Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2013 (1)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (2)
Prosinac 2010 (4)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (4)
Kolovoz 2010 (8)
Srpanj 2010 (4)
Lipanj 2010 (5)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (8)
Ožujak 2010 (5)
Veljača 2010 (4)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (9)
Studeni 2009 (2)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (3)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (6)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (5)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (5)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (11)
Studeni 2008 (9)
Listopad 2008 (6)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (6)
Travanj 2008 (9)
Ožujak 2008 (9)
Veljača 2008 (12)
Siječanj 2008 (7)
Prosinac 2007 (11)
Studeni 2007 (10)
Listopad 2007 (14)
Rujan 2007 (23)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (12)
Lipanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

SAMO MOJA TEKICA

najjači roman

Flora Jungwirth

Der Fotzenlecker


Hardcore ljubavni roman, preporuča se dodatan oprez kroničnim bolesnicima i meteopatima, zabranjeno za mlađe od 30 zbog neiskustva i opasnosti od nekontroliranog duhovnog samoranjavanja, obavezno prije čitanja prirediti rolu zahodskog papira i bubrežnjak za bljuvanje.
Protagonist romana je čudovište, nit čovjek, nit muškarac. Pazite da ga ne pregazite na pješačkom prijelazu jer ćete odgovarati kao za čovjeka.
Kako ga prepoznati? Jednostavno. Prepoznatljiv je po tome što mu glava raste ravno iz dupeta, a poskrivećke drka iz grma.

Linkovi

Kontakt

marinianis1@gmail.com



26.10.2008., nedjelja

trendy



Resimay

Too hoom it mae cunsern,

I waunt to apply for the job what I saw in the paper.

I can Type realee quik wit one finggar and do sum a counting....

I think I am good on the phone and I do no I am a pepole person, Pepole really seam to respond to me well. Certain men and all the ladies.

I no my spelling is not to good but find that I offen get a job thru my persinalety.

My salerery is open so we can discus wat jou want to pay me and what you think that I am werth,

I can start emeditely.

Thank you in advanse fore yore anser.

hopifuly yore best aplicant so farr.

Sinseerly,
BRYAN nickname Beefy

PS: Because my resimay is a bit short - below is pickture of me






Employer's response:....

Dear Beefy - I mean Bryan ,

It's OK honey, we got

SPELL CHECK!!!

S ee you Monday


Sarah


24.10.2008., petak

umor


čitam neke blogere, komentare i mišljenja o situaciji u hrvatskoj. ima mišljenja da je narod kriv za ovu situaciju.

narod je u cijelosti (kao i svaki drugi) u prosjeku glup pa stoga ne može biti kriv. onaj tko je kriv sustavno uništava instrumente korekcije sranja više razine pa tako upadamo u sve veće beznađe. beznađe će trajati dok je puna lisnica moćnika.

ja sam se pjenila i ljutila na dnevnopolitičke poteze pa sam se umorila. zaključila sam da nemogu utjecati. građansko društvo kroz nekakve udruge je obična farsa a izbori razbacivanje zajedničkog novca. bilo je više demokracije u socijalizmu kroz doduše jednopartijski sustav koji je imao mjesne razine odlučivanja sa po 3-4 tisuće glasača. dotični su birali skupštine mjesnih zajednica i delegate u razna vijeća korisnika i davatelja usluga npr. siz-ova. bilo je i niz drugih organizacija koja su brinule o uspostavi humanoga u zajednici-brige za stare i djecu i socijalno ugrožene. svaka takva zajednica imala je razrađenu strategiju obrane i itervencije u slučaju elementarnih nepogoda i raznih katastrofa. postojali su ciljevi u u sadržajnom i formalnom smislu. sada postoje samo u formalnom.

u slučaju mene vlast je upravo postigla rezultat. umorila je moje građansko ja. to se dogodilo nakon propasti nekih zdravih građanskih inicijativa.

došla sam do neke kuće na selu u koju jedva čekam da zbrišem.
rješenje po meni. možda se odmorim pa za neko vrijeme opet počnem lajati na karavane.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

15.10.2008., srijeda

pedro ili killing me softly

jučer sam bila na kavici s dvoje novinara i pričali smo o aktualnom procesuiranju zločina za koji se tereti branimir glavaš. mišljenje mojih prijatelja je da je zločin strašan za koji se treti glavaš. ja nisam toga mišljenja ma što oni ili vi o tome mislili. zločini ako su počinjeni, dogodili su se u vrijeme obrane hrvatske, a obranu kao takvu vodio je uspješno branimir glavaš. tada je vrijedilo ratno pravo i mišljenja sam da mu se treba suditi prema ratnim okolnostima. ja sam u razgovoru napomenula da je veći zločin počinjen u pozadini u isto vrijeme, protagonisti su sada uspješni privrednici, a sudski procesi započeti protiv njih, farsa. dotični su za vrijeme rata provodili pljačkašku privatizaciju koja je po mom mišljenju imala subverzivni karakter s rezultatom oslabljivanja i uništavanja gospodarske, zapravo obrambene moći. stotine tisuća ljudi ostalo je bez egzistencije. bez egzistencije ostala su njihova djeca i stari roditelji. mnogo njih smrtno se razboljelo i umrlo od silnog stresa, ili se trajno razboljeli od silnog jada. imam za primjer jednu obitelj iz susjedstva. djeca su im bila usred srednjoškolskog obrazovanaj kada su zbog privatizacije ostali bez posla. oboje supružnika se razboljelo. gospođa je dobila psorijazu, a suprug je završio na psihijatriji. prodavali su stvari iz kuće da prežive. kada su se donekle oporavili slijedio je novi šok. nisu mogli naći novi posao jer su bili bliže pedesetim godinama i nitko ih nije htio zaposliti. u međuvremenu djeca su pozavršavala škole i nekako se zaposlila na nesigurnim mjestima više neplaćenim nego plaćenim. obitelj koju sam opisala nekako je uspjela preživjeti, međutim nisu svi te sreće. nad njima je počinjen zločin "killing me softly" bez egzekucije, a koji je biološki i socijalno ubio i dalje ubija hrvatsko društvo, što mislim da je neusporedivo veći zločim od glavaševog. mislim da je glavašev slučaj u odnosu prema privatizacijskom apsurd. glavaš bi trebao biti "pedro" u današnjim političkim i pravosudnim okolnostima, mjera zbunjivanja javnosti kratkog daha.

13.10.2008., ponedjeljak

pred san

sinoć je kriška iz tame kiselila svjetlošću
stvrdnuta opna prerezala je zrak napola
uokvirila se usmrćenim drvetom
pomislih kako je tanka i lomljiva opna moje kukuljice
dijeli me od beskraja koji me uspavljuje i gleda i kad ne razmišljam o njemu
ili je samo do kriške i nazad kako mi je baka pričala

hvatala sam pogledom hladan krov susjedne zgrade
pogled mi se naježio od hladnog krvotoka visokog napona
na kom se klate ptice danju
i hladnih grana breze čije lišće i grančice vječito pozdravljaju

zauvijek posvađane
dvije metalne pločice
pokrenule su kućni potok i plavičast oganj
prelijevao se kroz metalne kaskade
otoplio mi je vrh nosa
i nožni prsti

rugali su se krišci na nebeskom stolu
varajući i kradući joj ljepotu
kroz krhku opnu

09.10.2008., četvrtak

kavica kod marinianis


poželi i klikni

coin flip





03.10.2008., petak

nešto o sportu

slušam ja neku večer u sportskom dijelu večernjeg dnevnika komentar vezan za stanje u dinamu, zatim o radu s mladima. potom je slijedio dio u kom je spiker govorio kako se domaća reprezentacija i klubovi obnavljaju s nogometašima hrvatskog porijekla iz kvalitetnog inozemstva.

moj sedmogodišnji sin krenuo je u nogometnu školu dinama. ima dobrog i ozbiljnog trenera, a čini mi se i da je dobar pedagog. kako će dalje biti, ne mogu znati. možda dijete odustane od te vrste sporta.
baš su neki dan igrali tekmu s nekim drugim dječacima iz prijateljskog kluba iz kog mi se nije svidio ton njihovog trenera. možda griješim

no, dobro, nogač ko nogač. nek dijete trči. međutim. moje isto dijete ide i na gimnastiku u centar grada već četiri godine. na zadnjem treningu prisustvovala sam jer od ove jeseni vježbaju u velikom prostoru od kuda je moguće neometano pratiti trening. moje dijete i druga djeca više od pola vježbi ne naprave kako treba jer trener nije angažiran. trkeljaju po strunjačama i spravama, improviziraju nešto od onoga što je prethodno trener izveo, a kasnije im nije pojedinačno kontrolirao izvedbu. sve u svemu gubljenje vremena i energije tih sat vremena, a dijete je tom kvalitetom moglo "trenirati" iza naše zgrade na dječjem igralištu. u tri godine treniranja gimnastike ne vidim neke specijalne pomake, osim što je nešto spretniji u izvođenju vježbi zagrijavanja na nogometnom treningu.
kriterij mi je prosječna zainteresiranost i prosječna spretnost.