Brza i laka zarada putem internta

ponedjeljak, 10.09.2007.

Što je Agloco?

Što je AGLOCO™?
To je sistem koji spaja oglašavače i online prodavače na malo sa njihovim potencijalnim kupcima – korisnicima interneta.

Kako da ja zaradim?
Postanite član, downloadajte Viewbar™ i surfajte kao i do sada!
Viewbar™ će nadgledati vaše surfanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Biti ćete plaćeni za svaki sat u kojem je Viewbar™ uključen dok surfate (u početku do pet sati mjesečno). Ali ovo nije jedini način da zaradite, jer ćete dobiti postotak za surfanje vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruže AGLOCO preko vas. Neka se što više ljudi prijavi preko vas, jer ćete na taj način zaraditi vše.

Kako da pozovem prijatelje da se prijave u AGLOCO™?
Kada se uključite u AGLOCO™, primit ćete vas ID i vaš vlastiti link za pristupanje AGLOCO™. Vaši prijatelji samo trebaju pratiti taj link i preko njega se prijaviti. Tako ćete zaraditi više sa svakim prijateljem koga uputite. Čak ćete prikupiti profit za prijatelje vaših prijatelja, sve do petog nivoa.

AGLOCO je osnovan od strane 15 ljudi, uključujuci 8 Stanford MBA, koji imaju partnere na Sveučilištima kao što su Stanford, Michigan, itd. te kompanijama kao sto su IBM te Wikia.

Pa odakle novac dolazi?
AGLOCO™ zarađuje novac za svoje korisnike tako što prodaje reklame koje se prikazuju na Viewbar™, kroz različite podružne programe i redirekcije na tražilice.

Sličan sistem je već postojao 2000. godine, ali je doživio slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta te nedostatka modernih marketiških sistema. Bio je ispred svog vremena. Pored svega, ipak je isplatio vise od 100 milijuna $ svojim korisnicima.

Kako da se prijavim?
Sve što trebate učiniti, je da kliknete OVDJE, upišete svoje podatke, skinete Viewbar™* te počnete surfati!
Viewbar™ će biti dostupan za download u veljači 2007. Svi AGLOCO™ članovi o tome će biti obavješteni e-mailom.

Kako to radi?
Osnivači AGLOCO™ su se ugledali na različite besplatne Internet servise, kao što su YouTube, MySpace, itd.

Oni nude svojim korisnicima određene povlastice (kao besplatno skidanje videa). Na taj način, ove stranice mogu prikupiti veliku količinu informacija o svojim korisnicima te njihovim navikama. Npr. YouTube vrijedi 1,65 milijardi $ upravo zbog svoje multi-milijunske korisničke baze podataka.

AGLOCO™ u potpunosti posjeduju njegovi korisnici (dionice će se prodavati na Londonskoj burzi) i vođen je od strane profesionalne grupe poduzetnika i menagera. AGLOCO™ vodi ovaj koncept čak dalje: Njegovi menageri nisu stvarno zaposleni u AGLOCO, već u manjim kompanijama koje puni AGLOCO sa 10% mjesečnih prihoda za utrošak odrzavanja AGLOCO-a u pogonu. Na ovaj način korisnici uvijek dobivaju: bilo da se prihodi povećaju ili da se vrijednost same kompanije poveća.

Kako AGLOCO™ stvara novac za svoje članove?
Svaki put kada koristite Viewbar™ da bi ste pretražili Internet, AGLOCO zaradi novac od strane pretraživača. Npr. Google placa u prosjeku 0.10$ za svako pretraživanje koje je povezno sa ovom tražilicom.

Viewbar™ prikazuje reklame koje su bazirane na stranicama koje vi posjećujete. Kada kliknete na reklamu i učinite kupovinu, AGLOCO prima napojnicu, koju prosljeđujemo na naše članove. Molim Vas da zapazite: Individualni članovi ne dobivaju nikakvu kompenziju za klikanje na reklamu u Viewbaru™.

Mnoge ozbiljne maloprodaje plaćaju provizije kada uputite kupca koji nešto kupuje. AGLOCO skuplja te provizije te prenosi ih na svoje članove. Npr. Amazon plaća 8.5% provizije većini webstranica koje upućuju kupce na ovu adresu te ima nekoliko ugovora na čak i veće postotke. Što je veća AGLOCO zajednica bolja provizija se može isposlovati za članove.

Brojne software kompanije plaćaju webstranicama zbog podsjećanja da skidaju nova softwerska izdanja (npr. Adobe’s Flash i Acrobat Reader software), te probne verzije novih programa. Članovi AGLOCO-a ne samo da dobivaju pristup najnovijem cool software-u, već su za to i plaćeni!

Mnogi online provideri usluga će gledati na AGLOCO zajednicu kao izvor novih i aktivnih korisnika za njihove usluge. Npr. eBay, Skype, i PayPal, između ostalih, svi plaćaju ljudima koji će za njih regrutirati nove aktivne korisnike.

Instalirajte OVAJ program, a ukoliko njime niste zadovoljni, jednostavno ga izbrišite sa svog računala.

Isplati se pokušati, a da se pritom ništa ne izgubi!

- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • O sitnicama koje čine život kvalitetnijim, boljim i ugodnijim


Linkovi

Baneri

Promovirajte svoj blog