kap vode

četvrtak, 28.06.2007.

branitelji

e, moji branitelji. ope nas varaju. i ovi i oni. gledam sinoć otvoreno, na žalost bez bage, i što moš vidit i čut? branitelje svojih fotelja koji se ubiše braneći nešto, valjda pozicije, novce, e da su nam takvi žestoki bili 91. u prvim linijama....
nikom više ne vjerujem. ti ljudi žive u nekom drugom svijetu, svom političkom svijetu. naš mali svijet je za njih nepoznanica i fikcija. preživjeti s tisuću kuna...
ajte, probajte. jedan mjesec. samo jedan mjesec.
ovako, gledam ih i mislim kak bi bilo dobro da uredništvo tih i takvih emisija nakon svake, odmah umnoži snimke istih i podijeli sudionicima.
i kao obvezu, natjerati ih da pregledaju istu snimku.
što reći, koliko je tu vrijeđanja, nepismenih
i polupismenih rečenica, loše pristojnosti, nepostojanja elementarnih komunikacijskih vještina i kulture komunikacije, galame, urlikanja, ljutnje, netrpeljivosti...pančiću idi čuvaj ovce, nije to za tebe, kosorice promijeni i ti posao vrati se na radio, vodi vremensku prognozu, krameru ti tu ne spadaš, svaka ti čast, ali ovo nije europa, oni su s balkana.
i onda se pitamo zašto se branitelji ubijaju?
kako je ovakva emisija i ponašanje kvazipolitičara, moglo djelovati na osjetljivu braniteljsku dušu?
poticajno? optimizmom?
na žalost ne!
dragi naši političari, ja vas proglašavam odgovornim, nakon ovakve i sličnih emisija, za svaki slijedeći suicid bilo kojeg branitelja iz bilo kojeg razloga!
vaaše poruke oni ne mogu razumjeti i iščitati. oni su razočarani vama koji ste prije deset-petnaest godina sjeli tamo gdje sjedite i niste napravili ništa. a sve to vrijeme oni su vas štitili svojim tijelima i napravili su puno, napravili su ono što vi muzete iz dana u dan i punite svoje debele račune.
mi, koji smo bili u bilo kojem dijelu lijepe vam vaše, 91. razumjeli smo se toliko puta više, koliko se vi danas ne želite razumjeti, zbog vama znanih razloga.
mi i danas imamo nepisani kodeks. ostavite nas na miru. ne treba nam ništa. od vas!
škoro je pjevao ne dirajte mi ravnicu, ja bih rekao ne dirajte nam sjećanja. na sve one koji su se spasili od vas, gineći za vas.
ne dirajte svojim prljavim igrama onaj ponos koji smo imali, a koji ste vi vašim svađama i prepucavanjima ubili.
ne dirajte nas

28.06.2007. u 15:00 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 06.06.2007.

žao mi kire

ja si nešt mislim, nakon sinoćnjeg bage, da nije kiro prosviro, već je neki policijot jako kaznio nekog ko zna petljat s komjuterima i da se isti sveti policijotu broj 1.
cijela raspra u otvorenom mogla je tako bit kraća i jednostavnija, ak se ta mogućnost uzme u razmatranje. a zašt ne?
čovjek jurio nekoliko dsetaka km preko mjere i zaradio veeelku kaznu, oduzeli mu dozvolu na x - mjeseci i sad čovjek ima vremena i sjedi pred računalom ili tv-om i gledi i piše i montira i slaže.
ovi u otvorenom raspredali sve moguće varijante političkog obračuna, mogućnosti podmetanja političkih protivnika, a stvar je možda puno prozaičnija.
ja mislim da bi kiro, umjesto što je nadzirao sdp-ov link ili već komunikaciju s internetom, trebo malo pregledat kazne koje je potpiso unazad tog vremena od kad mu se to dogadja.
nisam siguran da i kod ostalih naših strančica, među djedicama koji se nisu makli od saborskih klupa već dugo, ima neki koji bi znao to s internetom. da je s nekim buldožerom, bagerom, traktorom, nešt radit, to da, al da bi neki baš znao upload nekog filmića, ma ajte...

06.06.2007. u 19:05 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Travanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

kako vam drago

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

broji

target=_blank>

ajd probaj ak smiješ! klikni sad!

ajd probaj ak smiješ! klikni sad i prijavi se!

Free Counters
Free Counter