petak, 08.11.2013.

Zašto ZAGlasovanjem "protiv" otvara se pandorina kutija, u kojoj se nalazi sljedeći potez: brisanje iz uporabe naziva: otac i majka, te umjesto toga uvođenje naziva: roditelj1 i roditelj2. Nakon toga doći će do spora tko će biti taj roditelj1, a tko roditelj2. Zašto bi npr. roditelj1 bio otac, a roditelj2 majka, ili obratno. Ovako je potpuno jasno tko je mama, a tko tata. Uskoro bi se pod pojmom braka pronašla i zajednica dva muškarca i jedne žene ili jedne žene i dva muškarca. Pet žena i jednog muškarca....Poznato?! Još samo da se ozakoni i harem i sve pet. A tu se govori da su zagovornici obitelji primitivni. Ma nemoj!

Nitko nema ništa protiv homoseksualne zajednice muškarca i muškarca, ili žene i žene. No takvom odnosu treba jednostavno dodijeliti neko drugo ime i kraj priče. U tom njihovom odnosu, neka se slobodno nazivaju roditelj1 i roditelj2, ako uspiju roditi dijete. Nas ostale neka puste na miru. Njihovo forsiranje naziva brak, zapravo je najobičnije ograničavanje tisućljećima stjecanog prava heteroseksualaca da svoju zajednicu muškarca i žene nazivaju brakom, a sebe mamom i tatom! Nije li takvo ograničavanje stečenih prava zapravo diskriminacija i ugnjetavanje heteroseksualaca od strane homoseksualne manjine?! Naravno da jest! A rješenje je jednostavno, neka si izmisle naziv za svoju životnu zajednicu i kraj priče!
Osim toga, odavno je nastupila zastara za mijenanje rečenice "brak je zajednica žene i muškarca"! ZASTARA!

Na koncu konca, gledali smo večeras i Crocopa u vatrenom odnosu s onim Rusom, u kojem ga je Rus najprije dobro povaljao ispod sebe, nekoliko minuta proveo u njegovom zagrljaju, a zatim potukao u roku od pet minuta, pa smo preživjeli te eksplicitne scene klinča između dva macho muškarca. Eksplicitne scene dvojice muškaraca u zagrljaju, nakon ovog večeras, sasvim sigurno više nikoga ne bi iznenadile.
Dakle, homoseksualci jednostavno mogu izabrati neki novi naziv za svoju zajednicu i prestati više ugnjetavati heteroseksualce. U ovoj državi je postalo pravo pomodarstvo da stalno nekakva manjina ugnjetava većinu, na svim poljima društvenog života!

Te salata, te ćirilica, te ukidanje braka kao zajednice žene i muškarca... što je sljedeće?


- 22:40 - Reci nešto lijepo (74) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>