ponedjeljak, 28.03.2016.

Premijer je SDP-ov čovjek

Već neko vrijeme mislim da je premijer Tim Orešković ubačeni SDP-ov čovjek. Postao mi je sumnjiv, nakon što je kontrirao Predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, ignorirajući njen zahtjev za smjenom čovjeka u kojeg više nije imala povjerenja. Predugo je trajalo to ignoriranje, a da ne bi bilo znakovito.

Najnoviji potez je kadroviranje SDP-ovaca u Vladu Republike Hrvatske, pokraj svih stručnih ljudi, kojima HDZ raspolaže. Pustimo na stranu to što je na svim ključnim mjestima u svim resorima državnih službi zadržao rukovodeći SDP-ov kadar, no, sada i za savjetnike ministara uzima SDP-ovce.

Jutarnji list piše da je to nezamislivo i da su SDP-ovci u šoku nakon što je njihov član Mikel Čivljak ušao u Vladu Tima Oreškovića kao pomoćnik HDZ-ova ministra gospodarstva. Koliko li su tek HDZ-ovi birači u šoku? SDP-ovi birači su barem glasovali za SDP-ovce, a HDZ-ovi birači su očito zlorabljeni, jer je i njihov glas očito otišao SDP-ovom kadru! Taj kurveraj koji se događa na hrvatskoj političkoj sceni je bez premca. Očito se korupcija uvukla u sam vrh države, jer kako objasniti da nitko od stručnih HDZ-ovaca nije dobio mjesto u vladi HDZ-a, a dobio ga je tamo neki nepoznati SDP-ovac. Postavlja se pitanje o čemu se tu onda zapravo radi?

Jedno je potpuno jasno, a to je da nikada više neću glasovati za HDZ, ako netko nakon ovoga ne makne Tima Oreškovića s vlasti!

- 15:40 - Reci nešto lijepo (48) - Isprintaj - #