18.08.2006. / petak

Carlos Tevez na meti Milana

Sto je ovim mutavcima iz čelnog stozera Milana??? Nakon Iaquinte pokusavaju dovest i ovog naizgled zaostalog mongoloida???!! headbangburninmadheadbangburninmad


Sad recite zar nije li prekrasan???!!!!!

Novo ime na popisu želja čelnika AC Milana za pojačavanje napadačkog reda je argentinski reprezentativni napadač Carlos Tevez.

Rossoneri su bili zainteresirani za dovođenje Hernana Crespa i Zlatana Ibrahimovića, ali ti su pokušaji propali njihovim potpisom za gradskog suparnika Inter, jednako kao i onaj za dovođenjem Fernanda Toressa i posljednji u nizu, pokušaj kupovine Ronalda.

Tevez je jedno od posljednjih imena vrijednih spomena koji su još uvijek dostupni u ovom prijelaznom roku, s obzirom da nije u najbojlim odnosima sa čelnicima brazilskog Corinthiansa sa kojim ima ugovor, kao ni sa navijačima tog kluba, koje je uvrijedio nekorektnim postupcima prema njima.

22-godišnji argentinski reprezentativac iza sebe ima impresivan nastup na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj, a u proteklih nekoliko tjedana najčešće je povezivan sa mogućim prelaskom u Manchester United. Tevez svakako želi što prije karijeru nastaviti u nekom od europskih klubova, a mogućnost nastupa u Ligi prvaka svakako je jedan od velikih aduta Milana u pokušaju da ga dovedu u svoje redove.

- 01:16 - Ajmo, ajmo.... (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.