*NOVI SEKS U PAROVIMA !, - Stranica za upoznavanje

srijeda , 26.12.2018.

Parovi










Click here: *NOVI SEKS U PAROVIMA !,






Samo odaberite par i pozovite ih! Ako ste par za druzenje, molimo Vas da vodite računa o diskreciji, svojoj i parova sa kojima komunicirate. Na snimcima je možete videti u vreloj akciji sa učesnikom rijalitija Mladenom Vuletićem.



*NOVI SEKS U PAROVIMA !,

Svi svingeri oglasili su se ostavivši kontakt telefone, koji su odmah vidljivi i potpuno besplatni za sve posetioce. Toliko su bili žestoki da su zamalo polomili krevet.



*NOVI SEKS U PAROVIMA !,

Zabava - Moze se javiti i usamljena dama 40-55 koja zeli diskretno lepo uzbudljivo druzenje bez nadoknade a i nesto vise bi moglo da se desi.



*NOVI SEKS U PAROVIMA !,

Oni su rešili da odgovore na jednu od najtežih glasina iz Kaluđeričke sapunice Subotić-Pantović-Čabarkapa i zato su ga upitali: - Da li je istina da je Aleksandra Subotić vaša ćerka? Takav naslov prodaje sve novine - rekao je on. Srboljub je, pokazao je poligraf, i na ovo poslednje pitanje dao istinit odgovor, kao i na ostalih 20. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



Farma 7 - Seks Marija Ana i Filip
Mogla bi da se javi i neka klinka ako zeli. Molimo korisnike da se pridrzavaju pravilnika portala, da oglase postavljaju u odgovarajuce kategorije, zbog nepostovanja istih pravila doci ce do suspendovanja naloga. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Napomena: Aktivacija novih korisnika vrsi se od strane administratora u roku od 24h. Ako ste par za druzenje, molimo Vas da vodite računa o diskreciji, svojoj i parova sa kojima komunicirate. Meni je čak bilo njega žao jer je on bio žrtva svega. Opciono je koriscenje vaucera za PICE 10e 4 pica po izboru …. Prešao je u od najvećih klubova u Aziji... Moze se javiti i usamljena dama 40-55 koja zeli diskretno lepo uzbudljivo druzenje bez nadoknade a i nesto vise bi moglo da se desi. Oglasi se postavljaju automatski u roku od samo nekoliko sekundi.

[Oglasi Trogir Osobni kontakti(4. strana) |Osobni kontakti vinkovci|Serija seks i grad]






Oznake: Parovi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.