Subkulturni Fanzin,
Underground
portal... o
Slobodi, Individualizmu, Avanturi... izmenjenim stanjima na svest...


.: uPhoto :.
Vidi veliku sliku/ See full size >>
HEROJ
Srdja Aleksić - Trebinje
1966 -1993

.................photo by maniac

See All uPhoto >>
Pošalji svoj uPhoto >>look for:


mozilla
by LaffCorax logo..................

18. okt. '10…….....see full-->


MIOMIR GRUJIĆ - FLEKA

“Humans against killing…
sounds like
junkies against dope”


fleka FLEKE od fotografija, tekstova, video i audio materijala.. `Ljudi su ovde na loš način odlučili da prevaziđu postojeće raspoloženje i opšte okolnosti kroz pasivnost. To će pre ili posle biti prepoznato kao pogrešan način, metod...pristup.`

spiker FLEKA Mp3

- ŠIŠMIŠ RADIO 1.
- ŠIŠMIŠ RADIO 2.
- LIVE U BOŽIDARCU
- PSIHONOŠA

Katalog -->
- MANIAC DiVX FILMOVI -
razmena - exchangeOrganic Grooves
ORGANIC GROOVES
Compiled & Mix By DJ LAFF
Maniac Records (2004)
___________________ Ded City
DEAD CITY RADIO
Compiled & Mix By DJ LAFF Maniac Records (2004)
....Screaming Jay Hawkins
___________________

"Bez prisustva muzike, vreme bi bilo dugačka lista dosadnih obaveza i rokova za plaćanje."

ZAPPA ___________________

"Sloboda je ne moguca bez slobodnog vremena."

PUŠKIN


Maniac Shop

| Maniac Shop | Underground On - Line | Sex | Drugs | Rock'n'Roll | Film | Politics | Maniac Music | Concerts | Maniac Links | Games | Kolumna | Bekanismi | Dijabolik | Maniac Photo | Bez Dlake na jeziku | New Report |


29.05.2009., petak

DOJAŠITE U SUBOTU

photo by miladin jeličić - jela
see full -->

photo by miladin jeličić - jela

- 13:08 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

20.05.2009., srijeda

Anarhista uhapsen jer je spalio zastavu SAD u Beogradu!

Image Hosted by ImageShack.us

Sindikalna konfederacija Anarho-sindikalisticka inicijativa, sekcija Medjunarodnog udruzenja radnika i radnica objavila je da je danas u Beogradu uhapsen njihov istaknuti clan.

Danas je u 17:05h u Beogradu uhapsen clan Anarho-sindikalisticke inicijative Ratibor Trivunac koji je ucestvovao u protestnoj akciji koja je za cilj imala iskazivanje gnusanja nad posetom potpredsednika Sjedinjenih americkih drzava Dzozefa Bajdena Srbiji. U okviru kratke akcije, na pocetku Knez Mihajlove ulice u Beogradu zapaljena je zastava SAD-a kao simbol eksploatacije i rata, Trivunac je procitao proglas revolucionarnih antiimperijalista, a nakon toga su privedeni on i drugarica koja je kamerom snimala akciju.

Dzozef Bajden danas boravi u Beogradu kao jedan od najbitnijih lakeja krupnog kapitala, predstavljajuci sobom pravo lice krvolocne sprege politike i biznisa koja odrzava globalni poredak eksploatacije i rata. Trivunac je, zajedno sa ostalim drugaricama i drugovima, odlucio da ucestvuje u protestnoj akciji, bez obzira na blokade i zabrane, javno iskazujuci prezir prema Bajdenu i drugim simbolima americkog imperijalizma.Ratibor Trivunac, pored redovnih obeveza u nasoj sindikalnoj konfederaciji, vec vise od dve godine obavlja duznost Generalnog sekretara Medjunarodnog udruzenja radnika i radnica, internacionale koja od 1922. godine okuplja revolucionarne sindikate iz citavog sveta. Na taj nacin privodjenje Ratibora Trivunca nije samo napad na ASI, vec na revolucionarni pokret u citavom svetu, i u tom smislu ukoliko Trivunac ne bude pusten na slobodu u najkracem roku nece izostati akcije medjunarodne solidarnosti ispred diplomatskih predstavnistva Srbije u svetu.

U ovom trenutku nasa organizacija prikuplja podatke o uhapsenima i redovno ce obavestavati javnost o razvoju dogadjaja, dok nasi advokati pokusavaju da stupe u kontakt sa nasim privedenim drugovima. U roku od nekoliko sati ce na internet adresi www.youtube.com/inicijativa biti postavljen amaterski snimak hapsenja.


kontakt: http://inicijativa.org/ info@inicijativa.org , 065/6569-738
Dodatak specijalnog izvestaca: Pre dolaska gosn. Bidena u Hyatt regency hotel obezbedjenje na svakih 6 metara!

Vanredno s'anje u BG 1, Vanredno s'anje u BG 2

post by Maniac_Secret_Service

- 19:17 - Komentari (2) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

17.05.2009., nedjelja

subota u plavom muzeju

Image Hosted by ImageShack.us
see full -->

photo jela

- 07:51 - Komentari (1) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

14.05.2009., četvrtak

I Can't Believe It's Not Cocaineposted by relja

- 06:26 - Komentari (10) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

12.05.2009., utorak

Banat

Banat je geografski region, administrativno podeljen između Srbije, Rumunije i Mađarske

Image Hosted by ImageShack.us

Istorijska prestonica Banata je Temišvar, koji se danas nalazi u Rumuniji. Srpski deo Banata je uglavnom lociran u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini (Veoma mali deo Banata administrativno pripada gradu Beogradu). Na teritoriji Vojvodine, Banat je administrativno podeljen na okruge: Severnobanatski, Srednjobanatski i Južnobanatski. Najveći grad srpskog Banata je Zrenjanin (79.545), a ostali veći gradovi su: Pančevo (76.110), Kikinda (41.825) i Vršac (36.001).

photo gallery: BANAT danas -->

U II veku Banat je bio sastavni deo rimske provincije Dakije. Na prostorima Banata, Sloveni, preci današnjih Srba, prvi put se pojavljuju u IV veku, dok se prva masovnija naseljavanja dešavaju početkom VI veka.

Po zapisu Mađarske istorijske hronike Gesta Hungarorum (Gesta Hungarorum), u devetom veku Banatom je vladao bugarski vojvoda Glad, koji je bio vazal bugarskog cara Simeona. Gladov potomak, banatski vojvoda Ahtum, bio je poslednji vladar koji se suprostavio uspostavljanju neposredne vlasti Mađarskog kraljevstva. Ahtum je bio pravoslavni hrišćanin.

Image Hosted by ImageShack.us

Osnivanjem mađarske kraljevine, Banat oko 1028. godine, potpada pod mađarsku vlast i tako ostaje do 1552. godine kada ga preuzimaju Turci.

Srbi su kao većinsko stanovništvo u Banatu bili aktivni činilac u unutrašnjim dešavanjima Ugarske kraljevine. Njihovo primanje hrišćanstva započinje u X veku krštenjem Ahtuma po grčko-vizantijskom obredu, a već u narednom veku javljaju se prvi otpori i bune protiv pokušaja latinizacije. Masovnija naseljavanja Srba sa juga u ove krajeve počela su još u vreme kralja Ludovika I 1356, a nastavila se posle bitke na Kosovu, a kasnije u vreme vladavine despota Stefana Lazarevića i Đurđa Brankovića, i posle pada Smedereva (1459). Mađarski element brzo je iščezao pred Turcima, a na njihovo mesto naselili su se Srbi. Od 1552. do 1717. Banat je bio pod turskom vlašću kao Temišvarski vilajet (Temišvarska pokrajina), podeljen na sandžake, a sandžaci na nahije. Oko polovine 16 veka zapadni, ravni Banat bio je etnički dominantno srpski. Iz toga doba na teritoriji Banata su poznate srpske episkopije: lipovska, vršačka, bečkerečka i temišvarska. 1594. godine, podigli su Srbi u Banatu pod vođstvom velikobečkerečkog vladike Todora takozvani Banatski ustanak, koji se nesrećno završio, a vladika biva uhvaćen i živ odran od strane Turaka.

Pošto je Austrija izbacila Turke iz Banata, vojno ih porazivši, od (1718.), požarevačkim mirom, Banat je uređen kao vojnička provincija pod imenom tamiškog Banata, te je podeljen na 11 okruga. Marija Terezija izuzima 8 okruga iz nadležnosti vojnih vlasti, te uvodi civilnu administraciju (1741), dok je od ostala 3 okruga, kasnije (1768—1773) uspostavila banatsku vojnu granicu. Banatska provincija je ukinuta 1778 i priključena Ugarskoj (u to vreme austrijskoj provinciji).

Posle razvojačenja pomoriške i potiske granice , mnogi Srbi su se preselili u Banat i naseljeni su u mesta pored Tise. Prilikom stvaranja banatske vojne granice nisu ušli u njen sastav severni delovi današnjeg Banata, a Srbi su zbog toga bili nezadovoljni. Da bi stišala nezadovoljstvo Srba, koji nisu ušli u sastav granice 1774, formirala je Marija Terezija veliko-kikindski okrug (distrikt), koji se sastojao od 10 opština, i to: Velika Kikinda, Mala Kikinda, Karlovo, Kumane, Karaš, Obilićevo (Josefovo), Srpski Krstur, Vranjevo, Melenci i Mokrin. U to doba u Banatu se već sprovodila snažna kolonizacija Nemaca.

Image Hosted by ImageShack.us

1849 stvorena je nova austrijska oblast »Vojvodstvo Srbija i Tamiški Banat«, koja je, pored delova Bačke i Srema, zauzimala i čitav Banat (izuzimajući vojnu granicu). Glavni grad je bio prvo u Sremskim Karlovcima, pa u Zemunu, Velikom Bečkereku i na kraju u Temišvaru. 1860 ukinuta je Vojvodina, 1873 razvojačena je banatska granica, 1876 prestao je da postoji kikindski okrug, te je čitav Banat podeljen na tri županije: torontalsku, tamišku i krašovsku i podređen centralnoj državnoj ugarskoj upravi. Od Austro-Ugarske nagodbe (1867), Ugarska počinje da sprovodi snažnu kolonizaciju Mađara u Banat.

1918. se zapadni Banat, kao deo Vojvodine, ujedinjuje sa Srbijom. 1919. povučena je demarkaciona linija između Rumunije i Kraljevine SHS, a kasnije su naknadno učinjene još neke korekcije (Modoš, Pardanj).

Prema popisu, koji je sprovela Kraljevina SHS (31/1 1921.), Banat je imao 9.776 km˛ i 582.571 stanovnika (od toga 3.940 vojnika), od kojih je bilo Srba oko 240.000, Slovenaca 2.139, Čeha 2.081, Slovaka 15.544, Rusina 6, Bugara 2.277, Poljaka 70, Rusa 2.369, Mađara 102.104. Nemaca 138.292, Jevreja 4.690, Albanaca 375, Turaka 91, Rumuna 72.305, i ostalih oko 4.000. Po veroispovesti je bilo: pravoslavnih 310.846, katolika 225.000, grko-katolika 1.649, evangelista 39.210, muslimana 697, drugih 69, bez veroispovesti 590.

photo maniac

- 22:36 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

RING RING u Klupčetu

Michael Zerang / Dave Rempis (USA)

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Michael Zerang: bubnjevi
Dave Rempis: saksofoni

zrenjanin, 17. 05. 09. početak 21h, ulaz 150 dinara

- 08:02 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

11.05.2009., ponedjeljak

Lila Diva

Free Image Hosting

Lila Diva iz Zrenjanina. Istoimeni i jedini album grupe snimljen je u studijima Druga Maca i Aquarius u Beogradu i objavljen za RTV Ljubljana 18. Decembra 1985 godine. Članovi grupe bili su: Duško Jakovljević (gitare, bass, klavijature, prateći vokali), Ilija Hot (vokal) i Zoltan Salma (ritam mašina). Muziku, tekstove i aranžmane napisao je Duško Jakovljević osim teksta pesme "Mala Molly" koju je zajedno napisao sa Zoltanom Salmom. Album su producirali Duško Jakovljević i Saša Habić koji je odpevao i prateće vokale. Gosti na albumu bili su: Saša Stojanović (klavijature) i Staniša Banjanin (klavijature). Dve pesme koje smo odabrali sa albuma su sigurno i najzanimljivije, "Mala Molly" i "Šansa".

Lila Diva - Malla Molly

Lila Diva - Šansa

- 22:20 - Komentari (14) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

07.05.2009., četvrtak

OVERDRIVE - Exit 09

Novi Sad - petak, 10. jul 2009.

OVERDRIVE

OVERDRIVE
- Aleksandar Midorovic – Sale (Solo guitar). Started to play guitar in 1991, he joined the band in 1994. Favourite bands and guitar players: Pantera, Machine Head, Sepultura, Metallica, Rage Against The Machine, Diamond Darrel, Steve Ray Vaughn.
- Damir Milutinov – Chvare (Vocal). Vocalist of the band since 1994. He gave the band its recognizable sound with his own distinctive vocal. He is also one of the songwriter. Favourite bands: Korn, Fear Factory, Sepultura, Pantera, Slipknot, Rage Against the Machine, Faith No More. Favourite vocals: Mike Patton, Jonathan Davis, Burton C. Bell.
- Dragan Midorovic – Gagy (Rhytm guitar). Founder and frontman of the band, he has been active in music since 1988. Favourite bands: Rage Against the Machine, Marilyn Manson, AC/DC, Led Zeppelin, Jimmz Hendrix, The Hives... Instrument: Gibson SG.
- Dragan Zivkovic – Dr (Bass Guitar). He became interested in playing the bass in 1983. Dr plays with many local bands (Free Shop, Jumanji, Suton). In 1999 he joined the band. Favourite bands: Led Zeppelin, Deep Purple, Metallica, Rage Against the Machine, Defunkt, Primus. Favourite bass players: Marcus Miller, Daryl Jones. Instrument: Fender Jazz Bass.
- Nebojsa Mitrovic – 4 eyes (Drums). Band’s drummer from 1996 until 1998, and from 2004 until present. Favourite bands: Morbid Angel, Carcass, Nile, Opeth, Death, Mazhem, Disembowelment, My Dying Bride, Shape of Despair, Incantation, Immolation. Favourite musicians: Lars Ulrich, Cliff Burton (R.I.P), Pete Sandoval, Chuck Schuldiner (R.I.P), Igor Cavalera. Instrument: Slingerland drums.

zrenjanin, kc - rehearsal band


- 14:40 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

KAD JE GUSTO - HOMEN!

Kako je državni sekretar razoružao bombaša

Vidi
A onda sam ga zgrabio i oteo mu bombu: Homen se ispoveda Šutanovcu

Vazda ugledna „Politika“ jezikom policijskih serija upoznaje nas sa jezivim detaljima čvrste psihološke borbe između Državnog Sekretara & Bombaša, te ovako čitaoca uvodi u lavirint straha: „Pored članova pregovaračkog tima MUP-a Srbije, oči u oči sa Marićem, našao se i Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde. Samo za 'Politiku', Homen otkriva kako su tekli pregovori, šta su predstavnici vlade obećali bombašu, o čemu je razmišljao dok je ispred njega bio čovek koji je u ruci držao bombu, kao i da je osnovni cilj bio da se zaštiti i Marićev i život policajaca koji su obavljali svoju dužnost“

Piše: Petar Luković


Svega 24 sata nakon upada bombaša Dragana Marića u zgradu Predsedništva Srbije – otkrivena je i poslednja dobro čuvana tajna: zahvaljujući pravdoljubivoj i radoznalnoj „Politici“, čitalac u horror-atmosferi jezovitog naslova „Oči u oči sa bombašem“ otkriva da je u samoubilačkoj misiji pregovaranja učestvovao niko drugi nego Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde! Da strahom podsetimo: to je onaj isti Homen koji je vodio i okončao akciju isplate milion dolara žrtvi Miladina Kovačevića; to je onaj isti Homen koji je hladnokrvno prosledio predstavku svog kolege iz Dinkićevog ministarstva da sudovi zaustave sve procese u kojima radnici tuže poslodavce i državu; konačno, to je onaj isti Homen koji je u nekakvoj TV emisiji s ponosom priznao da mu je ime John Maynard Keynes sasvim nepoznato, nikad čuo za najpoznatijeg svetskog ekonomistu!

Vazda ugledna „Politika“ jezikom policijskih serija upoznaje nas sa jezivim detaljima čvrste psihološke borbe između Državnog Sekretara & Bombaša, te ovako čitaoca uvodi u lavirint straha: Pored članova pregovaračkog tima MUP-a Srbije, oči u oči sa Marićem, našao se i Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde. Samo za „Politiku”, Homen otkriva kako su tekli pregovori, šta su predstavnici vlade obećali „bombašu”, o čemu je razmišljao dok je ispred njega bio čovek koji je u ruci držao bombu, kao i da je osnovni cilj bio da se zaštiti i Marićev i život policajaca koji su obavljali svoju dužnost.

Užasavajuća pomisao da je ovaj mladi čovek, jedan od nekadašnjih lidera „Otpora“, bio spreman da žrtvuje svoj državni život (samo se setite primalnog naslova: „Oči u oči sa bombašem“), odmotova se u ispovednim kadrovima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim:
Došao sam 45 minuta pošto je Marić sa dve bombe ušao u zgradu predsedništva. S obzirom na to da se Marićev problem ticao rada pravosudnih organa, premijer Mirko Cvetković me je ovlastio da u ime vlade pregovaram sa Marićem. Razgovarali smo u prizemlju zgrade predsedništva, na prostoru od oko tri-četiri metra. Rekli smo mu da smo u potpunosti otvoreni da u ime vlade razgovaramo o njegovom problemu i da je uslov za razgovor njegovo razoružavanje, odnosno predaja bombe.

Međutim!
Oko 16.30, Marić je predao bombu. Eksplozivnu napravu uzela su dvojica policajaca koja su u bombu vratila osigurač. Razgovarali smo s Marićem o razlogu koji ga je naterao na ovakav korak kada je bio svestan da postoji mogućnost da zbog njega krivično odgovara – prepričava Homen dramatične trenutke.

Vidi
Moji argumenti deaktivirali su bombu, veruj mi: Homen širi istinu o sebi

Skromno opušten u razgovoru za prijateljsku „Politiku“, vidljivo preživeli Slobodan Homen seća se svakog pregovaračkog detalja:
Marić je, prema njegovim rečima, dobro poznavao pravnu problematiku. Žalio se da je 1994. godine izgubio spor zato što su određene strukture tadašnje vlasti, pomogle Jatu da dobije spor zbog čega je on izgubio oko 900.000 dolara. Tvrdio je da ta presuda nije zasnovana na činjenicama i dokazima, već na falsifikovanim izjavama.

Pregovarači iz glupih američkih filmova sigurno bi se udvarali bombašu, uveravajući ga da je u pravu kako bi lukavo oslabili njegove reflekse. Međutim, neumoljivo ledeni Homen izabrao je delotvorniju taktiku:
Zaključili smo da postoje dva načina da mu pomognemo i to smo mu rekli. Prvo da preispitamo šta je sa krivičnim prijavama koje su podnete protiv učesnika u postupku a koje, navodno, nisu procesuirane. To proverava nadležno tužilaštvo. Objasnili smo mu da ne postoji mogućnost ponovnog pokretanja postupka jer je pravosuđe nezavisno, ali da se razmišlja o izvesnim izmenama zakona koji bi, u drastičnim slučajevima kršenja prava, omogućili otvaranje ovog pitanja. On je shvatao da smo, u rešavanju njegovog problema, ograničeni zakonskim i ustavnim rešenjima.

Ako čitalac „Politike“ pažljivo čita, situacija je sledeća: s jedne strane stola sedi Dragan s bombom koja svakog trenutka može da eksplodira; s druge strane stola sedi Homen koji izgovara šokantnu rečenicu („Pravosuđe je nezavisno“), toliko subverzivnu i sugestivnu da je Marić odmah shvatio „da smo (u rešavanju njegovog problema) ograničeni zakonskim i ustavnim rešenjima“. Razumljivo, pred ovakvim neoborivim logičkim argumentima – Marić se odmah predao, bomba je prešla u vlasništvo policije, a Homen je već mogao da započne pisnje svojih memoara pod naslovom „Oči u oči sa bombašem: kako sam, koristeći građanski strah od nezavisnog sudstva, hipnotisao Marića i spasao Predsedništvo Srbije od eksplozivnog razaranja“.

Vidi
Evo, ovako je držao bombu i gledao me: Homen, narodni heroj

Konačno, da je homenizam dosledna mentalna disciplina u kojoj su asocijacije slobodne a zaključci poremećeni, svedoči još jedno objašnjenje Sekretara:
Uopšte ne ulazimo u suštinu sudskog spora, ali smo svesni činjenice da pravosuđe u to vreme nije funkcionisalo na pravi način, da su sudije primale direktive od partijskih rukovodilaca. Samim tim, ostavlja se mesto za sumnju da li je postupak sproveden potpuno u skladu sa zakonom. Što je za nas najvažnije, jeste da je taj predmet pravosnažno okončan još 1995. godine.

Tko nije razumeo, neka mu se prevede: zna Homen da je država Srbija zajebala nesrećnog Marića, zna Homen šta je sve radilo miloševićevsko pravosuđe, usuđuje se Homen čak i da sumnja da „postupak nije bio u skladu sa zakonom“, ali je za Homena najvažnije da je sve „pravosnažno okončano 1995. godine“. Kad je sve to objasnio bombašu – ovaj se pred silinom pravnih argumenata predao i priznao: „Kad je gusto – Homen!“.

Petar Luković

- 08:01 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

06.05.2009., srijeda

Grad BOR

Bor - u ovom gradu ne samo da je plata jedna od najnižih u zemlji... to je grad u kojem se ljudi guše, dobijaju bolesti zbog zagađenja, a mladi odlaze uglavnom što dalje od njega...

Image Hosted by ImageShack.us

Bor je gradsko naselje i sedište opštine Bor i Borskog okruga u istočnoj Srbiji u regionu koji je poznat i pod imenom Timočka Krajina. Prema popisu iz 2002. bilo je 39387 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 40668 stanovnika).

Bor je rudarski i industrijski grad sa razvijenom obojenom metalurgijom koja je trenutno u totalnom raspadu..

photo gallery: GRAD BOR -->

Image Hosted by ImageShack.us

Grad je osnovan 1945. godine, a samo naselje negde oko 1800. godine. Planski je naseljavan stručnom radnom snagom u vreme Jugoslavije te je stoga izuzetno šarenolikog etničkog sastava.

photo maniac

- 10:34 - Komentari (3) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

04.05.2009., ponedjeljak

Darko Cvetić ex Gluve Kučke

Lineke en Darko, venčali se u Beogradu

Image Hosted by ImageShack.us
see full -->

beograd, 27 april 09

- 10:28 - Komentari (4) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

1. maj

Image Hosted by ImageShack.us
see full -->

photo maniac

- 10:00 - Komentari (0) - Print - # - Forum - top - uslovi komentarisanja -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>________________________


maniac arhiva 10'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar |
Arhiva
maniac arhiva 09'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar |
Arhiva
maniac arhiva 08'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar| Oktobar| Novembar| Decembar
Arhiva
maniac arhiva 07'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April| Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 06'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 05'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar
Arhiva
Arhiva
maniac arhiva 04'
Arhiva
Januar | Februar | Mart | April | | Maj | Jun | Jul | Avgust | Septembar | Oktobar | Novembar | Decembar


________________________

Idi na vrh strane >>


..About Us++++++++English
+++++
+++++
Knjiga utisaka
+++++
Upiši se u knjigu


Contact Us++++++++RSS
ĐOKA VOJNOVIĆ
KOJOT

ĐOKA VOJNOVIĆ - KOJOT
Radio KOJOT 107,3 MHz

Djoka KOJOT

Dan.. ..Brian Jones

Rekli su o Đoki, upiši se..

`U letnje veče 1973 godine, u sobi “pod kiriju” negde u belom svetu “cedili” smo poslednju kriglu piva slučajni poznanik Kris i ja, i … Kris mi se kleo, kako u njegovom kraju, negde na jugu Sjedinjenih Država, hara “najbolja ROK grupa sveta” ALLMAN BROTHERS BAND..` Dalje..

Džuboks 76’ - br.23 str.31

Đorđe VOJNOVIĆ

Pera bez dlake >>
MANIAC MOVIE
- behind the camera -


neprijatelj
NEPRIJATELJ
Reditelj: Dejan Zečević
2o1og.


žena
NEKA OSTANE MEĐU NAMA
Reditelj: Rajko Grlić
2oo9g.


žena
ŽENA SA SLOMLJENIM NOSEM
Reditelj: Srdjan Koljević 2oo8g.


besa
BESA
Reditelj: Srdjan Karanović 2oo8g.


Mile protiv tranzicije
MILE vs TRANZICIJA
Reditelji: Raša Andrić i Ivan Živković 2oo7g.


LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
LJUBAV I DRUGI ZLOČINI
Reditelj: Stefan Arsenijević 2oo7g.


ČETVRTI ČOVEK
ČETVRTI ČOVEK
Reditelj: Dejan Zečević 2oo7g.


S.O.S.
S.O.S. SPASITE SVOJE DUŠE
Reditelj: Slobodan Šijan 2oo6g.


KLOPKA
KLOPKA
Reditelj: Srdan Golubović 2oo6g.


SUTRA UJUTRU
SUTRA UJUTRU
Reditelj: Oleg Novković 2oo5g.


SIVI KAMION CRVENE BOJE
SIVI KAMION CRVENE BOJE
Reditelj: Srđan Koljević 2oo4g.


KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
KAD PORASTEM BIĆU KENGUR
Reditelj: Raša Andrić 2oo3g.


SJAJ U OČIMA
SJAJ U OČIMA
Reditelj: Srđan Karanović 2oo2g.


MALA NOĆNA MUZIKA
MALA NOĆNA MUZIKA
Reditelj: Dejan Zečević 2oo1g.


Apsolutnih sto
APSOLUTNIH STO
Reditelj: Srdan Golubović 2ooog.


Munje
MUNJE
Reditelj: Raša Andrić 1999g.


Mehanizam
MEHANIZAM
Reditelj: Đorđe Milosavljević 1999g.


photo by maniacsound

SOUNDTRACK MESECA

ŠTA SE TO SLUŠA U REDAKCIJI MANIACA, ovih dana:


0.0. Emmanuel Jal - Kuar (Henrik Schwarz Remix)
0.0. Henrik Schwarz - Walkmusic
0.0. Lucinda Slim & The Lone Stars - All This Time
0.0. The Noisettes - Never Forget You
0.0. Jazzanova - Morning Scapes (feat. Bembe Segue)
0.0. Fever Ray - If I Had A Heart
0.0. DAVID HOLMES - I Heard Wonders
0.0. PANDA BEAR - Bros
0.0. Bamboos - King of the Rodeo
0.0. Tricky - Slow
0.0. Medeski Martin & Wood - Let's Go Everywhere
0.0. Jens Lekman - Sipping On The Sweet Nectar
0.0. UNDERWORLD - Beautiful Burnout
0.0. The Elements Of Life feat Anane - One Dream ( Big Game Mix)
0.0. SLOW TRAIN - soul-sexing_the_cherry
0.0. Tim Buckley - Sweet Surrender
0.0. Mario Biondi - this_is_what_you_are
0.0. Lily Allen - Everybody's Changing
0.0. Richard Hawley - Tonight The Streets Are Ours
0.0.RAW Artistic Soul‘The Light’ ft Ursula Rucker)
0.0. AMY WINEHOUSE - You Know I'm No Good
0.0.HOLLERTRONIX - Gold Digger (diplo Remix)
0.0.Le Volume Courbe - ain't got no. . . i got life
0.0.Keith Jarrett - Over The Rainbow 0.0.HANSOME BOY MODELING SCHOOL - Class System (feat. Jullie Cruise&Pharell)
0.0.ZERO 7 - This Fine Social Scene
0.0.URSULA RUCKER - Rant (Hot In Here) Ft. Malene Younglad
0.0.MATTHEW HERBERT - down
0.0.Richard Thompson - Oops, I Did It Again (live)
0.0.BEATLE BARKERS - I Feel Fine
0.0.RICHARD HAWLEY - the ocean
0.0.NICOLE WILLIS - if this ain't love..
0.0.JEFF PARKER - beanstalk
0.0.NOSTALGIA 77 - 7 nation army
0.0.[B]SOIL and PIMP SESSIONS - Stinger
0.1.TRANS AM - I Want It All
0.3.SYLK 130 & King Britt - Pistol Grip Pump
0.4.CARMEN McCRAE - Just A Little Lovin' (GB Remix)
0.6.the RAVEONETTES - Love in a Trash Can
0.7.FREEDOM SATELLITE - running fast[/I] feat.Kudra Owens
0.9.CARIBOU - Yeti
1.2.JOHN LURIE - Big Trouble
1.5.LIFE BOOGIE - Bobby's Job
1.6.ALIF TREE - Somewhere
1.9.PINK MARTINI - U Plavu Zoru
2.0.SHOCKING BLUE - Love Buzz
2.1.TELEPOPMUSIK - into_everything
3.0.PEGGY HONEYWELL - All Shoock Up
3.2.DJ RUPTURE - Mole in the Ground
3.3.CRATE SOUL BROTHERS - Flying down to RIO
3.9.SCREAMING JAY HAWKINS - Africa Gone Funky
4.0.WAYNE COUNTRY and ELECTRIC CHAIRS - Fuck Off
4.1.TIM DELUXE - Choose Something Like Star
5.0.OSCAR SULLEY BAND - Bukom Mashie
5.5.JAMES BROWN - Funky Drummer
6.0.DJ GREGORY - The Joburg Theme
7.2.PSYCHONAUTS (james lavelle) - cyrcles
8.0.FLUNK - all day and all the night
9.1.LADY SAW - If I Was A Rich Girl
10.3.STEVE & EYDIE - black hole sun
10.4.TELEX - rock around the clock


WEEKLY TOP 10

DOMAĆA kratka:

0.0. KarnevalLjubav
0.0. Petrol - Sve jedno je (Banana Rave Remix)
0.0. KIRIL feat MC Wasp & Rucl - Jungle Shadow
0.0. SVI NA POD! ft. ZOJA - Bugi Vugi
0.0. AJS NIGRUTIN - Jagodice Sondice
0.0. RAMBO AMADEUS - Urbano
0.0. SVI na POD! - Afrikanac iz Beograda >>>
0.0. PIKNIK - Miš, Puž i Ker
0.0. GORIBOR - Dalajlama me se sećaš >>>
0.0. PIKNIK - 'O da'
0.0. KATARAINA KAČUNKOVIĆ - Morning
0.0. BEOGRADSKI SINDIKAT - Oni Su download
0.1.MARcELO – Šarada
0.2.The BEAT FLEET - Nostalgična
0.3.RAMBO AMADEUS - Demode
0.4.E-PLAY - Prava stvar
0.5.DZA ILI BU - Opasne Igre
0.6.DARKWOOD DUB - Melos
0.0.Belgradeyard Sound System - Munchies (I-Wolf rmx)
0.7.RAMBO AMADEUS - Jedno Te Isto
0.8.EDO MAAJKA - Dragi Moj Vlado
0.9.BOBAN PETROVIC - Žur
1.ZDENKA KOVACICEK - Kobra
2.SABAN BAJRAMOVIC - Pitao sam malog puza
3.GABI NOVAK - Pjesma je bila zivot moj
4.K.I.M. BAND - Teraj po svome
5.LACNI FRANC - Jutri bom pojca razbiu
6.BIJELO DUGME - Ovaj Ples Dame Biraju
7.MARINA PERAZIC & REX ILUSIVI - Plava Jutra
8.BOBAN MARKOVIC - Disko Dzumbus (Live)
9.PRELE - Majko,majko,vidi na sta liči tvoj sin
10.LACNI FRANC - Vaterpolist
___________________


Polni organ u žena na svim (skoro svim) jezicima:
++++++| Home | Music | Photo Galleries | Download | Dijabolik | Bekanismi | Kolumna | YouTube | Facebook | MySpace | O nama | Kontakt | RSS | English |


Copyright © 2004-2010. MANIAC.blog. Sva prava su zadržana. Nijedan deo materijala ne sme biti reprodukovan bez prethodnog odobrenja izdavača.
Izuzetak su novinari koji mogu koristiti izvode i citate u svojim tekstovima uz obavezno navođenje imena i web adrese Maniaca.


Free counter and web stats