Lutkice...

30.12.2005., petak

....

...

2AS

28.12.2005., srijeda

Malo kakice, pa pogled u 80-te

Evo, pošto nisam bio dosljedan i odustao od drkanja po blogu, bar da ostane načisto: ja nisam blogger, bager, borg, brokula... no još ćemo se malo družiti.

A sad već moram imati dvije stvari na umu: 1. paziti na svoj potencijalno nezaustavljiv ego i 2. na djetinjaste spike tipa: ajde bok, zbogom.. itd. , pa onda opet još malo pisanja... (baš sam pimpek)


Umjesto da ga ja danas serem, proserite vi nešto ako se nađete ovdje. Uz slijedeći zadatak:

Navedi stvar ili osobu (ili više njih) koja te najviše fascinira, a da vuče korijene iz 80-tih. Zlatnih godina majmunskih frizura, obleke, muzike, scena nabombanih s neonskim lampama, špic gitara (plus Rajko Dujmić gitara-klavijatura).. itd...

Napucaj prijedlog i obrazloži ga, pa ćemo napraviti TOP listu.

Moj prijedlog je grupa Hayzee Fantayzee sa hitom Shiny Shiny. Tip ženstveniji od Boy Georga, odjeven u hawaisku košulju, vreću za smeće i ribičke čizme, sa plesnim pokretima retardirane hobotnice puta glazba neslušnija od samog Senne M.


Slušam dalje...


2AS

24.12.2005., subota

alo

bit će ovo moje zadnje...

Imao sam volju pisati, da..
pijan



Treba ovaj kurac održavati.. kao prvo..
a kao drugo.. nisam ja nikakav blogger

Isto kao i da (ne znam koji bi mi kurac trebao biti) kupim šugavi motor, nebi htio biti biker... pa tako i ako i želim pisati, nisam zato blogger



i to...


2AS (2pac Amaru Shakur)

21.12.2005., srijeda

Recept za Božićnu puricu

Dakle... ne možeš fulati

1 purica (od 4kg)
peršunov list
češnjak
sol
ulje
bijelo vino (od 4kn)
mineralna voda
1 gemišterica (od 2 dl)


Uzeti puricu (obavezno odmrznuti) i staviti ju u oveću posudu. Uzeti gemištericu i natočiti pola čaše vina (čitaj 2 trećine) i ostatak vode i to popiti. Postupak s vinom i vodom ponavljati dok pogled ne otupi. Zatim posolimo puricu izvana i iznutra (koristiti samo ruke). Ponoviti točenje vina i vode dok te ne zaboli kurac i za ulje i češnjak i peršun i jebenu puricu.
Pozvati ekipicu, staviti još vina i vode na hlađenje... naručiti pohana pureća prsa sa dostavom.

Voila


2AS

jedan brzinski...

Jurim na posao, pa samo da se javim Vama koji ćete možda zalutati na ove stranice (vidim da su počeli padati komentari, što mi je iznimno drago). Cijelo jebeno jutro sam potratio na nekakve gluposti (pa nastavljam u istom ritmu i dalje za društvo u kurcu), i došlo vrijeme kad se moram preobući u finca (kravatica, odijelce, cipelice... ma pravi mamin sin). Sranje... kome se ipak da raditi (gdje je ono zlatno doba kad se živjelo od razmjene ovaca za picu **čitaj: stidnicu**)??

Ništa....
...nećemo sad zahvaljivat i odgovarat na svaki komentar, ali Aristonu kralju Coola, vojvodi Funka, alatoyahu R'N'R (ste gledali Vojničinu?) moram posvetiti još koju minuticu. Evo care, kao što si i ti pozvan, pozvani su i svi slični Saše, Tinovi i Kedže da me pljujete, a za svako pljuvanje dobite po jednu pusu (kud god želite, samo ne u to ružno lice).
I ostanite mi lijepi, dobri i pametni ( i COOOOOL naravno ) - (i kad smo već opet kod COOL-a, počni nositi čekić sa sobom kud god ideš, pa se rokni njime u čelo svaki puta kada ti pobjegna ta ofucana amerska tvorevina).


2AS

20.12.2005., utorak

prvi komentar..

Došao je dan kad se na ovom sranju pojavio prvi komentar. Javila se potreba da tome odam počast.

Istina, bio je izmamljen, jer sam zamolio smuđa da se najebe na moj blog, ali stvarno kulturno od čovjeka da se pojavio i još k tome bacio i više od složene rečenice na komentar. Sad mogu mirno spavati jer znam da je moj blog pročitalo duplo više ljudi nego sve ove dane od kad tipkam.

Sretniji sam nego Franjo nekad, nakon pobjede nad Orešarom!!!!!!!!! hvala Riba

2AS

komentari...

Evo, baš se najebavam po forumu i čitam kak se škvadra čudi da nema komentara na svom blogu. E pa čudim se i ja... ne može te nitko čitati kad ti link za novi blog traje 10minuta do pola sata od kad ga objaviš. Cool lista??? šta je ipak cool na toj listi?? I kakav papak koristi riječ "cool" u svojoj terminologiji???

Fino ako kojim slučajem zalutaš ovim bespućima na moj kurčev blog, pročitaj koji tekst dolje (ili gore) i javi mi da li ima smisla dalje pisati..


2AS

oporavak

Konačno buđenje s relativno bistrom glavom. Ipak sam od nedjelje ujutro (i svadbe) bez cuge, i polako organizam dolazi k sebi. Sutra već vidim da ću bit prepun elana za početak radnog tjedna (koji će već biti na pola gotov, a ja tek počinjem funkcionirati), a onda četvrtak.. petak... opća opasnost.

Bliži se Badnjak i koliko god se svake godine trudim provesti ga u krugu obitelji i najbližih, uvijek završim u birtiji sa prvim neandertalcem koji me zacima na mobitel i natačem se ko da mi je zadnji put. Navečer završim sa nekom "čednom" i "škrtom" pripadnicom naivnijeg spola i drugo jutro cmizdrim kolko me bole želudac i lubenica. Idemo ove godine napraviti iznimku. Već sam dogovorio nekakav shopping u petak poslije posla, tako da ću vrlo teško u birtiju prije 16h ili čak 17h. Ako za shoppinga isključim mobitel na sat - dva mogao bi pokupiti sina, skočiti k starcima gdje će vrlo vjerojatno biti moje sestre i sve ih izljubiti bez da mi se iz gubice širi smrad ko iz začepljene kanalizacije i bez da se izrigam po nekom od njih. Tako bi trebalo dočekati večer, a onda ovisno o raspoloženju otići na misu, poslije koje se još uvijek stignem naliti do jutra, ali s manjom vjerojatnosti završavanja u jarku, na policiji ili u dnevnim novinama, a isto tako i među nogama neke Nobelovke koja bi mi zalijepila herpes na mulca i prije nego bi ga izvadio iz boxerica. E. kad bi sve to tako završilo, konačno bi uspio preživit Božićne blagdane bez nekakvog cirkusa. Ali tu je i ona druga opcija...

Nađem se s frendom za shopping, odemo u prvu birtiju i otvorimo neslužbeno prvenstvo u natakanju cuge u lubanju, razglabanju o idiotskim temama i pišanju u gaće. Nakon toga požurim do staraca prije svih da ih "iznenadim", ali umjesto poklona koje sam trebao kupiti, zaspim ispod bora i poklonim im malo tjelesnih tekućina. Probudim se na vrijeme da sranje koje sam napravio prekrijem novinama i pobjegnem natrag u krčmu gdje sam ostavio frenda, te nastavljamo pričati o alkoholu, fightevima, prometnim nesrećama i elementranim nepogodama (idealan uvod za zakuhavanje nekakve frke u bircu). Za sat - dva zaprijetim prvom čovjeku koji me pogleda ili pokuša čestitati Božić, jer "koji me kurac cijelo vrijeme gleda.. i ponavljanjem navedenih radnji, ostavim dio blagdanskog ugođaja (blagdanski ugođaj = plaća + božićnica + pišalina + mobitel) u bar još 3 - 4 birca u gradu.

Vikend je blizu i nadam se da neće biti nikakvih sranja.. Treba naći vremena za sve.. obitelj, ekipu, a ne se naliti i poševiti vrata od lifta, posrat se u krevet i grlit najpijaniju curu iz birca ko da ću ju sutra ženiti...


2AS

19.12.2005., ponedjeljak

vegetiranje...

Ujutro u 6:30 buđenje.. Jučer navečer je na rasporedu ipak bio nogomet. U ponoć sam došao kući, gledao TV do pola 3. Ne mogu zaspati odmah poslije sporta. Na poslu OPET koma... Jedva držim kapke otvorene.. Ajde, prošao sam bez želučanih tegoba, ipak sam odmarao jetru i želudac barem u nedjelju.


2AS

18.12.2005., nedjelja

alkoholna koooma...

Pizda mu materina.. pijaniji sam nego ujutro kad sam odjebo na posao... ....................


Za milimetar sam izbjegao tamburanje mladenkinog brata koji se stvarno potrudio da mi digne živac... Pola večeri (noći) sam proveo gledajući u križ od alkohola..

Šta je najgore, ..................................
.......................

Rakija.... gemišt... pelinkovac...pa opet gemišt.. (ponavljam da od četvrtka cugam)

Taj alkohol se stvarno zakačio za mene.......


Sutra idem praznit glavu ili na nogomet koji košem s ekipicom svake nedjelje navečer, ili u ZG na "prijateljski" susret HR - SICG u ulitimate fightu u OTV domu.. (tak Vi to purgeri zovete?? OTV dom?)


2AS

17.12.2005., subota

alkoholna koma...

.....

2AS

zabava...

....

2AS



16.12.2005., petak

...

........
2AS




Sljedeći mjesec >>