Brza i laka zarada putem internta

nedjelja, 30.09.2007.

Želite zaraditi pristojan džeparac?

Svi uvijek tragamo za novcem i načinom na koji ćemo najlakše doći do njega, jer novca, po običaju, nikad dosta.
Jedan od načina kojim možemo doći do solidne svote uz malo truda je internet - samo ga treba znati iskoristiti. Za zaradu na internetu potrebno je pasivno poznavanje engleskog jezika (yes, no, cancel, ok, log in...), malo volje i programčić koji će vam svaki trenutak na internetu pretvoriti u koji dolar.
Privlačna pomisao, zar ne?
No, još uvijek ste sumnjičavi?! Iz svog primjera vam mogu reći da sam instalirao jedan takav program prije mjesec dana, zove se "Cashfiesta", i ne mogu se požaliti na njega. Sakupio sam oko 22.000 bodova što je oko 22$. Nije loše, zar ne?
Ne morate ništa platiti, dati broj svoje kreditne kartice, čitati gomilu e-mailova koji vam stižu na e-mail adresu, niti klikati na sumnjive vam stranice. Sve što je potrebno je logirati se i skinuti njihov programčić (nekoliko KB). Skidanje traje maksimalno 2 minute. Kad ga instalirate, uključite ga i surfate internetom kao da ga ni nema. Jedini uvjet za zaradu je da maleni Meksikanac u čošku mora neprekidno hodati jer samo na taj način sakupljate bodove. Ukoliko zaspi, samo dođete mišem na njega, bez klikanja, osim ako vam isključivo ne piše da morate kliknuti na njega. U prosjeku, za 1000 bodova dobivate 1$. Svakih 5 sekundi provedenih na internetu dobijete 1 bod, tako da ćete bez problema skupiti nekoliko tisuća bodova. Dodatne bodove možete sakupiti tako što se preko vas registriraju i vaši prijatelji. U takvoj situaciji, svi su u dobitku - vaš prijatelji, ali i vi. Vi dobivate 50% od bodova koje su sakupili vaši prijatelji, što se naravno nadodaje na vaše postojeće bodove, a i samim time veća vam je zarada. Ne zaboravite, što se više prijatelja i drugih osoba registrira preko vas, veća vam je zarada!
Prijatelje možete pozvati tako da kliknete na opciju "Refer your friends", upišete njihovu e-mail adresu i pošaljete im kratak tekst (koji je već napisan) u kojem je objašnjen način rada ovog programa.
Opcija "Referals" prikazuje koliko se osoba registriralo preko vas.
Nadam se da sam vam barem približno uspio dočarati kako se na internetu može zaraditi pristojan džeparac u samo mjesec dana uz stvarno malo truda i puno zabave. Ne veseli li vas pomisao da na već postojeći novac možete dodati još 50 - 100 kuna. Ako vam je to malo, barem ćete imati za nekoliko kava kojima ćete počastiti prijatelje koji su se registrirali preko vas.
Kao student ekonomije, savjetujem vam da uvijek krenete sa malim ulaganjima koja nose sigurnu dobit, nego sa velikim sa kojima ste na "sve ili ništa". I sam sam sumnjičav prema programima koji nude zaradu od nekoliko tisuća kuna dnevno, stoga vam preporučam da idete korak po korak sa programima koji pružaju solidnu, ali sigurnu zaradu.

Logirajte se OVDJE

Dobrodošli u svijet sigurne zarade!

Vaš Savjetnik.

- 13:54 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 25.09.2007.

Linije 060, 061, 062


Stvarno zaraditi novac bez rada može se s 060-telefonskom službom . Svaki puta kada zazvoni telefon, zazvoni i u vašem novčaniku! I pri tome čak ne morate posegnuti niti za slušalicom jer takozvana telefonska sekretarica obavlja sav posao za Vas! Kako to može biti? Sigurno ste u posljednje vrijeme već primijetili da posvuda možete pronaći takve oglase za telefonske usluge od dnevnih novina do stručnih i specijaliziranih časopisa. Odaberete određeni navedeni broj koji uvijek počinje s 060,061,062 i čujete ljubavne uzdisaje, možete sudjelovati u nagradnim igrama ili doći do informacija itd. Većinom svakih nekoliko sekundi brojač impulsa pozivatelja odbrojava novu telefonsku jedinicu. Taj dohodak od impulsa dijele međusobno T-com i pružatelj usluge pri ćemu T-com utjerava impulse putem telefonskog računa (dakle bez utroška i gotovo nikakvog rizika što se tiče ponuđača telefonske usluge). Takvu uslugu s telefonskim brojem 060 se nakon završetka faze testiranja može svatko ugraditi, tako|er i kao malo poduzeće. Pretpostavke: najmanji početni kapital od 5.000 kuna i ideja za dobru uslugu. Tko želi više informacija neka posjeti http://t-com.hr gdje će naći puno više informacija o tome kako pokrenti posao.
Jedan moj poznanik pokrenuo je evidenciju nezaposlenih osoba i posloprimaca. U nekoliko mjeseci zaradio je 50.000,00 Kn, jer je u Hrvatskoj veliki broj nezaposlenih a i jako veliki broj nezadovoljnih radnika koji žele prijeći na drugo radno mjesto. Mudra ideja Vas može učiniti tako bogatim da nikada više nećete morati raditi.

- 10:54 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.09.2007.

AGLOCO

Ako provodiš više od 5 sati mjesečno na Internetu, naplati to vrijeme.
Prijavi se u Agloco!
Kako to radi? Klineš OVDJE i registriraš se. Sredinom ovoga mjeseca će doći viewbar koji će se
trebati instalirat i koji će vam stajat u dnu ekrana ( ovako će to izgledat )
i trebaš ga imati upaljenog 5 sati u mjesecu dok se nalaziš na
Internetu. Nakon tih 5 sati možeš ga ugasit do sljedećeg mjeseca a sve
sate pratiš na svome računu kada se logiraš. Ovo nije samo još jedan u
nizu pokušaja Internet zarade, ovo je sasvim legalno što je čak i Bill
Gates prokomentirao da dolazi nova era Internet zarade. Za sada nije
još tako jako prošireno jer servis zapravo još nije niti počeo sa
radom (počinje najkasnije 15.04), ali kada krenu stizati prvi čekovi
svi će se logirat i samo će vam biti žao što se niste ranije
registrirali. Agloco će postat nešto kao Google! Zato nemoj čekat,
prijavi se putem OVOG linka i uvjeri se da Internet zarada postoji.

- 18:33 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Što je Agloco?

Što je AGLOCO™?
To je sistem koji spaja oglašavače i online prodavače na malo sa njihovim potencijalnim kupcima – korisnicima interneta.

Kako da ja zaradim?
Postanite član, downloadajte Viewbar™ i surfajte kao i do sada!
Viewbar™ će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Biti ćete plaćeni za svaki sat u kojem je Viewbar™ uključen dok surfate (u početku do pet sati mjesečno). Ali ovo nije jedini način da zaradite, jer ćete dobiti postotak za surfanje vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruže AGLOCO preko vas. Neka se što više ljudi prijavi preko vas, jer ćete na taj način zaraditi vše.

Kako da pozovem prijatelje da se prijave u AGLOCO™?
Kada se uključite u AGLOCO™, primit ćete vas ID i vaš vlastiti link za pristupanje AGLOCO™. Vaši prijatelji samo trebaju pratiti taj link i preko njega se prijaviti. Tako ćete zaraditi više sa svakim prijateljem koga uputite. Čak ćete prikupiti profit za prijatelje vaših prijatelja, sve do petog nivoa.

AGLOCO je osnovan od strane 15 ljudi, uključujuci 8 Stanford MBA, koji imaju partnere na Sveučilištima kao što su Stanford, Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.

Pa odakle novac dolazi?
AGLOCO™ zarađuje novac za svoje korisnike tako što prodaje reklame koje se prikazuju na Viewbar™, kroz različite podružne programe i redirekcije na tražilice.

Sličan sistem je već postojao 2000. godine, ali je doživio slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta te nedostatka modernih marketiških sistema. Bio je ispred svog vremena. Pored svega, ipak je isplatio vise od 100 milijuna $ svojim korisnicima.

Kako da se prijavim?
Sve što trebate učiniti, je da kliknete OVDJE, upišete svoje podatke, skinete Viewbar™* te počnete surfati!
Viewbar™ će biti dostupan za download u veljači 2007. Svi AGLOCO™ članovi o tome će biti obavješteni e-mailom.

Kako to radi?
Osnivači AGLOCO™ su se ugledali na različite besplatne Internet servise, kao što su YouTube, MySpace, itd.

Oni nude svojim korisnicima određene povlastice (kao besplatno skidanje videa). Na taj način, ove stranice mogu prikupiti veliku količinu informacija o svojim korisnicima te njihovim navikama. Npr. YouTube vrijedi 1,65 milijardi $ upravo zbog svoje multi-milijunske korisničke baze podataka.

AGLOCO™ u potpunosti posjeduju njegovi korisnici (dionice će se prodavati na Londonskoj burzi) i vođen je od strane profesionalne grupe poduzetnika i menagera. AGLOCO™ vodi ovaj koncept čak dalje: Njegovi menageri nisu stvarno zaposleni u AGLOCO, već u manjim kompanijama koje puni AGLOCO sa 10% mjesečnih prihoda za utrošak odrzavanja AGLOCO-a u pogonu. Na ovaj način korisnici uvijek dobivaju: bilo da se prihodi povećaju ili da se vrijednost same kompanije poveća.

Kako AGLOCO™ stvara novac za svoje članove?
Svaki put kada koristite Viewbar™ da bi ste pretražili Internet, AGLOCO zaradi novac od strane pretraživača. Npr. Google placa u prosjeku 0.10$ za svako pretraživanje koje je povezno sa ovom tražilicom.

Viewbar™ prikazuje reklame koje su bazirane na stranicama koje vi posjećujete. Kada kliknete na reklamu i učinite kupovinu, AGLOCO prima napojnicu, koju prosljeđujemo na naše članove. Molim Vas da zapazite: Individualni članovi ne dobivaju nikakvu kompenziju za klikanje na reklamu u Viewbaru™.

Mnoge ozbiljne maloprodaje plaćaju provizije kada uputite kupca koji nešto kupuje. AGLOCO skuplja te provizije te prenosi ih na svoje članove. Npr. Amazon plaća 8.5% provizije većini webstranica koje upućuju kupce na ovu adresu te ima nekoliko ugovora na čak i veće postotke. Što je veća AGLOCO zajednica bolja provizija se može isposlovati za članove.

Brojne software kompanije plaćaju webstranicama zbog podsjećanja da skidaju nova softwerska izdanja (npr. Adobe’s Flash i Acrobat Reader software), te probne verzije novih programa. Članovi AGLOCO-a ne samo da dobivaju pristup najnovijem cool software-u, već su za to i plaćeni!

Mnogi online provideri usluga će gledati na AGLOCO zajednicu kao izvor novih i aktivnih korisnika za njihove usluge. Npr. eBay, Skype, i PayPal, između ostalih, svi plaćaju ljudima koji će za njih regrutirati nove aktivne korisnike.

Instalirajte OVAJ program, a ukoliko njime niste zadovoljni, jednostavno ga izbrišite sa svog računala.

Isplati se pokušati, a da se pritom ništa ne izgubi!

- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • O sitnicama koje čine život kvalitetnijim, boljim i ugodnijim


Linkovi

Baneri

Promovirajte svoj blog