05

ponedjeljak

listopad

2020

KLAPE ILI CAJKE ??????

Mrzim klape. Imam jednu poznanicu kojoj muž pjeva u klapi i ona kao voli klape i sva se rastopi kad čuje da netko sluša te klape, jer to je kao super, mladi danas samo slušaju cajke itd... Ona sama izgleda kao cajka i to ocvala, pomalo gnjecava, od onih žena šta glume djevojčice, nose marame u kosi, smiješe se svima itd, uvijek preusko odjevena i za nijansu plavija nego što bi joj pristajalo. Ali, ona naravno, ne voli cajke, samo podsvjesno izgleda kao jedna. Meni klape idu na živce iz više razloga, prvo ti super ozbiljni muškarci koji se oblače kao za misu, ajde to još nekako i mogu progutati, ali riječi su mi očajne. Uvijek stara mater pati, cura je mlada i nevina vila, ljubav nesretna. I ta poza kad pjevaju, ne mogu plesati, ne mogu pričati uz njihovu glazbu, nego samo jesti ribu ili stati u stavu mirno i milo gledati frajere dok mi srce iznutra plače od dosade. Za mene su to zlostavljači žena. U stilu, evo, gledajte nas kako smo super, kako lipo pivamo. I sad nema vam mrdanja dok nije gotovo.
Dalmatici su zapravo pasivno agresivni muškarci. Npr stih grupe Dalmatino : više vridi dobar glas, nego drugoj svilen pas (pojas)
To bi trebalo prijaviti pravobraniteljici i Jeleni Veljači. Šta to znači, da neki sredovječni muškarci definiraju što je dobar glas za neku ženu i da to ( čitaj nevinost) vrijedi više nego nekoj drugoj novac i lijepa (svilena) odjeća. Drugim riječima, žene budite pokorne, budite djevice do braka i nemojte željeti skupu i finu odjeću, jer to nije u skladu sa kultom ženske nevinosti i siromaštva kojeg njeguju dalmatinski muškarci. Pljuc, pljuc..Vadi pare škrtice!
Da ne spominjem jadne matere i žene vjerne... stvarno mi se to ne da analizirati sad.
Usporedimo sad to sa stihovima Sandre Afrike: netko će mi noćas napraviti sina. Meni to govori o jednoj emancipiranoj ženi koja bira s kim će i kako se zabavljati i ona bira oca svog djeteta, a ne da neki tuntlek hvali njeno djevičanstvo.
Ili žena od sultana koja vara muža dok jede jagode i brčka se u bazenu.
I onda se bunimo što mladi slušaju cajke. Pa nisu blesavi da slušaju stihove iz osamnaestog stoljeća tipa kušin, stina, mater stara...zašto klape ne pjevaju o majkama koje imaju neki seksualni život, nego je majka uvijek naborana i smežurana starica na kominu. Nikad nisu čuli za termin MILF. Zato ja između klape i cajke biram cajku, jer ne želim da mi u podsvijest uđu riječi tipa žrtva, sirota, stara itd, nego : Zavide mi jer sam prva dama i klanjaju se jer sam žena od sultana!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.