subota, 17.11.2018.

Apsolutno nefunkcioniranje državnog aparata

U ovoj državi ne postoji niti jedno jedincato državno tijelo koje radi svoj posao, osim Ministarstva zdravstva!!!

Bilo kome drugom da pišeš, neće ti odgovoriti, ili ti odgovori linkom ili e-adresom na drugo tijelo, koje zatim šuti, ni be ni mu... Sukladno Zakonu o općem upravnom postupku, nenadležno tijelo bi moralo samo proslijediti dopis nadležnom tijelu, a ne vratiti lopticu građanima. Građaninu bi se morao vratiti riješen odgovor, bez obzira tko ga unutar državnog aparata dalje rješavao.

Neka državna tijela na svojim web stranicama uopće nemaju kontakt obrasce za popunjavanje prijava direktno na web-u, već moraš otići sa stranice i ići u e-mail da bi im napisao mail, na koji katkad neće ni odgovoriti.

Halooooo, ovo je treći milenijum, svaka šuša zna složiti kontakt obrazac!!! Što rade vaši informatičari??? (A možda vam je u interesu da ga nemate, manje posla!!!)

Ali što reći o državnom aparatu u zemlji u kojoj je čak i sabornica PRAZNA???

Nije ni čudno što iz ovakve neuređene države svi odlaze!!!- 10:09 - Reci nešto lijepo (24) - Isprintaj - #


ponedjeljak, 05.11.2018.

Inverzija

Predragi u Kristu!

Mir i Božji blagoslov Vam!Ilustracija s neta

inverzija (lat. inversio).

1. Preokretanje normalnoga redoslijeda, premetanje, okretanje, obrtanje; obrat, preokret.

Izvor:


Kad gledam sve hrvatske upsss jugoslovenske medije u Hrvatskoj, pratim ih kao u ogledalu. Kad kažu da je nešto crno, onda 1000% znam da je bijelo i obratno.

Pa kad mediji, poput gladnih pasa, ovih dana napadaju Kolindu zbog neodlaska na Marakeški sporazum, onda sam 1000% uvjerena da nam Plenković i Pejčinović Burić opet pokušavaju podmjestiti kukavičje jaje, poput Istanbulske konvencije.

Da su mediji kojim slučajem napali Pejčinović Burić, znala bih da je Marakeški ok. No nisu.

Obzirom da nam mediji ovih dana u paštete podmeću Daliju Orešković (koja je kod Stankovića izjavila da želi izbaciti vjeronauk iz škole, u zemlji u kojoj se Katolicima izjasnilo cca 90% stanovništva), znači da treba glasovati upravo suprotno, protiv Dalije Orešković.

Da bi se na predstojećim izborima donijela politički ispravna odluka u interesu Hrvatske, dovoljno je pratiti vijesti u inverziji.Dragi Bog blagoslovio i kroz život vodio svakog onog koji kroči na moj blog!- 20:09 - Reci nešto lijepo (53) - Isprintaj - #