Linkovi

01.04.2020., srijeda

Boje li se muškarci uspješno poslovnih žena?

Zašto je tako teško pronaći srodnog partnera? Često pitam samu sebe, čak sam se htjela prijaviti u novu emisiju koju sada emitiraju na TV-u - "Brak na prvu" ali na vrijeme sam odustala. Inače sam jako uspješna poslovna žena, sigurna i samouvjerena i svjesna sam da sam dovoljno zgodna i privlačna ali ipak nemam sreće s muškarcima. Možda je problem u meni?
Znala sam primijetiti da me se muškarci boje. To zna biti čest problem u ovo moderno vrijeme kad je ženski rod postao samostalan i uspješan. Nisam više toliko mlada da ne bih imala određenih iskustava. Ne zaljubljujem se na prvi pogled. Volim upoznati partnera a za to treba ipak više vremena od 1-3 kave u kafiću.

Kad sam bila mlada, bavila sam se manekenstvom i tada upoznala mog bivšeg supruga s kojim imam divnu kćer. Ostala sam s njime u dobrim odnosima ali meni ipak ne treba samo prijatelj već muškarac s kojim ću se osjećati sigurno, koji me neće doživljavati samo kao seksualni objekt i uspješnu poslovnu ženu. Iskreno čeznem za nježnošću, razumijevanjem i iskrenim muškim dodirom koji će mi biti podrška u životu. Vrijeme brzo prolazi ali ja se i dalje nadam.

- 17:16 - Komentiraj (117) - Isprintaj - #


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Rastavljena sam žena i poduzetnica. Živim s kćerkom koja studira u inozemstvu. Volim se družiti s ljudima. Iskoristila sam ovu korona virusnu situaciju i kreirala ovaj blog. Informatički sam obrazovana ali ipak će mi trebati pokoji savjet u vezi bloga. Računam na vas.