četvrtak, 24.10.2013.

Tamo nisu čista posla!Na toj autocesti uistinu nisu čista posla. U jednim novinama stavili su statistiku nesreća koje su se tamo dogodile u zadnjih nekoliko godina.

Moje iskustvo je s tim dijelom autoceste također bilo vrlo ružno, iako nije završilo nezgodom. Vozila sam iz Slavonije kući i u predivnom danu, na autocesti bez ikakvih vidljivih izbočina, potpuno suhoj i ravnoj, pri nevelikoj brzini, odjednom mi je auto počeo izmicati lijevo-desno. Nisam znala što se događa. Na svu sreću nije bilo drugih sudionika u prometu, a cesta široka i ravna, tako da je to prošlo s mojim velikim upitnikom nad glavom. I danas se pitam što se to tamo zapravo događalo.

I to ne jednom.

Ono što mi pada na pamet je da je moguće da u dubini postoji neki izvor negativnog magnetizma, a automobili su od metala, pa je moguće da taj izvor magnetizma gura vozilo lijevo - desno, nastojeći ga odbaciti što dalje od sebe. Bilo bi zanimljivo kad bi u ovoj državi postojao netko tko bi to znanstveno istražio.

Naime, čisto sumnjam da to ima ikakve veze s priviđenjima, koja su navodno vidjeli neki vozači... iako, kao znanstvenica, ostavljam sve opcije otvorenima....jer su naši umovi još uvijek nedorasli mnogim pojavama koje se zbivaju u svijetu i šire...no ono što se danas čini kao iluzija, sutra će već imati neki znanstveni dokaz i biti objašnjeno...tako i možebitni duhovi onkraj autoceste.

Drugo što mi pada na pamet je da možda netko i odozgo ili pak odozdo, netko sasvim stvaran, utječe s kakvog satelita na promet automobilima na tlu.

Ima tih satelita more i tko zna čemu sve služe, kad malo-malo slete s neba jer im je navodno nestalo goriva.

Ovih dana, najavljuju, past će novi "autobus" na zemlju. Zanimljivo je kako znaju satelit instalirati na nebo, ali kad ga treba sigurno spustiti na zemlju, tobože ne mogu procijeniti putanju kojom će pasti, iako postoji silna kompjutorska tehnologija pomoću koje znaju da je tamo negdje umrla neka zvijezda prije milijardi i milijardi godina.

Btw. zanimljiva je šutnja medija u svezi havarije u Krškom! Valjda čekaju, kao onda s Černobilom, da svi dobro pokisnu. O jodu ni zuc. Skupo im.- 17:32 - Reci nešto lijepo (12) - Isprintaj - #