< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Srpanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (6)
Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (5)
Studeni 2006 (12)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


{design made by: Jinxie™}

Linkovi

Viktoriju imate...
...Martina...
Tijana =)
Lana
Tonka






Opis mog bloga:





Nešto što se ne može vidjeti svaki dan!

O Meni:

Ime: Leo

Prezime: D...

Razred: 7.a

Škola: O.Š.Đure Deželića

Moj Msn: stefan222@hotmail.co.uk

Hobi: sviranje gitare, slušanje muzike.

Naj jelo: Pizza, Busni ćevapi (hehe)...

Naj piće: kava, Limunada...

Naj grupa: Linkin Park, Limp Bizkit, itd...Nu metal =)

Frendovi: Kiki, Joža, Floki, Šiljo, Vale, svi oni koji me smatraju prijateljima (neda mi se
nabrajat)...

Umjetničko ime: Stefan Frank

Naj serija: CSI, 24, Mr. Bean...

Naj film: Mr. Bean,2fast 2furious...

Naj predmet: Veliki Odmor

Naj učiteljica: Nema je

Nadimci: Ljeo, Lejči...

Naj Glumac: Rowan Antkinson

Naj Boja: Žuta

Ljubimci: Muki (patuljasti kunić), Kitty (mačka)

Moj mob: Sony ericsson w750i ;)

srijeda, 18.04.2007.

Nirvana

okkkkkkkkk!
Evo mene
nakon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugog vremena.
Malo je ovo scaaaaaaaaaaaary kaj ću vam ja napisat, možda i nije, možda će nekima ovo biti usrana glupost, ali mene boli briga. SSSSSSSSSSVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LLLLLLLLJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTT
EEEELLLLLLLJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIII NNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR
VVVVVVVVVAAAAAAAANNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE... NE ĆITAJTE OVOnononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononozalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzaliven
okkkk!
OVDJE POČINJEMO!
Evo vam za početak nešto o njima (s wikipedije):

Nirvana je bio svjetski poznat i popularan američki glazbeni band, začetnik grunge smjera u glazbi.

Sa svojim singlom 'Smells Like Teen Spirit' sa albuma 'Nevermind' (1991.), 'Nirvana' je postala svjetski poznat band, a osnovana je 1987. godine u Seattleu.

Druge grunge grupe iz Seattlea kao što su Alice in Chains, Pearl Jam i Soundgarden su isto tako stekle veliku slušanost, tako da je u vrijeme 1990-tih godina rock ponovno postao jedan od dominantnih smjerova po popularnosti u modernoj glazbi.

Frontman grupe 'Nirvana', Kurt Cobain je bio karizmatična ličnost te svojevrstan 'glasnogovornik generacije'. Cobain je bio osnovna pokretačka snaga, ali i uzrok raspada 'Nirvane'. Nedugo nakon posljednjeg koncerta održanog u Rimu 1994. godine, Cobain je izvršio samoubojstvo ustrijelivši se puškom u glavu.

'Nirvana' je svojevrsni fenomen u glazbi, specifičan po tome što je postao izuzetno popularan u godinama koje dolaze po orginalnim, ali i po novoizdanim radovima do osam i više godina nakon smrti samog Cobaina i raspada banda. Naime, 'Nirvana' i Kurt Cobain su u relativno kratkom periodu glazbene aktivnosti bili izuzetno produktivni i snimili velik broj radova od koji neki nisu ušli u završne verzije albuma iz tih godina, već su se našli na kasnijim izdanjima i reizdanjima.


E sada: gledajte !!!ovo!!!:

Najpoznatija postava [uredi]

* Kurt Cobain - vokali, gitara (1987–1994)
* Krist Novoselic - bas (1987–1994)
* Dave Grohl - bubnjevi (1990–1994)
Jel vam tu nekaj poznato?????????
Ako niste skužili svi su umrijeli godine u koji idu skoro svi šestaši '07 godine.


Ovo je još bolje:

Jeste li znali da se Kurt upucao sačmaricom na 5. travanj, A 8.4.1994 PROGLAŠEN JE MRTVIM, A TO JE DATUM MOG ROĐENJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8.4.1994.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangcoolcoolcoolroflrolleyesrolleyeswinkwinkyesnonononononutnaughtymouthwashmouthwashmadheadbanggreedydeadburninmadburninmadbangbangbangbangpartypartypartysmokinsmokinsmokinthumbupthumbupthumbupwavewavecerekcerekcerekcerekcerekblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablazijevzijevzijevzijevzalivenzalivenzalivenhrvatskazujozujozujosmijehsmijehsmijehsmijehsmijehpuknucupuknucupuknucupuknucupuknucunjaminjaminjaminjaminjaminamcornamcornamcormahmahmahmahludludludludludhrvatskahrvatskahrvatskahrvatskazujozujozujozujozujozujopartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartythumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupbangbangbangburninmadburninmadgreedygreedyheadbangheadbangheadbangmadmouthwashmouthwashnaughtynaughtynutnutnonononaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynonoeekmouthwashmouthwashmouthwashnononaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughty

~ 20:41 ~
Ye$/N0 --- 32 commentar/a --- [L]P | #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.