Image and video hosting by TinyPic
O autorici




Ovog puta odbijam objaviti svoje pravo ime, ali možete me zvati Evelyn. Evelyn Dobbin, punim lažnim imenom i prezimenom.
Ulazim u 23. godinu svog života i nisam najsretnija zbog toga jer imam osjećaj da to donosi i određenu odgovornost koju još nisam spremna prihvatiti. I nisam sigurna da ću ikada biti. Jako volim Balaševića (ne na onaj izlizani način na koji ga danas vole sve 15godišnjakinje) i divim se njemu i njegovom radu. Odrasla sam uz njegove pjesme i neću promijeniti mišljenje o njemu, ma kako se svijet mijenjao.
Uglavnom hodam svijetom sa širokim osmijehom i trudim se biti pozitivna kod stvari kod kojih je to imalo moguće. Sretno sam zaljubljena i uživam u toj vezi koliko god mi se to dopušta. Vjerujem da je moja potraga prestala onoga trenutka kad sam njega upoznala. Nadam se da će i ostati toliko dobro. Puno čitam i puno pišem, to mi pruža neizmjerno zadovoljstvo, a rado uživam i u prirodi. Pa to je uglavnom sve što smatram bitnim.
Image and video hosting by TinyPic
Što tvrde mudraci:
"Meni je draža opasna sloboda nego mirno i sigurno ropstvo."
J.J. Rosseau

"Tajna slobode počiva u hrabrosti."
Perikle

Što tvrdim ja:
Slobodan si onoliko koliko vjeruješ u to i sami odgovaramo za svoju slobodu. Uvijek se trebamo truditi dosegnuti još veću visinu, uvijek se vinuti dovoljno visoko da imamo čist pogled na svijet, a da ne boli ako padnemo.
Image and video hosting by TinyPic


Što tvrde mudraci:
"Voljeti nekog znači pristati da ostariš sa njim."
A. Camus

"Ljubav ima dvije pratilje: dobrotu i strpljivost."
D. Alighieri

Što tvrdim ja:
Ljubav je temelj svega. Života, za početak. Svima nam je potrebna, ma što tvrdili. Ljubav sa obje svoje pratilje.
Image and video hosting by TinyPic


Što tvrde mudraci:
"Prijateljstvo je jedna duša u dva tijela."
Aristotel

"Prijateljstvo nam pokazuje da ni u jednoj tuzi ni radosti nismo sami."
P. Brown

Što tvrdim ja:
Prijatelj je podrška, prijatelj je dio nas. Nije važno koliko prijatelja imamo, nego koliko nam oni vrijede.
Image and video hosting by TinyPic

Snovi su frka živa
komentari

Razmišljam hoće li me uvijek pratiti isti snovi, što budem starija. Kao najstarija sestra, ponekad sam se morala držati sa strane, biti uzor i voditi brigu o mlađima. Isto tako, oni su nekad dobivali stvari koje sam ja htjela, samo zato što su se ugledali na mene i htjeli isto što i ja. Budući da su svi mlađi od mene, njima se nekako trebalo udovoljiti, pa bi oni to i dobili, ja sam već bila 'velika', mogla sam istrpiti da ne dobijem što želim.
Fotoaparat sam htjela od kad znam za sebe. Uvijek mi je bilo važno zabilježiti trenutak, zaustaviti ga, slagati fotografije, igrati se njima...
Sada sam eto, sa skoro 21 godinom u guzici odlučila ispuniti san toj maloj djevojčici koja još živi u meni, pa sam nekoliko mjeseci skupljala novca, koliko sam već mogla staviti sa strane i kupila si Canon. Nije to neki novi svemirski model, već jedan mali, stari model Canona kakav bi uzeo netko tko je, poput mene, zaljubljen u fotografju, ali se njome bavi samo iz hobija. Meni je bilo važno da to bude DSLR (digital single-lens reflex), najviše zbog toga što su dostupne bolje leće i više mogućnosti podešavanja. Otkad sam ga primila u ruke neizmjerno se zabavljam.
Ona mala ja napokon je, nakon toliko truda i upornosti, došla na svoje. I to me tjera da se pitam hoće li me uvijek pratiti isti snovi. Hoću li imati iste želje i za 15ak godina? I hoću li ih moći ispuniti?
Ovime sam nekako dala nadu samoj sebi da zapravo mogu što god želim, ako to zaista jako želim.
Htjedoh vam samo reći, dragi moji čitatelji da planiram zabilježiti svaki trenutak ovoga ljeta jer to napokon mogu. I morate znati da možete i vi, baš sve što želite!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Lennon | Vicious