MAD

četvrtak, 09.02.2006.

izlazak

O sljedečem događaju iz mojih mladih dana hoću već dugo pisati točnije od Nove godine, ali nikak da vlovim cajta.

Vidite, prvi put u životu sam ostal duže vani negdi sa 14 let. I to nisam ostal 12 ili do jedne vure neg sam onak muški zaružil do pet vjutro. Došel sam doma i potiho se uvlekel u kuću i boga molil da moji čore i da bom uspel zmuljat da sam stigel puno prije sam da me oni nisu čuli ili već nekaj u tom stilu.
Kak sam si kroz celu noć nekaj i popil prvo sam se zavlekel u kupaonu da se malo sredim i pokušam prikrit tragove tulumarenja. Najemput se otvaraju vrata (budala se zaboravila zaključati) i u kupicu upada moj tatek! Gledal me kak da vidi duha! Čoveku niš ni jasno kaj se to događa da sam ja u pet ujutro budan i skroz oblečen! Stari me gleda i lepo on meni veli: Tak,Tak ko rano rani dvije sreče grabi,
a ja gledam njega i ispalim: stari ko je ovak kasno došel doma ziher je pijan! i gurnem glavu pod vodu.
Tatek je sam zišel van i niš više nije pričal.

Odvlekel sam se spat i kad sam se zbudil očekival sam paljbu od stare, ali nakon kaj sam skupil hrabrost i izpuzal iz sobe ostal sam šokiran kaj niš ne govori. Ponašala se ko da se niš nije dogodilo i kaj da nisam ostal vani tak dugo.Već sam se poveselil da nije niš skužila i da sam se izvlekel.
Ali drek, samo je čekala da stari dođe doma, valjda je bila hrabrija u njegovom društvu ili si je mislila da du joj od držal štangu pa da buju zajedničkim snagama navalili. Moj tatek je sam slušal i nakraju je rekel: Čuj sinek, ja ti imam tu još par dinara evo ti to pa ti lepo odi kupi jedno klupko špage, bu ti mamica zvezala za nogu pa kad dođeš tu dole do trafike bute lepo cuknula nazad pak buš joj stalno bil kraj kiklje*. Na to više nije imala kaj za reč neg je sam nekaj mumljala u stilu isti ste ,niš koristi itd.

Ovo pišem zato kaj je moja 14-godišnja kčer ove godine na dočeku prvi put ostala duže vani, istina došla je oko dva sata i bila je sam prek ceste kod kumova (nije ko ja ) ali mi je već poslje jedan delal neki crv u guzici i pital sam ženu kad se milostiva misli vratiti, a na to mi je suprugica sam rekla sjeti se sebe(upoznata je s mojom pričom iz mladosti). Nisam mogel niš drugo nego se sam nasmijati, a kad je mala došla doma uporno sam ju nagovaral da ide nazad i nek si zeme ključ ak mi fosoli prejdemo spat.

tolko za sad.

Servus i najte kaj zameriti.

- 19:40 - Komentari (4) - Isprintaj - #