subota, 05.03.2016.

Umobolna vlast

Večernji list javlja da je premijer Tihomir Orešković za glavnog savjetnika izabrao Jakšu Puljiza, SDP-ovog tj. Grčićevog savjetnika.

Taj premijerov savjetnik je s Grčićem odrađivao toliko ozbiljne poslove na kordinaciji EU fondova, da je Hrvatska iz EU fondova izvukla najmanje novca, koji joj je bio na raspolaganju, od svih ostalih zemalja. Taj čovjek će i dalje nadzirati procese povlačenja novca iz europskih fondova.

Gospodine Oreškoviću!

Teška je bezobraština staviti na tako važnu poziciju SDP-ovog čovjeka, uza sve one HDZ-ove stručnjake, kojih itekako ima između 200.000 članova HDZ-a, a da ne govorim koliko još simpatizera HDZ-a, a koji bi odlično obavili taj posao. Sve ste njih izvrijeđali ovim svojim bezobraznim potezom! Sram vas bilo! Da je SDP znao povlačiti sredstva iz europskih fondova, ne bismo bili zadnji po gospodarstvu, a SDP ne bi niti bio smijenjen s vlasti. Poruka koju ste ovim potezom poslali svom članstvu je katastrofalna! Fuj.


Jadna zemljo, na što li si spala! Niti na demokratskim izborima nisi sposobna smijeniti vlast koja ne valja i izabrati nekoga tko će nešto za tebe učiniti. Glavno da mi Europskoj uniji plaćamo enormne članarine i da nesposobnjakovići izvlače ogromne plaće!


Žao mi je što sam dala svoj glas na izborima HDZ-u, jer HDZ ne cijeni svoje stručnjake i povjerenje daje nestranačkim, ali ipak SDP-ovcima. Iz ovog Tihomirovog poteza se vidi da Tihomir nije nevinašce, kakvim se prikazivao, već da je politika bila i ostala kurva. Nakon ovog poteza HDZ više neće dobiti moj glas na nijednim izborima! A kako sada stvari stoje, novi parlamentarni izbori će vrlo brzo!

Fuuuujjjjjjj

- 17:37 - Reci nešto lijepo (45) - Isprintaj - #