Gracias Mexico!

Madonna je nakon 15 godina održala prvi od dva koncerta u Mexicu u rasprodanoj dvorani pred razigranom publikom! Dan prije koncerta, fanovi su se okupili ispred hotela Four Seasons gdje je Madonna odsjela i dovikivali njeno ime.

Photobucket

Photobucket

Među publikom na koncertu su bili poznati meksičke zvijezde, zajedno su s fanovima uživali u Madonninim pjesmama. Tijekom nastupa 'Spanish Lesson', Madonna se spotakla i zamalo da je pala na pozornici.

Photobucket

Pjesmom 'Miles Away' Madonna je dotakla mnoga srca obožavatelja. Dok Madonna svira akustičnu gitaru, plesači sjede oko nje, te s publikom plješće u ritmu predivne melodije 'Miles Away'. Video ekran tijekom tog nastupa prikazuje slike zemljopisnih mapa država, poštanske markice te putovanje grupe cigana kroz svijet, zgodni dodatak atmosferi u gypsy dijelu showa.

Photobucket

Za vrijeme showa kada fanovi biraju pjesme koje će im otpjevati na acapelli, obratila se publici: "Prošlo je dosta vremena otkad sam bila u Mexicu, slobodno pravite famu oko toga! Ne mogu zamisliti bolje mjesto od ovoga za početak turneje u Južnoj Americi, samo želim reći gracias!" Jednog obožavatelja je upitala da joj predloži pjesmu, nakon što ga nije razumjela, rekla mu je: "Idi kuci..." Također je odbila pjesmu 'Deeper And Deeper', rekavši: "Preteška pjesma..." Na kraju je odobrala 'Sorry' ali izgledalo je kao da publika pobrkala riječi. "Idući put izaberi pjesmu koja će se svima sviđati!" - rekla je obožavatelju.

Photobucket

30.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Download: 'Sticky & Sweet' backstage

Na ovim linkovima možete skinuti četiri videa u kojima je prikazano kako su tekle pripreme za turneju 'Sticky & Sweet'.

Sva četiri videa: http://rapidshare.com/files/168630223/S_S__Bonus_.rar

- http://www.sendspace.com/file/fh760f

- http://www.sendspace.com/file/erl8kl

- http://www.sendspace.com/file/8onnzy

- http://www.sendspace.com/file/43fbv3

30.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Ekonomska kriza je učinila svoje?

Australski web portal Herald Sun je naveo razloge Madonninog nedolaska u Australiju nakon 1993. godine. Madonna je planirala održati nekoliko koncerata na stadionu Docklands predkraj siječnja, a ulaznice su trebale biti u prodaji prije dva tjedna, najskuplje koštaju 400 dolara. "Sve je već bilo dogovoreno, Madonna je trebala posjetiti Australiju, datumi su bili određeni ali ekonomija je učinila svoje. Tek sada vidimo koliko ekonomija može uticati na održavanje turneja."- dao je izjavu jedan od promotora. Australski promotori su jučer potvrdili ugovor s Madonnom, ali nisu htjeli komentirati cjelokupnu situaciju.

30.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kako su izgledale pripreme za 'Sticky & Sweet'

Procurila su tri videa u kojima možete vidjeti kako su tekle pripreme za turneju 'Sticky & Sweet', od same audicije za plesače do showa na pozornici.

http://www.youtube.com/watch?v=VL8eoV1r_mA

http://www.youtube.com/watch?v=zint4697i_Q

http://www.youtube.com/watch?v=H85c-dtmAqw

Mnogi govore da su ovo snimci iz kratkog dokumentarca o ovoj turneji, a režiser je Nathan Rissman.

28.11.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Madonna na pozornici! Ne, to je Britney!

Britney Spears je jučer nastupala na njemačkoj glazbenoj dodjeli nagrada Bambi. Te večeri je nastupila s pjesmom 'Womanizer' u kostimu koji je jako sličan, od cilindra do čizama, Madonninom kojeg nosi u Pimp dijelu turneje 'Sticky & Sweet'!
Photobucket

28.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' najunosnija turneja ikada?

Madonna je završila američki dio turneje koncertom u Miamiu na stadionu Dolphin pred 50,000 obožavatelja. Zarada od 28 koncerata po Sjevernoj Americi je dostigla cifru od 91,5 milijuna američkih dolara s rasprodanim preko 550,000 ulaznica, izvještava Live Nation.

Zajedno s zaradom europskog dijela turneje, turneja 'Sticky & Sweet' je zaradila 207,5 milijuna dolara, a zbrajajući s meksičkim i južnoameričkih dijelom turneje zarada bi dosegla broj oko 282 milijuna dolara. Taj broj bi značio da je turneja 'Sticky & Sweet' najunosnija turneja ženskog izvođača, solo izvođača u povijesti!

Slijedeća stanica je Mexico 29. studenog, a turneja završava 21. prosinca u Sao Paulu, Brazilu.

28.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna s Timbalandom i Pharrellom na pozornici

Madonna je sinoć održala posljednji koncert u SAD-u u Miamiu na stadionu Dolphin. Koncert je bio rasprodan u rekordnom vremenu, a Madonnu je dočekalo oko 50,000 fanova. Za posljednji koncert američkog dijela turneje, Madonna je pripremila fanovima dva iznenađenja!
Među publikom su bili Rod Stewart sa suprugom, Gloria Estefan, Alex Rodriguez s obitelji te mnogi drugi.

Photobucket

Madonna je napravila odličnu atmosferu na koncertu! Madonna je pripremila dva iznenađenja u zadnjem dijelu showa pod nazivom Rave. Plava svjetla, jaki zvuk bubnjeva, znak da počinje '4 Minutes'! Četiri uska pokretna ekrana se pokreću na pozornici dok iza njih se nalaze Madonna i plesači koji tijekom pjesme se sakrivaju iza njih. Na pozornici s Madonnom plešu plesna grupa Hamutsun sun, čiji kostim je inspiriran japanskom kulturom. Fanovi su se iznenadili kada se na pozornici pojavio Timbaland koji je s Madonnom otpjevao taj hit '4 Minutes'! Tijekom nastupa, Justin Timberlake se prikazuje na spomenutim pokretnim ekranima. Nastup ne oduševljava posebno fanove, možda što nedostaje više plesnih pokreta ili Justina Timberlakea uživo.

Photobucket

Photobucket

U dijelu showa kada fanovi predlažu pjesme koje će Madonna pjevati s njima na acapelli, kraljica popa kao i uvijek je kritikovala one koji sjede. "Ne poštuješ me... Je li Miami pravo mjesto za show? Onda mi to dokažite!" - obratila se jednom obožavatelju. Na kraju su otpjevali 'Material Girl'! Pharrell Williams se priključio Madonni i plesačima za vrijeme posljednje pjesme 'Give It 2 Me', izgledalo je da se ludo zabavljaju!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

28.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Miles Away' najslušaniji u Njemačkoj

Treći singl 'MIles Away' bez video spota i promocije je dospio na 1. mjesto airplay njemačke top liste, ali slabo se prodaje CD singl.

27.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sold out...again

Billboard Boxscore je objavio značajnije brojke o održanim koncertima turneje 'Sticky & Sweet' gdje se može vidjeti zarada na koncertu i broj rasprodanih ulaznica.

Petco Park, San Diego, Calif.
Nov. 4, 2008
$5,097,515
35,743 / 35,743

Dodger Stadium, Los Angeles, Calif.
Nov. 6, 2008
$5,858,730
43,919 / 43,919

MGM Grand Garden, Las Vegas, Nev.
Nov. 8-9, 2008
$8,397,640
29,157 / 29,157

Pepsi Center, Denver, Colo.
Nov. 11-12, 2008
$4,434,020
23,501 / 23,501

26.11.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Koncert za pamćenje u Atlanti

Madonna je održala posljednji koncert u SAD-u, točnije u Atlatni u rasprodanoj dvorani Philips Arena. Prema riječima fanova, publika na ovom koncertu je bila mnogo bolja nego u Atlantic Cityu.

Photobucket

Prvi dio showa je odmah podigao publiku na noge. Zabrljala je riječi pjesme 'Beat Goes On', što je izgledalo simpatično. Atmosferu je još zagrijala 'Spanish Lesson', zabavna pjesma u gypsy dijelu showa. Obučena u predivnu crnu Givenchy haljinu s šarenim bojama, Madonna započinje nastup tako što šeta okolo plesača u crnim ogrtačima. Zajedno plešu koreografiju do catwalka, kada im se pridružuje plesač koji uz ritam pljeskanja izvodi svoju plesnu točku. Tijekom nastupa se prikazuje video u kojem plesačica Stella Angelova pleše zanosni ples.

U dijelu showa kada fanovima ispunjava glazbene želje, ovog puta je ignorirala sve njihove prijedloge poput 'Justify My Love', 'Lucky Star' i 'Deeper And Deeper'. Jednom je obožavatelju rekla da treba smršaviti, te ga upitala za prijedlog što da otpjeva u toj pauzi. Njegov izbor joj se nije svidio te mu je rekla: "Jebi se, idem da pitam drugi dio pozornice." Također joj se nije svidio niti drugi izbor pjesme: "Molim te izaberi normalnu pjesmu, nešto sa melodijom, ovo ti je posljednja prilika!" Nakon trećeg pokušaja, jednom obožavatelju je poručila: "Jebite se svi! Radit ću što želim!". Na kraju je otpjevala 'Express Yourself' što često pjeva na koncertima.

Photobucket

25.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

4 Years Old

Na današnji dan Madonna Blog slavi četiri godine svog postajanja! Ovaj blog postoji 48 mjeseci i 1 dan, a nalazi se na Almost Cool listi već duže vrijeme. Nadam se da ste pratili ovaj blog proteklih godinu dana i da sam vam prebližio svijet Madonne kroz ove vijesti. Zahvaljujem se svim onima koji su poslali slike i izvještaje s koncerata turneje 'Sticky & Sweet'.

Ako imate nekih pitanja ili prijedloga šaljite na email:

Email: miranm0001@yahoo.com

MSN: miranm0001@yahoo.com

Guestbook: Madonna Blog GuestBook

Blog.Hr o Madonna.Blog.Hr: Nešto najiscrpnije i najsveobuhvatnije na netu što se uopće u Hrvatskoj može pronaći, a vezano uz Madonnu, blog je Tigrica s očima anđela. Usuđujemo se reći da bi ovaj blog, preveden na engleski slobodno mogao konkurirati za službeni fan club, jer autor ovog bloga kao da 24 sata dnevno živi Madonnin život i donosi nam sve potankosti i pojedinosti vezane uz njenu karijeru i privatni život. Naravno, sve začinjeno super fotografijama. Ocjena za 10.

Photobucket

25.11.2008. · Ostavi komentar (7) · Isprintaj · #

Prva Madonnina izjava o razvodu

Madonna je dala prvu izjavu za Associated Press o razvodu s Guy Ritchiem, priznala je da joj je teško ali također da jako uživa u poslu kojeg voli.

"Posao je dobrodošla smetnja koja me odvraća od razmišljanja o razvodu. Tužna sam zbog svog osobnog života, ali također veoma zahvalna i sretna što imam šansu raditi ono što radim. Bilo bi užasno kada bih samo razmišljala o razvodu i ne imala što drugo raditi."

25.11.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Nema ili ima spota?

Prema najnovijim informacijama, nažalost treći singl 'Miles Away' neće imati svoj spot. Izgleda da je 'Hard Candy' komercijalno najlošije prošao, album je s najmanje izdanih spotova s tri singla.

25.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nominacije za MTV Spain Awards

Madonna je nominirana za ovogodišnju dodjelu nagrada MTV Spain Awards u kategorijama Best Video - 4 Minutes, Best Single - Give It 2 Me i Best Artist.

Glasajte za Madonna na ovim linkovima:

- Best Video

- Best Single

- Best Artist

24.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Chris Brown želi surađivati s Madonnom

Američki pjevač Chris Brown je nedavno rekao kako bi jako volio surađivati s Madonnom za njegov nadolazeći album 'Graffiti'. "Jako bi mi značilo, to bi bio duet mojih snova!" - izjavio je Chris.

24.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Come on, dance and sing!

Jučer je održan koncert u Atlantic Cityu u dvorani City Boardwalk. Prema riječima fanova, publika u Atlantic Cityu je najlošija na koncertima, tako da se i ovog puta nije pokazala kao najbolja. Za vrijeme prošle turneje 'Confessions', Madonna je bila razočarana publikom u Atlantic Cityu, te su postajale priče da više nikad neće tamo nastupati, izgleda da ju je novac više privlačio.

Photobucket

Iako je publika tijekom nekih pjesama reagovala hladno, pokazali su oduševljenje s nastupom poput 'She's Not Me' u kojem Madonna pobjeđuje svoje kopije koje su obučene u njene poznate kostime iz spotova 'Material Girl', 'Open You Heart', 'Vogue' i 'Like A Virgin'. Nastup često počinje Madonninom rečenicom - "Ovo je za moje cure! Jeste li ikada imali prijateljicu koja je poželjela da ima sve vaše, uključujući seks s vašim dečkom?", dok se fotografije iz raznih razdoblja njene karijere prikazuju na video ekranima. Kada Madonna dođe do catwalka čekaju je četiri njene kopije, kojima skida odjeću, baca i ljubi ih u usta. Na kraju sama ostane na pozornici te uz ritam pjesme skače i luđački se kotrlja na vrhu catwalka, što je fanove podsjetilo na nastup 'Let It Will Be' s prošle turneje.

Izgledalo je kao da 'Ray Of Light' nije zagrijao hladnu publiku, tijekom pauze se obratila publici: Jeste li se zasitili showa? Kako sam to mogla reći... Zbunjujuća publika, čini mi se da je nekima dosadno večeras, nisam s tim zadovoljna! Da, vi u drugom redu, je li vam je dosadno? Također i ovi ovdje me nerviraju sa svojim cigarama!

Upitala je jednog obožavatelja Emira iz New Yorka da joj predloži neku pjesmu da otpjeva. "Čini mi se da je dosta Njujorčana večeras. Želite li čuti 'Everybody'? Vi pjevate jedan dio, ja drugi, timski rad! Tijekom pjevanja pjesme 'Everybody' s publikom, odjednom se nasmijala jer su zajedno pomiješali tekst.

Photobucket



24.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna s djecom u Kaballah centru

Madonna je viđena u petak kako odlazi s troje djece u njujorški Kabllah centar.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

23.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna za Louis Vuitton u očima obožavatelja

Obožavatelj Robster oduševljava fanove svojim radovima s photoshopom, tako i ovog puta je zamislio kako bi izgledala promotivna fotografija za proljetnu kolekciju Louis Vuitton.


22.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna oduševila Philly, Philly oduševio Madonnu

Madonna je u četvrtak održala koncert u Philadelphiji u rasprodanoj dvorani Wachovia Center. Prije samog koncerta, menadžer Guy Oseary je i ovog puta prošetao ispred catwalka i razgovarao s fanovima. Jedan obožavatelj ga je upitao hoće li biti idućih singlova nakon 'Miles Away', na što je Guy potvrdio, iako se obožavatelju činilo da ga je htio samo ignorisati bilo kakvim odgovorom.

Photobucket

Madonna je bila u odličnom raspoloženju, fanovi su bili zadivljeni njenom energijom! Kao i svaki put, fanovi u Phillyu su oduševili Madonnu, iako je na nekim pjesmama dio publike reagovao hladno. Jedan obožavatelj je htio da Madonna otpjeva 'Dress You Up' u dijelu showa kada ispunjuje želje fanovima. Skoro je otpjevala cijelu pjesmu a dvorana Wachovia Center ju je pratila, komentirala je grupu obožavatelja koji nisu pjevali: "Pjevajte samnom, vi nabildani dečki!" Poslije toga je publici predstavila svog bubnjara Briana Frasier Moorea koji je iz Philadelphije. Među publikom je netko držao šaljivi natpis "Guy sucks, marry me Madonna".

Photobucket

Nakon kratkog razgovora s publikom, slijedi rock nastup 'Hung Up', koja je jedina pjesma s prošlog albuma na ovog turneji. Madonna u pjesmi totalno razvaljuje na električnoj gitari govoreći: "U točno 29 poteza, kraljica će oboriti kralja!", što se odnosi na video ekran u kojemu se prikazuje šahovka igra. Tijekom kratke pauze u rock verziji 'Hung Up', Madonna na zvučniku prislonjava električnu gitaru i izvodi razne pokrete s njom. Također se joj ukratko priključuju i plesači obučeni u crne outfite. Madonna završava pjesmu u još jačoj rock verziji, a cjelokupno turneju s - "No one's gonna stop me now! Give it to me!"

22.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Get Stupid' photoshoot za naslovnicu časopisa

Idućeg mjeseca Madonna će krasiti naslovnu stranicu brazilskog izdanja časopisa 'Vogue', a u to vrijeme će posjetiti gradove te zemlje! Časopis će sadržavati neobjavljene fotografije (Steven Klein) koje su urađene tijekom snimanja videa 'Get Stupid' za turneju 'Sticky & Sweet'.

Photobucket

21.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prva sudska odluka o razvodu

Londonski Visoki sud je donio objavu u kojoj su Madonna i Guy Ritchie u pripremnoj fazi razvoda, dok će nakon 43 dana konačno prestati biti supružnici.

Novinari su okružili zgradu
Photobucket

21.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna upisala Davida u francuski vrtić

Madonna je nedavno viđena kako izlazi iz francuskog vrtića Le Petit Pradis u New Yorku, a razlog njenog dolaska je upis njenog sina Davida.

Photobucket

21.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skinite odlične snimke nastupa s Britney i Justinom!

Madonna.com je objavila dva cijela videa s profesionalnim snimkom, a radi se o nastupima 'Human Nature' s Britney Spears i '4 Minutes' s Justin Timberlakeom.

Pogledajte nastupe
- Madonna & Britney Spears - 'Human Nature': http://www.youtube.com/watch?v=Lhmt_DMkA9s

- Madonna & Justin Timberlake - '4 Minutes': http://www.youtube.com/watch?v=vYG5-DxjMyc

Na ovim linkovima možete skinuti nastupe...

Audio & Video
- http://rapidshare.com/files/165996188/

VIDEO
- Human Nature: https://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch

- 4 Minutes: https://www.yousendit.com/TTZtQ3R3Mm1UWUN4dnc9PQ

AUDIO
Human Nature: http://rapidshare.com/files/166012739/Madonna_-_Human_nature

4 Minutes: http://rapidshare.com/files/166013650/Madonna_-_4_Minutes

4 Minutes: http://www.zshare.net/audio/51652390789ef678/

Human Nature: http://www.zshare.net/audio/51652091d039aea0/

21.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna zasjala na otvorenju Gucci kampanje

Madonna se sinoć pojavila na otvorenju Gucci - UNICEF humanitarne modne kampanje 'Tattoo Heart' u njujorškom hotelu The Plaza. Madonna je pozirala fotografima s mladom pjevačicom Rihannom i Fridom Giannini, a nosila je haljinu iz kolekcije Louis Vuitton za proljeće za koju je nedavno snimila promotivne fotografije. Prisustvovale su i ostale poznate ličnosti poput Blake Lively, Penn Badgley, Timbaland, Adrian Grenier, Mary J. Blige te mnogi drugi.

Photobucket

Mlada pjevačica Rihanna izabrana je za novog modela/glasnogovornicu u Guccijevoj kampanji 'Tattoo Heart' za UNICEF. Modna kuća Gucci na tržište će pustiti ograničenu seriju artikala, a 25 posto prihoda od prodaje bit će poklonjeni Fondu UN za djecu.

Photobucket

Photobucket

Pri izlasku iz hotela The Plaza
Photobucket

20.11.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Drago mi je što sam kod kuće!

Madonna se sinoć vratila svom domu! Sinoć je održala koncert u rodnom Michiganu, točnije u gradu Detroit nakon sedam godina! Fenomenalni koncert je održala pred 30,000 obožavatelja na prepunom stadionu Ford Field. Oko 20:30, stadion je izgledao poprilično prazan, ali do 9:30 je izgledao prepun. Publika je Madonnu dočekala na nogama i gromoglasnim pljeskom. Za vrijeme nastupa 'Human Nature', nakon što je otpjevala dio "I'm not sorry...", dodala je: "Zašto bi mi bilo žao? Ja sam iz Detroita!" Također je priznala prije 'You Must Love Me' da se najbolje osjeća kada je kod kuće: "Ne postoji mjesto kao kod kuće, jako mi je drago što sam se vratila kući", naravno nakon čega je publika poludjela.

Photobucket

Jedna od najzabavnijih nastupa na turneji, 'La Isla Bonita' je podigla Detroit na noge. U novoj gypsy verziji u mixu s pjesmom 'Lela Pala Tute' Gogol Bordella, Madonna, bend i plesači u novoj 'La Isla Bonita' su zabavljali publiku zanimljivim nastupom i koreografijom. Iako Gogol Bordello ne prati Madonnu na turneji, pridružio joj se bend Arkady Gips koji imaju svoj mali performans na koncertu. Radi se o romskoj pjesmi 'Doli Doli', kada bend Arkady Gips izvode pjesmu a Madonna sjedi s plesačem Paulom koji joj nudi piće i Madonna na kraju pjesme nazdravlja prema publici!

'Ray Of Light' je započela s rečenicom: "Možete oduzeti djevojku iz Detroita, ali ne možete Detroit od djevojke, jer djevojka iz Detroita ne uzima svačija govna! Nastavite pljeskati dalje! Ne dolazim ovdje često tako da slobodno pravite famu oko toga!" U dijelu showa kada pjeva pjesme koje fanovi traže, kratko je razgovarala s obožavateljem iz Australije koji je prati na mnogim koncertima, te ju je zamolio da otpjeva 'Material Girl', što je i Madonna uradila rekavši: "Kako sam postala poznata zbog te pjesme?"

Photobucket

19.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Operacija Trijumf krade Madonnine ideje?

Nakon Severininog kopiranja Madonninih nastupa poput 'Like A Virgin', 'Candy Shop', 'Don't Tell Me' na showu Operacija Trijumf, ovog tjedna na gala večeri čini se da su studenti iskoristili ideje Madonninih nastupa. Nastup pjesme 'Yesterday' Igora Cukrova je bio sličan Madonninom 'Devil Wouldn't Recognize You' s turneje 'Sticky & Sweet'. Početak Igorovog nastupa počinje tako što zatvoren u kavezu svira klavir te se kavez spušta na pozornice pa se podiže što sliči mračnom nastupu 'Devil Wouldn't Recongize You'.

Madonna - 'Devil Wouldn't Recongize You': http://www.youtube.com/watch?v=_E0LtdMluLk

Igor Cukrov - 'Yesterday': http://www.youtube.com/watch?v=GRf8cJbvgXY

Nedavno su ostali kandidati otpjevali Madonnine pjesme kao što su '4 Minutes' i 'Hung Up'.

Milica Todorovic - 'Hung Up': http://www.youtube.com/watch?v=JdKRWob2a_Y

Jasnima Midžić i Danijel Pavlović - '4 Minutes': http://www.youtube.com/watch?v=4yVbJrDaj64

19.11.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

David među najutjecajnijim bebama

Forbes i ove godine je sastavio listu najutjecajnijih celebrity beba. Lista se pravi prema press clipingu i tekstovima koji se objavljuju na webu u jednoj godini. Forbesova lista najutjecajnijih beba je napravljena tako što je od 50 beba mlađih od pet godina izabrano deset najboljih.

Madonnin sin David se nalazi na 8. mjestu, dok je prvo mjesto zauzela Suri, kćerkica Tom Cruisea i Katie Holmes.

1. Suri Cruise
2. Shiloh Jolie-Pitt
3. Zahara Jolie-Pitt
4. Pax Jolie-Pitt
5. Sam Alexis Woods
6. Cruz Beckham
7. Matilda Rose Ledger
8. David Banda
9. Sean Preston Federline
10. Sam Sheen

18.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Material Girl za Louis Vuitton

Kao što već znate, Madonna će predstaviti novu kolekciju za proljeće modne kuće Louis Vuitton. Za cjelokupno snimanje promotivnih fotografija, za reklamiranje proljetne kolekcije će prema glasinama dobiti cijelih 10 mlijuna američkih dolara.

18.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Jasna Nanut kao Madonna

Voditeljica emisije 'Trenutak Istine' Jasna Nanut je za časopis 'Story' uradila photoshoot inspriran fotografijama Madonninog albuma 'Ray Of Light'.

Frapantna sličnost s Madonnom iznenadila je novinarku Jasnu Nanut koja na Novoj TV u kvizu “Trenutak istine” iz kandidata izvlači naj­intimnije tajne. “Iskusno oko fotografa zaključi­lo je da sličim Madonni, u što sam teško po­vje­rovala, ali kada sam vidjela fotografije, os­ta­la sam zatečena,” kaže Jasna koja spada u “Madonna generaciju” koja iznimno cijeni fe­no­men koji proizlazi iz svega što ta žena radi. Aktualan beauty očita je refleksija na album iz 1998., točnije na omot albuma “Ray of Li­ght”, koji su glazbeni kritičari proglasili najjačim albumom u glazbenoj povijesti intrigant­ne zvijezde. Pjesme inspirirane majčinstvom, hinduizmom, jogom i općenito duhovnošću, pobrale su mnoštvo Grammyja, neki kažu zbog činjenice što se Madonna u tom razdob­lju više bavila svojom glazbom, a manje svojim stilom, iako je u to teško povjerovati. Pri­rodan make up, denim, meke kovrče i svjetloplava košulja, definitivno nisu styling na kakav nas je kraljica negativnih konotacija navik­nula.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

18.11.2008. · Ostavi komentar (9) · Isprintaj · #

Britney obožava 'Like A Prayer'

Britney Spears je sastavila listu njenih najboljih pjesama ikada, te koje albume ima na svom iPodu. Jedna od njenih najdražih pjesama je i Madonnina 'Like A Prayer': "Obožavam sve Madonnine pjesme ali ova je posebna jer je to bila jedna od prvih pjesama koju sam znala napamet od riječi do riječi."

Također među najboljim spotovima se nalaze Madonnina četiri spota: 'Like A Prayer', 'Vogue', 'Express Yourself' i 'Material Girl'. Trenutno na njenom iPodu se nalaze albumi od Janet Jackson, Katy Perry, Coldplay, Madonnina kolekcija 'The Immaculate Collection' te drugi.

18.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Pomaknuta premijera spota 'Miles Away'

Warner Music je potvrdio da je pomaknut datum premijere spota 'Miles Away' za otprilike dva tjedna! Spot je još u fazi završavanja, još nije spreman za prikazivanje.

17.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna podijelila tajnu s Teksasom

Madonna je sinoć održala koncert u Teksasu, točnije u Houstonu pred 50,000 obožavatelja. Iako publika nije baš najbolje reagirala tijekom koncerta, Madonna je dala sve od sebe da fanovima pruži odlični show.

"Ladies! Ladies Ladies!" - publika je poludjela, počeo je 'Vogue' u novoj verziji s sampleom pjesme '4 Minutes'! Nastup počinje kada Madonna sama na pozornici počinje izvoditi plesne korake, a četiri plesačice izlaze iz četiri kruga na pozornici i pridružuju se Madonni. U drugom dijelu pjesme, četvero plesača se pridružuju i svi zajedno izvode novu koreografiju, a poznato vogueganje se izgubilo.

Photobucket

Tijekon koncerta nije bila poprilično pričljiva ali izgleda da je to nadoknadila u dijelu koncerta kada fanovima ispunjava glazbene želje. Iznenadila je fanove sa rečenicom da nikada prije nije bila u Houstonu, posljednji koncert je održala 1990. u sklopu turneje Blond Ambition. "Bili ste odlični! Vidim neke ljude u prvim redovima kojima je potrebno treniranje! Čak su i neki lijepo obučeni za ovo veče, sviđa mi se! Moj gitarista Monte Pittman je iz Teksasa! Pozdravite ga!" Jedan obožavatelj je zatražio pjesmu 'Secret', što je Madonnu pozitivno iznenadilo. Čak je otpjevala skoro cijelu pjesmu, što na ostalim koncertima nije bio slučaj. Pohvalila je publiku i zahvalila im se što su je podsjetili na tu pjesmu.

Photobucket


17.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Garren frizirao Madonnu za Louis Vuitton

Garren, jedan od najpoznatijih američkih stilista za frizuru, i ovog puta surađuje s Madonnom. Zaslužan je za izgled njene kose za photoshoot kolekcije Louis Vuitton. Madonna, fotograf Steven Klein i Garren su zajedno surađivali za časopis 'Vanity Fair' ove godine, a prije toga za knjigu 'Sex'.

16.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna iznevjerila fanove

Madonna je prije turneje 'Confessions' obećala fanovima u Australiji da će tamo održati koncerte ali na kraju se to nije dogodilo jer je mama Madonna morala spremiti djecu za početak nove školske godine. Tada je objavila poruku kako se ispričava zbog toga ali da će posjetiti Australiju u sklopu iduće turneje, 'Sticky & Sweet'...

Prema najnovijim glasinama, Madonna nažalost ne dolazi u Australiju, pregovori s organizatorima nisu uspjeli. Mnogi govore kako glavni promotor turneje LIve Nation traži više novca od australskih organizatora. Također je jedan obožavatelj upitao Madonninog menadžera na jednom od europskih koncerata oko njenog dolaska, na što mu je odgovorio da ne dolazi te da se turneja završava u Južnoj Americi, kako je i objavljeno. Drugi govore kako Madonna ipak dolazi u Australiju, krajem siječnja ili početkom veljače.

Nedavno je u jednom intervjuu za japansku emisiju izjavila kako bi voljela doći u Japan te da su pregovori u toku, ali izgleda da od toga nema ništa ili Japancima ostaje da još čekaju na zadnju riječ.

16.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Završeno snimanje za Louis Vuitton

Prema modnom web portalu Style.com, Madonna je u Los Angelesu, 14. studenog, snimila promotivne fotografije za kolekciju Louis Vuitonna proljeće/ljeto 2009. Za fotografije je zadužen Steven Meisel koji je radio s Madonnom veliki niz godina, a stilistica je Marie Amelie Sauve.

Madonna je jučer viđena u Los Angelesu kako odlazi na snimanje photshoota s fotografom Steven Mieselom za novu kolekciju modnog giganta Louis Vuittona. Lokacija snimanja je restoran Figaro Cafe (pogledajte dolje slike).

Photobucket





Madonna će predstaviti kolekciju za proljeće 2009. dizajnera Marc Jacobsa koji je glavni dizajner za Louis Vuitton. Cijelu kolekciju koju je Madonna nosila na snimanju možete pogledati na - www.style.com/fashionshows/.


Izašle su također slike nakon snimanja promotivnih fotografija. Odmah nakon snimanja Madonna se zapustila s kćerkom Lourdes u Kabbalah centar.

Photobucket

15.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna gradi školu za djevojčice

Madonnina službena web stranica Madonna.com je objavila video u kojem je Madonna otrkila da planira izgradnju škole za djevojčice The Raising Malawi Academy for Girls.

Pogledajte video: http://www.youtube.com/watch?v=_KqkiES62Nc

www.raisingmalawi.org/rm_girlsacademy.php

"Sigurna sam da znate da sam trenutno na turneji i da se ludo provodim, ali postoje druge stvari koje su mi jednako važne i blizu mom srcu. Jedna od njih je škola za djevojčice koju gradim u Malawiji. Postoji jako mali broj djevojčica koje idu i kojima je dozvoljeno da pohađaju školovanje, nakon što sam provela jedno vrijeme u toj zemlji vidjela sam da je jedan od načina da pomognem jeste da izgradim školu za njih. Jako bih bila zahvalna ako bi ste mi se pridružili i pomogli mi na bilo koji način, donacijom, šireći ovu energiju, posjećujući web stranicu, čitajući naš napredak. Posjetite naš web sajt i zahvalna sam na bilo kakvoj vašoj pomoći. Hvala vam."

www.raisingmalawi.org/rm_girlsacademy.php

Photobucket

14.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Novosti oko kampanje Louis Vuittona

Prema modnom web portalu Style.com, Madonna je danas u Los Angelesu, 14. studenog, snimila promotivne fotografije za kolekciju Louis Vuitonna proljeće/ljeto 2009. Za fotografije je zadužen Steven Meisel koji je radio s Madonnom veliki niz godina, a stilistica je Marie Amelie Sauve.

14.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna i Beckhamovi na večeri

Madonna je sinoć viđena kako izlazi iz restorana Nobu s Victoriom i Davidom Bekcham u Los Angelesu.

Photobucket

Photobucket

14.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skinite nove remixe singla 'Miles Away'

Od sada možete skinuti nove remixe trećeg singla 'Miles Away'! S lijeve strane bloga u boxu možete skinuti neke remixe.

Morgan Page Remix: http://www.zshare.net/audio/5125653639165a49/

Morgan Page Dub: http://www.zshare.net/audio/51281508255b92d4/

Na ovom linku možete skinuti šest remixa u edit verziji (sve odjednom): www.zshare.net/download/511407946b3aab6c

Miles Away - Aaron LaCrate & Samir - B-More Gutter Mix Edit
Miles Away - Johnny Vicious - Club Mix Edit
Miles Away - Johnny Vicious - Warehouse Mix Edit
Miles Away - Morgan Page Mix Edit
Miles Away - Rebirth Club Mix Edit
Miles Away - Thin White Duck Mix Edit

Skinite remixe po želji (odvojeno): http://www.mediafire.com/?sharekey=abb84de

Rebirth Edit
Morgan Page Radio Edit
Johnny Vicious Edit
Thin White Duke Mix
Aaron LaCrate & Samir B More Gutter Edit
Thin White Duke Mix
Johnny Vicious Club Mix
Johnny Vicious Warehouse Mix
Morgan Page Mix
Demo Rebirth Remix

13.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Like a virgin for the very second time

Završio je i drugi posljednji koncert u Denveru u rasprodanoj dvorani Pepsi Center. Publika je te večeri bila bolja, iako su većinom svi sjedili za vrijeme nastupa 'You Must Love Me'. Mnogi su primjetili da se video 'Get Stupid' promijenio otkad je Barack Obama pobijedio na izborima. Izbrisani su isječci o John McCainu a dodani snimci o Baracku Obami.

Photobucket

Najveći pljesak je dobio nastup 'Like A Prayer' s mixom pjesme 'Feels Like Home' od grupe Meck te uključuje sample od Felix 'Don't You Want Me'. Dok Madonna i plesači izvode plesne pokrete, na ekranima se prikazuju religijske poruke kao što je 'We all come from the light and to it shall we return' te religiozni simboli. Ove večeri je također otpjevala 'Like A Virgin' s publikom, a obožavateljicu, koja je tražila 'Like A Virgin', je upitala: "Amy, jesi li djevica?" Također se obratila stražarima koji nisu puštali jedan dio dvorane prema catwalku: "Pustite ih! Trebam vašu podršku! Vratite se! Nastavite pljeskati kučkini sinovi!"

Photobucket

13.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

For the very first time

Photobucket

Madonna je sinoć oduševila publiku u rasprodanoj dvorani Pepsi Centar u Denveru. To je bio Madonnin prvi koncert ikada u tom gradu, iako je kasnila 90 min, napravila je odličnu atmosferu.

Publika je popratila pljeskom nastup poput 'Music'! Nakon samplea pjesme 'Last night a DJ saved my life', nastupa prava plesna ludnica s novom verzijom 'Music' u remixu Fedde le Grand. Ekran kao podzemna željeznica se otvara, te skupina plesača i Madonna izlaze te plešu zabavnu koreografiju. Nastup je pun šarenih boja, odlično pristaje dijelu showa 'Old School'.

Također je publika jako dobro prihvatila nove pjesme kao što su 'Heartbeat', 'Miles Away', 'Candy Shop' te ostale. Fanovi su zatražili od Madonne da otpjeva 'Like A Virgin', a Madonni se svidio taj izbor.

Photobucket

13.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sold out!

Billboard Boxscore je objavio listu Madonninih koncerata s osvojenim zaradama, kao što možete vidjeti prvih deset koncerata je rasprodano.

1 Madonna Madison Square Garden
New York, N.Y.
Oct. 6-7, 11-12, 2008
$11,527,375
61,586 /
61,586
4 /
4
$350, $60
Live Nation Global Touring

2 Madonna Air Canada Centre
Toronto, Ontario
Oct. 18-19, 2008
$6,356,171
34,324 /
34,324
2 /
2
$296.28, $50.79
Live Nation Global Touring


4 Madonna United Center
Chicago, Ill.
Oct. 26-27, 2008
$5,777,490
30,968 /
30,968
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring

5 Madonna Bell Centre
Montreal, Quebec
Oct. 22-23, 2008
$5,391,881
34,301 /
34,301
2 /
2
$278.58, $47.76
Live Nation Global Touring/Gillett Entertainment Group

6 Madonna B.C. Place Stadium
Vancouver, British Columbia
Oct. 30, 2008
$5,389,762
52,712 /
52,712
1 /
1
$287.83, $45.23
Live Nation Global Touring

7 Madonna Oracle Arena
Oakland, Calif.
Nov. 1-2, 2008
$4,964,765
28,198 /
28,198
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring


9 Madonna TD Banknorth Garden
Boston, Mass.
Oct. 15-16, 2008
$3,658,850
26,611 /
26,611
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring

10 Madonna Izod Center
East Rutherford, N.J.
Oct. 4, 2008
$2,812,250
16,896 /
16,896
1 /
1
$350, $55
Live Nation Global Touring>From Billboard:


1 Madonna Madison Square Garden
New York, N.Y.
Oct. 6-7, 11-12, 2008
$11,527,375
61,586 /
61,586
4 /
4
$350, $60
Live Nation Global Touring

2 Madonna Air Canada Centre
Toronto, Ontario
Oct. 18-19, 2008
$6,356,171
34,324 /
34,324
2 /
2
$296.28, $50.79
Live Nation Global Touring


4 Madonna United Center
Chicago, Ill.
Oct. 26-27, 2008
$5,777,490
30,968 /
30,968
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring

5 Madonna Bell Centre
Montreal, Quebec
Oct. 22-23, 2008
$5,391,881
34,301 /
34,301
2 /
2
$278.58, $47.76
Live Nation Global Touring/Gillett Entertainment Group

6 Madonna B.C. Place Stadium
Vancouver, British Columbia
Oct. 30, 2008
$5,389,762
52,712 /
52,712
1 /
1
$287.83, $45.23
Live Nation Global Touring

7 Madonna Oracle Arena
Oakland, Calif.
Nov. 1-2, 2008
$4,964,765
28,198 /
28,198
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring


9 Madonna TD Banknorth Garden
Boston, Mass.
Oct. 15-16, 2008
$3,658,850
26,611 /
26,611
2 /
2
$350, $55
Live Nation Global Touring

10 Madonna Izod Center
East Rutherford, N.J.
Oct. 4, 2008
$2,812,250
16,896 /
16,896
1 /
1
$350, $55
Live Nation Global Touring

12.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Katy Perry o upoznavanju s Madonnom

Američka pjevačica Katy Perry je nedavno upoznala svog idola Madonnu na turneji 'Sticky & Sweet' u backstageu, toliko je bila nervozna da je od nervoze mogla povratiti na nju! Priznala je da je imala leptiriće po stomaku i bila jako nervozna da je pomislila da će se onesvijestiti u minuti.

"Pozvala me je na jedan svoj koncert, osobno me je pozvala. Kada sam ušla u backstage uhvatila me nervoza, totalno sam se izgubila! Osjećala sam se jako slabo tako da sam pomislila da ću povratiti! Nisam trebala brinuti oko upoznavanja, bila je jako cool! Malena je i jako dobro građena, visoka je do mojih grudi, mislila sam da je ogromna." - rekla je Katy.

12.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna Mission

Voditelj Ross Mathews je za poznatu američku TV emisiju Tonigh Show uradio poseban prilog 'Madonna Mission' o Madonninom koncertu u Los Angelesu. Intervjuirao je mnoge fanove, upoznao plesače a najubudljivije mu je bilo kada je porazgovarao ukratko s Madonnom u backstageu!

Pogledajte video: http://www.dailymotion.com/video/x7dpit_ross

Download: http://www.sendspace.com/file/79qare

Photobucket

12.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Popunjena kolekcija

Svoju Madonna kolekciju sam obogatio novim stvarima - The Hits & The Legend što uključuje dva DVD-a s najpoznatijim intervjuima kroz dugogodišnju karijeru i nastupima, biografija o Madonni - Poput ikone/Poptuni životopis od Lucy O'Brien, popularna knjiga o Madonninom životu. Treća stvar je CD singl pjesme 'Give It 2 Me' na kojem se nalazi album verzija i Oakenfold Extended Mix.

Photobucket

Photobucket

11.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna posvetila Perezu pjesmu 'Miles Away'

U nedjelju na koncertu u Las Vegasu, Madonna je posvetila pjesmu 'Miles Away' poznatom blogeru Perez Hiltonu.

Video pogledajte ovdje - http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=439dbff6fc953.

11.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna za Louis Vuitton?

Kruže glasine kako će Madonna promovirati kolekciju za proljeće 2009. modne kuće Louis Vuitton. Jennifer Lopez, Uma Thurman, Scarlett Johansson su uradile odlične kampanje Louis Vuittona.

Također se priča kako su reklamu već snimili modni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott.

11.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Susret s Madonnom

Pogledajte video koji prikazuje susret Perez Hiltona s Madonnom u backstageu.

- perezhilton.com/tv/

11.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Give it to me, I love you Madonna!

Madonna je u nedjelju završila drugi i posljednji koncert u Las Vegasu u prepunoj dvorani MGM Grand Garden Arena. Iako se jedan dio publike nije dizao sa svojih sjedišta, što je nerviralo Madonnu, drugio dio je bio na nogama i zajedno s Madonnom uživao u pjesmama. Jedan od njih je zasigurno poznati američki bloger Perez Hilton koji je imao priliku da otpjeva dio posljednje pjesme s set liste "Give It 2 Me', kada Madonna daje mikrofon publici da otpjevaju stih pjesme. Presretan što je upoznao Madonnu u backastageu, otpjevao je "Give it to me, I love you Madonna!"

Photobucket

Nastup 'Beat Goes On' u pimp izdanju je podigao na noge i one bogataše s tribina, kako ih Madonna naziva. 'Beat Goes On' počinje kako se Madonna pridružuje s plesačima pa do catwalka izvode zabavnu koreografiju, dok se na početku pozornice pojavljuje pimp auto Rolls Roys s registracijama 'M-Dolla' koji ide do catwalka. Dok Madonna ulazi u auto kojim upravlja plesač Hypnossis, na ekranu se prikazuje video snimak repera Kanye Westa. Za vrijeme showa kada Madonna pjeva pjesme što fanovi zažele, u pauzi je komentirala jednu ženu koja je razgovarala na mobitelu, a Madonna joj je rekla: "Mora da je neki važan poziv!"

Photobucket

11.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna najprodavaniji izvođač u Americi!

Madonna je bila nominirana na ovogodišnjoj dodjeli World Music Awards u kategoriji za najbolju pop pjevačicu na svijetu, ali Leona Lewis je preotela nagradu.

World Music Awards osim nagrada koje dodjeljuje svake godine, također dodjeljuje posebna priznanja za najprodavanije izvođače iz 16 zemalja. Madonna je ove godine proglašena za najprodavanijeg američkog izvođača zahvaljujući hit albumu 'Hard Candy'!

10.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Dokumentarac o turneji?

Trač bloger Perez Hilton je na svom blogu objavio klip u kojemu priča kako je u backstageu upoznao Madonnu za vrijeme koncerta u Las Vegasu. U backstageu je opazio mnoge kamere, te se naslućuje da se možda radi o dokumentarci o turneji 'Sticky & Sweet'.

09.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Viva Las Vegas!

Viva Las Vegas! Madonna je sinoć održala prvi koncert u tom gradu u rasprodanoj dvorani MGM Grand Garden Arena. Publika je bila poprilično loša, Madonnu je to iznervirali te im poručila: "To je sve što imate? Probudite se ili ja idem kući!" Fanovi govore da se dobro zna da je publika u Las Vegasu loša, sigurno su navikli na sjedeće koncerte Celine Dion ili Cher.

Photobucket

U prvoj pjesmi 'Candy Shop' je zabrljala tekst, a tijekom 'Beat Goes On' je pozdravila publiku: "Viva Las Vegas!" Za vrijeme zabavnog nastupa 'Into The Groove', kada se Madonna vrti oko štange na DJ-ovoj ploči, te zajedno s plesačima izvodi akrobatske plesne pokrete, često pruži mirkofon prema publici da otpjevaju dio pjesme. Ovog puta je bila razočarana jer nisu nastaviti tekst. 'Spanish Lesson' je započela s "Neka party započne!" U Rave dijelu kada pjeva pjesme koje publika traži, pjesmu 'Open Your Heart' je posvetila obožavatelju Abrahamu u publici koji se pohvalio mnogim fan stvarima o Madonni koje je kupio.

Photobucket



Ne zaboravite glasati na anketi:


09.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna & Britney - Human Nature (najbolji snimak)

Procurio je do sad najbolji snimak (nije cijeli) nastupa Madonne i Britney Spears s pjesmom 'Human Nature'.

Download:
http://www.zshare.net/download/51091561a526d7ea/


Pogledajte nastup: http://www.youtube.com/watch?v=aT9o4FjXNls

09.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nominacija na World Music Awards-u

Madonna je nominirana na ovogodišnjoj 20. dodjeli nagrada World Music Awards u kategoriji za World'd Best Pop Female Artist.

World's Best Pop Female Artist
Madonna
Mariah Carey
Rihanna
Leona Lewis

09.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasajte i dalje...

Eventful i Billboard ove godine su dopustili fanovima da glasaju za svoje favorite u novoj kategoriji 'Eventful Fans' Choice Award' na dodjeli nagrada za najbolje turneje 'Best Concert Tour of the Year'. U kategoriji su Madonna, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Kenny Chesney i The Police. Iako su nagrade ove ugledne dodjele umjetnicima bitne, Eventful i Billboard Touring Conference su odlučili uključiti fanove da odaberu koji umjetnik je održao najbolji koncert ove godine.

Glasajte za Madonninu turneji 'Sticky & Sweet': eventful.com/fanschoice2008

08.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

The Killers o Madonni

Američki bend The Killers na dodjeli MTV Europe Music Awards u jednoj intervjuu su otkrili kako su Madonnini obožavatelji. Stuart Price, koji je producirao Madonnin prošli album, je također uradio cijeli novi album za grupu The Killers.

Da li ste razgovarali s Madonnom o tome?
The Killers: "Da naravno, veliki smo obožavatelji."

- Koju pjesmu bi ste obradili od Madonne?
The Killers: "Take A Bow!"

08.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Justin Timberlake o nastupu s Madonnom

Entertainment Tonight je uspio intervjuirati Justina Timberlake nakon njegovog nastupa s Madonnom na njenom koncertu u Los Angelesu. Na pitanje što misli o nastupu s Madonnom te večeri rekao je: "Bilo je odlično vidjeti koliko ljudi reaguje na tvoju pjesmu, to je inače najbolji dio na svakom koncertu. Super je bilo, zadivljen sam kako je u odličnoj formi. Kada smo bili na probi, trčala je okolo...zapitao sam se na čemu je ova žena?"

08.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna Blog Hr vas poziva

Slike ili izvještaje šaljite na miranm0001@yahoo.com
Photobucket
Slike ili izvještaje šaljite na miranm0001@yahoo.com


Ostale informacije, prijedloge šaljite na email - miranm0001@yahoo.com.

Hvala!

07.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Cijeli nastupi s Britney i Justinom

Od sada možete pogledati cijele nastupe s Britney Spears (Human Nature) i Justin Timberlakeom (4 Minutes) od prošle noći na koncertu u Los Angelesu.

Madonna & Britney "Human Nature" live on Sticky & Sweeet Tour LA


Madonna & Justin "4 Minutes" live on Sticky & Sweeet Tour LA

07.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Miles Away' - novi remix

Procurio je službeni remix pjesme 'Miles Away' koji će se naći na maxi CD singlu.

Johnny Vicious Club Mix
- http://www.sendspace.com/file/z07taz
- http://www.zshare.net/audio/51011283de7bef39/

07.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna, Britney & Justin - odličan show!

Nakon nezaboravnog showa u San Diegu, Madonna dalje nastavlja oduševljavati fanove. Sinoć je održala koncert u Los Angelesu na stadionu Dodger, a za fanove je pripremila dva velika iznenađenja! Na rasprodanom koncertu su došle uživati mnoge poznate zvijezde poput Heidi Klum, Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Hayden Panettiere, Kate Moss, Ryan Seacrest, Fergie, Lucy Liu, Elizabeth Banks, Debi Mazar, Christina Applegate, Lindsay Lohan te mnogi drugi.

Prema riječima fanova, stadion Dodger nije mjesto za održavanje koncerata. Organizacija je totalno zakazala što je iznenadilo mnoge, jedna od točaka loše organizacije jeste da se nekoliko sati prije koncerta stvorila ogromna sabraćajna gužva. Madonna je otvorila show oko 22 sata, sigurno je ovako kasno započela da bi fanovi zbog gužve mogli vidjeti barem prvi dio koncerta. Na početku showa, stadion nije izgledao pun, ali nakon par pjesama su ga popunili oko 45,000 obožavatelja. Cjelokupna pozornica je izgledala siromašnije, zbog odšteta na tehničkoj opremi koje su se dogodile dan prije ovog koncerta. Moglo se vidjeti da je manje rasvjete, izgledalo je poprilično mračno, također se mogao vidjeti samo jedan video ekran. Madonna je tijekom koncerta često govorila o tim tehničkim greškama.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Publika je počela vrištati! Da, Britney je na pozornici! Britney je dolazila do catwalka do Madonne pjevajući dio: "Express yourself, don't repress yourself!", činilo se kao da je playback bio u pitanju. Madonna i Britney su promijenile tekst pjesme, otpjevale su zajedno dio: "We're no sorry, it's human nature, we're not your bitches, don't hang your shit on us!" Nastup 'Devil Wouldn't Recognize You' je izgledao drugačije te večeri bez video ekrana okolo, tako da su fanovi mogli više vidjeti Madonnu u crnom ogrtaču na klaviru u kavezu, a predkraj pjesme skine ogrtač i pođe prema nazad s Hamutsun Serve plesačima. Prije nastupa 'You Must Love Me', Madonna se ispričala publici zbog tehničkih problema: "Kao što možete vidjeti neki dijelovi pozornice se ne mogu vidjeti, show se mora nastaviti, tužna sam zbog toga jer bez svjetla ne mogu vidjeti vaše oči, zato dođite bliže!"

Photobucket

Nakon prvog iznenađenja, dolazi drugo - Justin Timberlake! Pridružio joj se u pjesmi '4 Minutes'! Publika je uživala u plesnim pokretima Madonna i Justina, performans je napokon izgledao potpun! Tijekom pauze u Rave dijelu showa, kada Madonna održava kratki govor i kada ispunjava pjesme publici, obratila se publici: "Vidite da Amerika može izabrati afroamerikanca za predsjednika, jednog dana će gay parovi imati prava da se vjenčaju!" S fanovima je otpjevala 'Dress You Up', skoro cijelu pjesmu, našalila se kako su zajedno zaboravili tekst. Madonni se nisu svidjela prazna mjesta na travnjaku jer su stražari zabranjivali fanovima da se približe: "Ignorišite tipove u žutim jaknama! Priđite bliže!" Za vrijeme 'Give It 2 Me' je poručila fanovima koji su bili na tribinama: "Da čujem kako pjevaju ovi bogati ljudi!"

Photobucket

Madonna & Justin - '4 Minutes'





Madonna & Britney - 'Human Nature'





07.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

The show must go on

Jučer oko podne se iznenada srušio jedan dio dvorane u Los Angelesu, gdje će Madonna večeras nastupati. Srećom nitko nije ozlijeđen ali je nanijelo štetu vrhu pozornice gdje je oštećen jedan dio rasvjete i ostale tehničke stvari, prenosi Madonnina službena web stranica. Organizatori su Madonni govorili da odgodi koncert za drugi dan, ali Madonna to nije htjela učiniti kako ne bi razočarala publiku. "Iako je oštećen krov pozornice i pojedini svjetlosni efekti ne rade, održat ću ipak koncert jer ne želim razočarati svoje fanove." - rekla je Madonna.

06.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Justin i Britney s Madonnom na pozornici!?

Dvije velike zvijezde Justin Timberlake i Britney Spears će se pridružiti Madonni na pozornici u Los Angelesu večeras, američki mediji izvještavaju. Jedan od članova žirija Američkog Idola, producent Ryan Seacrest je na radio stanici KISS FM rekao kako će se na Madonninom koncertu u Los Angelesu desiti velika iznenađenja! "Ako se Justin i Britney pojave s Madonnom na pozornici...ne znam da li sam išta slično tome vidio ikada." - komentirao je Ryan.

Mnogi govore da Justin i Britney neće nastupati zajedno ali Justin će se pojaviti na pjesmi '4 Minutes', a Britney će se pridružiti Madonni za vrijeme 'Human Nature'.

Prisjetimo se da je Madonna nedavno potvrdila da će Justin Timberlake gostovati na njenom koncertu u Los Angelesu.

06.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Fenomenalni show u znaku pobjede Baracka Obame!

Madonna je u utorak održala nezaboravni koncert u San Diegu koji je bio u znaku pobjede Barack Obame, na koncertu se slavilo, plesalo uz Madonnine hitove!

Photobucket

Ta večer je zasigurno bila večer za pamćenje, fanovi govore kako ovakvu atmosferu do sad nisu vidjeli na Madonninom koncertu! Fanovi nisu ni očekivali da će ovaj koncert premašiti ostale koncerte ove turneje! Na koncertu su se pokazali kao prava publika, a Madonna ih je nagradila odličnim showom. Na koncertu je prema riječima fanova vladala fenomenalna atmosfera tijekom cijelog koncerta. Jedan od vrhunaca koncerta je nastup 'You Must Love Me', kada nastupa sa gypsy bendom na kraju catwalka dok se na ekranu prikazuju predivni snimci španjolske kulture te isječci iz filma 'Evita'. U jednom trenutku za vrijeme 'Ray Of Light', nakon što je zaboravila tekst pjesme, našalila se: "Bog zna da imam dosta toga u mislima!" Vrhunac što se tiče showa su zasigurno 'Like A Prayer'! "Ovo je moj najbolji dan u životu!" - nekoliko puta je govorila Madonna.

Photobucket

Prije nego što je otpjevala 'Express Yourself', u čast pobjedi Barack Obame na američkim izborima, obratila se publici s nekoliko riječi: "Ovo je povijesna večer! Ovo je pravo jebeno važna stvar! Ovo je početak novog života!", nakon čega se na ekranu prikazao lik Baracka Obame s tekstom 'WE WON'! Ovog puta nije tražila da fanovi odaberu pjesmu koju će ona s njima otpjevati, rekla je kako je pripremila jednu pjesmu zbog posebnog događaja. "Koliko ste sretni biti ovdje večeras da zajedno kao jedno podijelimo veselje! Otpjevat ću jednu pjesmu s vama ali pomoći ćete mi s riječima jer mi se mnogo toga mota u glavi."

Photobucket

Stražari nisu dopuštali fanovima da dođu ispred catwalka, a Madonna im je govorila da ih puste: "Oni su kao jedno, trebaju biti blizu jedno do drugoga! Dopustite nam da barem ovu noć slavimo! Neka svatko zagrli osobu pored sebe!" Nakon toga je natjerala fanove da ponavljaju za njom - WE ARE ONE! Cjelokupni ovaj trenutak možete pogledati u videu ispod teksta.

Na pozornicu s pjesmom 'Give It 2 Me' je izašla u majici s likom Obame i natpisom 'Express Yourself' kao i njena skupina plesača! "Hvala vam, Bog vas blagoslovio!" - riječi koje su zatvorile ovaj odlični show.

Photobucket

06.11.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

'Miles Away' - remix, instrumental

Od sada možete skinuti instrumental predivne pjesme 'Miles Away' koja je odabrana za treći singl s albuma 'Hard Candy'.

Instrumental: http://www.mediafire.com/?023d2i4gkdw

Tv Radio Edit: http://www.mediafire.com/?jtzwmkjmnlo

Acapella: www.mediafire.com/?vg1wjcjjn2d

Carl Ryden Mix: http://www.zshare.net/audio/507327772f8ce9fb/

Procurio je i remix tog singla kojeg je uradio Stuart Price (Thin White Duck), producent albuma 'Confessions on a dance floor'.

Thin White Duck Mix
- http://www.mediafire.com/?t01ulc9y3yl
- http://rapidshare.com//Miles_Away__Thin_White_Duck_Mix_.mp3

DJ-evi Vincent di Pasquale i Demo Castellon su objavili na svom Myspace-u novi remix 'Miles Away' koji će se naći na europskom CD-maxi singlu te pjesme.

Miles Away Rebirth Radio Remix (poslušati): http://profile.myspace.com/

Miles Away Rebirth Radio Remix (skinuti, dio remixa): www.zshare.net/audio/50887647f8722f11/

05.11.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Oakland is burning up for M's love!

Madonna je sinoć održala drugi koncert u Oaklandu u dvorani Oracle Arena gdje je otpjevala nove hitove a naravno i svoje klasike. Cjelokupna atmosfera na ovom koncertu je izgledala hladnija nego na prvom koncertu, ali publika je dočekala klasike poput 'La Isla Bonita', 'Like A Prayer', 'Vogue' s velikim pljeskom. Naravno ni nastupi novih pjesama nisu loše prošli kod publike, naprotiv, oduševljeni su bili plesnom točkom 'Heartbeat' u kojoj Madonna imitirajući oslabljelo tijelo s slabim otkucajem srca na kraju uspijeva pobijediti plesače i vratiti se u ludu top formu.

Te večeri je pjesmu 'Miles Away' posvetila: "Ovu pjesmu bih posvetila svima koje je ljubav povrijedila!" Fanovi su tražili od Madonne da otpjeva 'Burning Up', to je i učinila za njih iako nije bila baš oduševljena izborom. Zabrljala je jedan dio teksta 'Burning Up', tako da i publika nije bila ništa bolja od nje.

Photobucket

04.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Fergie oduševljena Madonnom

Američka pjevačica Fergie u jednom nedavnom intervjuu je priznala da bi zaista voljela popričati s Madonnom, a također je zainteresirana za suradnju s kraljicom popa.

- Surađuješ s velikim zvijezdama, postoji li netko koga si upoznala da te je naprosto fascinirao svojoj težinom slave?
Fergie: "Madonna! Vidjela sam je nakon njenog koncerta i htjela sam joj reći par lijepih riječi ali na kraju nisam s njom razgovarala jer razumijem kako se osjećaš nakon koncerta a u tvojoj sobi je mnogo osoba koje te žele upoznati. Htjela sam popričati s njom ali nisam htjela da joj oduzimam vrijeme. Stvarno bih voljela da mi odgovori na neka pitanja, to ne bi bilo toliko uzbudljivo za nju koliko bi bilo za mene. Ako ikada dobijem priliku da razgovaram s njom tražila bih od nje da mi da nekoliko savjeta, voljela bih i surađivati s njom, to bi bilo super!"

03.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna odbila pjevati pjesmu o seksu

Photobucket

Madonna je u subotu održala rasprodani koncert u Oaklandu pred tisuće i tisuće zaigranih fanova. Fanovi su bili oduševljeni Madonninom energijom, akrobacijama na 'Into The Groove' te sigurno predivnom izvedbom 'You Must Love Me'.

Nakon što je 'Ray Of Light' uzdrmao cijelu dvoranu, uslijedio je dio showa u kojem Madonna pjeva dio pjesme koju fanovi zatraže. Ovog puta je htjela da jedan obožavatelj odluči ali nisu joj se sviđali njegovi izbori pjesama, rekla mu je: "Hm neće ići, uostalom imaš cool majicu!" Jedna djevojka je htjela da otpjeva 'Justify My Love', na što joj je Madonna odgovorila: "Ne mogu je otpjevat jer ne pjevam tu pjesmu jer se izgovaraju samo riječi! Ta pjesma je samo o razgovoru i jebanju!" Na kraju je na nagovor jednog obožavatelja odabrala 'Like A Virgin' i otpjevala ju je s cijelom dvoranom Oracle Arena. Također je i te večeri podržala Baracka Obamu i govorila fanovima da moraju izaći na izbore.

03.11.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Touched for the very first time

Madonna je u četvrtak po prvi put održala koncert u Vancouveru, Kanadi pred 50,000 obožavatelja. Show je započeo oko 9:30 sati s otvorenjem trgovine slatkiša. Nakon pimp nastupa 'Beat Goes On', uslijedio je 'Vogue' s novim zvukom i novom koreografijom. Za vrijeme 'Human Nature' je zvučala loše, ali to nije zasmetalo publici koja je za njom ponavljala stih "I'm not your bitch!" Iako je to bio prvi koncert u tom gradu, cijela dvorana BC Place je pratila Madonna a ponajviše u pjesmama 'Like A Prayer', 'Ray Of Light' te zabavna dance poslastica 'Give It 2 Me' na kraju.

U dijelu koncerta kada Madonna fanovima ispunjava želje, jedna obožavateljica je zatražila 'Like A Virgin', na što joj je Madonna rekla: "Jesi li djevica?" Nakon što ju je otpjevala zajedno s publikom, obratila se rekavši im: "Odlični ste bili! Zahvaljujući najviše ovoj djevici u publici."


Photobucket

01.11.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #