nedjelja, 23.02.2014.

Bezobrazno veliki porez

Možda bi ova vlast, koja nema sluha za ništa i nikoga, ipak mogla razmotriti da se smanji tv-pretplata s nepristojnih 80,00 kn na pristojnih 40,00 kn. Vrijeme je da se i na televiziji konačno shvati da u državi vlada ogromna kriza i da nema novaca ni za ono najnužnije! Bezobrazno je i bezobzirno da jedna tv-kuća uzima toliki iznos novca, koliko košta mjesečna potrošnja vode za kućanstvo od nekoliko osoba! Voda ipak znači život i bez nje se ne može, a bez televizije itekako može.

Možda bi u duhu posvemašnjeg rezanja troškova, javna kuća trebala ukinuti dva od četiri programa i svesti se na jedan ili dva, što je sasvim dostatno za izvršenje javne zadaće javnog servisa!

Zanimljivo je kako se nitko od saborskih zastupnika ne usudi dirnuti u osinje gnijezdo, u strahu za vlastite pozicije, da ne velim dupe! Jer zna se što znači doći na tapet glavnog medija u državi! Kad mu je sabor omogućio nezasluženi monopol!

No, kao što rekoh, kriza je i treba rezati troškove. Režu se svima, pa zašto ne bi i njima?!- 18:57 - Reci nešto lijepo (21) - Isprintaj - #


subota, 01.02.2014.

KokošinjacSvaki pravi glavni pijetao u kokošinjcu podredit će sve što treba koki koja nosi jajca.

Kod nas pak jalove koke rade o glavi jedinoj koki koja nosi jajca. Očekuje se potez glavnog pijetla. Vjerojatno pogrešan potez, jer glavni pijetao zbog glasnog kokodakanja jalovih, misli da jedna koka, koja nosi jajca, ne čini proljeće i da ima mlađih koka.

No ovo nije jedna koka, to je jedina koka u kokošinjcu koja ne kokodače, već nosi jajca.

Kad glavni pijetao podlegne kokodakanju i konačno da skuhati jedinu koku koja nosi jajca, jalove koke shvatit će da su ostale bez koke koja jedina nosi jajca i bit će to kraj kokošinjca. Nitko ne treba kokošinjac bez jajca!P.s. svaka sličnost s trenutnim neverama na blog.hru je slučajna!!
- 19:12 - Reci nešto lijepo (26) - Isprintaj - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>