krkanizam

srijeda, 01.04.2020.

Velke rvatine krkanske

Velke rvatine krkanske

Jučer sam piso post o rvatinama razočaran svim ovim jebenim antifama s bloga i jednom koleginicom šta nije rekla blognjuzu da me meti u top blogere a dobra je s njim i skupa pljuju po Rvatima.
Antife nas zovu rvatinama s razlogom jer smo svi uglavnom krkani kojima je najveći doseg nać fufu s vibrirajućom vađajnom koja se naziva purgericom iako je odrasla na kršu i kamenu sa ovcama koje i mi krkani jebemo.
Dakle ako su sve rvatine krkani ka i ja a jesu jer svi intenzivno ističemo svoje rvatstvo razmislimo braćo i sestre blogeri da se iz rvata prekrstimo u marsijance.
Kod marsijanci je normalno jebat koze a mene gledaju ko da nisam normalan dakle mi krkani rvatine smo ugrožena vrsta.
Od danas prelazim u marsijance njima je normalno da natežu svoje domaće životnje a i purgerica kaže da sam loš u krevetu i da bi joj bilo bolje da ju je jeba turčin.
Nas krkane i rvatine triba zaštitit prvo ka bolesnike a onda i kao ugroženu sortu pa ćemo se ondak pribacit u inteligencivju bloghaera šta pišu o viri i bogu i recituju bibliju pa da nam ne bi rekli gdi smo bili onih godina kad se svi prozivaju reći će se da smo bili na pravim mistima a to ti je uza šank.
Tako su se niki od nas udebilili ka prasad pa su dobili probleme paranoje da ih niki neće i da ih ni baba pogledat neće i onda se pojavi vađajna purgerska pa se salo poče topit al osta salo u glavi koje je i dalje vako pametno što pametnije sere.

- 17:13 - Komentari (75) - Isprintaj - #