2006.

NA BAJKERIJADI SZ BAJKERIMA

MORAM LI VAM SE POHVALIT DA SAM PRISUTSTVOVAO DOMACOJ BAJKERIJADI DI SAM SE UPOZNO SA MNOGIJEM KRNIJEH MLADICIMA KOJIMA VISE REZANCI SZ BRKOVA.

MORAM LI NAPOMINJAT DA SAM REZANCI FAN!

JEDAN MLADIC ME JE ME POSEBNO DOJMIO SOJIM TOMOSOM, VJESTINAMA UPRAVLJANJA I KONTROLE DOTICNOG TOMOSA.
A IME MU JE ŽAROLJUB KOJI INACE STIZE IT TORDINACA, DI SE BAVI UZGOJOM STOKE SITNOG ZUBA.
POHVALIO MI SE DA I ON VOLI KRVAVICE SZ KAJMAKOM I KIVLICE SZ SALOM, PONEKAD NAVECE VOLI POGLEDAT ZABRANJENU LJUBAV, A OMILJENI LIK MU JE BORNA NOVAK, PA POSJETITE SLJEDECI LINK - http://zabranjenaljubav.rtl.hr/

DOK ME JE VOZIO KUCI NA SVOM HOMOEROTICNOM TOMOSU JA SAM MU OMJERAVO GUZOVE I RAZMISLJO O NJEGOVOM CMARU, SIGURAN SAM DA PRAVI DOBRA CVARKE.

KAT KAD ME JE OVEZO KUCI DAO MI JE BROJ SVOG SINPA MOBTELA I REKO MI DA MU SE JAVIM KAD DODJEM U TORDINCE, DI CE MI POKAZAT SVOJE IMANJE, STOKU SITNOG ZUBA, PUSNICU, KAZAN I INTIMNU ZVIJER NJEGOVOG MEDJUNJOŽNJAž.

I TAKO MI JE OVA BAJKERIJADA OSTALA U LIJEPOM SJECANJU!

EVO VAM DRAGI PRIJATELJI SLIKA ŽAROLJUBA KAKO SPRETNO SAVLADAVA LJEVI ZAVOJ:

<$SlikaTekst$>

- 22:04 - Komentari (4) - Isprintaj - #