Komentari

nevjerujem.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • očito je da je ova pojava nepoznata ljudima i da se vecina njih gnuša kad se priča o tome. vjerojatno zato jer ga povezuju s transvestitizmom, homoseksualnoscu i androginijom do te mjere da konzervativne ljude prestrave do te mjere da zivot interseksualnih osoba pretvore u pakao! volila bi nesto vise znati o tome s psiholoskog aspekta

    avatar

    31.07.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • jedna nije bitno koja

    ee romana ...bas mi je drago....da si dobro i da je to sve dobra zavrsilo

    avatar

    08.05.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • andy

    ma mi smo jedna sramota od države, vlada totalni kaos, ljudi su glupi, neobrazovani i neinformirani, i bilo bi vrijeme da se naviknu na razlike, ako je neko gay, nek bude, ako je netko interseksualac, uvelike bi trebalo se dobro pobrinut da se ljude ne uznemirava, i nabit debele kazne zatvora, pa bi bilo reda i mira. i jadna nam majka kad kreteni neobrazovani trpaju u isti koš npr. jednu lezbijku, ili interseksualnu curu, ili gaya sa pedofilima, pervertitima i inim manijacima. sramota!

    avatar

    22.11.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • andy

    i ti gore (prvi komentar), nemoj uopce komentirat, ako neznas, da su homoseksualnost, androgenost ili interseksualnost, prirodna i medicinski dokazana stanja, a ti ih trpaš u koš sa psihičkim stanjima. i ti si sramota! nemoj ni komentirat onda!

    avatar

    22.11.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • bubi

    Slusajte,ta Romana Brajkovic,je rodjeni cigan ali u stvarnosti,koji se skriva iza muske 100 postotne osobe, nanio je ta spodoba toliko nesrece i boli ljudima u Rijeci,Porecu,Zagrebu da bi za to sve trebalo tu sbodobu javno vjesati!!!!!!

    avatar

    07.09.2010. (08:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...