nedjelja, 16.03.2008.

Evo ovdje se možete upisati za člana maštara bloga!Chat i forum!


Get your own Chat Box! Go Large!Ovaj chat je uostalom i forum.Ovdje možete chatati o dobroj mašti,i ostalim dobrim stvarima.Hvala!

- 20:04 -

Komentari (10) - Isprintaj - #

Kako postati član maštara bloga?

Evo napokon i jedan blog posvečen mašti!Kada se budete upisivali,morate napisati svoje maštovito ime,izabrati tko će to biti(može biti to običan lik kao vilenjak ili zmaj,a možete ga i izmisliti) i opisati sebe!I napravljen je e-mail za ovaj blog na kojeg možete slati svoje maštovite priče,ideje,a ako obožavate crtati,pošaljite koju sliku,a možete slati još toga i sve to će biti objavljeno na ovome blogu!Hvala!I ovdje se upisujte,u ovim komentarima da postanete član maštara bloga u kojem ćete sigurno nači mnogo dobre mašte!
Image and video hosting by TinyPic

- 16:33 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 15.03.2008.

Dobrodošli na maštara blog!

Naravno dobrodošli na maštara blog!Blog je posvečen dobroj mašti,koje ima sve manje,a tako i izmišljena zemlja Fantazija pomalo nestaje.Da biste pomogli,postanite član ovog maštara bloga.Trebate ostaviti jedan komentar,u njemu trebate napisati jedno ime,maštovito ime koje ste vi izmislili za sebe za ovaj maštara blog,a najvažnije je da mašti pustiti na volju i več ste član ovog maštara bloga.Puno hvala na upisivanju na ovaj maštara blog,jer s time podržavate dobru maštu koje će biti sve više i više.Više o ovome blogu možete nači u boxu,a ako nema nekog objašnjenja ili odgovora za ovaj blog,slobofno ostavite u komentarima i odgovor će se ubrzo nači u boxu.Puno hvala i veliki pozdrav!I ne zaboravite,maštajte i vjerujte u snove!
Image and video hosting by TinyPic

- 21:34 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2008  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Ožujak 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Evo ovaj blog je napravljen samo za maštu,ono čega najčešće najviše imaju djeca!Ali ne kažem da je samo imaju djeca,i zato je napravljen ovaj blog na kojemu se možete potpisati u komentarima jedanput,trebate samo izmisliti svoje maštovito ime,mašti pustiti na volju i već ćete biti član ovog maštovitog bloga!
Zašto je napravljen ovaj maštara blog?
Zato jer djeca i ostali sve manje posvećuju pažnje mašti,imaju je sve manje,a izmišljena zemlja Fantazija polako nestaje jer je malo tko može vidjeti pomoću mašte.
Puno hvala na potpisivanju jednog komentara za ovaj maštara blog koji je posvećen dobroj mašti!
Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr
Da biste poržali ovaj blog,glasajte za njega!Hvala!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Odgovori na pitanja postavljena od posjetioca i članova maštara bloga!

Bića iz svijeta dobre mašte!