utorak, 26.12.2006.

................................................................................

Image Hosted by ImageShack.us

božić je blizu,darovi stižu cijelo društvo opet je tu, to je vrijeme ljubavi i mira SRETAN BOŽIĆ svakome..............................



ljudiiiiiiii.................nemam previše vremena za blog ........... nadam se da se ne ljutite.....................
sve naj naj.............................uzivajte & kisach

p.s. nemogu vam ostavljat comentare.................smrc...smrc...pomozite............

- 12:01 - Tvoje rijeci ( 13 komentara) - Tvoj papir - #

nedjelja, 10.12.2006.

...................................................

Da li ste primijetili da je vrijeme nešto cega imamo u životu ili malo ili puno. Mislim da nema toga ko se kao mali nije pitao , a kada cu ja jednom narasti i biti velik, jedan period kada smo u želji da vrijeme požurimo postigli suprotan efekt da ono jako sporo prolazi. S druge strane tko od vas nije nikada doživio u nekim lijepim trenutcima života da mu vrijeme tako brzo proleti. Mislim da je baš u takvim trenutcima nastala i ona stara narodna poslovica , sve što je lijepo kratko traje.
Ako razmišljamo o nekim prošlim vremenima koja su iza nas , uglavnom nam se cini da je tako brzo prošlo kao jedan san. Tu smo proživili taj dio života i ostalo je sjecanje. Ostalo je sjecanje na nešto lijepo , na nešto ružno , na nešto nezaboravno. Bez obzira kakvo je to sjecanje za nas i koliko želimo da ga možda i zaboravimo ono ce uvijek biti naš tihi neprimjetni pratilac htjeli mi to ili ne.
Ponekad u nekom davno zaboravljenom kutu našeg srca nadjemo i sjecanja na prvu ljubav. Ne neciju ljubav nego svoju , samo svoju ljubav koju samo možda htjeli zaboraviti , da je potisnemo bar za jedno vrijeme dok bol neprodje. Kada je pustimo da ispliva na površinu onda uvijek primijetimo da je bol još uvijek tu i da vrijeme nelijeci sve rane kao što pricaju i zakljucimo da su nas svi lagali po tom pitanju.
Tada obicno skrenem sjecanja na druge nesigurne korake u životu , poraze i pobjede kojih je svako od nas imao dovoljno a možda i previše a to svako od nas,zna za sebe najbolje.
U toku svoga života sakupimo toliko sjecanja da neki kažu kako covjek koji umire proživi cijeli svoj život u jednoj sekundi. U toj sekundi u kojoj za njega vrijeme stane i nemice se , u toj zadnjoj vjecnoj sekundi.

Može li ljubav umrijeti , može li sjecanje nestati , mozemo li nesanjati. Sve su to pitanja na koje je teško dati odgovor a kad malo razmislim možda je i bolje neznati odgovor na sva naša pitanja. Vjerujte da je u životu uvijek više pitanja nego odgovora……………
……………negdje me cekaju moji snovi , moji ili tudji , to neznam ali cekaju me znam…………………°

kisach & poooooooooooooooooz°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°waverolleyeswave

- 15:29 - Tvoje rijeci ( 16 komentara) - Tvoj papir - #

petak, 01.12.2006.

.............ojla ljudovi...............


Pet stvari u zivotu koje se ne mogu vratiti.........
Djevojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Posto je trebala dugo cekati, odlucila je kupiti knjigu kako bi joj vrijeme brze proslo. Uz knjigu kupila je i paketic keksa.
Sjela je u VIP cekaonicu kako je nitko ne bi uznemiravao. Kraj nje je bila stolica sa keksom, a sa druge jedan gospodin koji je citao novine. Kad je ona pocela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se sokirala, ali nista nije rekla i nastavila je citati knjigu. U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo vise hrabrosti, do sada bih ga vec udarila... Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covjek pored nje, ne obazirajuci se ni na sta, uzimao je isto tako jedan. Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i djevojka pomisli: bas me zanima sta ce sada napraviti!!!
Covjek uzme posljednji i podijeli ga na dvoje!
Ovo je zaista previse, pomisli djevojka, sokirana uzme svoje stvari, knjigu, torbu i ode prema izlazu iz cekaonice. Kada se osjecala malo bolje, nakon sto ju je prosla ljutnja, sjela je na mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neugodne dogadjaje. Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda paketic keksa jos uvijek netaknut.
Postidje se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen, bio od gospodina koji je sjedio pored nje, ali koji je, bez sokiranja, nervoze ili prepotencije, podijelio i svoj posljednji komad sa njom, totalno suprotno od nje, kojoj su bili povrijedjeni ponos i osjecaji.
ZAKLJUCAK: Koliko puta u nasem zivotu cemo ili smo pojeli tudji keks, a da to nikad necemo ili nismo ni saznali?
Prije nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i prije nego sto se pocne misliti lose, GLEDAJ sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:
- Kamen kada je bacen;
- Rijec nakon sto je recena;
- Mogucnost nakon sto je izgubljena;
- Vrijeme kada je proslo;
- Ljubav za koju se NE BORI

imam par novih stvari u lijevom boxu pa pogledajte (nije da se hvalim ali ono...............)ljudovi big pooooooooz°°°°°°°and kisachwavewavewavewave

- 17:00 - Tvoje rijeci ( 34 komentara) - Tvoj papir - #

Designed by: Nlo©