Lutkice...

12.01.2006., četvrtak

Pismo prijatelju....

Drago moje drevno oružje ninja ratnika!


Opet mi se iskenjal komp (mislim da sam ti to rekel kad sam zadnji put bil kod tebe - jedna od rijetkih stvari kojih se sjećam od onda) i tek danas kasno navečer sam našel vremena za standardnu proceduru:

disk formatirati..
s driverima se iznajebavati...
sve kurceve programe ponovo instalirati...
s turbo brzim kompom kratko vrijeme uživati...
najnovije viruse i spy kite sa extreme porno stranica pokupiti...
na početak se vratiti.


Znači još uvijek se nisi do kraja oporavil i aktivan si ko Mata u napadu, odnosno ja u obrani...
To znači da dok se ti u kućici debljaš i hrđaviš, Bambi (Beyonce) leprša na vjetru elegantno poput Tine Maze (jedina skijašica kojoj je bar ime sexy) i plijeni pažnju okolnih (i lokalnih) majmuna. Nemaš razloga za brigu jer je većina skijaša ipak u kurcu (isto ko i bloggera, ne?). Kape s kosom, pa na rogove, pa power ranger odjela, glupe frizure, komatozna muzika na skijalištima i to.. Razmeš?

A i vrlo brzo budeš se ti oporavil i sa potpunim motoričkim sposobnostima pokazal malenoj ko je gazda. Samo da ti završi taj šugavi godišnji i vratiš se terapeutu Vrčeku.


Da ti ja ukratko opišem svoje skijanje, bar ono kaj smatram najbitnijim. Drugi dan smo naleteli na Mišeka. Bil sam jako sretan. Izgleda super, navečer smo se malo podružili (biljar, par pivi i to..), a u petak smo se i ubili kak spada. Bilo mi je fakat drago videti ga u elementu.. Sneg, planine.. tu je ipak on i da house. Čisto ga razmem da doma popizdi. Već su i godine tu (Bebu jebu, kak ne budu njega), grad ga malo izjeda, više je i perja po zimi sad kak je instruktor..

Uglavnom bilo nam je super, bil je onaj stari i čekam da se vrati iz Austrije, pa da ga pozovem (a naravno da si pozvan i ti) malo do gajbe na filmek.. klopicu.. pivica i to.

Evo.. ukratko za sad tolko... uživaj još tih par dana kolko možeš, ostavi koju crticu na komentaru (bar ono najbitnije) i pozdravi dragu.

Pozdrav lepi

<< Arhiva >>