utorak, 28.02.2023.

Krov nad glavom:)

Veljača mi je uvijek naporna. Ova je bila zahtjevna. Porezna prijava je predana, a ja i moje biljčice opet imamo krov nad glavom.



Prije dolaska majstora trebala sam osloboditi prostor oko plastenika, osloboditi dvije duge cijevi koje služe za otvaranje bočnih strana plastenika. Očistila ih u par dana od rđe, premazati sredstvom protiv iste. Bila sam opasna konkurencija @jelenu. Nije zanemarivo ni da sam ušparala skoro 600 eura koliko koštaju nove cijevi. Ostala je hrpa najlona koja je većim dijelom za reciklažu.



Imam i nova gladna usta za hranjenje. Maca ili mačak koja/koji me pohodi svakodnevno...



Kupila sam si i novu igračku. Brenči. Već sam kupnju putem interneta za 42 eura dovela do plaćanja. I odustala. Jer su se 42 eura pretvorila u 52 eura. Troškovi dostave ok, ali bio je tu i poklon iznenađenja. Ne volim poklone koje moram platiti, niti baš volim poklone od nepoznatih osoba. Nakon odustajanja dobila sam poruku na mob. da mogu dobiti Brenči za 32 eura. I eto je...



Nova sezona može krenuti:))

- 07:01 -

Komentari (25) - Isprintaj - #

subota, 04.02.2023.

65

Punih 65. Makina za tijesto napokon je isprobana. Čekala sam sestru da dođe iz Švicarske. Sa motorom. Skuplje, ali ne treba vrtiti ručku:))



Radile su se istrijanske krafe. Samo bez suhih grožđica, jer ih moji ne vole....3 para ruku. Ja, sestra i njena prijateljica. Koja je u Švicarsku doselila iz Italije. I komentar moga sina da nikad nećemo uspjeti napraviti kao nona. I meni milo oko srca....



Bilo je i kolača. Torta, tiramisu, voćna mađarica, rolada, sa lisnatim tijestom....Za svakoga ponešto....Za nekoga sve:))



Jestiva čestitka sa kamioncinom punim cvijeća...



Baš je bilo lijepo...uz smijeh i suze, jer uvijek se plače kad se spominje moja Kate...

- 00:30 -

Komentari (25) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

Instagram