Manchi19

petak, 20.12.2013.

2013. GODINA

Ovo nije post o novogodišnjim odlukama, jer sam rijetko koju ispunila. Mišljenja sam da odluke treba donositi kada je to potrebno, neovisno da li je početak, sredina ili kraj mjeseca, a kamoli godine. 2013. godina bila mi je jedna od najboljih do sada. Početak nije bio nešto obećavajući, zapravo cijela prva polovica nije bila nešto posebno, a onda je napokon krenulo. Što je to tako dobro krenulo ? Ne biste vjerovali, ali dugododišnje želje su se počele ostvarivati :-) Tko čeka stvarno dočeka. Kod mene se uvijek jako sporo ostvaruju želje, ali sudeći po ovoj godini, ipak se ostvaruju.
Jedna želja je stara 18 godina i nisam se baš previše nadala da će se ostvariti, čak unatoč tome što sam kupila karte za njegov koncert par mjeseci prije. Bojala sam se da će unatoč karti u džepu i to za mjesto skoro pa u prvom redu ( da, baš sam teen ) nešto krenuti po zlu i da neću ići na koncert. Eh, da, imam Charlie Brown sindrom :-)
Zanimljivo je da se u međuvremenu ostvarila još jedna dugogodišnja želja zbog koje sam se i bojala da se ova stara 18 godina neće ostvariti. Obje želje su mi bile od neopisive važnosti i sva sreća, obje su se ostvarile :-)
Nikad neću zaboraviti 13. kolovoz i 21 h . Suze su nekontrolirano krenule kada je sišao s pozornice na svoj uobičajeno neobičan način :-) Zašto plač ? Nisu hormoni ( aluzija na ovu drugu želju ), nego onaj osjećaj '' ne mogu vjerovati da ga gledam svojim očima i slušam svojim ušima... pa ja sam stvarno tu, na metar od pozornice '' . Dva sata su prošla u hipu. Kiša koja je na početku nemilice padala uopće mi nije smetala, bilo mi je važno da sam sada tu, napokon.
Druga želja nije smetala u ostvarenju prve, a ta druga želja, nazovimo je ''paketić'' još nije stigla. Paketić je sve veći i veći i treba stići kroz dva mjeseca, tako da će mi i 2014. godina biti jako zanimljiva.

- 16:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #