Komentari

put.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Premujanin

    Lijepo je da se netko sjetio i tog malog otoka koji još ima netaknutu floru i faunu. Međutim, o Premudi bi se moglo jako puno pisati, jer svaki kutak tog otoka ima svoju povijest. Automobila nažalost ima, i problema sa smećem, kao uostalom i na drugim otocima, no sve u svemu svi koji poznaju taj otok složili bi se u jednome: tko je jednom bio vratit će se ponovno. To je slogan Premude.

    avatar

    21.07.2004. (13:04)    -   -   -   -  

  • Dajana, Umag

    Ljetos sam prvi put bila na Premudi i iznenadila sam se u najboljem smislu. Tamo sam provela nezaboravnih deset dana. More je kristalno čisto i istina je, na Premudi sam bila jednom i vratila bih se ponovo!

    avatar

    25.10.2004. (19:59)    -   -   -   -  

  • Didi

    Nema do Premude!Tamo sam provela svoje djetinjstvo,tamo sam provela svoj pubertet,tamo sam se prvi put poljubila,tamo sam prvi put zapalila cigaru,tamo sam se prvi put napila,tamo sam naučila plivati,tamo sam sve!Doduše prije je ekipa bila bolja,bili smo svi neiskvareni i nedužni mulci koji su se zabavljali pjevajući i plešući sve do jutra,sad su svi stari magarci i rano se ide leć a i droga je uzela maha,sada,nije najbitnije imati za bevandu!Sada su neke druge stvari bitnije...A i ruku na srce počelo je dolaziti previše purgera koji nastoje svim silama urbanizirati otok,dolazi se sa autima,kamionima,šleperima,trba gradit kućerine na 3 kata...nije to to!Pokvarili su sve ono nevino,malo i skromno čime se otok dičio!Očito,cilj im je od male i romantične tihe i mirisne Premude učinit kruti i hladni Zagreb!Ajde bižte ća Purgeri!

    avatar

    20.02.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • Lasica

    A kaj bi mi sad sve Dalmoše trebali tjerati iz Zagreba sa studija i poslova? Daj malo pameti u glavu. Možda je i kod tebe droga uzela maha:-)

    avatar

    24.05.2006. (12:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...