LPfanovka (Tea)

petak, 29.04.2005.

PETAK I TZK

Aleluja, napokon je došao i taj petak. ovako danas pod tzk-om smo išli van, a mi to baš i ne volimo danas zbog vrućine i ostali nas gledaju,a profa nas mjeri(npr.bacanje loptice, trčanje....) pa to baš i nije zabavno kad nas gledaju zbog koncetracije itd..........i tak danas su nam bili skraćeni satovi, a pod tzk-om smo išli van (to sam već spomenula) i žena je rekla da se požurimo...i mismo se požurili koliko smo mogli i mi smo došli van jer nas je tam čekala profa,a neki su došli poslije pa su trčali sami i poslije vježbe su morali raditi čućnjeve, a ja nisam, hvala Bogu.kak smo njezinom mišljenju bili kasnili sam smo jednom bili bacali lopticu, a na kraju se žena "čudila kak" puno njih ima 0m...a glupa profa iz hj nikad ne popušta, misli ono petak je zadnji sat, a mi pišemo test (pravopis.grrrr...).a njzabavnije je bilo pod glazbenim jer smo tad morali hodom i pljeskanjem i "pjevanjem" izvesti neku jadnu pjesmu (dedek taj, dedek taj, točno u 5 kuha čaj, kocka šečera- to trba brzo,mlijeka jedna kap, čaja teče malen slap-to uvijek kažemo sanjat će da još je-e mlad, i tak je bila profa rekla...hahahaha)i sad vi malo promislite.pozdrav!!!!!!!!!!!!!

29.04.2005. u 18:11 • 9 KomentaraPrint#

četvrtak, 28.04.2005.

PROFA IZ MATKE

Ta profa nije normalna, sam se dere na kog stigne...i tak je došao i red na mene!!E,pa ovako...klupe su nam spojene od utorka ili srijede,ma nija bitno..i žena dođe do moje grupe (megla-prebit ću ga sutra,ivor-krde mi gumicu za brisanje,will-tea k.-niš neznai ariel-također krade gumicu.hahahaha)ja malo pomaknem taj karton i ona mi ta nekaj kaže da nije zadovoljna samnom ove godine (došlo mi je da je razbijem.grrrr), a tek malo poslije žena stavi foliju sa zadacima(inaće smo trebali pisati test još u utorak, ali to kod nje znaći za 3 dana., a danas smo trebali fakat pisati, ali normalno nismo.možda je to dobro, al zakaj nam onada ne kaže točno kad ćemo pisati) i kaže ona:"ovdje piše za koliko trebate riješiti ove zadatke",a piše 10 min. A netko je rekao za 40 min. i fakat je izgledalo tak., i ja kažem da piše 40 min., a žena meni "a gdje to piše?", a ja "pa nigdje", a ona "tea,opet?".a nakon tog ona je pregledavala tko nema zadaću,a onaj tko prije nije rekao da nema dobit će kulju, i žena mene prozove (znate već zakaj) i žena se iznenadila, ali to nije prvi put da se iznenadila za moju dz, ali mora naći ona neku izliku...mislim fakat je dosadna.......mrzim juuu!!!!!!!!!, i ona mene!!.hahahaha.pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i za kraj....jedva čekam sutra kad ćemo martina i ja sutra "prebiti" meglu.

28.04.2005. u 19:40 • 4 KomentaraPrint#

srijeda, 27.04.2005.

BRUKICA

Pa ovak..u školi nije bilo niakj posebno.jedino je pod pidurom bilo zabavno,a i pod sro-o smo prvi put mogli pričati i to više neg inaće.ovak pod pidurom sjedim kod prozora s karolinom (jedna frendica iz mog razreda)počele smo mahati svim ljudima koji su prolazili,a žena nas nije skužila, a malo poslije su nam se pridružile dinofanija i martina (štreberica) i tak.najsmješnija je bila neka cura negdje naših godina (možda godinu starija) vozila se na biciklu i da sam znate na kojem na poniyu bio je crvene boje, ma nije bitno i tak 4 puta je bila prošla a sam nas je jednom vidjela kak smo joj mahali.poslije pidure idemo mi (karolina i ja) vidimo mi kod drugih stepenica (tj. tkz. požarnim stubama) jednog čovca kojem smi bili mahnuli pod pidurom i tak mi mu počnemo ponovno mahati i ovaj put i vrištati da nas čuje (nažalost nije) kod drugih stuba, a mi nismo vidjele da su tam akači (omazić,šolaja,belmin tj. šišmušić tj. šimunić....) da ste sam vidjeli kak su nas poslije našeg vrištanja i mahanja pogledali!!koja mala bruka!!!!!!

27.04.2005. u 19:42 • 7 KomentaraPrint#

utorak, 26.04.2005.

U "ZANIMLJIVOJ" ŠKOLI

Ovak danas smo išli u školu 15.30.h + veliki odmor...jer nismo imali prva dva sata likonvnog.ovaj utorak je the best jer imamo lagane predmete (dobro osim matke i hj i tzk-kako kome).nije bilo nikaj posebno...zapep@ naši profaći ti nisu nikaj posebno jedino kaj nam je naš razrednik spaljen tj.usporen treba mu pol sata da kaže neku riječ.... hvala na novoj ideji budem posvetila jedan post o profesorima...neznam kaj da pišem osim da sam sretna kaj sam danas ima školu u 15.30...jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

26.04.2005. u 21:02 • 5 KomentaraPrint#

YESTERDAY

Juće smo bili u kazalištu i bilo je jako dosadno, a gledali smo "mali princ".i mi (skoro cijelo kazlište) počelo nekaj grickat i normalno naša profa iz hj je morala opominjati sve naokolo.od tad se okrenula, ma ako ne i 100 puta u minuti.došlo mi je da je lupim tako da odleti na mars (planet), jednostavno me počela živcirati.pod tehničkim je žena pitala, ali hvla Bogu mene nije! apod zemljopisom sam se dosađivala, aon je bio pitao, aja sam već prije odgovarala.čovjek je fakat usporen.pod matkom ja tam dođem nekaj karolini tj. punem s prstima, ažena se tak zderala na mene ova "tea ti nikad ne pratiš na nastavi..."kako sam je htjela puknuti(napad number 2) ko da imam 1 iz matke.kak su naši profaći nenormalni...mi nismo imali danas eng(izborna), hj (jeeee!!!) i vjeronauk (zzz)..inaće bismo imali 7 sati tj. 6 ovisi tko ide na engleski.ajd dobro bar smo imali sam 4 sata.pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.04.2005. u 08:07 • 5 KomentaraPrint#

nedjelja, 24.04.2005.

ROĆKAS

Jućer na roćkasu je bilo suuuper.baš sam se lijepo zabavila.thanks antoniox kaj si me pozvao.ok,uglavnom smo bili na internetu na chatu.bacali smo balone,a neki mali su ih kupili,a štef je bio bacio vodeni balon po autu,a kad se osušilo malo je ostalo.malo poslije smo (cure,neke)otišle u wc i imitirale dečke,a onda su oni poslije nas.nakon tog smo otišli zafrkevat na mobitele neke ljudove(ja sam se malo poslije pridružila) i mislile smo snimiti (ispuštanje zvukova), a kad smo počele ušo je tonyev stari!!!koja bruka!!!kad su dečki otišli van(onda smo to snimale) plesale smo (cure) ko luđakinje!!!bilo je supeeeeeeer!!!!!!!!e, da, sama sam sa sterom doma jer mi je steri i sisterka otišli kod bratića na krizmu.kak ste vi proveli subotu naveče????????????

24.04.2005. u 11:38 • 8 KomentaraPrint#

subota, 23.04.2005.

Danas

Išli sam kupiti poklon za antoniox s
maniakinjom i kss. Kao uvijek,ludovale smo, a pogotovo maniakinja koja je živčanila pred ABC-om (jedna knjižara) dok smo kss i ja dugo dugo kupovale poklon.(teško je pronaći dečku poklon). Rekla sam joj da,pošto je bila nervozna pojede sladoled. I to je učinila, a ja sam se zapravo zafrkavala. Kada smo došle na Trg Kukuljevića vidjele smo veeliko ogledalo (na njemu je bilo više) i maniakinja se dosjetila da počnemo pjevati, ja sam se dosjetile poze. I tako smo počele pjevati. Prvo many, pa kss, pa onda ja pjevale smo AAAAAAA,pa OOOOOO pa smo onda počele pjevati ich bin schnappi, das kleine krokodill. A onda su došli majstori i rekli nešto kao oćete da vam damo jedno ogledalo, a mi smo se počele smijati i krenule prema dm-u i knjižnici.
To je bilo ludo.

23.04.2005. u 14:06 • 4 KomentaraPrint#

petak, 22.04.2005.

TZK

Danas je žena iz tzk-a rekla da onaj koji nema gumicu za kosu ne može trenirati i mora se obući i sjesti(UŽIVANCIJA, ALI PROČITAJTE DALJE).ta vam je žena fakat glupa!!!i tak pol cura nije imalo, a neke su išle u svlačionicu da vide imaju li možda u torbi(npr.ja),a ja sam hvala Bogu našla, aneke na nesreću nisu.i tak...ocijenjivala je viječu,iako je već mjerila.ja sam mogla sjediti tam jer mi je ostao isti rezultat, a oni koji su zaboravili gumicu za kosu njima je ostala ista ocijena (baš mi ih je žao)i anravno nisu bili baš dobri rezultati....pod povijesti me je trebao pitati ali nije (nemam pojma zakaj),ali će me slijedeći put držite mi fajge (prijevod:fige), a piduru me žena isto "trebala pitati" jer nisam odgovarala.također neznam zakaj, al ok(mislim još bolje).ta je žena suuper sve dobro objasni, nekad pričamo viceve,popušta (ak odgovcaraš i ak je za 1,2 ili 3(3kako kome),pričamo (normalno, ane kao s razrednikom), ali ima jednu manu jako su joj teški testovi i nije baš sve iz knjige......i tak danas.....kak je vama bilo u školi i danas je PETAK!!!!! JUPIII!

22.04.2005. u 15:03 • 11 KomentaraPrint#

četvrtak, 21.04.2005.

LJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

BILA SAM NAPISALA DUGAČAK POST I NARAVNO NIJE MI OBJAVIO!!KOJE JE TO SRANJE!!!!!TO MI NIJE PRVI PUT, A NI POSLIJEDNJI(NAŽALOST).MRZIM KAD MI SE TO DOGODI.NEMAM VIŠE ŽIVACA PISATI(ALI SAM DANAS,MOŽDA BUDEM DANAS NAVEČER,VALJDA,MOŽDA,DA......).LJUDOVI SORRY!!!!

21.04.2005. u 13:18 • 5 KomentaraPrint#

srijeda, 20.04.2005.

INFORMATIKA

Iako nisam se upisala u 5.razredu (jer nisam dobro razmislila),ovih tjedana ću ići i što je dobro neće me ocijenivati niti ću pisati i odgovarati. znam da nije fer među onima koji idu od 5.razreda, ali fakat želim ići da mi bude lakše u 1. srednjem.ona naša je bolesna,pa nam je došla neka ali ona je imala nekih obiteljskih problema, pa je otišla, pa je došla nova. i tak dođe ona nama "tko želi ići na informatiku?" i ja se javim i još neki.prvi put ću ići u utorak.znam da nije fer onima koji već idu od 5.razreda, ali kaj ćeš.....i što je važno da ja znam da to nije lagano...Idete li vi na INFORMATIKU?

20.04.2005. u 13:03 • 11 KomentaraPrint#

utorak, 19.04.2005.

NOVI PAPA

Novi papa se zove Joseph Ratzinger,tj. Benedikt 16..Nemogu vjerovat, čovjek ima 78godina, a "dobrog" je zdravlja. Ja sam htjela da bude naš Bozanić ili Vinko Puljić.ali ok. tak su izabrali, kaj ja mogu.sam se pitam koliko će ovaj živjeti? ŽIVIO NOVI PAPA!!!

P.S. Jeste li zadovoljni s izborom za novog Papu???I još upalite zvučnike jer mi jemaniakinjastavila muziku od Linkin park-Numb!!!thanks.

19.04.2005. u 18:51 • 8 KomentaraPrint#

ISPRIKA I ....

Fakat sorry svim ljudovima koji me posjećuju i ostavljaju komentare.O onom filmu ću vam jednom drugom prilikom pričati zato kaj..ma neznam, onak..a da ne duljim taj film zove se "Ledena staza",ak ste gledali taj film javite!!!!!Pod hrvatskim smo dobili testove,a nije ni bitno koliko sam dobila,glavno da nisam dobila 1i2, a nisam ni dobila 3.Glavno da sam dobila bolju ocijenu od Belme. neznam točno kaj je bilo, al se sjećam da su Belma i maniakinja imale nekaj isto,a da je to belmi bilo netočno, a maniakinji točno, pa je belma to bila rakla profi i many je dobila 1 manje bod, a dobila je 5, a neznam jer joj to ostalo,al ak želit više saznat odite na many-in blog.uglavnom many je rekla da će stavit sliku i neš napisat o balmi,al neznam još.kak je vama bilo u školi?

19.04.2005. u 13:12 • 5 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 18.04.2005.

DANAS U ŠKOLI

Dansa pod matkom smo trbali dobiti testove, ali smo vježbali jednadžbe koje baš i ne razumijem. pod zemljopisom smo učili novu lekciju, a odgovarao je višeslav (ljiga) kojiem treba pol sata da kaže zlato, dijamant...a dobio je 2. hrvatski smo pisali neka pisma i jezici, spomenici i ostalo...pod nemačkim smo bili predprošli put pisali ne najavljeni test i naravno moj razred je napisao najgore od a i e razreda.pod glazbenim profa je premjestila martinu (inaće štrebericu) ali je došao domagoj (također štreber) ado mene sjedi karolina i megla koji me cijeli sat nasmijavao, apogotovo dok smo pjevali. Navečer ću vam isprićat o jednom filmu (kojem neću otkriti) koji je fakat smješa, a ima i malo i tužnih scena.....HVALA SVIMA KOJI ME PODJETE I OSTAVE KOMENTAR, POZDRAV!!!!!!!!!!!!!!

18.04.2005. u 12:40 • 4 KomentaraPrint#

subota, 16.04.2005.

MOJA SESTRA

Ona je starija od mene 3 godine(znaći ima 15 godina i ide 1 srednje). Svaki dan se potučemo, svađamo,grebemo,šaramo. Naravno da ja uvijek pobjedim. Ona vam nije normalna sam se hoće svađati i tuči(samnom). Ja nju nemogu trpjeti (nekada, skoro uvijek), misli da je faca zato kaj je starija. Kad se ona ode tuširati nekad joj pročitam poruke...hahaha zločesta ja. 100% sam sigurna da i vi mrzite kad vam netko čita poruke, ali i ona meni isto čita. Cura je fakat naporna, sam se dere i misli da sam joj ja neki rob zato kaj sam mlađa, jadna ja. Imate li vi brata ili sestru,dal vas gnjave...???

16.04.2005. u 19:06 • 12 KomentaraPrint#

petak, 15.04.2005.

NAPOKON JE DOŠAO I TAJ PETAK...

Aleluja, jedva sam čekala petak. Moram priznati da sam malo umorna od svih tih školskih obaveza. Volim kad je petak i večer je. Mislim da ste svi i isto jedva doćekali ovaj petak. Ovaj post bi još posvetila maniakinja jer mi je pomogla staviti ovu predivnu sliku album od Jay-z-ia i Linkin parka.thanks!!!!!.Ljudi žurim se, mislim znam da je post kratak, ali idem sad ne chat.

15.04.2005. u 20:44 • 7 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.04.2005.

"NAUČITE PJESMU NAPAMET"

Mislim da vam je to poznato. Kada je profesorica to bila rekla mislila sam da ću se morati truditi cijeli dan da je naučim, ali smo je hvala bogu bili djelomično naučili u školi, a tek sutradan kaže da moramo naučiti jednu drugu pjesmu, a ovu (puno lakšu) će samo nekoga pitati. Jednostavno mrzim učiti pjesme napamet jer uvijek neke jadne moramo naučiti koje nemaju smisla. Ajde da je neka dobra, ali to je neka sasvim jadna koja nema smisla sa svojim naslovom. Za sutra moramo naučiti pjesmu koja nije napisana na štokavskom narječju i ima jako čudne riječi. Morate li i vi naučiti pjesme svako polugodište?

14.04.2005. u 20:20 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 13.04.2005.

ZABRANJENA LJUBAV

Zabranjena ljubav je meni baš fora serija iako neki "glumci" loše glume. Nažalost je ne mogu pratit od kraja jer moji gledaju glupi dnevnik. Baš me zanima tko će biti s kim, kako će završiti...a najvjerojatnije i vas. Meni je ta bolja serije nego Villa Maria jer je zanimljiva, ima više radnje...Moja frendica kss, zapravo njena sestra zna onog Matiju, a meni tip fakat dobro glumi.Ja jako obožavam krajeve serije ili sapunica.Ako nekaj znate kaj će se dogoditi na kraju ili u slijedećim epizodama, javite.Hvala!!!!

13.04.2005. u 19:52 • 2 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 11.04.2005.

moja (ne)prijateljica

Moja (ne)prijateljica zove se Belma iako ona nema blog, ja je moram spomenuti. Ona i ja imamo slićne ocjene, a ona meni govori da imamo iste i da smo kao jedna osoba, a ja tako ne mislim. Uvjiek se s njom moram posvađati zbog ocijena. Kad ona dobije bolju ocijenu od mene onda me 100puta pita koliko sam dobila,a kad ja dobijem veću ocijenu onda se ne usudi ni pitati koliko sam dobila,a ja kao prava prijateljica je ne pitam 100puta već samo 1.Ona misli da se ja natječem s ocijenama, a to zapravo nije istina.ponekad mislim da mi fakat ide na sve moguće živce u mome tijelu.Mislim da oni koji imaju blog da se slažu samnom da sam ja uvijek njezina žrtva i da ona misli da se samnom može uvijek mjeriti...kaj ne?

11.04.2005. u 19:46 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 10.04.2005.

Linkin park

Linkin park je the best grupa. Prije ih nisam slušala, ali otkad su izdali album "Meteora" slušam ih. Po mom mišljenju oni su najbolja grupa svih vremena. Sviđa mi se njihov album s Jay-z-iem zato jer ja slušam rock i hip hop.Najbolji mi je njihov pjevač Chester zato kaj ima fakat supeeer glas. Od sad ću stalno pratiti njihove albume... Imam njihovu Internet stranicu pa možete otići na nju. Nadam se da i vi slušate Linkin park jer oni su the best!!!!!!!!!!!!

P.S.ako odete na njihovu Internet stranicu javite mi jer me zanima jel vam se sviđa!

10.04.2005. u 12:50 • 8 KomentaraPrint#

subota, 09.04.2005.

POZNATI U GRADU

Danas sam išla u grad s razredom tj.s nekima iz razreda.Išli smo u arheološki muzej i naravno bilo je DOSADNO. Poslije dosadnog muzeja išli smo u McDolnald I BILO JE OK, a netko je od dečkiju prolio colu (mislim da je Štef ili Pače). Nakon toga išli smo u dućane (Terranova, Puma...). U Bogovićevoj su snimali nekaj o.., ma neznam.Vidjeli smo poznate (valjda) ljude, a to su bili: ona kaj vodi najslabiju kariku,severinin bivši Srečko Vargek i što je bilo najzanimljivije Luka Nižetić, a on nas je jedini primjetio i njemu smo pjevale (Mia,Many,Kss,Val,Karolina i ja) "proljeće" i s tim da sam ja prva počela. Mi nismo normalne, a on se okrenuo i smijao, a kad sam počela pjevat kss me počela tuči.POZDRAV LUDIM CURAMA!!!!!!!!!!!!!!

09.04.2005. u 14:30 • 16 KomentaraPrint#

petak, 08.04.2005.

dobar, ali i loš dan

Pitate se zašto dobar, a zašto loš. Dobar zato što smo došli u 11h kući. Suuuuper.loš dan jer je pogreb pape. Tako mi je žao.još moram reći Dunji da izbriše ono da mrzim dečke. Mislim neznam otkud joj ta ideja.Ja nisam lezba. Ona sve sebi umisli i onda to napiše, a jedino neznam s kojom namjerom, neznam kaj je htjela s time postići. To me jako razljutilo.Nadam se da će to pobrisati i ak već mora neka napiše nekaj lijepše. Mi se u početku 6 razreda nismo baš tak družile, a prije jesmo i tad sam mislila da je našem prijateljstvu kraj, ali sam se prevarila. Opet smo počele družiti kao prije tad sam mislila da joj mogu sve svoje tajne reči.. Kad je to napisala u blogu da mrzim dečke, razočarala sam se,nisam mislila da moja frendica može imati tako mišljenje o meni. MOLIM VAS SAVJETUJTE ME,TREBAM LI SE OSLONITI NA NJU IAKO ONAM IMA SLABO MIŠLJENJE O MENI?

08.04.2005. u 11:19 • 12 KomentaraPrint#

četvrtak, 07.04.2005.

PROFESORI

Mislim da se na mojem blogu raspravlja o profesorima. profesorica iz hrvatskog nas fakat muči i traži previše od nas,a profa iz matke je fakat koma i kod nje se može prepisivati pod testovima (samo je to dobro).profesor iz zamljopisa (razrednik) bez komentara,a profesor iz povijesti je fakat suuuper.iz pidure ženska dobro objašnjava......
ok pola profesora i profesorica su koma.

07.04.2005. u 17:37 • 8 KomentaraPrint#

SRO

Mislim da taj srz ili sro (mislim što se mene tiče to je potpuno isto) fakat nemogu trpiti, pogotovo ne razrednika kojem treba pola sat da nekaj kaže.čovječe i da ja njega slušam 3 puta dnevno,ma nema šanse.nije ni čudo kaj su nam se mame išle žaliti kod ravnatelja koji je naravno samo branio razrednika.danas je suuuper dan jer smo imali SAMO 4 SATA,ali najdosadniji sat je bio sro.E,što se tiče sro-a mislim da svi se zafrkavaju,a jedino moj razred i ja moramo slušati našega dosadnog razrednika i njegovo predavanje o nasilju i sl.

p.s. budite sretni ako pod sro-om možete pričati.

07.04.2005. u 12:01 • 9 KomentaraPrint#

srijeda, 06.04.2005.

odbojka

Bila sam s Kiki na utakmici. malo je bilo dosadno,ali ok. pitam ja kiki ko je ono broj 2. i dođe neki "pijani" tip: invanišević.i tak stalno i još se tam dere. a moj tata sad šuška sa papirićem od bombona.joj to me fakat živcira.

06.04.2005. u 19:16 • 8 KomentaraPrint#

evo me opet

hy,evo me opet pod drugim nazivom. iako nisam prva koja ovo piše ali nam je fakat došla nova profa iz teh.,malo dosadno ali ok.jadna ja ova many me fakat gnjavi mislim ko da ja mogu tako brzo pisati.ona sad gleda mtv.heeelp meeee!!!

06.04.2005. u 13:28 • 2 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>



  travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

FORA WEB STRANICE:

Blog.hr
Monitor.hr
Linkin park
iskon
vip
paperdollheaven
goooogle
gmail
lyricsdownload
imageshack
mtv-adria





ABOUT ME:
ime: Tea
godine:13
mjesto stanovanja: Zagreb
pohađam: OŠ Malešnica
razred: 7.d.
stanujem: sa starcima i sisterkom (16.god.)
best friends: kikica, dunjchie, caroline, beljma, ary, folly, mija, mrta-ina, val, krsnikica, damagay, anthony, megle, štef....
od glazbe slušam:Linkin park,white stripes,system of a down,him,cranberries,nightwish, exodus, Guns n` roses, the rasmus, metallica...
volim: my all family, a pogotovo svoju najdražu sestričnu doky, frendice, frendove, LP, muziku, net, comp, svoje slike na comp-u, zagreb, svoj i-pod, svoj mob, vodu, čitati sisterki poruke, razgovarati s njezinim dečkom, svoju LP majicu, crnu boju, moj lood razred, riješavati osmosmjerke, gledati tv
mrzim: bahate, umišljene, neugodne ljudove, školu (a u nekim slučajevima, koji su rijetki, volim), britney, vesnu pisarović, ivanu brkić, učiti (a tko voli), kad je netko živčan, mrzovoljan...bla, bla

visina: 168cm
velika sam fanica: LP-a!

Free Site Counter
Free Site Counter





Image Hosted by ImageShack.us

MOJ IZBOR BLOGOVA:

LJUDOVI KOJE POZNAJEM:
blog od moje sestrične i mene
ariel
folly
Seba
tušakica
suljić
truerockgirl69
MAX
kosjenka
egipćanka
vedrana
vanda
d(a)rky




LPfanovi:)

Me, Myself and I
LPgirl
papercut9
LP_queen


OSTALI COOL BLOGOVI:
mirela-zecica
tinA
olly
punk djevojčica
devil ary
Vampririca s krilima
just girl
hello
646,757(vampirequeen)
Tea:)
dark girl
metalka
rasta
tv kritičar
vedran
abas
inspiredsoul
Minna
girl from dark
† majaa † ®
++___petra____++
crvena
hella
blondie
Fuffy (ca) =)



Image Hosted by ImageShack.us



HELENA-MY CHEMICAL ROMANCE:




MY CHEMICAL ROMANCE lyrics



Slikice moje najdraže grupe:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us