Paraziti naši svagdašnji

petak, 08.05.2020.

Govna protiv kojih se borimo

Post u kojem ukratko opisujem
najmonstruoznije,
psihopatske nakupine vampirskih bagri u odijelu s kravatom ili bez koji sustavno uništavaju građane ove potpuno sjebane ciganske državice.

Ja za razliku od Franje Jurčevića i njegovog Građanina (a sada novog degenerika i fanatika Bartimeja) pišem o strašnim i stvarnim stvarima koje u ovom novom postu opisana bagra rade ljudima.

Svrha i je ta da vas ako treba i ispunim mržnjom protiv đubradi koji jesu vaši stvarni neprijatelji a to su, političari,tajkuni,bankari,teleoperateri itd.Koji vas redovito pljačkaju i deru.

Kako ti psihopati zapravo zajedno rade dijeleći plijen (novac) s političarima?
Prodaju vaš identitet bez vašeg znanja ili Izmišljaju i namještaju nepostojeći dug.
(A sami vam se kunu kod potpisivanju ugovora da vaš identitet neće prodati trećoj stranci!)
Zamislite kako vas lažu!
Dug kojega kasnije prodaju utjerivačima dugova.
Svima je jasno da se radi o bandama koji su ionako pod vlašću stranaca a došli su u HR kako bi pozobali i ovo malo sirotinje.
Ovako stvari idu u njihovoj mutnoj mreži.

Fina je najveće leglo psihopata, uhlijeba,smeća,parazita,foteljaša i vampira u Rvackoj koji nikada ni nisu bili ni sami sebi svrha ali zato su bili i na ostali podmukla kriminalna govna.
Dražen Čović je (smeće HDZ-ovsko) predsjednik uprave Financijske agencije (FINA)
Preko njih se vrše sve naplate njihova "potraživanja".I tako to ide "dug" koji su blokiranima nabili odvjetnički uredi, javni bilježnici,utjerivači dugova,
FINA!

FINA: U blokadi 238.135 građana, najviše u Zagrebu
Link,
https://www.nacional.hr/fina-u-blokadi-238-135-gradana-najvise-u-zagrebu/

Njihova kriminalna (ne)dijela su poznata svima.

Hrvatska ima 4 milijuna stanovnika a Fina je provela 7 milijuna ovrha Link,

https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/duznicko-ropstvo-hrvatska-ima-4-milijuna-stanovnika-a-fina-je-provela-7-milijuna-ovrha---440663.html

OVRŠNA MAFIJA I FINA IZNAD SU USTAVA RH
NOVI SKANDAL FINE: Sustav OVRHA osmišljen da pogoduje kamatarima i prevarantima!

http://promise.hr/novi-skandal-fine-sustav-ovrha-osmisljen-da-pogoduje-kamatarima-i-prevarantima/

FINA U PLJAČKI

Tisućama građana pokupili i zadnju kunu s računa Link,

https://ezadar.net.hr/biznis/2363731/tisucama-gradana-pokupili-i-zadnju-kunu-s-racuna/

INTERVJU: MIRIAM KERVATIN, ČELNICA UDRUGE 'BLOKIRANI'
Devet od deset ovrha je lažirano: ima ih 8 milijuna, mnoge SPAŠAVAMO OD SUICIDA!

http://promise.hr/devet-od-deset-ovrha-je-lazirano-ima-ih-8-milijuna-mnoge-spasavamo-od-suicida/

HAKOM "Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti"
tobože drže propisani zakon o telekomunikacijskim uslugama a zapravo su lažljiva govna, uvijek nastrani svojih bratskih teleoperatorskim smrdljivim govana.Ne trebate se ni pitati za koga ga su pisali taj svoj šugavi zakon?

Teleoperateri evo popis nekih od psihopatskih ogavnih bagri đubretara i ljudskih govana koji se skrivaju i iza raznih imena.

Upozorenje!

NIKADA S NJIMA NE POTPISUJTE NIKAKAV UGOVOR!
(Bio papirnati ili na neobvezno)

Neka vam budu uomraženi za sva vremena!

Govna A1 nekadašnja banditska i makrolopovska firma zvana, VIP preimenovali su se u A1 zbog kamuflaže s obzirom na njihovu pljačkašku i mračnu reputaciju.
Koji su građane maksimalno do nesagledivih razmjera krali i gulili svojim teleoperaterskim uslugama, i posebno govnom zvanim VIP Homebox.
Na način da svakom korisniku maksimalno uvećavaju mjesečni račun za internet ili mobilne usluge.Njihova sestrinska banditska firma zove se Tomato.

T-Com ili Simpa ili BonBon ili T-mobile ili "Hrvatski Telekom" su jedno te ista banditska govna samo pod 5- različitih imena.
Ta govna su nalik na ona koji su njihova konkurencija spomenuta prije njih.
Rade po istim principima to jest pljačkanju, varaju korisnike.
Nevjerojatno su podmukli čak i onda kada s njima raskinete ugovor i podmirite račune oni se ponašaju kao da ste još dužni.

Tele2 - ova vampirska đubrad ološ i smeća su uvežena iz Švedske služe se istim manipulacijama i prijevarama kao i njihova spomenuta konkurencija.
Koriste repetitore od T-coma za što im i plaćaju rentu.
Prije nekoliko mjeseci prodani su za 220 milijuna eura United Grupi.
Osnivač današnje United grupe je kragujevački tajkun Dragan Šolak inače i vlasnik Nove Tv i N1.

Utjerivači dugova, povezani s teleoperaterima koji vaš dug bio stvaran ili izmišljen za bilo što prodaju njima.
Sjetimo se svi velikog govneta Marijana Hanžekovića i što je taj monstruozni vampirski gad učinio stotinama tisuća Hrvata.A njegova odvratna kćer Dora koja je nastavila tim putem je još gora od njega.
I tako to ide "dug" koji su blokiranima nabili odvjetnički uredi, javni bilježnici, FINA!

Popis nekih od utjerivača dugova,

Eos Matrix ova vrsta psihopata i vampira vaš bilo kakav dug će odkupiti i uvećati ga za do deset puta.
Preko Fine najprvo vam ovrše pa poslije i blokiraju račun.
Ova najupornijia i najpodmuklija bagra prijete se i zastrašuju građane čak i onda kada promijenite broj jebenog mobitela.Oni ga saznaju i kreću s neprestanim zivkanjem vaših susjeda,prijatelja,poznanika,članova obitelji itd.
Sasvim je jasno da ova govnarska bagra dijele novac preko ovrha s "Rvatskim političarima" koji su im tajni pokrovitelj.

B2 Kapital su ista mafijaška lopovska banda kao i EOS Matrix i tako njih bezbroj.(kada još zbrojimo razne odvjetničke urede "njihove partnere")Pa ih ne treba posebno naglašavati.
Evo nekoliko linkova kako se bagra ponašaju prema ljudima,

https://legalis.hr/topic/92065-b2-kapital/

https://www.forum.hr/showthread.php?t=906682

SPLIĆANKI JE ŽIVOT POSTAO PAKAO: Agencije za naplatu potraživanja nemaju milosti, doslovno se igraju s ljudskim životima

https://net.hr/danas/hrvatska/agencije-za-naplatu-potrazivanja-imaju-novu-metodu-kojom-utjeruju-dugove-zivot-su-mi-pretvorili-u-pakao/

https://www.varazdinske-vijesti.hr/aktualno/duznicki-pakao-sto-sve-prolaze-duznici-cije-dugove-otkupe-agencije-za-naplatu-potrazivanja-26302/

I što za kraj reći nego da su đubretarski Rvacki političari smrdljiva govna u službi stranog kapitala kojima bi jednoga dana za osvetu trebali jebati sve od reda!08.05.2020. u 00:49 • 13 KomentaraPrint#

srijeda, 13.11.2019.

Krčma HDZPrije posta o teleoperatorskoj đubradi evo jedan prigodan.Slika govori tisuću riječi.

13.11.2019. u 11:20 • 381 KomentaraPrint#

petak, 20.09.2019.

Paraziti

Paraziti na Rvacki

Pošto nitko ne kupuje knjige nema smisla pisati ih pa čak niti u pdf formatu.Zato sam se odlučio otvoriti ovaj blog koji je ujedno i knjiga.
S župnikom Franjom Jurčevićem se oko 10 godina svađam na njegovom blogu.
Zato će mnogi komentari kao i na antfranjoblogu- biti preneseni i pohranjeni na ovaj blog.Jer nema smisla pisati komentare ako nisu istiniti i oni koji prosvjetljuju.
Krenimo redom,
Osobno poznajem dilera koji svaki dan dolazi u Sabor jer nije nikakva tajna da je 90 % političara narkomana.Povremeno ždere s tom ološi u Saborskoj kantini ponekad im i jebe mater kad se požeale da im kokain, Speed ili Heroin ne djeluje.Uglavnom su pod raznim drogama a nastranosti i pedofilija im nisu strani.Uglavnom gotovo da i nema političara koji nije Mason, smeće i neljudsko govno sijetimo se samo onog pijanog smrdljivca Šeksa ili masnog Đubreta Šukera, itd.

Zbog mnogih frustracija koje su se u meni množile godinama zbog nepravdi u ovom govnu od države odlučio sam se obračunati s lažnim braniteljima, uhljebima, ratnim profiterima, političarima, lažnim invalidima,Tajkunima, sinovima tajkuna , i sličnoj đubradi.Zbog kojih nam se iseli oko 70 000 mladih a i starih svake godine van.Odlaze čak i cijele obitelji.U Hrvatskoj je 3000 samoubojstava godišnje zbog ovrha, izmišljenih dugova, blokiranih računa, pljenidbe stanova itd. Koje sprovode odvjetnički uredi đubrad iz Fine i partneri krepanog vampira Hanžekovića.Njegova Vampirska kći je nastavila tamo gdje je on stao.
Ne isplati se održavati nastavu u mnogim gradovima diljem lijepe "naše" jer je u učionici jedan učenik.Ovo govno od države ionako opstaje od zaduživanja kod Švabije svake godine po 10 milijardi Eura a dug će vraćati nerođena djeca.

Pa krenimo redom,

1- Lažni branitelji to su vam ona ološ pravim nazivom paraziti koji žive od lažnih mirovina od oko 8000 kn.Uglavnom oni čine glasačko tijelo HDZ-a.Broj lažnih branitelja korisnika mirovina je oko 400 000 od sveukupnog broja od 510 000 i taj broj svake godine raste.Kao što sam napisao primaju mirovine od 8000 kn na više.Osim mirovina imaju mnoge povlastice od poklonjenih stanova do automobila.Zapitajte se zašto se nikada nitko od njih nije skupio i digao protiv nepravdi i deložacija?Zato jer dobro žive i briga ih za druge.

2- Uhljebi to su vam ona parazitska đubrad od "ljudi" foteljaši "rođe"koji po cijele dane ne rade ništa po raznim kancelarijama, na izmišljenim radnim mjestima.Plaće su im po 20 000 kn.Neki od njih rijetko kad dolaze na "posao" jer ih ionako nitko ne kontrolira.
imam prilike vidjeti tu vampirsku ološ kako igraju tenis na tim terenima.Ne trebam niti napisati s kakvim autima Mercedesima ti vampiri dolaze igrati tenis a kada loptica preskoči ogradu onda psuju ljdima mater koji im neće dobaciti lopticu natrag.

3 - Ratni profiteri.Najprvo treba spomenuti velikog vampira "Generala " Vladimira Zagorca ovo spomenuto đubre nikada nije držao pušku u rukama a ima najviše vojnih odlikovanja.Taj podmukli vampir je devedesetih pospremio u džep 200 000 000 milijona ondašnjih maraka u strane banke novca kojega su slali hrvati iz dijaspore za obranu ( kupnju oružja) Hrvatske devedesetih.Probajte si zamisliti zbog koliko je poginulih mladih branitelja koji nisu imali oružija kriv ovaj monstruozni vampir.Osim njega ne treba ni spominjati ološ njmu nalik.
Tipa Gojko Šušak,Škegro, Pašalić, Šuker itd lista parazitskih govana je poduža.

4- Lažni invalidi uglavnom najveći broj lažnih invalida su lažni branitelji.Jer su zbog lažne bolesti dobili mirovinu tzv, simulanti.Druga vrsta lažnih invalida su oni koji su se uposlili u neke državne firme pa su odjednom doživjeli šok na radnom mjestu na temelju toga dobili dobre mirovinice da ne moraju raditi.
Sjetimo se samo dr Drage Rubala koji je za novac (plavu kovertu) naštancao na tisuće lažnih invalida i lažnih branitelja.Ovo spomenuto parazitsko đubre i pedofil ima i svoj Tv Rubala Show.On je samo jedan u nizu takvih koji su bili "Doktori" pišući lažne dijagnoze za mirovine.Zamislite si koliko je štete naneseno državi zbog takvih vampirskih "Doktora"!

5 - Tajkuni ova vrsta vampira poznata je svima.Vrhovni vampirski Monstrum Dr Franjo Tuđman veliko đubre je podijelio državne firme svojoj vampirskoj djeci tipa Luka Rajić bivši šofer iz Leda kojemu je tata Franjo poklonio Ledo kojega je prodao za 200 000 000 milijona eura Francuskom Laktalisu.Danas to smeće živi u Švicarskoj gdje ima tvornicu čokolade. Todorić bivši cvjećar kojemu je tata franjo poklonio Konzum pospremio je u Nizozemsku banku Dvije milijarde eura.A sad glumi nekakvu odbjeglu nevjestu.Treba li spomenuti monstruma i živog vampira Horvatinčića i njegove preformanse po jadranskom moru?Dok mu je kurva pušila kurac.
Lista nekih od tajkuna iz devedesetih kao Miroslav Kutle ili govno
Ivić Pašalić spomenut ću u komentarima.6- Političari što napisati o ovoj vrsti beskorisnog vampirskog smeća?! koji po cijele dane drkaju kurac u saboru i raznim ministarstvima za plaće od oko 20 000 do 50 000 kn redovito kradu milijone iz proračuna
.Treba li spomenuti sve njih od beskorisnog đubreta Sanadera do vampirskog prasca i đubreta Šukera do beskorisnog fikusa Plenkovića.
Treba napisati da je Hrvatska zemlja s največim brojem političara u svijetu.U HR živi 15 000 političara parazita po raznim sektorima.

7- Sinovi tajkuna ovoj vrsti ološi dozvoljeno je sve oni imaju status bogova.Dobro se zapitajte čiji su sinovi ginuli a čiji su gradili banke.
Tđmanov unuk Dejan Košutić vlasnik i šef Kaptol banke!
Sud će ih uvijek proglasiti nevinima.Jer je sudac isto smeće kao i njihovi očevi.
Oni mogu slobodno gaziti tuđu djecu svojim Mercedesima oni mogu slobodno ubijati, silovati,porazbijati kafiće... jer njihovi tatice će ih uvijek potegnuti veze.Sjetimo se samo nekih od te "zlatne smradeži"
iz devedesetih do danas od Tuđmanovih unuka do raznih
Žužića.U komentarima ćemo im jebat mater.

20.09.2019. u 19:03 • 107 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2020  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Svibanj 2020 (1)
Studeni 2019 (1)
Rujan 2019 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Moji pogledi na stanje (sranje) u ovoj jadnoj sjebanoj državici.

Linkovi